Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eflişciğim sen şimdi güzeeeeeel bir kahve yada çay yap kendine altınları düşünmemeye çalış kafanı rahatlat bşraz sonra altınları nereye koydugğunu hatırlarsın canım emin olkafan yorgun olduğu için bilincin durdu şuan

ters dubleks evin dış kapısı/giriş kapısından içeri girdin. evin diğer odalarına gitmek için aşağıya iniyorsun merdivenle.
düz olan dubleksevin dış kapısı/giriş kapısından içeri girdin.evin diğer odalarına gitmek için merdivenden yukarı çıkıyorsun.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım o zaman bizimki düz dublex daha iyi sanırım bizim evde giriş kapısından girince kocaman salon var sağda 2 kapı var biri mutfak ve küçük wc,yukarı çıkınca hol ve 3 oda ve banyo var holde gömme dolaplar var çamaşır mak.falan koymak için

Son düzenleme:

bende çok severim düz dublex dairelerii ama evim şuanda bana yetiyo bebiş oluncada yeterrr
3+1 evim 120 m2

sen sakinleş ve eve git akşam güzel ce bak. kız bişi olmaz evde ne olcak? kesin kafanda başka şeyler vardı o an elinde başka yere tıkıştırdın. korkma

inşaallah kızlar sakinleştim biraz ama akşam eve gitmeyi 4 gözle bekliyorum vallahi ssat daha 13:20.18:00 da çıkıyorum
allahım zaman geçsede gitsem hemen

turkuaz kuzum kusura bakma emi.eğer bulursam sana haber vericem görüşürüz yine
havada çook güzeldi.ama dua et bulayımmm da görüşelim
moralim bozuk iken bişi anlamayız diye gelmek istemiyorum birtanem

bende çok severim düz dublex dairelerii ama evim şuanda bana yetiyo bebiş oluncada yeterrr
3+1 evim 120 m2

canım evin gayet güzel bence 3 oda 1 salon birde allah ev isteyenlerede nasip etsin bizimde ev var ama işi hiç bitmiyor artık nişanlımın morali çok bozuk sürekli iş çıkıyor bizim evin kazıma+sıva+badana 4 bin tl tuttu doğalgaz boruları yerden döşendi gizli 2 bin ona gitti banyomuz 4 bin tl tuttu
daha alt katın wc si ve evin komple laminantı var hoş laminant bizim eve bayağ tutucakmış gibi geliyor alt üst merdiven trabzanları en az 2 bin tutar dedi marangoz...birde allahtan mutfağı yeni yaptırmışlarda çıkmışlar mutfak tarzım değil yinede ama onuda ilerde değiştiririz artık yoksa mayısa yetişemeyeceğiz allah herkese güç kuvvet versin ne zor işmiş evlenmek bazen evlenmekten soğuyorumheee birde doğalgaz peteklerri ve kombi var oda 5 tl tutar diyorlar offf offfff allahtan mayısta evleniyoruz adanada kasıma kadar hava sıcak oluyor evlendıkten sonra kasımda yaptırıcaz kombıyı petekleri şuan ev boş gerek yok şimdi doğalgaz döşetmeye adanaya bu sene geldi doğalgaz zaten

Son düzenleme:
BAHCEYLE BODRUM dubleks olunca ters dubleks oluyor asagı dogru

o gosterdıgım evın bahcesı yokmus hanı cok karısıktı demıs kızlar
elıfnam cok uzuldum ınan ya
kac para toplanmıstı toptan takılarmı kayıp

kızlar bana bısey dıyın ya
yarın arkadasım gelecek
bua aksamdan yıyeceklerımı yapmalıyım
yoksam temızlıgımı
ıkısınıde yarına yetıstıremem
ve mesela amerıkan salatası(basıt cunku) , börek (ınsallah olur) pogca ve cheescakemı yapsam napsam

canımmm bence temizliği akşam yap..yemekler yarın taze olsun yapacağın şeyler zaten taze daha güzel olur ve benxce gayet iyi

poğaca,patates salatası tatlı olarakta chesscake olur bence canım fazla çeşite gerek yokhatta pastaneden susamlı çubukta alabilirsin

Son düzenleme:

bu akşamdan menünü hazırla canm alışverişini yap. temizliğini bitir yarın kabadan toparlarsın bitek. sadece yemek kalır yarına bide rahat rahat yetiştirirsin

esım ıkısındıe bu aksam yaptırmaz bende hassasım bıraz malum detay temızlık sevıyorum yanı fayansa kadar :S bu aksam uyumazsam ıyı olacak esım uyur ınsallah erkenden
bugun uyuya kaldım ya uyku depom vardır herhaldeeee

bır kısı gelecek arkadasım 3 cesıt bıle yeterlı dımı dogru

eflinam kusra bakcak bişi yok. sen paraları bulda kıs korkmaz ev git sakince ara. koyabileceğin yerlerde değilse koyamayacağın yere bak.
bakarken sürekli " ELDE ETMEK" de. bilinç altına bulacağına dair msj gönderiyorsun bu şekilde. sonra da bul ve rahatla

alice sizin ki düz demekki. açıkcası bende düzleri seviyorum. ama alabilirsem kısmetse ben 1. kat yada yüksek giriş gibi bişi alabilcem. ama param olsa düz dubleks alırım geniş olanından.

ben bu ara şu tatlıya sardım

MUHALLEBİLİ MİLFÖY TATLISI

MALZEMELER:

1 paket Milföy

MUHALLEBİ İÇİN:

2 su bardağı süt
2 yemek kşğ un
3 yemek kşğ şeker
1 paket vanilya
25gr margarin
Yarım su bardağı pudra şekeri

YAPILIŞI:

Milföy hamurların çözülmesini beklemeden 4 parçaya veya üç parçaya
kesin önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 20dk pişirin ve soğuması
için bekleyin.

Muhallebiyi pişirin soğuduktan sonra kabaran ve araları kendiliğinden
açılmış milföylerin arasına muhallebiyi bir tatlı kaşığı ile istediğiniz
kadar doldurun üzerine pudra şekeri eleyin..

AFİYET OLSUN...

Alıntıdır...​

yenidendoğdum sen neden yazılarında İ harfi yerine I kullanıyorsun. merak ettim

evet canım nişanlımı aradım düz dublex dedi bizimkide 2 .ci katta girişin üstü yani 2 ve 3.kat bize ait darısı başına olsun canım o zaman inşallah...

canımmm amannın o ne masraf ya sıfırmı ki hiçbirşey yok
size baya masraf çıkaracak ama eminim çok güzel olacaktır.güle güle oturun inşaallah.güzel kız

canım 4500 üstü idi sanırım çeyrkleri yarımları hesaplamadım ama
çünkü bizde kız tarafı nişandabirşey takmaz halamlar,amcamlar,dayımlar,abim,teyzem bişi takmadılar mesela

eflinammm bulamadınmı daha yahuuu

yok canım işteyim gitmedim ki eve
patron anadolu yakasına geçti
bende şimdi izin istesem sorun eder.pteside gelmedim işe
adam zaten delinin teki

kızlar salata demişken aklıma geldi..biz hep yapardık misafirler..3 renkli salata..bazı yerde kümbet salata diye geçiyor..tavsiyem harika oluyor

malzemeler:

• 1. kat için:
  • patates (8 adet büyük boy)
  • maydanoz (1/2 demet maydanoz)
  • sıvıyağ (2 çorba kaşığı)
  • tuz, karabiber, pulbiber, kimyon
  • 2. kat için:
  • havuç (4 adet büyük boy)
  • yoğurt (3 çorba kaşığı)
  • 3. kat için
  • pancar turşusu (400 gr)
  • süslemek için:
  • mısır
  • dolma yeşil zetin
yapılışı: Patatesleri haşlayın. Çatalla ezin. İnce kıyılmış maydanoz, sıvıyağ ve baharatları ekleyip karıştırın. Havuçu rendeleyin. Bir tavada az sıvıyağ koyup,kavurun. Ilınınca yoğurt ekleyip karıştırın. Pancarı rondodan geçirin. Kek kalıbının içini streç flim ile kaplayın. Sırayla pancar turşusunu, havuçlu karışımı ve patatesli karışımı koyun. 1 saat dolapta dinlendirip servis tabağına alın. Mısır ve zeytinle süsleyin... Kek kalıbında değilde borcamda yapmak isterseniz önce patatesli karışım, havuçlu karışım ve pancar turşusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…