- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.501
sehker resim ekledim bakabilirsin şimdik
good canım saol canım. gönüller bir burda mühim olan o. bu arada konuları okuyunca herbirimizi ayrı telden çalmışız anacım ne kaynatmışız başım döndü okumaya çalışırken
şuan sadece duygusalsın cankım ağır geliyor birşeyler benim kv bana yüzük takmadı hiçbişi yapmadı canı sağ olsun sağlığı yerinde olsun saygım sonsuz ama o kadar kendi seçti bunu takmıyorum ne olcak yaptıkları kendi oğullarına verdikleri değerdi bu kadarmış boşgeçççç yahu herkeste bi duygusallık yenidendoğdum çocuk hata ettimi çok sert olmasada uyarı babında bi tokat atmış olabilirsin kimsede peygamber sabrı yok suçlama kendini daha fazla ....ben hala kıvranmaktayım ya ölüyorum napcam bilmiyorum nefes alırken bile acı çekiyorum
anam bi oturp film izleyemedim kocamda birlikte
offf benim menüm bilem yok bıktım her akşam ne pişiricem derdindennnn
yokk ama eşim maç izlicez dedi..alla alla ben bir kanalları gezeyimmmb:44::44:sızde varmı mac kanalı
iwettt canım :) ama gülüyorum artık
kuzum sen evinin resimlerini eklicektin çiçek desenli örtülerini göremedim
canımsın iyiki aramıza geldinnn
isyanımm alemsin yaaa çok güldüm valla en son söylediğineee
ahh kuzum kıyamam..şekerli su falan iç..ayağının altına sıcak birşeyler koy kuzummmaman salla kayınvalideyii
ooo bizim en büyük zevkimiz o
kuzum sende kumpir yap...patates kızart...ohh miss gibi
yokk ama eşim maç izlicez dedi..alla alla ben bir kanalları gezeyimmmb:44::44:
canım benim ya bi doktora gitsen iğne felan olsan acaba geçermi:26:şuan sadece duygusalsın cankım ağır geliyor birşeyler benim kv bana yüzük takmadı hiçbişi yapmadı canı sağ olsun sağlığı yerinde olsun saygım sonsuz ama o kadar kendi seçti bunu takmıyorum ne olcak yaptıkları kendi oğullarına verdikleri değerdi bu kadarmış boşgeçççç yahu herkeste bi duygusallık yenidendoğdum çocuk hata ettimi çok sert olmasada uyarı babında bi tokat atmış olabilirsin kimsede peygamber sabrı yok suçlama kendini daha fazla ....ben hala kıvranmaktayım ya ölüyorum napcam bilmiyorum nefes alırken bile acı çekiyorum
sehker resim ekledim bakabilirsin şimdik
good canım saol canım. gönüller bir burda mühim olan o. bu arada konuları okuyunca herbirimizi ayrı telden çalmışız anacım ne kaynatmışız başım döndü okumaya çalışırken
ahh kuzum kıyamam..şekerli su falan iç..ayağının altına sıcak birşeyler koy kuzummmaman salla kayınvalideyii
ooo bizim en büyük zevkimiz o
kuzum sende kumpir yap...patates kızart...ohh miss gibi
yokk ama eşim maç izlicez dedi..alla alla ben bir kanalları gezeyimmmb:44::44:
ulennnn marsilya-fenerbahçeee star tv'de 22:05'de bu maç 24'de biter yarına uykusuzum kızlarrrr
kumpir için pattes var ama başka malzemeler yok. kumpiri nede yapıcaz bide bi anlatsana yaa garnitür vardı galiba
bu arada maç stardada olabilir
tamam kuzum ben cumartesi burdayımmörtüleri yıkadım canım cmrts günü serince resimleri çeker koyarım
fener maçı izleyecekmiş benmkide aradım annemgilin evini temizleyecem yıkılıyo devlet yıkıyo annemler taşınıyorlar başak bir eve evleri yapıla kdr toki olckmuş kaç gğndür sıkıntım buydu yıllarıdr çocukluğum düğünüm bu evd egecmişti yıkılck taşınıyoruz off kötü oldum ev temizleyecezzzzzzz ugünn oraya gidecemmm
canım sende neler oldu hep biz anlatıyoruz anlat bakalım[/QUOT
erkek anneleri değişmiş sanırım, kız verirken başka, gelin alırken başka olmuşlar,
bohça yapmamalar, bozulunca değer kaybeder diye set almamalar,
ayrı şehirlerde olduğumuz için 1 kez el öpmeye gidebildik yanlarına 1 mendil bile vermediler,
durumları müsait olduğu halde, olmasa zaten asla lafını yapmam, insanın gözüne sokuluyor bazı şeyler
o zaman üzülüyorsun işte,
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan hatırlandığını düşünüldüğünü hissetmek, sağolsunlar bunu çok gördüler.
isyancım,
eşimin ailesi set yatırımlık olmaz diye almadılar, annem ve babam setsiz olmaz düşüncesiyle beğendiğim modeli aldı,
görümcem gördüğünde s"enin setin benimkinden güzelmiş" dedi, onun setini eşinin ailesi aldı birde..
tamam kuzum ben cumartesi burdayımm
canım benim yaa üzüldüm açıkcası ama daha yeni ve daha sağlam bina inşa edilcek kuzum bide bu tarafından düşün
offf meşakatli yaaa 7 de evde oluyorum zaten bu anlattığın olay 1 saat sürer herhalde canım. yine makarnayamı kalcaz bu akşam bilmiyorumcanım ben şöle yapıyorum.. 6-7 patates haşlıyorum..sonra suyunu döküp bir 5 dk falan fırında biraz daha pişiriyorum suyu iyice çekilsin diye..ardından blendırdan geçirip püre haline getiriyorum...sonta tere yağı ile borcamı biraz yağlıyorum patatesin yarısını koyuyorum sonra üzerine koyacağım malzemeleri ve koyuyorum..üstüne kalan patatesi ekliyorum..180 derecede 10 dk falan pişiriyorum..ardından ince dilimleniş kaşar peyniri tekrar üzerine serpip eriyinceye kadar tekrar fırına koyuyorum ardındna sıcak sıcak yiyorumm ohh missssama özellikle tereyağı koy kuzum..patatesi püre haline getirincede tereyap ve birazcık süt koy karıştır..daha güzel oluyor..
canım sende neler oldu hep biz anlatıyoruz anlat bakalım[/QUOT
erkek anneleri değişmiş sanırım, kız verirken başka, gelin alırken başka olmuşlar,
bohça yapmamalar, bozulunca değer kaybeder diye set almamalar,
ayrı şehirlerde olduğumuz için 1 kez el öpmeye gidebildik yanlarına 1 mendil bile vermediler,
durumları müsait olduğu halde, olmasa zaten asla lafını yapmam, insanın gözüne sokuluyor bazı şeyler
o zaman üzülüyorsun işte,
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan hatırlandığını düşünüldüğünü hissetmek, sağolsunlar bunu çok gördüler.
amannn hepsi aynı işte sende boşver canım herkes birgün ettiğinin karşılığını alacak ben buna inanıyorum. rabbim hepimiz için hayırlı şeyler nasip etsin inş
inanmıyorum ya. işte buna kızıyorum. yatırım dıye değil gelıne hedıye olarak alınır altın.zaten yatırım olarak alıyosan oğluna takıyosun bır nevı. sonuçta bozduruluyo. ben olsam çok kızardım canım
mesela bana nışanlıyken bılezık takmışlardı bayramda ama ben çok içerlemişitm bayramlık yerıne bılezık taktılar dıye. eşimede soylemıştım diğer bayram alışverışe çıkardılar.. ha noldu o taktıkları bilezık gitti borçlara bozuldu. noldu hedıyemı kaldı sankı... hedıye takcaksan kunye tak bıleklık tak gelınıme hedıye de ama bılezık bana değil oğluna yanı... sonçta yatırım amaçlı evlıyken bozduruluyo bıgun. bak şimdi bende onu hatırladım kızdım
offf meşakatli yaaa 7 de evde oluyorum zaten bu anlattığın olay 1 saat sürer herhalde canım. yine makarnayamı kalcaz bu akşam bilmiyorum
milföy al evde nasılsa peynşir maydonuz olur bide çay demle çay demlenene kaadr kzıarır sıcak soıcak yeeeeee
offf meşakatli yaaa 7 de evde oluyorum zaten bu anlattığın olay 1 saat sürer herhalde canım. yine makarnayamı kalcaz bu akşam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?