- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.921
canım eflina nerede oturuyor biliyormusun avrupamı,asya yakasındamı ? bu arada sende güçlü olmaya çalış düşünme aklına gelincede amaaannnnnnnn de allaha havale et nasılsa rabbim yanına bırakmaz
Saol cnm cok sukur iyiyim simdi. Sen nasilsin?
Alice cnm ins ins. Neler yasadim bir ben bir Allah bilir. Rabbim beterinden korusun. Normalde aklima gelince hemen baska seyler ile ugrasirim ama arada oluyor boyle. Buda gececek ins. Zaman herseyin ilaci. Suan daha iyiyim cok sukur.
Sehker oooo izmir cennet gibi sehir. İlerde sende dizersin evini mis gibi. Bu kadar bekleyince inaniyorum Rabbim fazlasi ile verir mukafatini.
Allah once saglik ve huzur sonradigerlerini ne istiyorsak hayirlisi ile nasip etsin.
Kalplerarasi cnm eflinam ile bulusamAdik. Altinlari mi parayi mi hepsini mi tam bilmiyom ama kaybetmis ya. Ona uzuldu ondan gelemedi. Ama ins ciksr biryerden.
eflinammm canım sen altınlarını buldunmu dünden aklıma düştün ama girmedimde buraya soramadım ve turkuazla görüştünüz mü :)
canım eflina nerede oturuyor biliyormusun avrupamı,asya yakasındamı ? bu arada sende güçlü olmaya çalış düşünme aklına gelincede amaaannnnnnnn de allaha havale et nasılsa rabbim yanına bırakmaz
bendeki negatif enerji sanamı geçti noldu :S şimdi umarım iyisindir tatlım sal sende başkasına bakemsenn geçirdiğin kolay bir süreç değil ve maşallah sapasağlam ve çok dayanıklısın rabbim bahtını açık eder inş.
Kalplerarasi cnm o nedemek kiz. Sen ozel gunundesin diye hassassin sadece. Hormonal yani. Hic alaksi yok bugun daha iyiyim cok sukur. Hatta turbeye gidecegim o kadar iyiyim yani :))))
Eflinam cnm ben anlamadim. Simdi altinlar duruyor mu? Yoksa sadece paralr mi gitti? Bide sen hasilati evden disari cikRdin mi? Cikarmadiysan evde olabilir. Bir yerden cikar. Ama cikmazsa da ne varsa onla gitsin de. Bizde bir sey kayboldugunda ne varsa onla gitsin derdi annem hep. Baska bir kayip yasanmasin diye.Allah senin parana bereket versin ins katbe kat. Uzulme cnm sana hayri olmayacakmis demekki.
Semiks valla kor kocana birsey diyemicem ama cok kizdim. Sakin Ozur dileme. Hakli iken haksiz olursun hemde kv yapacaklarinin Ardi arkasi kesilmez. Oglu yuz verdikce tepene cikar. Kocanda unuttu herhalde karninda tasidigin bir can var ve o canin vebali senin oldugu kadarda onu boynunda bunu unutmasin. Milyonlarca insan var bir evlada sahip olmak icin cabaliyorlar yillarca. Allah in verdigi bu lutfun kiymetini o bilmiyorsa anne olarak senin hatirlatman iyi olur.
Rabbim hepimizi hayirlara sevketsin ins. Amin amin Ya Rabbi
Kaynanam yuzunden yuvamin yikilmasina az kaldi. Kocam yuzume bile bakmiyo. Dun dusuk tehlikesi gecirdim bugun ortalik cok pis diye bir gayret temizlemeye koyuldum kesinlikle yardim etmedi bana kendini yorma falan hicbirsey demedi. Dun aksam anneme gidecez anne sen beni yanlis anladin deyip gonlunu alacaksin dedi. Ben de gitmem dedim ya icimden gelmiyo kadin surekli annemi kotuluyo benden habersiz altinlarimi da bozdurdu neden ustune bir de onun ayagina gonlunu almaya gidiyorum. Anladim ki esim icin hatali bile olsa annesi benden onemliymis. O kadinin ayagina gitmicem esim de bu yuzden beni ve bebegini silecekse silsin. Yuvamizi yikma derecesine getirdigi icin de mutlu olsun adi kadin allaha havale ediyorum onu...
Canım çok üzüldümKarnimda tasidigim cani kocam da annesi de dusunmuyo canim maalesef. Gurbetteyim annem de yok kaldim bebisimle bas basa. Benim kaderim boyleymis sabahtan beri acim mide bulantisindan bisey yiyemiyorum mutfaga girince tiksiniyorum ama adam sormuyo ac misin diye. Yaziklar olsun bu kadar da gaddar olacagini hic ummazdim. Ama benden ayrilsa da bebegi umrunda olmasa da o hirsiz kadindan ozur dilemicem. Allah goruyo onun yaptiklarini hakkini da o versin
canımmm benim,paralarımı bulamadım sorma ama artık bundada bir hikmet var deyip du a eiyorum apacak b,rşey yok
cana gelmesinde şükür bunada
canım benn avrupa yakasındayım küçükçekmecedeyimm
sen nerdesin alicemmm
kuzu ben üsküdarda oturuyorum
semiksciğim bende turkuaz ve prensese katılıyorum sen bişey yapmadın ki özür dileyesin,sakın ezdirme kendini özür dilemesi gereken varsa kayınvalidendir birde kocan,can taşıyorsun yükün ağır ama ne olursa olsun sakın kendini bırakma yemek yemeğe çalış azda olsa ye birşeyler,kocanada çok kızdım ne adamlar var ya varsa yoksa anaları allah yardımcın olsun canım,annene kimsenin laf söylemeye hakkı yok o kadar !!!
Kaynanam yuzunden yuvamin yikilmasina az kaldi. Kocam yuzume bile bakmiyo. Dun dusuk tehlikesi gecirdim bugun ortalik cok pis diye bir gayret temizlemeye koyuldum kesinlikle yardim etmedi bana kendini yorma falan hicbirsey demedi. Dun aksam anneme gidecez anne sen beni yanlis anladin deyip gonlunu alacaksin dedi. Ben de gitmem dedim ya icimden gelmiyo kadin surekli annemi kotuluyo benden habersiz altinlarimi da bozdurdu neden ustune bir de onun ayagina gonlunu almaya gidiyorum. Anladim ki esim icin hatali bile olsa annesi benden onemliymis. O kadinin ayagina gitmicem esim de bu yuzden beni ve bebegini silecekse silsin. Yuvamizi yikma derecesine getirdigi icin de mutlu olsun adi kadin allaha havale ediyorum onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?