Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum o günü

ana anteptemisin sende canım vayyyy bende buyur beklerim inşallah bu arada geçmiş olsun canım benimde geçen hafta full boynum ağrıyordu cereyanda falan kaldıysan ondanda olabilir sıcak havlu yap canım işe yarıyor

prensesciğim nişanlıma sorayım dediğin mobilyacıyı canım çok mersi

eflişim iyi akşamlar canım

Son düzenleme:
eflinammm canım sen altınlarını buldunmu dünden aklıma düştün ama girmedimde buraya soramadım ve turkuazla görüştünüz mü :)

hoşgeldin kalplerarası,benimde gözlerim yaşardı burayı kalabalık görünce ilk prensesle biz vardık sonra şekercik geldi sonradan doldu burası maaşallah diyeyimde

Sehker cnm eminim heves ediyorsun. Ama siz zurekli tasinacaksiniz inan suan boylesi daha iyi. Nerde uzun yillar olacaksaniz ordankurarsiniz evinizi. İnan onemli olan huzur saglik. Bak ben ne zorlukla kurdum. Ama inan suan gizukde degil huzur vermedi esyalar.
Owner arada oluyor. Aslinda ben hala bir surecden geciyorum. Bosanma sureci. Dua okumaya basladim okurken agliyorum icim bosaldi.
Alice 30 yasindayim. Evliydim bosandim.burda anlattim ama genel hatlari. Yasananlari burda anlatmaya kalksam gucum yetmez.
Bugun aklima gelipde aglamamin sebebide.
Evliyken birgun agliyorum evde bir koseye oturmusum. Niye gecip bir duvar kosesİnde agladimi detayi uzun. Okuz gelmis eve girmis ben farkinda bile degilim. Gelmis yanima oturmus ben hala farkinda degilim. Sonra kolumu tutup sen butun bunlari haketmedin diyo gozume baka baka. Bide diyorki senin kocan ser.....siz. Yani hem biliyor hatasini hem yapiyor. Bunlari hatirlarikca icimde ona duydugum nefret gozumden yas icimden beddua olarak akiyor. Elimde degil. Allah sizleri cumlemizi hayirsizdan korusun. Rabbim hayirli birini cikarsin ins.

canım yaaa çok üzüldümmm allah kurtarmış tatlım yinede tam detayı bilmiyorum ama anlattığın kadarı ile eşin sana haksızlık falanmı yaptı canım benim ya inşallah rabbim sana bundan sonraki hayatında en hayırlı anasından helal süt emmiş doğru insan çıkarda sana unutturur herşeyi ki unutacaksın canım herşeyi neler unutulmuyorki sakın geçmişi düşünme düşünmemeye çalış sana daha çok zarar verir düşündükçe her ne kadar zor olsada bunu başarırsın inanıyorum...bende 29 yaşındayım bu arada daha çooook gençsin allah seni bundan sonra güzel şeylerle karşılaştırsın canım...

evet canım onlar ayrıntı tabi izmirde evimizi aldık ama şuan gezmek zorundayız ilerde inşallah bizde kurucaz evimizi
yaşadıkların çok ağır çok zor kıyamam sana umarım bunların hepsini unutucaksın çok çok mutlu olucaksın

turkuazcım nasılsın bakim :)

Saol cnm cok sukur iyiyim simdi. Sen nasilsin?
Alice cnm ins ins. Neler yasadim bir ben bir Allah bilir. Rabbim beterinden korusun. Normalde aklima gelince hemen baska seyler ile ugrasirim ama arada oluyor boyle. Buda gececek ins. Zaman herseyin ilaci. Suan daha iyiyim cok sukur.
Sehker oooo izmir cennet gibi sehir. İlerde sende dizersin evini mis gibi. Bu kadar bekleyince inaniyorum Rabbim fazlasi ile verir mukafatini.
Allah once saglik ve huzur sonradigerlerini ne istiyorsak hayirlisi ile nasip etsin.
Kalplerarasi cnm eflinam ile bulusamAdik. Altinlari mi parayi mi hepsini mi tam bilmiyom ama kaybetmis ya. Ona uzuldu ondan gelemedi. Ama ins ciksr biryerden.

canım eflina nerede oturuyor biliyormusun avrupamı,asya yakasındamı ? bu arada sende güçlü olmaya çalış düşünme aklına gelincede amaaannnnnnnn de allaha havale et nasılsa rabbim yanına bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…