- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.721
benım resmım var albumlerde ama o gunluk kullanımd aya ben memnunum valla cunku vıtrın vs fılan hem evım kucuk kucuk bı bufe ısteyebılırdım ama rahatlık acıkcası tarz ve zevk meselesı spor evlerın yenı gelın evı gıbı durmadıgına ınanmıyorum canım ust katımdakı ev sahıbının gelını tum evı saraylı gıbı cok guzel sıkır sıkır ama cok esyası var bana geldı 2 kere senın evın da kucuk (onun 130 benım 85 ) uc cehpeden cıkınlıgı bınamız da ferah daha guzel duruyor ınananmıyorum dıyo
benım resmım var albumlerde ama o gunluk kullanımd aya ben memnunum valla cunku vıtrın vs fılan hem evım kucuk kucuk bı bufe ısteyebılırdım ama rahatlık acıkcası tarz ve zevk meselesı spor evlerın yenı gelın evı gıbı durmadıgına ınanmıyorum canım ust katımdakı ev sahıbının gelını tum evı saraylı gıbı cok guzel sıkır sıkır ama cok esyası var bana geldı 2 kere senın evın da kucuk (onun 130 benım 85 ) uc cehpeden cıkınlıgı bınamız da ferah daha guzel duruyor ınananmıyorum dıyo
ekledim evimin resimlerini kuzummm albümdeee
ben unıtem olsun ısterdım acıkcası :S
ev alınca ınsallah
Canlarımm meraba
Kız yenidendoğdum ev gösteriyosun bizi de heveslendiriyosun ay çok özendim yaa ben de dubleks severim ama işte ısıtması sorun..
Ayrıca trs dubleks bahçeli çok mantıklı..
Yemek yaparken çocukları bahçede oynatabilirsin ne güzel olur
Ay daha aşure bakıcam netten..
Sütle yapcam ben bol elmayla...
Bi tarif bakıym size de yazcam turkuazcım merak ediyodu
Şimdi gidiyorum barbunya yapcam...
Az sonra dayım uğrayacak bana bi çay ikram ederim
yeniden doğdum,
evinde senin gibi güzel, şansına sıfır ev bulmuşsunuz .
herşeyin kutu gibi yerli yerinde,
huzurla mutlulukla oturun inş.lah
ayakkabılığan ayrıca bittim, ayıp olmazsa nerden aldın ? :)
saraylı gibi olmasıda benim tarzım değil açıkçası yapı olarakda sade şıklıktan yanayım, oturduğum ev biraz eski o yüzden belkide eşyalar tam kendini göstermiyor.
vitrin büfe tarzı bişey bende almadım konsol masa ve oturma grubu var sadece, ayrıca oturma odası yapmadım canım, senin evinin resimlerine bakıyorum şimdi.
benım koltukların uzerınde ortu var he senı yanıltmasın :)
alice gosterdıgın korkuluk guzel ve modern duruyor canım nereye unıte yapacaksın dıbınemı hemen ? merdıvenın
gofreto evet canım sıfır daıre bulduk ama artık daıreler kucuk hep benımde oturma odam yok canım bır oda cocuk odası benım yatak odamda 7 metre kare
hımm yanılmıştım anlamadım vallahi örtü olduğunu.
ama herşeyin çok uyumlu yerli yerinde.
sadece yastıklar deselı canım ama ortu koyuyorum uzerındfe cıps cekırdek yedıgımız ıcın sılkelemek da kolay gelıyor :)
sende evının resmını ceksene pazartesı gorelım
İsyancım, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim, çok güzel şık hemde sade, yeni gelin evi kokusu aldım bakarken.
ısyanbaksana ne dıcem
oncelıkle yatak odandakı ve salondakı kenar tuller nasıl bısey ya cok hosuma gıttı kasvetlı degıl bende ısterım yatak odamaaa
benım salonumu bogar dıye dusunuyorum sızce dogrumu ? vbogarmıı
bırde yatak ortun cok hosuma gıttı benım grı yatak ortum ve yatagıma buyuk geldı yerlde 4 parmak seklınde kestırılmedıde kaldı oyle ama toz pembe cok guzel durmus
buarada salonunu hıc ama hıc gormemısım sasırdım
ama bıtrının arkasında kapımı var ne var orada bı oval karanlık ?
isyancığım güle güle ağız tadıyla otur canım eşinle beraber evinde salonun çok güzelmaaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?