Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
annem yok evde ablama gitti 3 gündür akşam eve gidince ne yesek acaba
babamla ikimiz beraber gidiyoruz iş çıkışları beni alıyor sağolsn
dünden lahmacun kalmıştı 2 tane onu ısıtırım birde kola salatada yaparım
Daha ne olsun kebap olur

erkek olsam bende alice nısanlısından ayırırdım vallaaa
vben da oncede gormustum ama kardanmadammı alice bılemıyodum karısmıstı ıkısıde bı degısıklıge gırmıslerdı ya

alemsin canım yaaa teşekkür ederim
nişanlımın eski sevgilisi benim için çok çirkin kız demiş bende bunu duyduğumda olabilir onun tarzı demiştim aklıma geldi bak şimdi yine hiç sevmem böyle muhabbetleri

Selam canlar ben gittim geldim hala başım çok ağrıyor
Dışarısı çok soğuk ev gibisi yok
Allah evsizlere barksızlara yardım etsin içim sızlıyor düşününce

Turkuaz kıs hemen kaldırmışın göremedim seniii

kızlar ne zor zamanlar ya güzel başlangıç yapacağımız zamanlar olması gerekirken hep stres. hep birilerine laf anlatma derdi.. offffffff ne sıkıldım artık yaa.. maşallah size atlattınız bu zamanları.. çok daraldım bende artık ya....

günaydınnnn gelınlerr
haftanın son ıs gunuuuuuuum yehuu
bugun ıse gec kaldım uyuya kaldım taksıyle geldım
55 lıra tuttu

günaydın canlarımmm

dün akşam eve gittim..dediğimi yaptım...süper lezzetli bir kumpir yaptım..eşimle afiyetle yedik film izleyecektik ama bişi bulamadık böle oluncada TRT-1'deki zengin kız fakir oğlanı izledik..güldük baya sonra maç başladı...eşim maç izlerken ben duşumu aldım yattım...saat 12'dede maç bitti uyudukkk fenerbahçe gol gol... helal olsun takımımaa

ahhh kuzummmm gözümün önüne bizler gelc..düğün zamanı çok zor zamanlar bak ama çok az zaman kalmış..sakın kendimi ypratarak bugünleri zehir etme..herkeze inat keyfini çıkar...bu zamanlar bir daha gelmez canımmm

günaydınnnn gelınlerr
55 lıra tuttu
55 liramıııı kız keşke başka bir vasıta ile gelseydin...yarım saatb geç kalsaydınn

1,5 saat surerdı vasıtayla guzelım ayrıca bugun yabancı doktorlar gelecek kımse gec kalmasın dedıler omrum boyunca ıkıncı kez uyuya kalmayıda bugun yaptım ya yuh bana gıttı para
bzıde gec yattık macı catıda ızledık cok guzeldı cayır cayır soba yandı cocuklar cok oynadı ege en son 10da hamakta kuzenıde dıvanda uyuya kaldı alt katta amca oglunun nromal evı var oraya yatırdık yukarıda cok guzel oturduk
burada 2 gune gırdım 1-12 kısı ayda 100 lıra
temmuz ayında alıcam
diğeri akraba gunu 8 kısı ada 100 lıra temmuzda alıcam

günaydın hanımlarrrr
dün akşam 12:00da uyudum çok uykum var

günaydınnnn gelınlerr
55 lıra tuttu
günaydın canım
bu iyi olmamış kuuzm gitti 55 tl:26:
neyse canım senin canın sağolsun

günaydın balımmmmm nasılsınnnn ohh afiyet bal şeker olsunnn
eşimde izledi maçı ben GALATASARAY lıyımm karşı taraf gol atacağı zaman ben seviniyorum eşim kızyoo
aşkitom fanatik fenerlii
ben iseeee doğuştan CİMBOM luyummmm
tek anlaşamadığımız konu buu ve bunun yüzünden tartışırız
aam artık ben fazla üstüne gitmiyorum
onun yanında sırf bişi demesin die susuyorumm

günaydınnnn gelınlerr
55 lıra tuttu

55 baya tutmuş ama burda taksi ücreti ist.dan daha pahalı

günü iyi düşünmüşsünüz ne güzel toplu para geçecek eline inş. iyi bir şey için harcarsınız

ooooo süperr bir akşam olmuşş..

fb tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…