- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.901
dyson markayı bende duydum canım hatta aklımdaki modellerden biride senin dediğin marka canım tavsiyeleri çok duyuyorum bakalım elektrik süpürgesine sıra gelsinde inşallah alırım bir süpürge kendime
haklısın teşekkür ederim canım darısı sana olsun inşallah
senin evi doldurmakta mesele allah yardımcın olsun canım
benim çeyizlerde eve sığmadı gönderiyim bi kısmını
ayrıca komşu olcaz senle antepteyim bende gel beklerim antepe
kızlar ben çıkıyorum boynum ağrıyo daha fazla yazamicam
öpüldünüz
trkuaz canımsın üzme kendini öptüm çok
iyi geceler fıstıklar
anam bu ne kalabalık maşallahhhh :) iyiymiş akşam bura boş oluyo die hiç girmiyordum :)
hoş geldinnnn canım
bayadır görüşemiyorduk
burda olduğunuzu bilmiodumki ben msn açarım akşam girdiğimde şekercim haber verdi :)
sensiz olmaz canım
bütün gece msn de kalpleramla
alice sen yanlış yere gelin geliyosun tatlım
antepe gelecektin ki oooo süper olurdu nese bu defa kaçtım byeeee
haklısın be canım ne var ne yok hayat nasıl gidiyo
ben normalda kociş gelince girmezdim noldu bana yaaapehhh kalplerasi bozulmaya yüz tuttu tabe şekeri örnek alınca kendine
Sehker cnm eminim heves ediyorsun. Ama siz zurekli tasinacaksiniz inan suan boylesi daha iyi. Nerde uzun yillar olacaksaniz ordankurarsiniz evinizi. İnan onemli olan huzur saglik. Bak ben ne zorlukla kurdum. Ama inan suan gizukde degil huzur vermedi esyalar.
Owner arada oluyor. Aslinda ben hala bir surecden geciyorum. Bosanma sureci. Dua okumaya basladim okurken agliyorum icim bosaldi.
Alice 30 yasindayim. Evliydim bosandim.burda anlattim ama genel hatlari. Yasananlari burda anlatmaya kalksam gucum yetmez.
Bugun aklima gelipde aglamamin sebebide.
Evliyken birgun agliyorum evde bir koseye oturmusum. Niye gecip bir duvar kosesİnde agladimi detayi uzun. Okuz gelmis eve girmis ben farkinda bile degilim. Gelmis yanima oturmus ben hala farkinda degilim. Sonra kolumu tutup sen butun bunlari haketmedin diyo gozume baka baka. Bide diyorki senin kocan ser.....siz. Yani hem biliyor hatasini hem yapiyor. Bunlari hatirlarikca icimde ona duydugum nefret gozumden yas icimden beddua olarak akiyor. Elimde degil. Allah sizleri cumlemizi hayirsizdan korusun. Rabbim hayirli birini cikarsin ins.
Sehker cnm eminim heves ediyorsun. Ama siz zurekli tasinacaksiniz inan suan boylesi daha iyi. Nerde uzun yillar olacaksaniz ordankurarsiniz evinizi. İnan onemli olan huzur saglik. Bak ben ne zorlukla kurdum. Ama inan suan gizukde degil huzur vermedi esyalar.
Owner arada oluyor. Aslinda ben hala bir surecden geciyorum. Bosanma sureci. Dua okumaya basladim okurken agliyorum icim bosaldi.
Alice 30 yasindayim. Evliydim bosandim.burda anlattim ama genel hatlari. Yasananlari burda anlatmaya kalksam gucum yetmez.
Bugun aklima gelipde aglamamin sebebide.
Evliyken birgun agliyorum evde bir koseye oturmusum. Niye gecip bir duvar kosesİnde agladimi detayi uzun. Okuz gelmis eve girmis ben farkinda bile degilim. Gelmis yanima oturmus ben hala farkinda degilim. Sonra kolumu tutup sen butun bunlari haketmedin diyo gozume baka baka. Bide diyorki senin kocan ser.....siz. Yani hem biliyor hatasini hem yapiyor. Bunlari hatirlarikca icimde ona duydugum nefret gozumden yas icimden beddua olarak akiyor. Elimde degil. Allah sizleri cumlemizi hayirsizdan korusun. Rabbim hayirli birini cikarsin ins.
turkuazcım nasılsın bakim :)
Saol cnm cok sukur iyiyim simdi. Sen nasilsin?
Alice cnm ins ins. Neler yasadim bir ben bir Allah bilir. Rabbim beterinden korusun. Normalde aklima gelince hemen baska seyler ile ugrasirim ama arada oluyor boyle. Buda gececek ins. Zaman herseyin ilaci. Suan daha iyiyim cok sukur.
Sehker oooo izmir cennet gibi sehir. İlerde sende dizersin evini mis gibi. Bu kadar bekleyince inaniyorum Rabbim fazlasi ile verir mukafatini.
Allah once saglik ve huzur sonradigerlerini ne istiyorsak hayirlisi ile nasip etsin.
Kalplerarasi cnm eflinam ile bulusamAdik. Altinlari mi parayi mi hepsini mi tam bilmiyom ama kaybetmis ya. Ona uzuldu ondan gelemedi. Ama ins ciksr biryerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?