- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.621
isyan sana özelden bişi sorcam istemezsen cevaplamazsın
ısyan hıc yokmu takı sonrası foto
oradanda sayabılırsın
dıcemde takmamıslar kaynanana vermısler dıyosun
ayyy ben bile sinir oldum.canım izle cd yi ve gidin söyleyin deyin bunca opara ne oldu diye
yazıktır yaa bu aileler neden böyle yapar ki anlamam
ulan zaten k.ıçımız yırtılıyor evlenmek için
töbe töbe siniirm zıpladı valla
evet bu ay alamayız ilk önce kredi kartlarının borcunu bitirmeyi düşünüyoruz
Sonra alırız
be bugün garanti bankasına iş görüşmesine gitcem dua edin bana
pazarteside hsbc banka gidicem inş olur
bizdede bu durum yaşandı ama takmıyorum geçti gitti artık helal etmiyorum hakkımı
evet bu ay alamayız ilk önce kredi kartlarının borcunu bitirmeyi düşünüyoruz
Sonra alırız
be bugün garanti bankasına iş görüşmesine gitcem dua edin bana
pazarteside hsbc banka gidicem inş olur
bizdede bu durum yaşandı ama takmıyorum geçti gitti artık helal etmiyorum hakkımı
Ağzımı bozmamak için sessizliğimi koruycam
ama bunlar neden bize denk gelir anlamam
insan değiller..Allaha havale et isyanım ben öyle yapıyorum
yaptıkları kötülükler ayaklarına dolansın inşallah
o kadar lafa ragmen aldılarmı yanı takıları :S :S
sınava hazırlancaktın kuzum ısemı baslıcan
kuzum yaaa bizim takı töreni biraz geçe kaldı yemek sonrası oldu..adamlar beklemediler..takmadan gitti sandık düğün sonrası gelir dedik..sonra herhalde vermeyecekler dedik..ama annemin sölediği şey sonrası dumur oldukkkkkbelki videoda bir yerde falan görünür dedikk
yaa birde bana sorrr
hadi kuzum hayırlısı oldun inşşşş :26::26::26: bende helal etmiyorumm
o kadar lafa ragmen aldılarmı yanı takıları :S :S
sınava hazırlancaktın kuzum ısemı baslıcan
masatkvimim hoşgeldin canımmmm
nasılsın kuzum
kalplerası nasıl oldu acaba:26:
nasıl yani düğünde takı takıldıktan sonra onlaralmı gtti takıların pekine zmn aldınn
Canım hazırlanıcam tabi ama önüme çıkan güzel fırsatları değerlendiiryorum
bu yıl atamam zor olcak seney kalcak gibi o yüzden böyle banka belediye filan öyle yerlerde iş bakıyorum
kendiliğinden geldi teklifler eniştemin banka müdürü arkadaşları enişteme söylemiş o da git görüş dedi bakıcam
maaş sıkıntı biraz verecekleri paraya bağlı çalışıp çalışmamam
kuzum takılarımı almadılar konyadan düğüne gelemeyenler ona vermiş
eltim söylkedi ama kayınvalidem kimse getirmedi dedi
iyiyim kuzucum sen nasılsınn
saol canım bende iyim
bendece değerlendir kuzum enazından kendi harçlığını çıkarmış olursun
evde oturmaktan iyidir cancazımm
hem böylelikle daha iyi birikim yaparsın
ama şu masrafları kesmen lazımm
canım biz eşimle konuştuk ablamma vericektik oda annemlere çünkü annemlerin evi güvenlikli ve onlar içine fazla koyar eksik vermez aklım kalmazdı biliyorum. ama takıdan sonra eşimin teyzesi bide komşuları (o ne alakaysa yani) elinde poşetle geldiler bi hışım aldılar hepsini hepimiz şok olduk ama tatsızlık çıkmasın diye sustuk. balayı dönüşü aldık takıları annemler izle düğün cd sini niye öyle yaptılart madem dediler ama olaji izledim öyle bişey çıktı tatsızlık çıkar diye hiç kurcalamadım
Masatakvimim fıstığım dünya sana güzel oohh ne ala
yeter tatlım kociş parası harcadığın bencede artık çalışmaya başla zaten bebikte düşünmüyorsun..
bende bi bebik doğurunca tekrar çalışıcam...
gelmiyo ki bebikte bi gelebilse..
bizimde altınları hep sadıcım aldır...sadıcım benim üni.dedki oda arkadaşım oldu..karı koca..o altınlara kimse dokunmadı..sadece nakit olanlar düğün salonu parasına gitti..burada bir sıkıntı..kayınvalide o altınları eline alma gereği duymadı çünkü oradaki kadar para zaten ona geldicanım biz eşimle konuştuk ablamma vericektik oda annemlere çünkü annemlerin evi güvenlikli ve onlar içine fazla koyar eksik vermez aklım kalmazdı biliyorum. ama takıdan sonra eşimin teyzesi bide komşuları (o ne alakaysa yani) elinde poşetle geldiler bi hışım aldılar hepsini hepimiz şok olduk ama tatsızlık çıkmasın diye sustuk. balayı dönüşü aldık takıları annemler izle düğün cd sini niye öyle yaptılart madem dediler ama olaji izledim öyle bişey çıktı tatsızlık çıkar diye hiç kurcalamadım
bizimde altınları hep sadıcım aldır...sadıcım benim üni.dedki oda arkadaşım oldu..karı koca..o altınlara kimse dokunmadı..sadece nakit olanlar düğün salonu parasına gitti..burada bir sıkıntı..kayınvalide o altınları eline alma gereği duymadı çünkü oradaki kadar para zaten ona geldi
ohh ne güzell...maddi sıkıntın yoksa bencede seç kuzum en iyisini...valla çalışma bile benceCanım işsizlik maaşı alıyorum ya o yüzden iş bakmıyorum birde kursa gidince
Ve öyle heryerde çalışamam yoksa iş çok yani
kurumsal firmalara bakıyorum
banka olabilir arkas yaşar holding filan gibi yerler
belediyede olabilir işte kısmet artık
cadı ya kaıdnın tipinden belli bizimki daha benden düğünsalonu için altın istedi ben vermedim oğlundan istedi ben vermedimmm oh ödesin başka oğlumu var sanki neymiş teyzesinin kızının altınlarınıkaynanasıgil almışşş banene onlardannn
hiç işte biz çekiniriz öyle şeylerden o yüzden sesimizi çıkaramadık orda ya neyse sinirlenmicem düşünüpsaçmalaığa bakyaaaa teysei eşinin vede komşusu ne alakysaanie yabancı birine veriyimki ben ablama verdim oda kimseye vermedi eşimin teyseini filan kızları hep gözlerdiler ama ben verirmiyim simdi nerdeeeeeeeee bulacaktım ben o kdr şeyiiiiiii almışlardır ancımmm
Canım işsizlik maaşı alıyorum ya o yüzden iş bakmıyorum birde kursa gidince
Ve öyle heryerde çalışamam yoksa iş çok yani
kurumsal firmalara bakıyorum
banka olabilir arkas yaşar holding filan gibi yerler
belediyede olabilir işte kısmet artık
bencede tipinden belli
ohh iyi yapmışın kuzummm...
düğün günü 500 misafir fazlası gelmiş.kayınvalide denen servis açtırmıo düşün..benin akrabalarım ayakata kalmış yaniisonra babam diyor açın servis ben ödeyeceğim..fazladan 150 kişiyi babam ödedi..1500'de bizim borcumu vardı..kayınvalide gelmiş anneme takılan paraları iste sadıçtan ödesinler borcu demiş...babam diyor yanımda ha fazla para olsaydı onude öderdim diye terbiyesiz kızım benim kayınvalidem..ama eşime göre bişi yok bunda..acayip sinirliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?