- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.541
mooncum sendemi foto koydun yaaa iyiki bi hastayım pc bakamıyom hepiniz sırayla foto koydunuz ve ben hç birine rast gelemedim:'(
burdaysan hemen koyup kaldırayım
erkek olsam bende alice nısanlısından ayırırdım vallaaa
vben da oncede gormustum ama kardanmadammı alice bılemıyodum karısmıstı ıkısıde bı degısıklıge gırmıslerdı ya
şimdi bakkk
çok teşekkürler tatlım sonunda yetiştim yuppi
kızlar ne zor zamanlar yagüzel başlangıç yapacağımız zamanlar olması gerekirken hep stres. hep birilerine laf anlatma derdi.. offffffff ne sıkıldım artık yaa.. maşallah size atlattınız bu zamanları.. çok daraldım bende artık ya....
55 liramııııgünaydınnnn gelınlerr
haftanın son ıs gunuuuuuuum yehuu
bugun ıse gec kaldım uyuya kaldım taksıyle geldım
55 lıra tuttu
günaydın canımgünaydınnnn gelınlerr
55 lıra tuttu
günaydın canlarımmm
dün akşam eve gittim..dediğimi yaptım...süper lezzetli bir kumpir yaptım..eşimle afiyetle yedikfilm izleyecektik ama bişi bulamadık böle oluncada TRT-1'deki zengin kız fakir oğlanı izledik..güldük baya sonra maç başladı...eşim maç izlerken ben duşumu aldım yattım...saat 12'dede maç bitti uyudukkk fenerbahçe gol gol... helal olsun takımımaa
günaydınnnn gelınlerr
55 lıra tuttu
1,5 saat surerdı vasıtayla guzelım ayrıca bugun yabancı doktorlar gelecek kımse gec kalmasın dedıler omrum boyunca ıkıncı kez uyuya kalmayıda bugun yaptım ya yuh bana gıttı para
bzıde gec yattık macı catıda ızledık cok guzeldı cayır cayır soba yandı cocuklar cok oynadı ege en son 10da hamakta kuzenıde dıvanda uyuya kaldı alt katta amca oglunun nromal evı var oraya yatırdık yukarıda cok guzel oturduk
burada 2 gune gırdım 1-12 kısı ayda 100 lıra
temmuz ayında alıcam
diğeri akraba gunu 8 kısı ada 100 lıra temmuzda alıcam
günaydın canlarımmm
dün akşam eve gittim..dediğimi yaptım...süper lezzetli bir kumpir yaptım..eşimle afiyetle yedikfilm izleyecektik ama bişi bulamadık böle oluncada TRT-1'deki zengin kız fakir oğlanı izledik..güldük baya sonra maç başladı...eşim maç izlerken ben duşumu aldım yattım...saat 12'dede maç bitti uyudukkk fenerbahçe gol gol... helal olsun takımımaa
günaydın herkesciklere yenidendoğdum kötü olmuş geç gitseydin işe nolcak taksiye binmeseydin acıdım o paraya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?