- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.741
benim oturduğum semtte yeni ev bulmak imkansız gibi oldukça merkezi ve kiralar çok yüksek,
eski bir ev olmasına rağmen 700 tl veriyoruz tanıdık aracılığıyla bulduğumuz için yoksa 800 dediler,
alice gosterdıgın korkuluk guzel ve modern duruyor canım nereye unıte yapacaksın dıbınemı hemen ? merdıvenın
gofreto evet canım sıfır daıre bulduk ama artık daıreler kucuk hep benımde oturma odam yok canım bır oda cocuk odası benım yatak odamda 7 metre kare
evet bugun kıranı okumustum hangı sehırdesınkı
isyan Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inş. canım evin güzelmiş.
en beğendiklerim, yatak örtünü çok beğendim.sana nacizane önerim yatak odandaki sandalye yerine puf koy bence datlum
birde salondaki kenarda fon olarak kullandığın mor tüller çok hoş olmuş. zaten mor benim çok sevdiğim renkelerden biri, bayılırım
alice inş evin çok güzel olur ama herşeyden önce huzurun olsun inş cnm diğerleri sonra gelir. sana da nacizane önerim,evin merdivenleri ahşap ile kaplatıp, ahşap korkuluk yaparsan ben ce çok sıcak bir hava katarsın eve. diğer zeminler ile uyumlu rende olursa daha bütün durur.
ayrıca evin fiyatı adana' ya göre çok da ucuz değil bence. kızlar ist ile kıyaslamış ondan ucuz geldi herhalde herkese.
eflinam kredi ödeyeceğine düşün bir kira ödüyorsun, evden çıkınca evin çöpü bile sana kalmıyor. o zaman nişanlığının aldığı ev için 1000 defa şükür edersin. kira havaya gider, kredi cebine girer
bu arada ben sade evleri seviyorum. çok şıkır şıkır veya tıkış bıkış eşya dolu evler ruhumu daraltır benim. ama renkli koltuklar vs ile eve renk katmayı severdenlerim. duvar kağıdı olan evlere bayılırım ama gümüşkül, vitrin vs pek benlik değil. kim temizlicek ayrıca yahu onları
isyan Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inş. canım evin güzelmiş.
en beğendiklerim, yatak örtünü çok beğendim.sana nacizane önerim yatak odandaki sandalye yerine puf koy bence datlum
birde salondaki kenarda fon olarak kullandığın mor tüller çok hoş olmuş. zaten mor benim çok sevdiğim renkelerden biri, bayılırım
alice inş evin çok güzel olur ama herşeyden önce huzurun olsun inş cnm diğerleri sonra gelir. sana da nacizane önerim,evin merdivenleri ahşap ile kaplatıp, ahşap korkuluk yaparsan ben ce çok sıcak bir hava katarsın eve. diğer zeminler ile uyumlu rende olursa daha bütün durur.
ayrıca evin fiyatı adana' ya göre çok da ucuz değil bence. kızlar ist ile kıyaslamış ondan ucuz geldi herhalde herkese.
eflinam kredi ödeyeceğine düşün bir kira ödüyorsun, evden çıkınca evin çöpü bile sana kalmıyor. o zaman nişanlığının aldığı ev için 1000 defa şükür edersin. kira havaya gider, kredi cebine girer
bu arada ben sade evleri seviyorum. çok şıkır şıkır veya tıkış bıkış eşya dolu evler ruhumu daraltır benim. ama renkli koltuklar vs ile eve renk katmayı severdenlerim. duvar kağıdı olan evlere bayılırım ama gümüşkül, vitrin vs pek benlik değil. kim temizlicek ayrıca yahu onları
ah ısyan ne kadar tutar bu kenarlıklar ya yatak odam ıcın suphesız dusunucem ben bunu ya
:)))) sennn tabıkı kım temızlıcekisyan Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inş. canım evin güzelmiş.
tesekkur ederım canımyenidendoğdum canım az evvel senin evinede baktım sende güle güle ağız tadıyla otur yavrunla ve eşinle inşallah bu arada ayakkabı ünitene bayıldım tv ünitesini merdivenin altındaki boşuğa yapıcam canım büyük bir alan var orada
vayyy lukss cok ondan olabılı rguzelım ben 500 lıraya oturuyorumİstanbul - Sarıyer tarafındayım cnm
:)))) sennn tabıkı kım temızlıcek
yavrum ınsallah gonlunce bır evın bır yuvan olur
tesekkur ederım canım
ayakkabı dolabım ayakkabı unıtesı oldu uzerınde bır raf yapacaktık tembel kocam yapmadı raf elımzıde kalakaldı valla
vayyy lukss cok ondan olabılı rguzelım ben 500 lıraya oturuyorum
evet keşke yeni eşyalarımla yeni bi evde oturmak kısmet olsaydı, sağlık olsun diyorum
senin evine göre kira çok ucuz canım.
:)))) sennn tabıkı kım temızlıcek
yavrum ınsallah gonlunce bır evın bır yuvan olur
tesekkur ederım canım
ayakkabı dolabım ayakkabı unıtesı oldu uzerınde bır raf yapacaktık tembel kocam yapmadı raf elımzıde kalakaldı valla
vayyy lukss cok ondan olabılı rguzelım ben 500 lıraya oturuyorum
evet keşke yeni eşyalarımla yeni bi evde oturmak kısmet olsaydı, sağlık olsun diyorum
senin evine göre kira çok ucuz canım.
yahu sen evlimisin 2013 te evlenmicekmiydin benmi karıştırdım
alice cnm önemli olan senin istediğin tabiki. sonuçta sen yaşıcaksın. olumsuz konuşanlarıda pek takma olursa millet fesatlıkdan da yapıyor. ayy hıı öylemi hıı derler fenalıklarında ben taba denilen renk vardır mobilyada çok beğenirim onu. ama ben beyazcı değilim canım. krem rengini daha çok tercih ederim. Allah inş hepimizi istediğimiz gibi içinde huzurla yaşayacağımızı hayırlı ev nasip etsin. kirada olanları hayırlı şekilde kurtarsın kiradan Rabbim.
yenidendoğdum canım ben bunalıyom öyle vitrin bilmem ne. benim evime gelirsen inş görürsün. çok süsü eşya vs yok ferahlık önemli. ben temizliyemem de ama alırsam seni yardıma çağırırım. koşup koşup gelirsin dime kısss
isyan evet farkettim canım. ben krem,turkuaz ve mor hastasıyım. krem çok beğenirim mobilyada. beyazda güzel şimdi Allah için ama işte herkesin kendince zevki var. parlak krem bayılıyorum.
ben gelırımde ortaya ıs cıkarabılırmıyım bılmem cıtlı cagıralım sana turkuaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?