Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

yok cnm sıfır değilde bizden önce bir çift oturmuş müstakil ev almışlar çocukları olunca bende nişanlımla evi sıfırlamak istedik tarzımız değildi evin içindeki yerler çünkü sadece salonda koyu renk parke vardı biz komple evin her yerine parke yaptırıcaz falan banyo zaten değişmek zorundaydı birde merdivenin yanında duvar vardı duvarı kırdırıp korkuluk yaptırıcaz bu yüzden bayağ masraf çıktı birde şöminenin masrafı çıktı tabi

isyanım bu salatayı bende çok severim acıktım galiba

evet canım nişanlımı aradım düz dublex dedi bizimkide 2 .ci katta girişin üstü yani 2 ve 3.kat bize ait darısı başına olsun canım o zaman inşallah...

güle güle oturun. işte bazen en üst kata bazen arakatlara dubleks yapıyorlar. ama sizinki daha iyi. çatı dubleks in üst katı sıcak oluyor yazın. Amin cnm inş Allah herkese hayırlsı ile nasip etsin inş. olursa olur olmazsa olmaz kısmet herşey.

ben dubleks alsam mesela merdivenlerin olduğu duvara küçük tablolar asmak isterdim. merdivenleri ahşah ile kaplatmak isterdim. yani tahdadan. mutfağım üst katta ve büyük genişce olmasını, koltuk ve tv koymayı isterdim.

on parmak yazıyorum ama on parmaklar degıl 6-7 fılan i harfı alanıma uzak kalıyor :)

bende tek halayım tes dubleks
kocaman yesıl bahcesınde egecım ders yaparken kucuk cocugum salıncakta sallanırken bende mutfakta yemegımızı hazırlıyor olurum
cocuklar uyuyunca ıkı kahve ıkı sıgara bahcede oh mıs
kucuklukten berı hayalım ıstegım bahcelı grıs katta oturmaktı suankı devırde mumkun deıgl tabı artık
bızım apramız ust katlara yetmıyor
eyten yerler var ama esım asla oralara gıtmez kor yerler dıye

canım inşallah allah gönlüne göre veriri bizim üst katımızdada dublex var ama bizim aldığımız evden daha çooook masraf çıkarır bize adam evin her yerini meşe renginde tahtalarla duvara paneller yapmış çok kasvetli bir ev birde dediğin gibi sıcak olur diye ara dublexi aldık karşımızdaki dairede dublex ve onlarda yeni evli bir çift 4 gözle evlenmemizi bekliyorlar komşu olmak için bende merdivenin olduğu duvara taş duvar panel yaptırmak istiyorum dediğin gibi çerçeveler falan asmak için zaten 2 tane aplik yeri açtırdım merdivenin başındaki ilk basamaktab yukarıdaki son basamağın olduğu duvara aplik yeri açıldı şapkalı aplik alıcam oraya ev bitse keşke dekoruna başlamak istiyorum kaba temizlik bitsin ekliycem resimleri zaten buraya fikir olur belki

yenidendoğdum darısı sanada olsun canım inşallah...bahçeli evde büyüdüm bende yazın anneannemle dedemin evinde çok güzel oluyor

buarada bızde 2005 senesıne kadar dubleks daırede oturduk buyuk teraslı sevmıyorum ınsallah canım cok tesekkurler
sen calısmıyormsuun?

buarada bızde 2005 senesıne kadar dubleks daırede oturduk buyuk teraslı sevmıyorum ınsallah canım cok tesekkurler
sen calısmıyormsuun?

bizim evde teras yok cnm bende sevmem fazla,anneannemle dedemin evinde hem bahçe hem teras vardı...
yok cnm ben şuan ev döşemekten birde başka şehire gelin gitcem diye şuan çalışmıyorum ama adana'da çalışıcam canım

ıstanbulda calısıyorsun suanda degılmı
evı kaca aldınız ayıptır sorması

alice evini merak etmeye başladım canım
hayırlısı ile bir kaç resim koysanda bizde görsek
eminim güzel bir yuva olacaktır
sen zevkli hatunsun vesselam
birde adanada ev fiyatları nasıl acaba
adana çook güzelmişşş arkdaşım gitti bayılmış

ıstanbulda calısıyorsun suanda degılmı
evı kaca aldınız ayıptır sorması

yok cnm şuan çalışsam adana'ya bu kadar sık gitmem zor olur çıktım ben işten canım bizim ev 155 bin tl 3 oda 1 salon 150 m2 sanırım herşeyi içinde yani tapu işlemleri falan sadece emlakçı yok arada nişanlım ev sahibi aracılığı ile aldı evi ama tabi içine yaptığımız masrafta var satmaya kalksak bayağ çıkar sanırım fiyatı çünkü ev bayağ değerlendi

uygunmus genede fıyatı yanı dublekse gore metyrekaresıde buyuk
hersey gonlunce olsun ınsallah

canım evim bitsin inan eşyasız halinin resimlerini çekip koyucam buraya allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına adanada evler çok büyük canım fiyatlarıda istanbul'a göre daha uygun ama aşırı derecede büyük evler var benim oturacağım ev merkezde gazipaşada herşey elimin altında yani istanbulda bağdat caddesi nasılsa benim oturacağım yerde öyle adana'nın sosyete yeri her yerde mağazalar var karşımda carrefour var mini carrefour elimin altında yani herşey...bizim bu oturacağımız evi biz nişanlım benden habersiz aldı süpriz yaptı bana yani ev ev gezmedik ev bakmak için adana'ya gittim nişanlım beni bir yere gidiyoruz dedi tamam dedim baktım kapıyı açıyor aklımada gelmiyor ev aldığı koca salonda işte evimiz dedi böyle bir anısı var bu evin bu yüzden evimi çok seviyorum

alice inş herşey istediğin şekilde olur?
hadi bakalım hayırlısı ile bitsinde çekersin resimlerini.

saol tatlım
tamam ekleyeceğim

canım çok iyi dubleks için 155.000 tl hemde
nişanlım 170.000 istanbudan 100 m2 almış
2+1 holu var mutfağı büyük ve balkonu var 1.kat bizim evin altıda ters dublkes 200.000 tl istiyorlarmış
ama ben onu pek beğenmedim açıkçası

ayyhhh kızlar ne güzel maşallahh sizlere...inş evlerinize güzel, sağlıklı, huzurlu bir ömür geçirirsimizz Rabbim bizlerede versin inşş hayırlısı ile :26::26:

ÇOOK ROMANTİKMİŞ VALLAHİ
NİŞANLIN NORMALDEDE ROMANTİK MİDİR ALİCE YOKSA ARADA MI
HERŞEY ELİNİN ALTINDA İSE İSTANBULU ARAMASSIN SEN EVİNDE MUTLU OLDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN

ayyhhh kızlar ne güzel maşallahh sizlere...inş evlerinize güzel, sağlıklı, huzurlu bir ömür geçirirsimizz rabbim bizlerede versin inşş hayırlısı ile :26::26:

amin birtanemm amin darısı tüm evi olmayanlara inşaallah
ama bizde 6 sene kredi ödücez
rabbim yardımcımız olsun
ama ek kirası vermeten iyidir sanırım

amin birtanemm amin darısı tüm evi olmayanlara inşaallah
ama bizde 6 sene kredi ödücez
rabbim yardımcımız olsun
ama ek kirası vermeten iyidir sanırım

kesinlikle iyi canım..peşinatımız olsa bende direk girerdim bir eve..inş zamanla olur bizlerindee :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…