Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

çünkü canım artık insanların dini imanı para olmuş adamın karakteri önemli değil cebi dolu olsun yeter

valla bende kendimi paralamıyorum aynı dediğin gibi yaparım yorulunca sigara molası üstün körü iş yapmam ama serihyimdir. pofff yarın yine temizlik varrrr

evı toplamak
ev temızlıgı banyo wc
her yer supur sıl yerlestır
merdıven sıl
5 saat suruyor
arada yemegıde yapıyorum
:S
ege varken
ege yokken 3 saat
ben oaralıyorum
:S
bu aksam yenı bı sayfa acayım gene evlendıgımden berı kacıncıya acıyorum bende unuttum

haaa bu arada kızlar benim en yakın sandığım arkadaşım ki ben onun kınasına,düğününe,evine,bebeği için hastaneye gittim kız bana gelmedi ve aramasdı iyi mi
çarşamba olmuş arıyor beni
bende soğuk konuştum sen bana kırıldın mı diyor bende müsait değilim dedim
sonra msnde yazmış sen kırgınsın bana diye
bende altttan söledim dedim benim yanında olduğum arkadaşlarımın mutlu günümde yanımda olmasını istemem en doğal hakkım sanıyorum dedim
ben suçlu oldum iyi mi kızlarrrrrrrrr
kız benle konuşmnuyor msn açık yazmadı normalde hemen yazardı

hanı bebegı hastaydı dıye 3 gun onceden haber verenmı?

oyle kısı bendende var herseyıne kostum aradım o benı hıc ne aramak ne sormak ama ınat ettım aramıcam helekı son gun arasın cagırmıcam dugunumee:)

oyle kısı bendende var herseyıne kostum aradım o benı hıc ne aramak ne sormak ama ınat ettım aramıcam helekı son gun arasın cagırmıcam dugunumee:)

canım ben kına gecesinde para taktım
düğünde çeyrek taktım
evine hediye götürdüm
bebeği oldu hastaneye gittim çiçek ve hediyem ile
hep ararım,oda bir derdi olunca arar konuşur dinlerim
ama çook pis bozuldummm yaniiii
sende çağırma valla ama benim ona yaptıklarım yanına kalsın istemiyorum bennnn

huuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuu
tarıfıde yazmazsan kilo al emıı hemen yaz tarıfı suraya

ve o kalp kucuk sey hazırmı senmı y aptın uya

almıyayım kilo yaaa

hazır pandispanya aldım onu spriteyle islattım daha kabatık oluyor çünkü kek
yarım lt süt 3 kaşık un 1 çay bar şeker devamlı karıştırarak muhallebi yaptım
biraz pişirdim daha yoğun olsun diye sonra içine 50 gr lık kakao 1 paket vanilya ekledim iyive karıştırdım
soğumaya bıraktım kekleri ıslattım muhallebi soğuyunca arasına yaydım 1 muzu küp küp doğradım
onuda muhallebinin üstüne yaydım
sonra kapattım kremsaydiyle üstünü kapladım sonra kalpli çikolatayı yerleştirdim ortaya
çikolata süsleri serprim rulo katları kenasına dizdim

her adımın resmini çektim atrıntılı eklerim tatlım
şimdi çıkmam gerekiyor

bizim dugunumuze gelıp 1 gun onceden kutlayabılırsınız:)

heheheh süper olurduuuuu canım

evet canım onu bende duydum 22 haziran fullannış diye

aynen canım ya dediklerine katılıyorum benimde bazı akraba kızlar var şuan hep benimle resmen yarış ediyorlar hiç sevmem böyle şeyleri ama benim bazı şeylerimi yani mesela eve mobilya beğendim bir kere ay onumu beğendiiiiin diyorlar bakıyorum sonra muhabbet sırasında benim beğendiğim mobilyadan istediklerini söylüyorlar falan çocukça şeyler

aynı olayı ben yaşadım cnm kız arkadaşım vardı evlendi bekarken karşı dairemde oturuyordu kınası oldu gittim,nikahı oldu gittim doğum yaptı hep yanındaydım babası öldü yanındaydım ben nişanıma çağırdım bebeğimi bırakacak kimse bulamadım dedi ama annesi ve ablası nişanıma geldi bende düğün davetiyemi vermicem zaten gelmez adana'da olucak düğün kınamda istanbulda olucak ona bile gelmez

shake it up şekerimmmmm pastan mükemmel gözüküyor canım ellerine sağlık

wuuhuuuu süper olmuşşşşş ellerine sağlık canım
aman canım benimde var öyle arkadaşlarım hç sallamıyorum elbet elime düşerler

günaydın canlarrr
ama herzaanki gibi kimsecikler yok

inşş herşeyin heyırlı olur canım bayaaa masraf olmuş ama daha içinin döşenmesi allah yardımcınız olsun canımm
valle benim evimde tadilat yapıldı yaklaşık nerdeyse takı ev mobilya derken yüzbin yüzelle bin civarı tuttu:26:
evlenmek gerçektende zorrr
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566321-airlikfeerin-ask-yuvasi.html

KIZLAR BU EV NASIL SİZCE BEN BEĞENDİM
ZEVK İLE DÖŞENMİŞ BİR EV
kuzum bu arkadar eskiden buraya giriyodu ama artıık uğramıyoo evinin tadilat resimleri göstermişti
güzel döşemiş evini ben beğendim
bu evi bende beğendim ama çok şıkır şıkır sanki yahuuu...oturma odasında tel koltuk varr..daha çok gösterişe özenilerek düzenlenmiş bir evv

evet oturma odasındaki koltuğu bende beğenmedim o koltular çok rahat oluyo ama çok boş kalmış sanki

goodcuğum amin canım...bizimde önemli tadilat bitsin geri kalanını evlendikten sonra halledicez pis işleri aradan çıkaralım yeterki..allah yardımcımız olsun...

goodcuğum amin canım...bizimde önemli tadilat bitsin geri kalanını evlendikten sonra halledicez pis işleri aradan çıkaralım yeterki..allah yardımcımız olsun...

Amin canım inşallah darısı da biz henüz evi olmayanların başına olsun en hayırlısından
Şimdi aşureye başlıycam kızlar Allah hepimizinkini kabul etsin bu mübarek günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…