Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kızlar cumartesi günü inşaallah turkuaz8 ile beşiktaşa gidip boğaz eşiliğinde simit+çay+kaşar keyfi yapmayı düşünüyoruz gelmek isteyen olursa beklerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ulennnn kıskandımmm yaaaaaa...çatlarımmmm simit-çay-kaşaramı yanayımmm, boğaz keyfinemi, sizinle görüşemediğimemi

mesleğimin en güzel yanı, insanlarla sürekli irtibat halinde olduğumdan, istediğimi zamanında yapmadıklarında telefi olarak çikolata getirmeleri
hemide istememe rağmen gönülden

dün akşam bizim muhabbet geçti kızlar anlatmam lazım
kv çıktık bize gittik eşimin abisi eltim hafta sonu sultan lokumu yapmıştım ben tarifi bu sşteden aldım eltim bayılmıştı. internetten aldım demiştim tarifi aramış aramış bulamamış bana sordu dün akşam bulamadım dedi bende itiraf ettim kk var dedim benim takıldığım yer ordan aldım tarifi
eşim başlladı gülmeye yine dedi hay senin kk na diye eltime dedi ki bunun kk sı var orda kankaları var hatta evimizde hediyeleri bilem var hey gidimin heyy dedi çok güldük.
hediyelerde geçen sene yılbaşında çekiliş yapmıştık burda tuzluk mum anahtarlık falan gelmişti bana onları kastediyo

dün akşam bizim muhabbet geçti kızlar anlatmam lazım
kv çıktık bize gittik eşimin abisi eltim hafta sonu sultan lokumu yapmıştım ben tarifi bu sşteden aldım eltim bayılmıştı. internetten aldım demiştim tarifi aramış aramış bulamamış bana sordu dün akşam bulamadım dedi bende itiraf ettim kk var dedim benim takıldığım yer ordan aldım tarifi
eşim başlladı gülmeye yine dedi hay senin kk na diye eltime dedi ki bunun kk sı var orda kankaları var hatta evimizde hediyeleri bilem var hey gidimin heyy dedi çok güldük.
hediyelerde geçen sene yılbaşında çekiliş yapmıştık burda tuzluk mum anahtarlık falan gelmişti bana onları kastediyo

ulennnn kıskandımmm yaaaaaa...çatlarımmmm simit-çay-kaşaramı yanayımmm, boğaz keyfinemi, sizinle görüşemediğimemi

kuzu kıskanma yavv kıyamam sana.atla gel dicem ama kocişin izin vermes tabikiama sizin yerinizede yeriz inş.canlarrrr

sehker baktın mı resimlere. Kaldırayım mı??

Eflinam saati ayarlayalım. Erken yapalım biraz uyarsa sanada olur mu?

olur canım bana uyar benim kontör hakkım yok bitti almam lazım
mesaj mı çekelim sen belirle saati ve yeri

ne ozendiriyonuz yaaa... Bende alırım gevreğimi simidimi yerim tek başıma hıh

özendiririz tabe boğazın keyfini çıkarcaz inş
havada tam böle puslu istanbul soğuk aman allahım

iyi akşamlar herkese..
eflinam sen sana uyan yerleri ve saati yaz. özelden mesaj atabilirsin.
ayrıca sen beni çaldır detay konuşcaksak ararım seni.

moon canım sen ne kdar çıt kırıldım birşeysin yavv
valla evirip çevirmeliksin tam
ama ne güzel zayıfsın ne kdar kilo alsanda görünmez sende

ozamanlar 49 dum cnm baya zayıftım pehhh sevmiyorum zayıflığı

şimdi 53 oldum kilo alınca belden aşağı büyüyor cama ama dediğin gibi çok çok belli olmuyor kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…