- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.781
alice canım boşver olumsuz yorumları
benim ablamın evide dubleks ne ayağını kırdı,ne hamile iken zor oldu
çokta rahat mesela yukarda oturuyor aşağsı tertemiz kalıyor
2.katta mutfak+banyo+oturma odası var süper valla birde kocaman yarım teras manzara deniz manzarası harika valla
onun için sen oturacaksın zorluğunada ,kolaylığınada sen katlanaksın artık
insanlar gerçekten çook fesat olmuşlar anlamıyoruma rtık
ev alırsın kötü yorum
araba alırsın kötü yorum
eşya alırsın aynı
evlenirsin hemen zengin mi evi var mı arabası var mı derler
anamm önce bir sor nasıl helal süt emmiş mi,ahlaklı mı yok anammm nerdeeee
benim en yakın arkdaşım bile kzılar
hemen evi var mı arabası var mı maaşı ne kadar dedim yuhhh onuda sölemiyim istersen bende kalsın
onun için ben artık insnalardan korkmaya başladım gerçektennnnnnnnnn
valla bende kendimi paralamıyorum aynı dediğin gibi yaparım yorulunca sigara molası üstün körü iş yapmam ama serihyimdir. pofff yarın yine temizlik varrrr
haaa bu arada kızlar benim en yakın sandığım arkadaşım ki ben onun kınasına,düğününe,evine,bebeği için hastaneye gittim kız bana gelmedi ve aramasdı iyi mi
çarşamba olmuş arıyor beni
bende soğuk konuştum sen bana kırıldın mı diyor bende müsait değilim dedim
sonra msnde yazmış sen kırgınsın bana diye
bende altttan söledim dedim benim yanında olduğum arkadaşlarımın mutlu günümde yanımda olmasını istemem en doğal hakkım sanıyorum dedim
ben suçlu oldum iyi mi kızlarrrrrrrrr
kız benle konuşmnuyor msn açık yazmadı normalde hemen yazardı
teşekkürler tatlım inşhosgeldın canım
nıce mutlu yıllara
tarıfte ekleyebılırmısın
nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hanı bebegı hastaydı dıye 3 gun onceden haber verenmı?
haaa bu arada kızlar benim en yakın sandığım arkadaşım ki ben onun kınasına,düğününe,evine,bebeği için hastaneye gittim kız bana gelmedi ve aramasdı iyi mi
bende altttan söledim dedim benim yanında olduğum arkadaşlarımın mutlu günümde yanımda olmasını istemem en doğal hakkım sanıyorum dedim
oyle kısı bendende var herseyıne kostum aradım o benı hıc ne aramak ne sormak ama ınat ettım aramıcam helekı son gun arasın cagırmıcam dugunumee:)
huuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuu
tarıfıde yazmazsan kilo al emıı hemen yaz tarıfı suraya
ve o kalp kucuk sey hazırmı senmı y aptın uya
bizim dugunumuze gelıp 1 gun onceden kutlayabılırsınız:)
canım oralar öyle ama 700 yine iyi bulmşsun vallahi
canım bizim belli değil ama 22 haziranda patlama varmış resmen ona göre bizimde bir tarih belirlememiz lazım hemen bence
ahanda diğer yorumum çıktı 22 haziran patlaması daha
o gece nufus patlaması olmassa iyidir kızlarrrrrr
alice canım boşver olumsuz yorumları
benim ablamın evide dubleks ne ayağını kırdı,ne hamile iken zor oldu
çokta rahat mesela yukarda oturuyor aşağsı tertemiz kalıyor
2.katta mutfak+banyo+oturma odası var süper valla birde kocaman yarım teras manzara deniz manzarası harika valla
onun için sen oturacaksın zorluğunada ,kolaylığınada sen katlanaksın artık
insanlar gerçekten çook fesat olmuşlar anlamıyoruma rtık
ev alırsın kötü yorum
araba alırsın kötü yorum
eşya alırsın aynı
evlenirsin hemen zengin mi evi var mı arabası var mı derler
anamm önce bir sor nasıl helal süt emmiş mi,ahlaklı mı yok anammm nerdeeee
benim en yakın arkdaşım bile kzılar
hemen evi var mı arabası var mı maaşı ne kadar dedim yuhhh onuda sölemiyim istersen bende kalsın
onun için ben artık insnalardan korkmaya başladım gerçektennnnnnnnnn
wuuhuuuu süper olmuşşşşş ellerine sağlık canım
aman canım benimde var öyle arkadaşlarım hç sallamıyorum elbet elime düşerlerhaaa bu arada kızlar benim en yakın sandığım arkadaşım ki ben onun kınasına,düğününe,evine,bebeği için hastaneye gittim kız bana gelmedi ve aramasdı iyi mi
inşş herşeyin heyırlı olur canım bayaaa masraf olmuş ama daha içinin döşenmesi allah yardımcınız olsun canımmcanım evin gayet güzel bence 3 oda 1 salon birde allah ev isteyenlerede nasip etsin bizimde ev var ama işi hiç bitmiyor artık nişanlımın morali çok bozuksürekli iş çıkıyor bizim evin kazıma+sıva+badana 4 bin tl tuttu doğalgaz boruları yerden döşendi gizli 2 bin ona gitti banyomuz 4 bin tl tuttu
daha alt katın wc si ve evin komple laminantı var hoş laminant bizim eve bayağ tutucakmış gibi geliyor alt üst merdiven trabzanları en az 2 bin tutar dedi marangoz...birde allahtan mutfağı yeni yaptırmışlarda çıkmışlar mutfak tarzım değil yinede ama onuda ilerde değiştiririz artık yoksa mayısa yetişemeyeceğiz allah herkese güç kuvvet versin ne zor işmiş evlenmek bazen evlenmekten soğuyorumheee birde doğalgaz peteklerri ve kombi var oda 5 tl tutar diyorlar offf offfff allahtan mayısta evleniyoruz adanada kasıma kadar hava sıcak oluyor evlendıkten sonra kasımda yaptırıcaz kombıyı petekleri şuan ev boş gerek yok şimdi doğalgaz döşetmeye adanaya bu sene geldi doğalgaz zaten
kuzum bu arkadar eskiden buraya giriyodu ama artıık uğramıyoo evinin tadilat resimleri göstermiştihttp://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566321-airlikfeerin-ask-yuvasi.html
KIZLAR BU EV NASIL SİZCE BEN BEĞENDİM
ZEVK İLE DÖŞENMİŞ BİR EV
bu evi bende beğendim ama çok şıkır şıkır sanki yahuuu...oturma odasında tel koltuk varr..daha çok gösterişe özenilerek düzenlenmiş bir evv
goodcuğum amin canım...bizimde önemli tadilat bitsin geri kalanını evlendikten sonra halledicez pis işleri aradan çıkaralım yeterki..allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?