Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
korkuluk yerine duvar vardı benimkinde ama ben kırdırdım duvarı korkuluk yaparım diye eklediğim resimdeki korkuluk benim istediğim modelle pek aynısı değil aslında en iyisi ben yaptırdıktan sonra ekleyeyim birde aklımda cam korkuluk var ama çocuk olunca zor olabilir yada temizliği zor olabilir şöyle yani

saraylı gibi olmasıda benim tarzım değil açıkçası yapı olarakda sade şıklıktan yanayım, oturduğum ev biraz eski o yüzden belkide eşyalar tam kendini göstermiyor.
vitrin büfe tarzı bişey bende almadım konsol masa ve oturma grubu var sadece, ayrıca oturma odası yapmadım canım, senin evinin resimlerine bakıyorum şimdi.

saraylı gibi olmasıda benim tarzım değil açıkçası yapı olarakda sade şıklıktan yanayım, oturduğum ev biraz eski o yüzden belkide eşyalar tam kendini göstermiyor.
vitrin büfe tarzı bişey bende almadım konsol masa ve oturma grubu var sadece, ayrıca oturma odası yapmadım canım, senin evinin resimlerine bakıyorum şimdi.

Canlarımm meraba
Kız yenidendoğdum ev gösteriyosun bizi de heveslendiriyosun ay çok özendim yaa ben de dubleks severim ama işte ısıtması sorun..
Ayrıca trs dubleks bahçeli çok mantıklı..
Yemek yaparken çocukları bahçede oynatabilirsin ne güzel olur
Ay daha aşure bakıcam netten..
Sütle yapcam ben bol elmayla...
Bi tarif bakıym size de yazcam turkuazcım merak ediyodu
Şimdi gidiyorum barbunya yapcam...
Az sonra dayım uğrayacak bana bi çay ikram ederim

ısyanbaksana ne dıcem
oncelıkle yatak odandakı ve salondakı kenar tuller nasıl bısey ya cok hosuma gıttı kasvetlı degıl bende ısterım yatak odamaaa
benım salonumu bogar dıye dusunuyorum sızce dogrumu ? vbogarmıı
bırde yatak ortun cok hosuma gıttı benım grı yatak ortum ve yatagıma buyuk geldı yerlde 4 parmak seklınde kestırılmedıde kaldı oyle ama toz pembe cok guzel durmus

buarada salonunu hıc ama hıc gormemısım sasırdım

ama bıtrının arkasında kapımı var ne var orada bı oval karanlık ?

guzelım ben asureyı bu hafta sonu yapıcaktım
yapamıcam
sonrakı hafta sonu olsa olurmu
aksam yapamazsın uzun surer ve gece olur ve sabah kadar donar ıse gıdersın gene dagıtamazsın dıyorlar? dogrumuuu

bauarad alın yavrucum sızdeee

benım koltukların uzerınde ortu var he senı yanıltmasın :)

alice gosterdıgın korkuluk guzel ve modern duruyor canım nereye unıte yapacaksın dıbınemı hemen ? merdıvenın

gofreto evet canım sıfır daıre bulduk ama artık daıreler kucuk hep benımde oturma odam yok canım bır oda cocuk odası benım yatak odamda 7 metre kare

benim oturduğum semtte yeni ev bulmak imkansız gibi oldukça merkezi ve kiralar çok yüksek,
eski bir ev olmasına rağmen 700 tl veriyoruz tanıdık aracılığıyla bulduğumuz için yoksa 800 dediler,

hımm yanılmıştım anlamadım vallahi örtü olduğunu.
ama herşeyin çok uyumlu yerli yerinde.

sadece yastıklar deselı canım ama ortu koyuyorum uzerındfe cıps cekırdek yedıgımız ıcın sılkelemek da kolay gelıyor :)
sende evının resmını ceksene pazartesı gorelım

İsyancım, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim, çok güzel şık hemde sade, yeni gelin evi kokusu aldım bakarken.

sağol canım beğenmene çok sevindimmm

tatlım brilanttan aldım..ince tül gibi ama içi simli..her göremn bayıldı o kenarlıklara..hatta ankaradan gelen arkadaşımda ilke defa gördü..ankara buldu ve yaptırdı vizon rengi çok beğendimmm
yatak örtümde brilanttandı kuzum..350 tl'ye almıştım..sade ve şık çok beğeniyorum bende yatak ördümüü
bence o tül kenarlıklarda tam senin evine uygun karaltmaz kuzumm

isyancığım güle güle ağız tadıyla otur canım eşinle beraber evinde salonun çok güzel maaşallah

saol canım benim..daha güzelleri senin olsun inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…