- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.601
ewt çorba gibi ev maşallah ne varsa koymuş göz yoruyooo nerden bulduysa renkleri turuncu pembe siyah karman akrışıkkknasıl alcaksınız anacım 115000 parayı nasıl halledeceksin
ewt çorba gibi ev maşallah ne varsa koymuş göz yoruyooo nerden bulduysa renkleri turuncu pembe siyah karman akrışıkkknasıl alcaksınız anacım 115000 parayı nasıl halledeceksin
altınlar var ailelerde yardım edecek birazda kredi çekerler tamamdır...bizde ne altın var ne aile yardımı...krediyi banka niye versin bana dimi ama
geçen akşam anneme gitmiştim ya kızlar..anneme sordum..anne kayınpederimin doktor arkadaşları bişi taklmadı ya böle şey olurmu dedim..annem şok etti beni..nasıl takmazlar yaa dedi..hepsi kayınvalidenin elin altın yada paraları sıraladı dedi..özellikle bir doktor vardı...biz o nasıl takmadı diye düşünürken annem söledi..o adam kayınvalidene en az 500 tl para verdi dedi..akşam hesap yapıyoru..o verilenlerin hiçbiri yok..bugün oturacağız düğün cd'sini full durdura durdura izleyeceğiz...eğerki kayınvalidemin bir açığını bulalım kantı olarak o anda bitecek..akşam eşiminde içine kuşku girdi ben söleyince ama emin olamadı..annesine konduramadı bu kadarını
geçen akşam anneme gitmiştim ya kızlar..anneme sordum..anne kayınpederimin doktor arkadaşları bişi taklmadı ya böle şey olurmu dedim..annem şok etti beni..nasıl takmazlar yaa dedi..hepsi kayınvalidenin elin altın yada paraları sıraladı dedi..özellikle bir doktor vardı...biz o nasıl takmadı diye düşünürken annem söledi..o adam kayınvalidene en az 500 tl para verdi dedi..akşam hesap yapıyoru..o verilenlerin hiçbiri yok..bugün oturacağız düğün cd'sini full durdura durdura izleyeceğiz...eğerki kayınvalidemin bir açığını bulalım kantı olarak o anda bitecek..akşam eşiminde içine kuşku girdi ben söleyince ama emin olamadı..annesine konduramadı bu kadarını
,almıştır kzuucum vermişlerdi sonuöçta oda aynı hastanede çalıyodu demi benmkineden öle yaptılar evde verdiler bir sürü hemdee ama yokyaniiii daha fazla olurdu ama yokkk
,
canım düşünsene koskoca selçuk üniv rektörü geldi..o adam birşey takmadımı yani...6 tane prof. dr vardı..hiçbirinden bişi gelmedimi yaniii
sen sağ ben selamet olacak..ne evime girer nede ben onun evineee:26::26::26::26::26::26::26: ne olacak pekı oyle olursa
,
canım düşünsene koskoca selçuk üniv rektörü geldi..o adam birşey takmadımı yani...6 tane prof. dr vardı..hiçbirinden bişi gelmedimi yaniii
canım bzim iş yerinde bu 3. dönüşü olucak her bitiminde bi daha başlıyoruz biz ayın 15 indan 15 ine avans günü veriyoruz öyle alıştım ki vermeye o parayı hep yok sayııyorum zatenEFLİNAM bende de olur o bazen neyi nereye koyduğumu unuturum gider
isyana katılıyorum sakinleş ve hatırlama çalış panik yapma..
yeniden doğdum ben evi çok beğendim çok güzel vede uygun
mousee bende güne katılmıştım ama devam ettiremeyip bıraktım
çünkü gidemiyordum geç çıktığım için kimseyide alamazdım o yüzden
ama sen çok iyi yapmışsın
mmouse seni güne girdin kuzumm...ben senin girdiğine değil yenidendoğdumun güne girdiğini okudum sanki..karıştırdımmı benn :44::44:
kızlar ben zaten gündeydim yenidendogdum güne girdim deyinc ebende söyledim o kadarayennen kim girdi benmde kafam karıştııııııı yoksa ikisidemi girdi kelepce yenidendoğdum alcakta mousede girmiş sanki öle anladım:44:
Günaydın herkese merhabalar
yenidendoğdum arakat veya normal dubleksler ortalama ne kadar senin oturduğun semtte? aman kafanızı sokacak eviniz olsun da kiradan iyidir ya. ödersiniz bu bitince daha iyisini alırsınız nasip kısmetse.
isyan, kv ve kayınpederin doktor mu? birde ne doktoru acaba eğer doktorlarsa?
canım bzim iş yerinde bu 3. dönüşü olucak her bitiminde bi daha başlıyoruz biz ayın 15 indan 15 ine avans günü veriyoruz öyle alıştım ki vermeye o parayı hep yok sayııyorum zaten
kızlar ben zaten gündeydim yenidendogdum güne girdim deyinc ebende söyledim o kadar
kızım varyaaa bizimkilerde hiçbişey vermediler annemler çanta dolusu zarf getirip verdi bize ki o paraları getirmeseler hayatta salon parasını o anda denkleştiremezdik. ama kv varyaaaaa tek birşey vermedi eşim diyo ki erkek tarafına takarlar kız tarafına elden verirler dedi ama yermiyim bennnn hatta altınları bende kaçırır gibi aldılar annem çok say videoyı izle falan dedi ama ben hiç bakmadım eğer öyle bişey olursa çünkü içimde son kalan kırıntımda gider
kayınpederim doktormuş tatlım..vefat etmiş
kayınpederimin arladaşı...biri nefroloji ana bilim dalı başkanı...adamın konya hariç 4 il ve ilçede diyaliz merkezi var..manyak zenginn..
biri selçuk üniv. rektörü..
biri kadın doğum ana bilim başkanı..
diğer özel hastanede çocuk doktor prof..
bunlar godaman olanlar...diğerleri en az çeyrek takmıştır..bunlar çeyrekten daha fazlası vermişlerdir eminimmgtiit altınlar giti paralarrr
kuzum hergün anıyoruz seni burada...laptopun pert olmasına üzüldüm...birde o masraf çıktı şimdiay sonu geldi benim dk'lar bitti..napıyorum ben 500 dk'yı bilmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?