Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ahh kuzum kıyamam..şekerli su falan iç..ayağının altına sıcak birşeyler koy kuzummm aman salla kayınvalideyii

anam bi oturp film izleyemedim kocamda birlikte

ooo bizim en büyük zevkimiz o

offf benim menüm bilem yok bıktım her akşam ne pişiricem derdindennnn

kuzum sende kumpir yap...patates kızart...ohh miss gibi

sızde varmı mac kanalı
yokk ama eşim maç izlicez dedi..alla alla ben bir kanalları gezeyimmmb:44::44:

fener maçı izleyecekmiş benmkide aradım annemgilin evini temizleyecem yıkılıyo devlet yıkıyo annemler taşınıyorlar başak bir eve evleri yapıla kdr toki olckmuş kaç gğndür sıkıntım buydu yıllarıdr çocukluğum düğünüm bu evd egecmişti yıkılck taşınıyoruz off kötü oldum ev temizleyecezzzzzzz ugünn oraya gidecemmm

canım benim ya bi doktora gitsen iğne felan olsan acaba geçermi:26:
ya şafi de kuzum ağrı çekerken denilmesi iyi olur die duymuştum
allahın isimlerin biri
benim gözlerim çok ağrıdı kızlarrrr:86::86::111::111::111::111::111::111::111:

kumpir için pattes var ama başka malzemeler yok. kumpiri nede yapıcaz bide bi anlatsana yaa garnitür vardı galiba
bu arada maç stardada olabilir

Son düzenleme:
kumpir için pattes var ama başka malzemeler yok. kumpiri nede yapıcaz bide bi anlatsana yaa garnitür vardı galiba
bu arada maç stardada olabilir

canım ben şöle yapıyorum.. 6-7 patates haşlıyorum..sonra suyunu döküp bir 5 dk falan fırında biraz daha pişiriyorum suyu iyice çekilsin diye..ardından blendırdan geçirip püre haline getiriyorum...sonta tere yağı ile borcamı biraz yağlıyorum patatesin yarısını koyuyorum sonra üzerine koyacağım malzemeleri ve koyuyorum..üstüne kalan patatesi ekliyorum..180 derecede 10 dk falan pişiriyorum..ardından ince dilimleniş kaşar peyniri tekrar üzerine serpip eriyinceye kadar tekrar fırına koyuyorum ardındna sıcak sıcak yiyorumm ohh missss ama özellikle tereyağı koy kuzum..patatesi püre haline getirincede tereyap ve birazcık süt koy karıştır..daha güzel oluyor..

örtüleri yıkadım canım cmrts günü serince resimleri çeker koyarım
tamam kuzum ben cumartesi burdayımm

canım benim yaa üzüldüm açıkcası ama daha yeni ve daha sağlam bina inşa edilcek kuzum bide bu tarafından düşün

inanmıyorum ya. işte buna kızıyorum. yatırım dıye değil gelıne hedıye olarak alınır altın. zaten yatırım olarak alıyosan oğluna takıyosun bır nevı. sonuçta bozduruluyo. ben olsam çok kızardım canım
mesela bana nışanlıyken bılezık takmışlardı bayramda ama ben çok içerlemişitm bayramlık yerıne bılezık taktılar dıye. eşimede soylemıştım diğer bayram alışverışe çıkardılar.. ha noldu o taktıkları bilezık gitti borçlara bozuldu. noldu hedıyemı kaldı sankı... hedıye takcaksan kunye tak bıleklık tak gelınıme hedıye de ama bılezık bana değil oğluna yanı... sonçta yatırım amaçlı evlıyken bozduruluyo bıgun. bak şimdi bende onu hatırladım kızdım

moon canım sen ne kdar çıt kırıldım birşeysin yavv
valla evirip çevirmeliksin tam
ama ne güzel zayıfsın ne kdar kilo alsanda görünmez sende

offf meşakatli yaaa 7 de evde oluyorum zaten bu anlattığın olay 1 saat sürer herhalde canım. yine makarnayamı kalcaz bu akşam bilmiyorum

aynen canım oğluna takıyor aslında,

kızlar cumartesi günü inşaallah turkuaz8 ile beşiktaşa gidip boğaz eşiliğinde simit+çay+kaşar keyfi yapmayı düşünüyoruz gelmek isteyen olursa beklerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…