Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
mobilyalara bakıyorum yatak odası için 6-7 bin hep fiyatlar allah yardımcımız olsun ailelerimize güç kuvvet versin
eş adaylarımızada aynı şekilde

mobilya konusunda çok kararsızım sadece beyaz istediğim kesin...

eflişim olabilir valla havadanda...
bu arada sizin düğün bellimi canım ne zaman düşünüyorsunuz?

canım valla daha belli değil
birgün bize gelip konuşuruz inşaallah
bizim işler nişanlımın iş durumuna bağlı biraz
bakalım daha nerede yaparız nasıl yaparız hiç bilmiyorummm
okulların kapandığı hafta olsun dedik ama yer bulabilir miyiz bilmiyorum

kızzz ne diyorsun sen yaaaaaaaa
vallla allah iki tarafada yardım etsin
tek parçaya 6/7 verirsen
ohooooooo balayısı,takısı,düğünü ödlük biz

hoş geldin canım iim teşekkürler sen nasılsın
bende bu aralar coştum yemek konusunda biraz kilo aldım sanırım

saakın aynısını takma arkadaşının sana taktığı takıyı seninde ona geri taktığını sanar ince künye olabilir yada çeyrek tak canım bence,ne hayırlıymış o arkadaş bende yok öyle tipler valla

Wwwwooooooooooowwww patlama oldu burda :))))

ne patlaması oldu kız

tek parçaya 6/7 verirsen
benim net olarak hatırladığım oturma odamıza 4,000 vermiştik toplam mobiyamızda işte 15,000 civarıydı
kendimiz ödüyoruz eşimin ailesi yardım etmedi neyse açmayayım bayramlık ağzımı sustumm

benim net olarak hatırladığım oturma odamıza 4,000 vermiştik toplam mobiyamızda işte 15,000 civarıydı
kendimiz ödüyoruz eşimin ailesi yardım etmedi neyse açmayayım bayramlık ağzımı sustumm

canım bizde kendimiz yapacağız inşaallah
nişanlım hep kendi yapıyor
bende kendim yapacağım
allahım evlenene yardım eder amenna ama
şu evlenirken aileleri arkasında olanlarada imrenmior değilim ama kıskançlık değil ama yanlış anlaşılmasın ne olurrrrrrrr

hayırlısı olsun canım ya yani eylül gibi diyorsunuz siz,bize mayıs dedik ama herşey ateş pahası,yer bulursunuz inşallah canım ya bizde mekan bakacağız adana'da bakalım inşallah bizde buluruz.

tek parçaya 6/7 verirsen

vallaha canım ya herşey uçmuşşşşşşşşş

Ben bilmem esim bilir onu izliyom kendimi yarismaya katilmis olarak hayal ediyorum kimle katilacaksam
Alice haftasonu topik duduk gibi kalir kimse olmaz baksana kac kisi var patlamayi biz yptik
Bende cok hamarat olarak tul guneslik yika utule, yemek, market, evi supur toparla, camasir yika.
Yarin utu var cilt i cagirayimda gelsin yapsin. Bu hafta yapacam yapacam diyip durdu bari benimkinide yapsin

bende onu izliyorum
ayyy güldürdün beni kız şu citl alem kadın valla
hayatını temizliğe endekslemiş resmen
bende severim temizliğide bünyem kaldırmaz o kadarını
işten erken geldim bugün
1,30 falandı
girdim mutfağa ali nazik,yumurtalı karnıbahar vede pizza yaptım sonra meyve salatası
yedik içtik kalktım evi sildim süpürdüm markete indim kocacığıma ilaç hazırladım ama içmedi uyuss sonra beycağızımla aşk yaşarken uyuya kaldı dibimde laptop kucağımda onunla devam ediyorum aşkıma

bende 55 kilo evlendim ama koç olduğumu kestiremiyorum 60 kilonun üstündeyimdir
ben 61 ile evlendim şimdi söylemeye utanıyorum ama 66 olmuşum annem her gördüğünde acıyarak bakıyo bana yalvarıyo kadın resmen kilo alma ver fazla kilolarını daha hamile bile değilsin bu ne kilo diye..
ablamın 1 kızı var benden çok daha ince

Eflinam owner sağolun kızlar keşke komşu olsak size de versem :26:

Turkuaz canım evet sana attığım linktekini yaptım..
Kendimce de bazı eklemeler yaptım tabii ki..
Mesela 1 kilodan fazla elma koydum
Armut vardı 1 tane onu koydum
Ben küp küp doğradım ama sen blenderdan geçir yada rendele öyle koy daha kolay püre haline gelir
İncir kuru üzüm koymadım sadece kayısı koydum onu da haşladım öle koydum çünkü karartıyor öbür türlü
Kuş üzümü dolmalık fıstık yer fıstığı koydum
Bol meyve çok güzel tat verdi hattaa şeker çok az atmama rağmen meyvelerin tadı bol şeker yerine geçmiş öle diyim sana

Ev de yalnızım ya kk takılıyom neyse ki topik hareketli
:26:

ownerrr maaşşallah canım hamarat kızsın
beim kendimi şaka maka geliştirmem lazım
yemek yapamıyorum hiç
nişanlım dün ne olur yapmayı öğren evlenene kadar deyip duruyor
şansıma yemek yemeyi çook seviyor
ne yapçam bilmiyorummmmm

seninki kıskançlık değil canım niye yanlış anlaşılsın ki ,bende hep bazen gelinlerin bazıları ne şanslı derim içiimden,bizdede herşeyim nişanlım ve ben benim ailem yapıyoruz ben şuan çalışmıyorum allah aileme uzun ömürler versin yeterki beyaz eşyalarımı aldım şimdi yatak odam için model bakıyorum ama aşırı pahalı beğendiklerim altıda kurtarmıyor nişanlımla beğendiğimiz bir yemek odası takımı var italyan tasarımı 6 bin tl sadece yemek takımı şu evin tadilatı bitsede mobilyayı alsak ev bitmeden alamıyoruz mobilya harcama çıkıcak diye bunun daha koltuk takımı,tv ünitesi,oturma odası,halısı,perdesi var ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…