Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Her işi değilde işte önüme gelen güzel fırsatları değerlenidiryorum
kendi kendime söz verdim kısıcam artık masrafları
ilk iş kredi kartı olayaına son vericem

aynen kuzum yarını düşünmek lazım
mesela babanı anneni göz önüne al ve kayınvalideni al
annem baban sen rahat et diye çalışıp çabalıyolar allaha şükür kira derdin yok
ama kayınvaliden hiç uğraşmamış allah korusun yaniii
üç beş birikiyo canımm hiç merak etme
ben 900 tl maaş alıyorum ve şimdi 1000 tl biriktirdik kuzumm

tabii ya niye vercennn hıhhh ben nişanda falan valla ikiye bölündüm..bir eşimin akrabaları ile bir kendi akrabalarım ile oynadım kimse kırılmasın istedim...millet vay be ne gelin demiş..eşimin teyzesine..herkesin gönlünü aldı..her sahneye çıkanın karşısına geçti çoğu gelin kendi akrabaları ile oynar çok hoşumuza gitti demiş...teyzesi bunu sölüor.. kayınvalidemde her gelin yapar bunu diyor hay yarabbim yaa ağlarmısın gülermisin işte

Son düzenleme:
Ben şimdiye kadar 3,000 biriktirmiştim onuda eşime verdim borç ödesin diye artı maaşta veriyodum yani..
birikim güzel şey bence
bir yerden alacağım var gelirse zenginim epey ama gelirse yani biraz ümitsizim korkuyorum açıkçası:18:

borç harç mevzusu takı toka mevzumuz hiç bitmez bizim :) boşverin walla bi sünger çekin düşünmeyin takmayın kurcalamayın boşyere kendimizi hırpalıyoruzzz yazık ediyoruz ...

burada hepinize ufakta olsa bişi yapılmıştır bi bilezik olsun alınmıştır ..bana bakın hiç ama hiç birşey takılmadı evime tek çöp alınmadı üstüne düğünde gelen 3500 tl para bilgim dışında alındı gitti olsun napim allah daha fazlasını kazanmayı nasip eder helalinden inş. herkes kendi kalitesini gösteriyor ben bunun için kendimide eşimide yıpratamam şükür sağlığım yerinde kocamında çalışır yaparız hepsini değmiyor kocam çalışıyor evine ekmeğini getiriyor bizim sınav yine hafif be kızlar ya kocamız bize zulmetseydi evlendikten sonra huyu suyu değişseydi şiddet görseydik ya varsın olsun kv yapmamış olsun parayı almış olsun ne önemi var verende alanda allah...

Son düzenleme:

benm düğün iki salonda oldu düşünün işte kendi aileme yakın düğün salonuna geldiler ama eşimin tarafı 1 saat uzaklıktaydı düşün amcamgil bile gelmedi hep eşimin tarafı vardı bi slaon dolusu düşünya amcangil gelmezmi tek annemgil ve ablamgil vardı ya düşün ne kdr üzüldüm sonrada aldırmadım yaniiioynadım habire hiç oturmadımm

borç harç mevzusu takı toka mevzumuz hiç bitmez bizim :) boşverin walla bi sünger çekin düşünmeyin takmayın kurcalamayın boşyere kendimizi hırpalıyoruzzz yazık ediyoruz ...

aynen öyle bende düşünmek istemiyorum ama burda konusu açılınca ister istemez deşiliyo stres atıyoruz

burda ki çoğu gelin kayınvalide azizliğine uğramış
boşverin kızlar Allaha havele edin..o herşeyin en iyisini bilir..
ben böyle eşimin ailesini düşününce yada konuşunca işte çok yıpranıyorum üzülüyorum bambaşka bir insan oluveriyorum yapılan haksızlık karşısında sonrasında eşime kin güdmeye başlıyorum sebepsiz yere bi nevi hıncımı ondan alıyorum kimi zaman ama buna hakkım yok..
oda istemezdi böyle olmasını o bile doğru dürüst görüşmüyo ailesiyle..
annesinin bize bir zararı olmadı elinden gelse canını verir o kadar düşünür sever bizi
allah var bende severim onu Allah herkesin yardımcısı olsun
eşimizle mutlu huzurlu olalım gerisi boşş

kızlar gunaydııınnnn
çok guzel bır ruya gördum kızım olmuş uyanınca gerçek olmadığı ıçın uzulecek kadar etkılenmışım ruyadan çok guzeldı çok.... he tabı ruyanın bı yerınde eskı sevgılım ve karısını görmem hoş olmadı ama neyse

oğluşunun gönlünü aldınmı akşam

evetttt dun oda catıdaydı bızden once gıtmıstı cok guzel oynadı ozellıkle bısey almadım cunku cok cocuk vardı cips meyvesuyu filan aldım uykusu gelınce annemın kucagında yatıyodu sonra ben ege gel kucagıma yat dedım baya bı kucagımda yattı dım dık gozlerıme baktı yengemle konustum yengem cocuklarını cok vurur kızı egeden 7 gun kucuk
orada cola sısesıylşe fılan epey vurdu dedım uzuluyomusun sonradan dedı maaf oluyorum butun ama benı sınırden delırtcek gıbı oluyolar ama uyuduklarında cok pısman oluıyorum aglarken bıle anne dıyolar dedıı(2 cocugu var)
oyle ıste sımdı gene kotu oldum

eflinam canım aynı olay banada olmuştu çeyrekleri saymıştım sonra keseye koyup kaldırmıştım lazım olunca yerini bulamamıştım panik olmuştum sonra sakinleşip yerini buldum iç çamaşır çekmeceme koymuşum sende toparla kafanı canım bulursun
yenidendoğdum canım sende dublex ev istiyorsun sanırım bizim oturacağımız evde dublex yanlız bu ters dublex ne oluyor ya:26:acaba benimkidemi ters dublex bu arada 2.ci eklediğin evi beğendim ama merdivenleri niye yapmamışlar:26:
masatakvimi canım iş görüşmesine gidecekmişsin hayırlı olsun şimdiden canım...

herkese selammmmm

kola şişesiyle mi? bu nedemek kızzz?
yengenin çocuklarına karşı acaba tahaammül gücümü bitiyor. şaşırdım

valal cok vuruyor canım tokat atmıuyor ama bellerıne bacaklarına vuruyor tterlıkle ve bıtmıs cola sıselerıyle dunde yaptı
aglıyor cok cocuklarıbazen banada gelıyorlar ıstedıklerı seylerı aglayarak elde edıyolar
dayanamıyorum sabrım tukenıyor dıyor :S
yengem annesıyle aysıyor annemlerın alt katında abım yanı abımler
sabah 10 gıbı ıs bası alıyor 10 kadar cocukların kahvaltısı aksam 8de eve gelıyor 8 kadarda ogleden sonra buyuk cocuga ders calıstırıyo ıs yerınde yanı asırı yogunlar aksam 10 gıbı yemege oturuyolar :S karmasa bı hayat

o kadına da yazık ama yaa tahammül sınırı azalmıştır artık bide sürekli ağlayan çocuk gerçekten çok zor ablamın eltisinin kızı öyleydi ağzı hep açık ben bile böyle kaldığım bikaç günde dövmek istiyodum çocuğu ama evlat napıcaksın oda bi şekilde büyütmeye çalışıyo

yengene çok üzüldüm çocuklara ayrı üzüldüm. işte malesef çok iç içe evlerin olduğu ortamda büyütülen çocuklarda bu sorun çok yaşanıyor bence. bu tamamen çocuğun üzerindeki otorite karmaşıklığından kaynaklanıyor ve o anne- baba bilinci tam yerleşemediği için ağlıyarak istediğni yaptırmaya çalışıyorlar bence.
bence yengenin hayatını biraz daha düzene sokmaya ihtiyacı var. kadının kesinlike tahammülü kalmamış sabrı tükenmiş bazı konularda oda böyle yansıyor dışarıya.

hatunlar hepçiğiniz yemeğe mi gittiniz yaaav
ben hala takılanları nereye koyduğumu hatırlayamadım,kafamı yemek üzereyim
artık akşam eve gidince inşaallah aklıma gelen her yere bakacağım

deminden beri ters dublex ne diye araştırıyorum
ama sanırım bizim ev düz dublex birde bende ev bakma hastalığı vardır canım sıkıldıkça evlere bakarım göl manzaralı evler 450 bin tl vaşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hatunlar hepçiğiniz yemeğe mi gittiniz yaaav
ben hala takılanları nereye koyduğumu hatırlayamadım,kafamı yemek üzereyim
artık akşam eve gidince inşaallah aklıma gelen her yere bakacağım

sen sakinleş ve eve git akşam güzel ce bak. kız bişi olmaz evde ne olcak? kesin kafanda başka şeyler vardı o an elinde başka yere tıkıştırdın. korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…