- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.661
deminden beri ters dublex ne diye araştırıyorum
ama sanırım bizim ev düz dublexbirde bende ev bakma hastalığı vardır canım sıkıldıkça evlere bakarım göl manzaralı evler 450 bin tl vaşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ters dubleks evin dış kapısı/giriş kapısından içeri girdin. evin diğer odalarına gitmek için aşağıya iniyorsun merdivenle.
düz olan dubleksevin dış kapısı/giriş kapısından içeri girdin.evin diğer odalarına gitmek için merdivenden yukarı çıkıyorsun.
teşekkür ederim canım o zaman bizimki düz dublexdaha iyi sanırım bizim evde giriş kapısından girince kocaman salon var sağda 2 kapı var biri mutfak ve küçük wc,yukarı çıkınca hol ve 3 oda ve banyo var holde gömme dolaplar var çamaşır mak.falan koymak için
sen sakinleş ve eve git akşam güzel ce bak. kız bişi olmaz evde ne olcak? kesin kafanda başka şeyler vardı o an elinde başka yere tıkıştırdın. korkma
eflişciğim sen şimdi güzeeeeeel bir kahve yada çay yap kendine altınları düşünmemeye çalış kafanı rahatlat bşraz sonra altınları nereye koydugğunu hatırlarsın canım emin olkafan yorgun olduğu için bilincin durdu şuan
bende çok severim düz dublex daireleriiama evim şuanda bana yetiyo bebiş oluncada yeterrr
3+1 evim 120 m2
kızlar bana bısey dıyın ya
yarın arkadasım gelecek
bua aksamdan yıyeceklerımı yapmalıyım
yoksam temızlıgımı
ıkısınıde yarına yetıstıremem
ve mesela amerıkan salatası(basıt cunku) , börek (ınsallah olur) pogca ve cheescakemı yapsam napsam
kızlar bana bısey dıyın ya
yarın arkadasım gelecek
bua aksamdan yıyeceklerımı yapmalıyım
yoksam temızlıgımı
ıkısınıde yarına yetıstıremem
ve mesela amerıkan salatası(basıt cunku) , börek (ınsallah olur) pogca ve cheescakemı yapsam napsam
esım ıkısındıe bu aksam yaptırmaz bende hassasım bıraz malum detay temızlık sevıyorum yanı fayansa kadar:S bu aksam uyumazsam ıyı olacak esım uyur ınsallah erkenden
bugun uyuya kaldım ya uyku depom vardır herhaldeeee
bır kısı gelecek arkadasım 3 cesıt bıle yeterlı dımı dogru
eflinam kusra bakcak bişi yok. sen paraları buldakıs korkmaz ev git sakince ara. koyabileceğin yerlerde değilse koyamayacağın yere bak.
bakarken sürekli " ELDE ETMEK" de. bilinç altına bulacağına dair msj gönderiyorsun bu şekilde. sonra da bul ve rahatla
alice sizin ki düz demekki. açıkcası bende düzleri seviyorum. ama alabilirsem kısmetse ben 1. kat yada yüksek giriş gibi bişi alabilcem. ama param olsa düz dubleks alırım geniş olanından.
canım evin gayet güzel bence 3 oda 1 salon birde allah ev isteyenlerede nasip etsin bizimde ev var ama işi hiç bitmiyor artık nişanlımın morali çok bozuksürekli iş çıkıyor bizim evin kazıma+sıva+badana 4 bin tl tuttu doğalgaz boruları yerden döşendi gizli 2 bin ona gitti banyomuz 4 bin tl tuttu
daha alt katın wc si ve evin komple laminantı var hoş laminant bizim eve bayağ tutucakmış gibi geliyor alt üst merdiven trabzanları en az 2 bin tutar dedi marangoz...birde allahtan mutfağı yeni yaptırmışlarda çıkmışlar mutfak tarzım değil yinede ama onuda ilerde değiştiririz artık yoksa mayısa yetişemeyeceğiz allah herkese güç kuvvet versin ne zor işmiş evlenmek bazen evlenmekten soğuyorumheee birde doğalgaz peteklerri ve kombi var oda 5 tl tutar diyorlar offf offfff allahtan mayısta evleniyoruz adanada kasıma kadar hava sıcak oluyor evlendıkten sonra kasımda yaptırıcaz kombıyı petekleri şuan ev boş gerek yok şimdi doğalgaz döşetmeye adanaya bu sene geldi doğalgaz zaten
BAHCEYLE BODRUM dubleks olunca ters dubleks oluyor asagı dogru
o gosterdıgım evın bahcesı yokmus hanı cok karısıktı demıs kızlar
elıfnam cok uzuldum ınan ya
kac para toplanmıstı toptan takılarmı kayıp
eflinammm bulamadınmı daha yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?