- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.641
Her işi değilde işte önüme gelen güzel fırsatları değerlenidiryorum
kendi kendime söz verdim kısıcam artık masrafları
ilk iş kredi kartı olayaına son vericem
ewt vermedim kzuum el öpmeye gttik diyo slaon parasını naısl ödedik demiyosun diyo oğluna bizimki sonra işte bende vermedimmmmm oh iyi yaptım sonradanda işte düğünde alamdıiçine oturdu oynarken bozuldu bende ona dönü dönü verdim oynamadım bilene kayınvalidmein kız kardeşinin gözü pörtledi alamadı verdirmedim ablamaaaaaaa ohhhh canıma deysin nie vercemmmmmmmm
borç harç mevzusu takı toka mevzumuz hiç bitmez bizim :) boşverin walla bi sünger çekin düşünmeyin takmayın kurcalamayın boşyere kendimizi hırpalıyoruzzz yazık ediyoruz ...
tabii ya niye vercennn hıhhhben nişanda falan valla ikiye bölündüm..bir eşimin akrabaları ile bir kendi akrabalarım ile oynadım kimse kırılmasın istedim...millet vay be ne gelin demiş..eşimin teyzesine..herkesin gönlünü aldı..her sahneye çıkanın karşısına geçti çoğu gelin kendi akrabaları ile oynar çok hoşumuza gitti demiş...teyzesi bunu sölüor.. kayınvalidemde her gelin yapar bunu diyor hay yarabbim yaa ağlarmısın gülermisin işte
borç harç mevzusu takı toka mevzumuz hiç bitmez bizim :) boşverin walla bi sünger çekin düşünmeyin takmayın kurcalamayın boşyere kendimizi hırpalıyoruzzz yazık ediyoruz ...
oğluşunun gönlünü aldınmı akşam
evetttt dun oda catıdaydı bızden once gıtmıstı cok guzel oynadı ozellıkle bısey almadım cunku cok cocuk vardı cips meyvesuyu filan aldım uykusu gelınce annemın kucagında yatıyodu sonra ben ege gel kucagıma yat dedım baya bı kucagımda yattı dım dık gozlerıme baktı yengemle konustum yengem cocuklarını cok vurur kızı egeden 7 gun kucuk
orada cola sısesıylşe fılan epey vurdu dedım uzuluyomusun sonradan dedı maaf oluyorum butun ama benı sınırden delırtcek gıbı oluyolar ama uyuduklarında cok pısman oluıyorum aglarken bıle anne dıyolar dedıı(2 cocugu var)
oyle ıste sımdı gene kotu oldum
valal cok vuruyor canım tokat atmıuyor ama bellerıne bacaklarına vuruyor tterlıkle ve bıtmıs cola sıselerıyle dunde yaptı
aglıyor cok cocuklarıbazen banada gelıyorlar ıstedıklerı seylerı aglayarak elde edıyolar
dayanamıyorum sabrım tukenıyor dıyor :S
yengem annesıyle aysıyor annemlerın alt katında abım yanı abımler
sabah 10 gıbı ıs bası alıyor 10 kadar cocukların kahvaltısı aksam 8de eve gelıyor 8 kadarda ogleden sonra buyuk cocuga ders calıstırıyo ıs yerınde yanı asırı yogunlar aksam 10 gıbı yemege oturuyolar :S karmasa bı hayat
valal cok vuruyor canım tokat atmıuyor ama bellerıne bacaklarına vuruyor tterlıkle ve bıtmıs cola sıselerıyle dunde yaptı
aglıyor cok cocuklarıbazen banada gelıyorlar ıstedıklerı seylerı aglayarak elde edıyolar
dayanamıyorum sabrım tukenıyor dıyor :S
yengem annesıyle aysıyor annemlerın alt katında abım yanı abımler
sabah 10 gıbı ıs bası alıyor 10 kadar cocukların kahvaltısı aksam 8de eve gelıyor 8 kadarda ogleden sonra buyuk cocuga ders calıstırıyo ıs yerınde yanı asırı yogunlar aksam 10 gıbı yemege oturuyolar :S karmasa bı hayat
hatunlar hepçiğiniz yemeğe mi gittiniz yaaav
ben hala takılanları nereye koyduğumu hatırlayamadım,kafamı yemek üzereyim
artık akşam eve gidince inşaallah aklıma gelen her yere bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?