Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
aslında bu evin sahibi 165 bin tl istemiş ilk nişanlımdan nişanlımda pek oralı olmamış o fiyata sıfır eve çıkarım diye ama nişanlım evi çok beğenmiş içinde şömine olması evin konumu,2.ci kat olması yani ara kat olması otoparkı olması iş yerine yakın olması nişanlıma çok cazip gelmiş ama 165 değince ev sahibi pek sallamamış sonra ev sahibi aramış nişanlımı fiyatını düşürdüm 155 bin tl demiş nişanlımda hemen almış iyi ki de almış

ayyhhh kızlar ne güzel maşallahh sizlere...inş evlerinize güzel, sağlıklı, huzurlu bir ömür geçirirsimizz Rabbim bizlerede versin inşş hayırlısı ile :26::26:

darısı sana olsun isyanım inşallah tez zamanda ve tüm isteyenlere...

ÇOOK ROMANTİKMİŞ VALLAHİ
NİŞANLIN NORMALDEDE ROMANTİK MİDİR ALİCE YOKSA ARADA MI
HERŞEY ELİNİN ALTINDA İSE İSTANBULU ARAMASSIN SEN EVİNDE MUTLU OLDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN

eflişim nişanlım arada romantiktir benim ama özel günleri v.s hiç unutmaz ben özel günlerimizin tarihini hep karıştırırım o maaşallah günü gününe bilir hatta beni sözlü yapar söz tarihimiz,nişan tarihimiz ilk flört ve tanışmamı yıldönümlerimizi sorar bana
canım istanbul benim vazgeçilmez tutkum ama inşallah adana'ya hemen alışırım gerçi gide gele alıştım ama bilirsin insanın toprağı gibi olmuyor hiç bir yer ama sevdiğim yanımda o yeter de ben aileme çok düşkünümdür

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566321-airlikfeerin-ask-yuvasi.html

KIZLAR BU EV NASIL SİZCE BEN BEĞENDİM
ZEVK İLE DÖŞENMİŞ BİR EV

eflişim evi sahibi güzel döşemiş ama evin içinde krom merdiven korkulukları hiç beğenmiyorum ben apartman havası veriyor bana birde bizim evde ben merdivenin altında dolap vardı onu söktürdüm oraya tv ünitesi yaptırıcam çok sade modellerden oluşan tv ünitesinde vitrin gibi olan modeli beğenmiyorum bu arkadaşta mesela merdiven altındaki dolabı söktürüp tv yi oraya alsaydı evinde daha çok yer açılırdı ben sıkış sıkış evleri sevmiyorum sade olucak yalın olucak çok eşya olmıycak zaten evime vitrin almayı düşünmüyorum sadece konsol yeter bana

o evde benim gözümü yoran merdivenler oldu
bizim evin merdiven modeli duvara yapışık altı beton değil yani şu resimdeki gibi
ama ben korkuluk yaptırıcam ev beyaz olucağı için ahşap eskitme beyaz korkuluklar olucak basamaklar ve tutma yeri gri olur sanırım yada koyu bir renk
mesela böyle

alice son koydugun resımdekı merdıvenı begenmedım korkuluksuz zor
dıgerıde cok klasık geldı bana
o vevı bende begendım ancak benım tarzım degıl spor sade evlerı sevıyorum

valla benim salonum şık ama sade öle olması lazım..avangarde aldım salonu ama keşke spor bişi alsaymışımda diyorum bazen yanii

bende spor aldım, oldukça sade pek yeni gelin evi gibi durmuyor böyle oluncada, bazen klasik alsaymışım diyorum. sanırım çabuk sıkılıyoruz memnun olamıyoruz bir türlü :)

bende spor aldım, oldukça sade pek yeni gelin evi gibi durmuyor böyle oluncada, bazen klasik alsaymışım diyorum. sanırım çabuk sıkılıyoruz memnun olamıyoruz bir türlü :)
bende hep spor takımlara baktım mobilaya aldığımız gün kararım değişti hooppp avangarde aldım..evinin resimleri varmı merak ettimm :44::44: ben ekleyeyim bak benimkine

benım resmım var albumlerde ama o gunluk kullanımd aya ben memnunum valla cunku vıtrın vs fılan hem evım kucuk kucuk bı bufe ısteyebılırdım ama rahatlık acıkcası tarz ve zevk meselesı spor evlerın yenı gelın evı gıbı durmadıgına ınanmıyorum canım ust katımdakı ev sahıbının gelını tum evı saraylı gıbı cok guzel sıkır sıkır ama cok esyası var bana geldı 2 kere senın evın da kucuk (onun 130 benım 85 ) uc cehpeden cıkınlıgı bınamız da ferah daha guzel duruyor ınananmıyorum dıyo

bende hep spor takımlara baktım mobilaya aldığımız gün kararım değişti hooppp avangarde aldım..evinin resimleri varmı merak ettimm :44::44: ben ekleyeyim bak benimkine

Evimin resimleri yok canım. Senin varsa eklersen bakabilirim. Birde kirada oturuyoruz o yüzden çok istediğim gibi olmadı salon, inş.lah ev sahibi olursak ilk işim salonda değişiklik yapmak olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…