- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.761
anaa eflina ve benim gibi henüz nişanlı olan var mıydı başka burada düğün tarihinizi aldınızmı bayanlar ?
biz daha almadık 2013 mayıs düşünüyoruz ama inşallah bakalım
sevgılı es adayım ısten cıktı suan kara kara dusunuyoruz ne yapcaz dıye varsa cevrenızde bursada ıngılızce ısletme mezunu arayan bı yer haberım olursa sevınırım... ben ona taaa bı yıl oncesınde soylemıs olmama ragmen sımdı cıkıyo marıfetmıs gıbı ıs bulmadan cıktı bıde...
kesinlikle canım zaten ev alındığında bazı insanlar bu evde çocuk büyütmek zor olur hamileyken merdivenmi çıkıcakmışım efendim yaşlanınca nasıl inip çıkıcakmışız o merdiveni dediler komik komik yorumlar aldık ama nişanlımla birbirimize aşkla baktığımız için kimsenin dediği umrumuzda bile değil aynen cnm bende şuan evdeki önemli tadilatı yaptırıyorum diğer şeyler sonraya artık çünkü çok sıkıştık mayısada bişey kalmadı şurdadarısı tüm ev isteyenlere zaten hep dualarımda buradaki bayanlar
benım 2013 hazıran 22
oww benden 1 ay sonra sen evleniyorsun tabi biz mayısta evlenirsek hayırlı olsun canım 23 hazirandada biz nişanlanmıştık sizden 1 gün sonra bizim nişan yıldönümümüz
ah kocalar kocalar tembel kocalar bizdede ev dekoru fikiri hep benden çıkıyor nişanlım sen bana söyle ben yaptırayım diyor hiç araştırmıyor sinir oluyorum bu huyuna
gofretto benim teyzem sarıyerde oturuyor canım nikah dairesinin orada oralar tuzlu bilirim canım inşallah bir gün sende kendi evine çıkarsın canım
iyi akşamlarrr kuzularımm
hele bir evlenelim çocuk olsun yaşlanalımda o zaman düşünürüz deseydin... yuhh diyorum ne fenalık ya. sankim senin aldığın ev onun kesesinden çıkıyor. anacım milletin kalbi kararmış. kurum sarmış :)))))) kararmış
heee biz cilt ile bir araya gelsek 1 günde 3 ev temizleriz dip köşe :))))))))) oda ben gibi k....nı çakıp oturmuyo iki dk. aman çok yoruyor insan kendini yaaa.. azcık rahat olmak isterdim..
bu arada iyi dileklerin saol ark ya inş hayırlısı olsunda. aman valla bakınca özeniyor insan olsun diye ama inan kalbim ve aklım sonra sadece huzur diyor. hayırlı ve huzurlu olsun herşeyim. burnumdan gelmesin hayat yeter
hafta sonu temizlik yapyım telden çekerim fotoları tam bitmiş halini göremedinizo meltemma ıdı canım
mouuse sende ekle kıs resım
anammm iş burası derken karıştırdımbenim o benim:)
Ben yeni üyeyim canım karıştırmış olabilirsin :)
20111 Ekimde evlendim
istanbul - sarıyer tarafındayım cnm
[ı]anaa eflina ve benim gibi henüz nişanlı olan var mıydı başka burada düğün tarihinizi aldınızmı bayanlar ?
Biz daha almadık 2013 mayıs düşünüyoruz ama inşallah bakalım [/ı]
benım 2013 hazıran 22
canım oralar öyle ama 700 yine iyi bulmşsun vallahi
canım bizim belli değil ama 22 haziranda patlama varmış resmen ona göre bizimde bir tarih belirlememiz lazım hemen bence
ahanda diğer yorumum çıktı 22 haziran patlaması daha
o gece nufus patlaması olmassa iyidir kızlarrrrrr
selam kızlar
anca gelebildim bugün kocişimin doğum günü hazırlık yaptım
kocişime pasta yaptım
resmini yüklüyorum şimdi
valla bende kendimi paralamıyorum aynı dediğin gibi yaparım yorulunca sigara molası üstün körü iş yapmam ama serihyimdir. pofff yarın yine temizlik varrrrya bısey dıcem pratıklıkmıdır marıfet mesela bneım pratık bı akrabm var ama ne zaman dolap cekmece acsam karısıktır tozludur
benım evımın ustu tozlu olabılır ama benımde ıc yuzeyler cok temız ve tozsuzdur
ebnı cok oyalıyor nam ben 3 kucuk odayı zor temızlıyorum ters dubleks olunca nevrım doner
kactım ben kuzular ya
ınsallah bende vızır vızır olurum cok keyfıme duskunum ara mola verıp kahve
sıgara ıcenlerdenım
mesela dun kardanmadam yazıyordu
kendımı ona benzettım
esımle bulusucam demıstım demı
öpüyorum sızıııııııııııııııııı
elıfnam takını bulursan yaz kız buaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?