- 7 Haziran 2012
- 5.061
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.861
bende istemiyordum ama kaçınılmaz son
aylarca diyetisyene gittim aç gezdim yeşillikle beslendim
yinede kilo aldım evlenince
neden bu bayanlar evlenince hep kilo alırız yaaaa
kilo almak istemiyrum ki bennnnnnnn
ben 61 ile evlendim şimdi söylemeye utanıyorum ama 66 olmuşum annem her gördüğünde acıyarak bakıyo bana yalvarıyo kadın resmen kilo alma ver fazla kilolarını daha hamile bile değilsin bu ne kilo diye..
ablamın 1 kızı var benden çok daha ince
ownerrr maaşşallah canım hamarat kızsın
beim kendimi şaka maka geliştirmem lazım
yemek yapamıyorum hiç
nişanlım dün ne olur yapmayı öğren evlenene kadar deyip duruyor
şansıma yemek yemeyi çook seviyor
ne yapçam bilmiyorummmmm
seninki kıskançlık değil canım niye yanlış anlaşılsın ki ,bende hep bazen gelinlerin bazıları ne şanslı derim içiimden,bizdede herşeyim nişanlım ve ben benim ailem yapıyoruz ben şuan çalışmıyorum allah aileme uzun ömürler versin yeterkibeyaz eşyalarımı aldım şimdi yatak odam için model bakıyorum ama aşırı pahalı beğendiklerim altıda kurtarmıyor nişanlımla beğendiğimiz bir yemek odası takımı var italyan tasarımı 6 bin tl sadece yemek takımı şu evin tadilatı bitsede mobilyayı alsak ev bitmeden alamıyoruz mobilya harcama çıkıcak diye bunun daha koltuk takımı,tv ünitesi,oturma odası,halısı,perdesi var ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf offfffffff
işte benişmde en sinir olduğum şeylerden bir tanesi
aç dolaşırsın ama gram veremessin
benim arkadaşım kafaya birşey taksın 3 günde 3 kilo verir
bende 3 gün kafama bişi takayım 3 kg alıurım maazallah:26:
hahayyy ilahi kızBence kilo alinan evlilikler normal. Ornegin ben almadim verdim sonuc malum
O yuzden uzulmeyin bOsveri. İnsana yemekten fayda var oooooohhhhsefaniz olsun.
Owner senin niye sustugun belli oldu. Kocan yanindaymis hahhahahayoksa vay o kP kv haline hahhha
kızlar aramızda birisi yemek takımına 15.000 tl vermişti değil mi
kimdi o yaaaaaaaa hatta kv almıştı sanbırım
ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
kızlar aramızda birisi yemek takımına 15.000 tl vermişti değil mi
kimdi o yaaaaaaaa hatta kv almıştı sanbırım
ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
sadece yemek takımımı
bende beyaz eşyalarım için biraz geç kaldım çok araştırdığım için en sonunda karar verdim modelleri falan tavsiye üzerine aldım kurutma makinası,çamaşır ve bulaşık makinamı sadece buzdolabı,tv kaldı onuda nişanlım ben alıcam onları dedi...elektrik süpürgesi araştırıyorum şimdi bir model çıkmış kendi süpürüyormuş böyle yuvarlak bişey ilk aldığında evi hafızasına alıyormuş nerde ne var diye koltukların altına bile giriyormuş süpürmek için uçan daire gibi böyle yuvarlak fiyatlarıda bayağ tuzlu ama 2 katlı evde merdivenleri nasıl çıkıcak makina
benim annem yeni eve taşınırken 5 sene önce salon takımını 14.000 tl verdirmişti babama
babamda gık demeden aldı yatak odasını özel yaptırdı
ben yeni evlendim ev bile açmadan evlendik bazen çok kızıyorum kendime
teyzemi tebrik ediyorum
bizim yapmadığımızı yapmış onca senenin hakkını almış
helal olsun güle güle kullansın teyzecim vallahi
niye ağladın gülüm sende ağlıyosan ben ne yapam o zamanOwner aferin sana. Su topic de en cok yolu sen katettin bence. Ohhhhh ne takacan ki.zaten borc sana takilmis bide sen ona takilma. Sende en sonunda benden oldun. Arkamda dunya borc var hic umrum degil sanki borc komsunun
Ay cok guldum ya. Yarim saat evvelde Oturmus agliyodum. allah sonumu hayir etsin
mobilyalara bakıyorum yatak odası için 6-7 bin hep fiyatlar allah yardımcımız olsun ailelerimize güç kuvvet versin
eş adaylarımızada aynı şekilde
mobilya konusunda çok kararsızım sadece beyaz istediğim kesin...
evet bir yemek takımı için sadece 15.000 tl idi
o ne yaa ev kndimi süpürüyor yirim ben onu yirim yirim yavvvvvvvv
ne kadar acaba o akıllı şey
canım sende baya çeyiz almışsın maaşallah
allahım ailelerimize yardım etsin güç kuvvet versin
valla canım markadan markaya değişiyor bir yabancı marka var 2 bin tl mesela fiyatı ama philips 'de var 500 kusur bişeydi mesela yanlış hatırlamıyorsam bende dekor için evim dergisi alıyorum her ay orada görmüştüm bu süpürgeyi anneme göstermiştim annem şimdiki gençler ne şanslı oldu olucak yakında ev işi yapan robot yaparlar dedi
şekerim annene bir alkışta benden helal olsun güle güle otursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?