- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.561
owww çok para tutmuş canım yaaa üzüldüm sabah sabah 2 gündür bende geç kalıyorum vallagünaydınnnn gelınlerr
haftanın son ıs gunuuuuuuum yehuu
bugun ıse gec kaldım uyuya kaldım taksıyle geldım
55 lıra tuttu
günaydın canlarımmm
dün akşam eve gittim..dediğimi yaptım...süper lezzetli bir kumpir yaptım..eşimle afiyetle yedikfilm izleyecektik ama bişi bulamadık böle oluncada TRT-1'deki zengin kız fakir oğlanı izledik..güldük baya sonra maç başladı...eşim maç izlerken ben duşumu aldım yattım...saat 12'dede maç bitti uyudukkk fenerbahçe gol gol... helal olsun takımımaa
günaydın kızlar
dün akşam maç değilde sen kimsini izledik çok güzeldi o kadar komikti ki
eve gidince dün beni bir üşüme tuttu biraz dinlendim sonra yemek yapmaya koyuldum
eşcağızımında desteğiyle yumurtalı karnıbahar,patates kızartması,kavrulmuş et ve domatesli pilav yaptım..
komşumada gönderdim oda bana acayip bir yemek gönderdi pek beğenmedik dökmek zorunda kaldım..
gece 10 civarıda kapı çaldı bu kim yaa derken;komşu şöbiyet tatlısı yapmış getirmiş bayıla bayıla yedik...
günaydınn cnm
mouuse sen ıse nasıl gelıyorsun gec kalınca?
bız yemek yemedık dun catıda yedık annemler kuzına sobanı uzerınde borekler yapmıstı bızlere 4 cesıt cay demleyıp onlarla yedık guzeldı
kızlar yarın lıseden arkadasım geelcek bebegıyle
ya ben bu aksam yemeklerımı yapsam temızlıgımı?
yarın 12de gelecek yetıssemem yanı sonucta egenınde banyosu kahvaltısı fılan var 1 saat gıttı zaten ve ne yapsam ıkımız olacagımız ıcın ve samımıyız ne olsa olmasada olur ama bıseyler yapmak ıstıyorum
buarada gun paramla bılezık alırım herhalde
ev kıraya bı verılse hayırlısıyla ılk kırayla yada ıkı kırayla kendıme kelepce almak ıstyorum kafama taktım onu yanı
buarada elımızde 80 lırapara vardı ay sonuna kadar esım sabah 60 lıra bana verdı
bugunde pazara cıkacaktı :S
cok uzuldum yanı
gene ceyrege dayanacak ıs
esım dun aksam bu sekılde olmaz nereye gıdıyo bu paralar dıyıp durdu ama da cok yenı dıyorum sankı cok musrıflık eıdyormusuz gıı gelıyor ona
ev alalım bır an once dıyor:44:
dogalgaz gelmıs pazartesı kızlar 40 lıra
elektrık 63 lıra
çüş dıyorum
kızlar ya bana dua edin
nişanda takılanları ben koyduğum yeri bulamıyorum sabah baktım yerinde yoklar
dün konuşmuştuk ya bozdurucam diye
sabah dedim kuyumcuya götürürüm iş çıkışı
bir baktım yok kafayı yicem
sabahtan beri ağlıyorum yaaa
kızlar ya bana dua edin
kızlar ya bana dua edin
kızlar ya bana dua edin
günaydın hanımlarrrr
dün akşam 12:00da uyudum çok uykum var
günaydın canım
bu iyi olmamış kuuzm gitti 55 tl:26:
neyse canım senin canın sağolsun
günaydın balımmmmm nasılsınnnn ohh afiyet bal şeker olsunnn
eşimde izledi maçı ben GALATASARAY lıyımmkarşı taraf gol atacağı zaman ben seviniyorum eşim kızyoo
aşkitom fanatik fenerlii
ben iseeee doğuştan CİMBOM luyummmm
tek anlaşamadığımız konu buu ve bunun yüzünden tartışırız
aam artık ben fazla üstüne gitmiyorum
onun yanında sırf bişi demesin die susuyorumm
55 baya tutmuş ama burda taksi ücreti ist.dan daha pahalı
günü iyi düşünmüşsünüz ne güzel toplu para geçecek eline inş. iyi bir şey için harcarsınız
ooooo süperr bir akşam olmuşş..
fb tebrikler...
Günaydın herkese..........
Hayırlı Cumalar, Rabbim dualarınızı kabul etsin
günaydın kızlar
dün akşam maç değilde sen kimsini izledik çok güzeldi o kadar komikti ki
eve gidince dün beni bir üşüme tuttu biraz dinlendim sonra yemek yapmaya koyuldum
eşcağızımında desteğiyle yumurtalı karnıbahar,patates kızartması,kavrulmuş et ve domatesli pilav yaptım..
komşumada gönderdim oda bana acayip bir yemek gönderdi pek beğenmedik dökmek zorunda kaldım..
gece 10 civarıda kapı çaldı bu kim yaa derken;komşu şöbiyet tatlısı yapmış getirmiş bayıla bayıla yedik...
günaydın hatunlarrrr
owww çok para tutmuş canım yaaa üzüldüm sabah sabah 2 gündür bende geç kalıyorum vallabenimde iş yerinde günüm var 12 kişiyiz 100 tl ocakta ben alıcam
günaydın canımm ohh afiyet olsun size. valla ben citl nin dediğini yaptım milföy aldım yanına kahvaltılık bişeyler süper değişik oldu yedik vallaeşim kurtlar vadisini izliyodu bende yattığım yerde uyuyakalmışım saat 10 falandı herhalde bi ara eşim üstümü örttü sonra uyandırdı yatağa diye saat 1:30 mış yatağa geçtim bi daha uyudum sabah bide geç kaldım ne uyumuşum heee
mouuse sen ıse nasıl gelıyorsun gec kalınca?
bız yemek yemedık dun catıda yedık annemler kuzına sobanı uzerınde borekler yapmıstı bızlere 4 cesıt cay demleyıp onlarla yedık guzeldı
kızlar yarın lıseden arkadasım geelcek bebegıyle
ya ben bu aksam yemeklerımı yapsam temızlıgımı?
yarın 12de gelecek yetıssemem yanı sonucta egenınde banyosu kahvaltısı fılan var 1 saat gıttı zaten ve ne yapsam ıkımız olacagımız ıcın ve samımıyız ne olsa olmasada olur ama bıseyler yapmak ıstıyorum
buarada gun paramla bılezık alırım herhalde
ev kıraya bı verılse hayırlısıyla ılk kırayla yada ıkı kırayla kendıme kelepce almak ıstyorum kafama taktım onu yanı
buarada elımızde 80 lırapara vardı ay sonuna kadar esım sabah 60 lıra bana verdı
bugunde pazara cıkacaktı :S
cok uzuldum yanı
gene ceyrege dayanacak ıs
esım dun aksam bu sekılde olmaz nereye gıdıyo bu paralar dıyıp durdu ama da cok yenı dıyorum sankı cok musrıflık eıdyormusuz gıı gelıyor ona
ev alalım bır an once dıyor:44:
sunger bob he
moouse gıdıyor valal ne yapabılırım artık olan oldu zaten
kızlar su sevı egendım
bugun esım buna bakmaya gıdecek eger ıcınde oturan yoksa verya varsa musaıtse
İnşaat Firmasından Satılık Daire 115.000 TL 115 m2 3+1 odalı İstanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz Mah. - 105180240
sunger bob he
kızlar su sevı egendım
İnşaat Firmasından Satılık Daire 115.000 TL 115 m2 3+1 odalı İstanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz Mah. - 105180240
sunger bob he
kızlar su sevı egendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?