- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.881
Yatak odası uygun şeyler arıyorsanız lake veya fabrikasyon üretim modern takımlar
en uygun inegöl mobilyacıları, kaliteli masif oranı yüksek mobilya arıyorsanız
ankara siteler'i tavsiye edebilirim,
hayırlı olsun şimdiden...
niye ağladın gülüm sende ağlıyosan ben ne yapam o zaman
yok bacı kim takar artık o işleri
valla umrumda değil artık yavv hadi ben neyse saldım kendimi de benle beraber herifte saldı kendini kendine telefon almış bugün en güzelinden
ona ne oluyosa
Bunu biliyorum cnm ben ama bu kadar parayı buna verene kadar dyson markaya ver benden sana dost tavsiyesisadece yemek takımımı
bende beyaz eşyalarım için biraz geç kaldım çok araştırdığım için en sonunda karar verdim modelleri falan tavsiye üzerine aldım kurutma makinası,çamaşır ve bulaşık makinamı sadece buzdolabı,tv kaldı onuda nişanlım ben alıcam onları dedi...elektrik süpürgesi araştırıyorum şimdi bir model çıkmış kendi süpürüyormuş böyle yuvarlak bişey ilk aldığında evi hafızasına alıyormuş nerde ne var diye koltukların altına bile giriyormuş süpürmek için uçan daire gibi böyle yuvarlak fiyatlarıda bayağ tuzlu ama 2 katlı evde merdivenleri nasıl çıkıcak makina
adı i robot süpürgeymiş...ahana şeklide budur
Eki Görüntüle 560301
canım ama ben istanbuldayıminegöl mobilyayı duydum bende istanbulda masko ve modoko var ateş pahası lazzoni ve zebranoya baktım maaşallah uçmuş adanada bir mobilyacı var sırf italyan tasarımı italyadan geliyormuş tek model halinde olmadı oradan alıcaz sanırım benim sadece yatak odam istanbul'dan gidicek adana'ya düşündükçe gözümde büyüyor benim çeyiz gidicek kamyonla adana'ya sinirim bozuluyor düşündükçe
kızlar benim naçizane fkrim mobilyalara büyük paralar verilmesi taraftarı değilim tabi tercih meselesi bu
yani sonuçta mobilya mobilyadır
görsellik önemli ucuz olup çoook daha gösterişli güzel mobilyalar da var
bana göre bütün ev mobilyasına toplamda 20,000 civarı para uygun bence
canım ama ben istanbuldayıminegöl mobilyayı duydum bende istanbulda masko ve modoko var ateş pahası lazzoni ve zebranoya baktım maaşallah uçmuş adanada bir mobilyacı var sırf italyan tasarımı italyadan geliyormuş tek model halinde olmadı oradan alıcaz sanırım benim sadece yatak odam istanbul'dan gidicek adana'ya düşündükçe gözümde büyüyor benim çeyiz gidicek kamyonla adana'ya sinirim bozuluyor düşündükçe
bu olmadı işte senki topiğin güzin ablasıOyyyyy kiz kocani topla hemen fazla salmasin kendini. Erkegin salaninin arkasi toplanmaz guzellikle kendine gelsin. Daha cok calismasi lazim cok.
Kiz ben gecmisi hatirliyorum tabiki o yuzden hic haketmediklerime agliyorum. Kirilan kalbime gururuma onuruma kaybolan emeklerime hayallerime agliyorum napem. Degil burda anlatmak yasadiklarimi hafizami silip hic hatirlamamak istiyorum gecmisi.
Su fil hafizama gicik oluyorum. Oysa eskiden unutmam diye cok severdim hafizami.
Fil hafizasi en guclu canlidir
Kizlar kiraci olanlariniz hele cok para asla vermeyin. Tasininca pert Oluyor.
Ev sahibi olanlar ise orta halli alin derim. İnsan ayni esyadan sikiliyor cunku. Beyaz esyalar elektronik ok ama inanin ayni koltuk ayni yatak odasi sikiyor. Ayrica cocuklari olan herkes diyorki cocuk esyanin canini cikariyor. O yuzden bana gore esyaya cok para vermek mantikli gelmiyor.
Sehker cnm sen evlenice yeni esya almadin mi?
Adanada bindebir mobilya çok meşhur tatlım oraya da bakarsınız nişanlın bilircanım ama ben istanbuldayıminegöl mobilyayı duydum bende istanbulda masko ve modoko var ateş pahası lazzoni ve zebranoya baktım maaşallah uçmuş adanada bir mobilyacı var sırf italyan tasarımı italyadan geliyormuş tek model halinde olmadı oradan alıcaz sanırım benim sadece yatak odam istanbul'dan gidicek adana'ya düşündükçe gözümde büyüyor benim çeyiz gidicek kamyonla adana'ya sinirim bozuluyor düşündükçe
Bravookızlar benim naçizane fkrim mobilyalara büyük paralar verilmesi taraftarı değilim tabi tercih meselesi bu
yani sonuçta mobilya mobilyadır
görsellik önemli ucuz olup çoook daha gösterişli güzel mobilyalar da var
bana göre bütün ev mobilyasına toplamda 20,000 civarı para uygun bence
senin evi doldurmakta mesele allah yardımcın olsun canımturkuaz canım neden ağlıyorsun bir derdinmi var rabbim dermansız dert vermezmiş paylaşmak istersen dinlerim,dinleriz daha önce anlattında benmi denk gelmedim acaba konuna:26:bu arada ayıptır sorması kaç yaşındasın canım ya ?
owner canım ben açıkcası şuan salon ve yemek odası takımını aldırıcam nişanlıma oturma odasını sonrada alsak olur yani acelesi yok 1 oda daha boş kalıyor çocuk odası orayı ütü odası yapacağım her yeri eşya doldurmak istemiyorum zaten nasılsa dediğin gibi 20 iyidir mobilya için inşallah daha uygun fiyata bişeyler buluruz...
kılzar ben çıkıyorummmmm hepiniz allaha emanet olunnn
Bunu biliyorum cnm ben ama bu kadar parayı buna verene kadar dyson markaya ver benden sana dost tavsiyesi
Ben çok araştırdım falan ama kullanınca şükrediyorum iyi ki almışım diye...
Evden bi toz çıkıyor aman Yarabbi bu kadar tozun içinde mi oturuyomuşum diyorum bi rahatlama geliyor...
İyi süpüren süpürge çok ama çok önemli bişey bunu anladım...
Herkese şimdi dyson diyorum başka da bişey demiyorum
Turkuaz ağlama tatlım ya nolur herşey iyi olacak bak neden ağlıyorsun ki ama
Allah büyük herşey yoluna girer sen güven yeter,,,
canım o kadar büyütme gözünde halledilir mutlaka
biraz zorlanıcaksın ama çok güzel bi evin olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?