Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar annem yok evde ben kaldırdım ya beynim durdu koyduğum yeri unuttum
resmen hafızam silindi
nişanlıma söyledim oda şok oldu
p.tesi işe gelmedim saydım keseye koydum
bugünde alayım bozayım dedim yok anacım yoook
çalışamıyorum kendimi işe veremiyorum izin istesem mi acaba

canım mevkisini tam olarak bilmiyorum ama fiyatı uygun geldi bana önceki baktığın evlere göre. bide evin içindeki eşyadanmı kaynaklanıyo bilemedim böyle bi karışık ve rehavetli gibi geldi bana :26:

heheh ayıp ettin canım yaaa ocak ayını beklemeyelim hafta sonu gelin yapimmm

kuzum sakin ol önce bir yahuu...böle arasanca bulamazsın...şimdi gözlerini kapat altınları saydın sonra nereye koyduğunu o gün ne yaptığını hatırlamaya çalış ama önce bir sakinleş

EFLİNAM bende de olur o bazen neyi nereye koyduğumu unuturum gider
isyana katılıyorum sakinleş ve hatırlama çalış panik yapma..

yeniden doğdum ben evi çok beğendim çok güzel vede uygun

mousee bende güne katılmıştım ama devam ettiremeyip bıraktım
çünkü gidemiyordum geç çıktığım için kimseyide alamazdım o yüzden
ama sen çok iyi yapmışsın

evde kimse yokmuydu dün eve gitbak izin al benceee geri gelirsin işe

aa ben severim maç izlemeyi babamın kızıyımm
tek sevdiğim maç türkiye ve GALATASARAYYYY
canım güzelmiş fiyatıda uygun
senin düzenlersen daha şık duracağına eminim
bu hali çok karışıkk çok göz yoruyoo
anacım sizde paravar herhalde nasıl almayı düşünyosunuz 115000 çok fazlaaaaa

kıss 2+1 daireler bile bundan pahalıı benim oturduğum semtte

hayatta gücümğz yetmez biizm o kdr paraya allahtan istanbulda oturmuyoruz kuzucumm ev koşuma gitmedi yenidendoğdum norml daireye bak napacaksın merdivenli parca parca herşeyortada duryoooooo ben begenmedim kzuuzucm sen begendiysen sorun yokta ev çok kaırşık geldi gözüme boğmuş resmen ısıtmak sorun bide merdivenli felannn iyi karar verin anacımm

elfilam işyerinden izin al akşama kadar kafan kurcalanacak git bak geri gelirsinn işe

mmouse seni güne girdin kuzumm...ben senin girdiğine değil yenidendoğdumun güne girdiğini okudum sanki..karıştırdımmı benn :44::44:

yenidendoğdum sen ters dubleks istediğine emin misin? ya bide ısınması nasıl olacak? altında sıgınak olur benim bildiğim dolayısıyla da ev zor ısınır bence. sen bütün şartları düşünerek nasıl bir daire istediğin önce kafanda belirle.
ev aldımı beğenmedim olmuyo diyip çıkamazsınız. ayağınızı borcu bitene kadar bağlar.

eflinam izin alabiliyorsan izin al git bak. bul ve rahatla. sakin ol azcık kıs nereye gidecek evin içinde. bazen ay şuraya koyim dersin ama başka yere koyarsın farkında olmadan kesin öyle oldu.

bende şahsi fikrim merdivenli ev istemem..temizliği bakımı zor olur ama yenidendoğdum hep o tarz evlere bakıyor....bu tarz evler konyada 150000'den aşağı değildir.fiyat uygun ama ben şahsen kullanamam

mmouse seni güne girdin kuzumm...ben senin girdiğine değil yenidendoğdumun güne girdiğini okudum sanki..karıştırdımmı benn :44::44:

ayennen kim girdi benmde kafam karıştııııııı yoksa ikisidemi girdi kelepce yenidendoğdum alcakta mousede girmiş sanki öle anladım:44:

anladığım yenidendoğdum 2 tane ayrı güne girmiş, ikisinide temmuz da alcak nasip kısmetse
mouse 1 tane girmiş, oda ocak da alıp bize sultan lokumu yapacakmış kısmetse

anacım sizde paravar herhalde nasıl almayı düşünyosunuz 115000 çok fazlaaaaa

kızlar ben ters dubleks ıstıyorum da onceden belırtmıstım
veyahut gırıs veya bahce kat alabılırz zaten baaskada bısey alamayız
almısken sıfır daıreden veya yenı bınadan bazkadada almam
evı cok karısık gostermıs cunku sagda solda hep bı esya yıgını var o ev benım olsa o ust katta ufak donmelı koltuk yerınde belkı hıc bıseyım olmaz ya o alt merdıvenlı yerde yemek masam olur yada hıcbısey olmaz :) benım evım kucuk suadna 85 metre kare ama hersey yerlı yerınde yanı kenarda kosede hıc esyam yok utu dahıl bu ev karmasada gıbı duruyor cunku cok fazla esyası var ozellıkle mutfak

bnde aynı fikişreyimmmmmmm

ya temıkzlıgı evet dogru olabılır ama ev konumuylada ılgılı bıze uzak bu tarz olan evler daha ferah duruyor cunku bahce katı camları yer ekadar oluyor ama ben bu tarz ıstıyorum ama bahcesı yoksa asla bakmam cunku bahcesınede bırseyler yapmak ısterız
cıtl
allah ev alana yardım eder guzelım

pert canım yapılmazmıs yenisini alcaz artık
şimdi notebookla giriyorum bundanda zor oluyo sinirleniyorum

nasılsın kuzucum
bakıyorumda papucum dama atıldı hiç arayıp sormak yok hıh

kuzum hergün anıyoruz seni burada...laptopun pert olmasına üzüldüm...birde o masraf çıktı şimdi ay sonu geldi benim dk'lar bitti..napıyorum ben 500 dk'yı bilmiyorum yaa

ewt çorba gibi ev maşallah ne varsa koymuş göz yoruyooo nerden bulduysa renkleri turuncu pembe siyah karman akrışıkkknasıl alcaksınız anacım 115000 parayı nasıl halledeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…