Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Selam kizlar on gundur kaynanam bizdeydi gic giremedim hamileligim de berbat geciyo iki gune bir serum yiyorum kusmaktan bisey yiyemiyorum serumla beslenmek zorunda kaldim kolumu kaldiramiyorum okula zar zor gidiyorum hayatimda boyle bisey yasamamistim kaynanam da ustune tuz biber oldu bana yapmadigini birakmadi. Bana altinlarini istanbula goturme eve hirsiz girer sen okuldayken dedi bende dursun geldikce takarsin dedi benden habersiz kucuk altinlarla dort tane bilezigimi bozdurmus bakin o kadar sabirliyim ki buna bile sesimi cikarmadim yuttum ama geldi geleli hicbir sucu olmadigi halde annemi kotuleyip duruyo kadin yok annen soyle yok annen boyle anneme en son basit insan bile dedi ben de bu lafi kaldiramadim o gunden beri yuz vermedim ona cunku me zamam konussam anneme vebana laf atiyo kadin. Bugun ogluna gitmis karin beni istemiyo die sikayet etmis.oyle bisey bile demedim sadece anneme laf attigi zamanlar ses cikqrmiyorum bu yuzden ogluna bana cevap vermiyo beni adamdan saymiyo ben gidiyorum dedi bunca seyin ustune de kal diyemedim yani. Ben onu memnun etmek icin elimden geleni yaptim bir gun yemek yaptiysa eline saglik anne cok iyi oldu geldigin falan dedim ama kimse kusura bakmasin onunla oturup annemi cekistirmemi beklemesin benden. E benim de bardak tasti hic kal demedim. Bana saydi durdu. Kustum stresten yqtiyodum bu valizleri hazirlamis ogluna beni gotur diyo kapiya yollamaya ciktim gule gule demeye kalmadan yine qnneme sardi kadin. Boylebir kiz yetistirdigi icin annene tesekkur ettigimi soyle dedi ben de olur soylerim dedim yine beklerim falan demedim girdim iceri.ben zaten cok zor bir hamilelik geciriyorum bi de bu kadin ustume geliyo.bana istedigini soyle ama annemle baslayan bir cumpe daha kurma bana anne dedim. Dayanamiyprum artik gitti cok sukur

Cnm, öncelikle öğretmenler günün kutlu olsun...

Kv gelince de Rabbim içine hidayet versin.

Üzme kendini bak bebeğinde etkileniyor

Son düzenleme:

Oy canim nasil benziyo bizibu kaynanalar... Bana yapmadigini birakmadi esim de arkamda durmuyo bileziklerimi altinlarimi annesinin bozdurdugunu biliyomus bana soylememis bayrama gittigimde takim dedim o zaman ogrwnd:6im ne diyecegimi sasirdim kocam e ne yapsin kadin cok borc varmis dedi ama ne hikmetse borc icinde kivraniyoruz.elimize ayda bes bin lira p ara geciyo ama borc odemekten aclik sinirinda yasiyoruz perde mobilya hepsini biz odyoruz oyleyse nereye gitti benim dort bilezigimle ceyrek altinlarim utanmaz kadin kendi cesit cesit altinlarla geziyo benim altinlarimi bozduruyo bu kadin haci bir de zaten dedem derdi hacidan hocadan kork diye.hakkimi kesinlikle helal etmiyorum ev alayim desem ustune koyacak altinim bile kalmadi bir tek setim kalmis iki tane de bileklik. Bayramda annem niye takmadin altinlarini dedi ne diyecegimi sasirdim.

Cnm, öncelikle öğretmenler günün kutlu olsun...

Kv gelince de Rabbim içine hidayet versin.

Üzme kendini bak bebeğinde etkileniyor

Cok tesekkur ederim canim kaynanam bana cok guzel bir ogretmenler gunu hediyesi yapti ve gitti. Bana yaptigi her seye sustum ama annemi surekli kotulemesine dayanamadim anne bu ya hicbir seye benzemez. O benim anneme onca sey soylerken nasil onun yuzune gulmemi bekliyo ki...

Haklısın cnm zor gerçekten. Kv gerçekten içinde Allah korkusu olsa sana böyle yapmazdı.

Allah sana sabır versin. Eşininde gözü açılsın da hep arkanda olsun inş.

Semiks cnm Allah o kv denen kadini islah etsin koymasin yanina yaptiklarini. O altinlarin parasi fitil fitil gelsin ondan. Ya ne bicim insanlar ya. Hangi hakla o sana ve annene laf soyluyobiliyorki. Benimkide kotuydu semiks senin yuzune yapilan benim arkamda. Yapiliyordu. Benim olmus annemin memleketimden dolayi bile beni istememisti dusun.
O yuzden seni cok iyi anliyorum. Allah sabir ve guc versin sana da cnm bebegini dusun cnm o yuzden topla kendimni gittmis artik.
Kalan altinlarini da iste muhakak onlarida yigemesin pis kadin

Semiks canım kv nin yaptığının karşılığında taş olsa çatlar bence sen de huzursuzluk çıksın umursamadan tepkini koy baştan...
Göz yumarsan daha da beter şeyler yapar sonra Allah muhafaza...
Allah da eşinin gözünü açsın inşallah...
Ne demek yani habersiz altınlarını alıp bozdurmak falan bu resmen hırsızlık...
Allah ıslah etsin...
Sen de kendini yıpratıp bebişini de üzme lütfen...
Gereken neyse onu yap susup da içine atma gerekiyorsa bağır çağır yani

Aşuremi yaptım kızlar buyrunnnn

Son düzenleme:
semiksciğim çok üzüldüm canım adına ya allaha havale et canım hamile kadına böyle şeyler yapılırmı ya sende üzülme canım bebeğini etkilemesin...

aramızda öğretmen varsa 'Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun'.....

semiks canım sabrından dolayı seni tebrik ediyorum
kv gitmesine çok sevindim umarım bi daha gelmez
altınları bozmuş bide utanmadan söylüyormu
arsızlık diz boyu iyi dayanmışsın o an tatlım
bebişini üzme artık umarım biran önce bulantılar geçer :26:

canım Allahım bu mübarek gün hürmetine kv vicdan ve merhamet nasip etsin
rabbim hidayet versin eşinede akıl fikir versin inşaallah
kork ey kulum bendem korkmayandan der allahü teala onun için rabbim kalp gözün açsın inşaalllah
çok üzüldüm adına inş tez zamanda iyi
haberlerini alırız

canım yukardada yazdığım gibi allahtan korkusu olmayan insan herşeyi yapar
bunun hacı hoca ile alakası yok
insanlık hacılık veya hocalıkla olacak birşey değil
benim dedem ve babamda hacı ama bu güne kadar kimseye bir kötülükleri olmamıştırki ellerinden geldiği kadar herkese yardım eden insanlardır
kv tanımıyorum tabiki senide sadece burda yazdıklarımız kadarı ile eminim sende bunu sinir haliyle yazdın
eminimki insanları vasıfları ile yaftalayan bir insan değilsin
kusura bakma ama yazmadan edemedim
kv rabbim hidayet nasip etsinn seni ve eşini tabiki bebişinide rahat bıraksın

canımmm bu ne güzel olmuşş
eminim tadıda çok güzel olmuşur
sen baya baya hamarat oldun
darısı bana inş
nişanlım dün diyorki ne olur yemek yapmayı öğren

kızlarrrr dün akşam iş çıkışı koşa koşa eve geldim bir ümitle
heryeri aradım taradım bakmadığım yer kalmadı ama yok yok yok
maalesef dün ağlamaktan gözlerim şişti resmennn
çooook üzgünümm ama allahımın bu işindede bir hikmet vardır deyip dua edşyorym bol bol
nişan parası yemek bana nasişp değilmiş diyorum kendimi avutuyorumm
nereye gider,ne olur aklım almıyor
ki ben unutkan,dağınık biri değilimdir hiç ama bilmiyorum
babamda benim ağladığımı görünce kıyamadı yazık
ben sana o parayı vericem dedi
ben daha çok ağladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…