- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.521
offf meşakatli yaaa 7 de evde oluyorum zaten bu anlattığın olay 1 saat sürer herhalde canım. yine makarnayamı kalcaz bu akşam bilmiyorum
amannn hepsi aynı işte sende boşver canım herkes birgün ettiğinin karşılığını alacak ben buna inanıyorum. rabbim hepimiz için hayırlı şeyler nasip etsin inş
evet canım hepsi aynı değil ama çoğunluk böyle olmuş artık, işlerine çıkarlarına geldiği gibi davranıyorlar, evlat aldık gibi değil neyi ucuza kapatsakın peşineler,
nitekim kendi değerlerini de kendileri belirliyor, eşimin ailesi saygıda kusur etmem asla, onlarda saygılı olsun yeter diyorum.
kızlar cumartesi günü inşaallah turkuaz8 ile beşiktaşa gidip boğaz eşiliğinde simit+çay+kaşar keyfi yapmayı düşünüyoruz gelmek isteyen olursa beklerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
milföy al evde nasılsa peynşir maydonuz olur bide çay demle çay demlenene kaadr kzıarır sıcak soıcak yeeeeee[/QUOTE .!.:yaww onuda almak için market lazım markete gitmek için çarşıda inmek lazım ondan sonra yine durağa ordan eve gitmek 8 olucak. ne zor hatunum heemilföyede varyaa bayılırım heee
yok be kuzum 1 saati bulmaz...ama tabi zaman alır yinede..patatesi köftesi yappp​
o nasıl yapılıyo ki bende bişey bilmiyorum yaaa:26:
yaww onuda almak için market lazım markete gitmek için çarşıda inmek lazım ondan sonra yine durağa ordan eve gitmek 8 olucak. ne zor hatunum heemilföyede varyaa bayılırım heee
canımmm bu çok kolayy..patatesleri rendele, içine istediğin tüm baharatları at, 1 yumurta kır ve ekmek içi koy..aynı köfte gibi yapılışı..sonra köft gibi şekil ver vee yağda kızart..yanına yoğurt ve kahvaltılık koy..çay demle harika oluyor..eşim bayılıyor benimm
SEHKER baktın mı resimlere. kaldırayım mı??
eflinam saati ayarlayalım. erken yapalım biraz uyarsa sanada olur mu?
yaww onuda almak için market lazım markete gitmek için çarşıda inmek lazım ondan sonra yine durağa ordan eve gitmek 8 olucak. ne zor hatunum heemilföyede varyaa bayılırım heee
canımmm bu çok kolayy..patatesleri rendele, içine istediğin tüm baharatları at, 1 yumurta kır ve ekmek içi koy..aynı köfte gibi yapılışı..sonra köft gibi şekil ver vee yağda kızart..yanına yoğurt ve kahvaltılık koy..çay demle harika oluyor..eşim bayılıyor benimm
SEHKER baktın mı resimlere. kaldırayım mı??
eflinam saati ayarlayalım. erken yapalım biraz uyarsa sanada olur mu?
ulennnn kıskandımmm yaaaaaa...çatlarımmmm simit-çay-kaşaramı yanayımmm, boğaz keyfinemi, sizinle görüşemediğimemi
sehker baktın mı resimlere. Kaldırayım mı??
Eflinam saati ayarlayalım. Erken yapalım biraz uyarsa sanada olur mu?
ne ozendiriyonuz yaaa... Bende alırım gevreğimi simidimi yerim tek başıma hıh
canlarımmm iyi akşamnlarrr
hmmm bunu yapabilirim işteiyi akşamlar kuzummm
moon canım sen ne kdar çıt kırıldım birşeysin yavv
valla evirip çevirmeliksin tam
ama ne güzel zayıfsın ne kdar kilo alsanda görünmez sende
ozamanlar 49 dum cnm baya zayıftım pehhh sevmiyorum zayıflığı
şimdi 53 oldum kilo alınca belden aşağı büyüyor cama ama dediğin gibi çok çok belli olmuyor kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?