Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın kızlar
dün akşam maç değilde sen kimsini izledik çok güzeldi o kadar komikti ki
eve gidince dün beni bir üşüme tuttu biraz dinlendim sonra yemek yapmaya koyuldum
eşcağızımında desteğiyle yumurtalı karnıbahar,patates kızartması,kavrulmuş et ve domatesli pilav yaptım..
komşumada gönderdim oda bana acayip bir yemek gönderdi pek beğenmedik dökmek zorunda kaldım..
gece 10 civarıda kapı çaldı bu kim yaa derken;komşu şöbiyet tatlısı yapmış getirmiş bayıla bayıla yedik...

günaydın hatunlarrrr

günaydınnnn gelınlerr
haftanın son ıs gunuuuuuuum yehuu
bugun ıse gec kaldım uyuya kaldım taksıyle geldım
55 lıra tuttu
owww çok para tutmuş canım yaaa üzüldüm sabah sabah 2 gündür bende geç kalıyorum valla benimde iş yerinde günüm var 12 kişiyiz 100 tl ocakta ben alıcam

günaydın canımm ohh afiyet olsun size. valla ben citl nin dediğini yaptım milföy aldım yanına kahvaltılık bişeyler süper değişik oldu yedik valla eşim kurtlar vadisini izliyodu bende yattığım yerde uyuyakalmışım saat 10 falandı herhalde bi ara eşim üstümü örttü sonra uyandırdı yatağa diye saat 1:30 mış yatağa geçtim bi daha uyudum sabah bide geç kaldım ne uyumuşum heee

ohh ne güzell kuzmm
görümce aynı yerde çalışıyorumya iş çıkışı hiç eve uğramadan direk görümceme geçtik
eşimde oraya geldi bugün misafiri var yemek yaptılar bugüne hazırlık yanii
beğendili kebap bayaa uğraştılar bende o sırada kimsin seni izledim daha önce izledim ama sanki hiç izlememişim gibi izledim
sonra eşim maçı açtı kafamı çevir hiç bakmadım

mouuse sen ıse nasıl gelıyorsun gec kalınca?

bız yemek yemedık dun catıda yedık annemler kuzına sobanı uzerınde borekler yapmıstı bızlere 4 cesıt cay demleyıp onlarla yedık guzeldı
kızlar yarın lıseden arkadasım geelcek bebegıyle
ya ben bu aksam yemeklerımı yapsam temızlıgımı?
yarın 12de gelecek yetıssemem yanı sonucta egenınde banyosu kahvaltısı fılan var 1 saat gıttı zaten ve ne yapsam ıkımız olacagımız ıcın ve samımıyız ne olsa olmasada olur ama bıseyler yapmak ıstıyorum

buarada gun paramla bılezık alırım herhalde
ev kıraya bı verılse hayırlısıyla ılk kırayla yada ıkı kırayla kendıme kelepce almak ıstyorum kafama taktım onu yanı
buarada elımızde 80 lırapara vardı ay sonuna kadar esım sabah 60 lıra bana verdı
bugunde pazara cıkacaktı :S
cok uzuldum yanı
gene ceyrege dayanacak ıs
esım dun aksam bu sekılde olmaz nereye gıdıyo bu paralar dıyıp durdu ama da cok yenı dıyorum sankı cok musrıflık eıdyormusuz gıı gelıyor ona
ev alalım bır an once dıyor:44:

kızlar ya bana dua edin
nişanda takılanları ben koyduğum yeri bulamıyorum sabah baktım yerinde yoklar
dün konuşmuştuk ya bozdurucam diye
sabah dedim kuyumcuya götürürüm iş çıkışı
bir baktım yok kafayı yicem
sabahtan beri ağlıyorum yaaa

dogalgaz gelmıs pazartesı kızlar 40 lıra
elektrık 63 lıra
çüş dıyorum

canım ben çoğunlukla sabahları eşimle geliyorum o ist tarafında çalışıyo o yüzden önce beni bırakıyo çook süper oluyo eşim yoksa geç kalırsam işte o zaman yandığmın resmidir yani Allah göstermesin :18:
snin çeyrekler yavaş yavaş gitt izaten canım benimkiler toplu gitti doğalgaz yakmaya başladınızmı canım siz başladıysanız çok iyi fiyat

iyi baksaydınnn yaaaaa evin her tarafına baksaydınnn çantanamı koydun yoksa kol çantana iyice bak:2:

canım iyice baktınmı annene felan sorsaydın belki annen almıştır saklamak için :44::44::44:

canım nereye gidicek altınlar annenler biyere koymuştur sordunmu

ay ınanmıyorum ne dıyosun ya S:S((((((((((((((((

biz ikimizde fb liyiz ama ben maç izlemeyi sevmiyorum hiçç

Günaydın herkese..........

Hayırlı Cumalar, Rabbim dualarınızı kabul etsin

aminnnn :26::26::26:

yaaa anacım ne komşulare var sizde böle..bizimkiler görünce zor slm veriyorlarrr

ohhh afiyet olsun kuzum yarasınnnn ne güzel çok çokta uyumuşunnn

ohh ne güzel çatı keyfiiii
kuzum valla para dediğin şey sünger bob bigi çektikçe çekiyor...hiç kalmıyorki bizeee:44::44:

günaydın kızlar..

eflinam ya kesin başka yere koydun sen. ben sana diyim koyduğun yeri de panikden unuttun. sakinleş sonra aramaya başla..
mouse Allah parana bereket versin. eeee gün parasını alınca artık bize sultan lokumu yaparsın
yenidendoğdum sende bize artık temmuzda birer tatlı ısmarlarsın. alacağın kelepçeyi ıslatırız.

hepinize hayırlı Cumalar. Rabbim hepmizin dualarını kabul etsin inş.

ayy çok değişik bir ev..özellikle merdivenle üst kata çıkar çıkmaz salon yada oturma odası şeklind eolması çok iyi..çok severim bu tarz evleri..fiyatta gayet iyi

sünger bob evet...para öle pırrr gidiyorrr :44::44::44:

kuzum eve baktım ev çok parçalı normal gzüel bi adire alsan bundan iyi olur çok bölmeli ufak geldi bunu alana kadar normal daire al bencee fikrim bu tatlım:18::18::18:ısıtması sorun olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…