- 7 Haziran 2012
- 5.061
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.821
canım çok üzüldüm duyunca
nasıl kaybettin yaa çok geçmiş olsun :26:
iyiyim canım teşekkürler evdeyiz işte eşimle oturuyoruz..
çok üzüldüm duyunca vardır bir hayır çok üzülme :26:
canım p.tesi günü işe gitmedim
takıları saydım keseye koydum
yerine koydum
ama evde kimse yoktu benden başka
dün sabahta bzodurmak için bakayım dedim baktım yok
üzülmüyorum artık yapacak birşey rabbimi bir bildiği var elbette
hayırlı ise gelsin yok bana zararı olcaksa rabbim bilir
canım p.tesi günü işe gitmedim
takıları saydım keseye koydum
yerine koydum
ama evde kimse yoktu benden başka
dün sabahta bzodurmak için bakayım dedim baktım yok
üzülmüyorum artık yapacak birşey rabbimi bir bildiği var elbette
hayırlı ise gelsin yok bana zararı olcaksa rabbim bilir
Selam kizlar on gundur kaynanam bizdeydi gic giremedim hamileligim de berbat geciyo iki gune bir serum yiyorum kusmaktan bisey yiyemiyorum serumla beslenmek zorunda kaldim kolumu kaldiramiyorum okula zar zor gidiyorum hayatimda boyle bisey yasamamistim kaynanam da ustune tuz biber oldu bana yapmadigini birakmadi. Bana altinlarini istanbula goturme eve hirsiz girer sen okuldayken dedi bende dursun geldikce takarsin dedi benden habersiz kucuk altinlarla dort tane bilezigimi bozdurmus bakin o kadar sabirliyim ki buna bile sesimi cikarmadim yuttum ama geldi geleli hicbir sucu olmadigi halde annemi kotuleyip duruyo kadin yok annen soyle yok annen boyle anneme en son basit insan bile dedi ben de bu lafi kaldiramadim o gunden beri yuz vermedim ona cunku me zamam konussam anneme vebana laf atiyo kadin. Bugun ogluna gitmis karin beni istemiyo die sikayet etmis.oyle bisey bile demedim sadece anneme laf attigi zamanlar ses cikqrmiyorum bu yuzden ogluna bana cevap vermiyo beni adamdan saymiyo ben gidiyorum dedi bunca seyin ustune de kal diyemedim yani. Ben onu memnun etmek icin elimden geleni yaptim bir gun yemek yaptiysa eline saglik anne cok iyi oldu geldigin falan dedim ama kimse kusura bakmasin onunla oturup annemi cekistirmemi beklemesin benden. E benim de bardak tasti hic kal demedim. Bana saydi durdu. Kustum stresten yqtiyodum bu valizleri hazirlamis ogluna beni gotur diyo kapiya yollamaya ciktim gule gule demeye kalmadan yine qnneme sardi kadin. Boylebir kiz yetistirdigi icin annene tesekkur ettigimi soyle dedi ben de olur soylerim dedim yine beklerim falan demedim girdim iceri.ben zaten cok zor bir hamilelik geciriyorum bi de bu kadin ustume geliyo.bana istedigini soyle ama annemle baslayan bir cumpe daha kurma bana anne dedim. Dayanamiyprum artik gitti cok sukur
bütün gün başım çatladı ağrıdan sanırım bazı şeyleri çok taktım kafama acısı kafamdan çıkıyor
bütün gün başım çatladı ağrıdan sanırım bazı şeyleri çok taktım kafama acısı kafamdan çıkıyor
Sağol tatlım sen yaptın mı yapcan mı ne zaman yapcan??Prenses ellerine saglik cnm cok guzel gorunuyor. Kiz uzulme ilerde dolusuyla hayirli gelmis altinlarin olsun ins.
Eflinam ya cnm evde nereye gider anlamadim ki. Ya belli surekli koydugun yere degildi baska yere koydun bence ya. Ama geliPde sana hayirsiz gelecekse bosver gitsin. Rabbim onun yerini fazlasi ile bol bol doldursun ins. Baska yerden sana bereket yagdirsin Rabbim ins.
Uzulmeyen sakin altin icin para icin dunya mali dunyada kalir. hepimiz bu dunyada kiraciyiz.
Sevgiler
Aynen yaa ben iki gündür baş ve göz ağrısından ölüyorum resmenbütün gün başım çatladı ağrıdan sanırım bazı şeyleri çok taktım kafama acısı kafamdan çıkıyor
bende bazen takılıyorum bi şeyler bütün gün ağlıyorum deli gibi baş ağrısı çekiyorum
nazara mi geldin yoksa ya. Dua oku bence cnm.
Sağol tatlım sen yaptın mı yapcan mı ne zaman yapcan??
Yapınca burda paylaş oldu mu
Kesinlikle cancağzım altın için hiç ağlamam bence gereksiz yere kendini hırpalamaktır...
Eflinacm bak sen de olgun birisin kendini kötü hissetme sakın gittiyse gider,, sana nasipse zaten hiç ummadık yerden çıkar
Aynen yaa ben iki gündür baş ve göz ağrısından ölüyorum resmen
Ya bi ağrır geçer dimi ,, yok anacım bendeki takıldı mı gitmiyo...
Gözüm çıkacak gibi bi ağrıyo ki:26:
Bugün daha rahatım neyse ki arada yoklayıp gidiyo
nişanda takılan altınlarımı kaybettin paralarımı :26:
anlamadım şimdi
eflişim ya tv ye dalıp unutmuşum burayı ya üzüldüm nereye giderki altınlar ya :26:
inşallah ummadığın bir anda karşına çıkar çok üzüldüm ya çantana koyduysanda allah korusun çalınmış olabilirmi ???
Sağol tatlım sen yaptın mı yapcan mı ne zaman yapcan??
Yapınca burda paylaş oldu mu
Kesinlikle cancağzım altın için hiç ağlamam bence gereksiz yere kendini hırpalamaktır...
Eflinacm bak sen de olgun birisin kendini kötü hissetme sakın gittiyse gider,, sana nasipse zaten hiç ummadık yerden çıkar
yok yok canım dediğin gibi rabbim sağlık versin 2 ay çalışmadım diyeceğim artık
nasipten çıkan mal gitmiş demektir yapacak birşey yok
Aynen yaa ben iki gündür baş ve göz ağrısından ölüyorum resmen
Ya bi ağrır geçer dimi ,, yok anacım bendeki takıldı mı gitmiyo...
Gözüm çıkacak gibi bi ağrıyo ki:26:
Bugün daha rahatım neyse ki arada yoklayıp gidiyo
canım paraları kaybettim ama artık üzülmüyorum nasipten çıkmış yapacak birşey yok kısmet değilmiş
inşaalh canım benim ummadığım anda çıkarsa adağım var yapacağım
ana yok çıkmaz isede kısmetten çıkıp deyip sabır ederim artık
canım mevsisel olabilir istanbul karanlık ve soğuk idi bugün
bende nişanlığı vermeye gittim fatihe
mağazalara baktım amannn uçmuş yaaa fiyatlar kafayı yemişler resmen
canım paraları kaybettim ama artık üzülmüyorum nasipten çıkmış yapacak birşey yok kısmet değilmiş
inşaalh canım benim ummadığım anda çıkarsa adağım var yapacağım
ana yok çıkmaz isede kısmetten çıkıp deyip sabır ederim artık
canım mevsisel olabilir istanbul karanlık ve soğuk idi bugün
bende nişanlığı vermeye gittim fatihe
mağazalara baktım amannn uçmuş yaaa fiyatlar kafayı yemişler resmen
allah ağlatmasın canım ama ben ağlamadım benimki daha farklı bişey
canım olabilir,nazara gelmiş olabilirim başımın ağrısı ondan sanırım hep okuyorum canım kendimi
aynen canım benimde gözlerimede vuruyor allah beterinden saklasın ama zor ya baş ağrısı insanın keyfi kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?