Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler iyi pazarlar
ben yarın yine burdayım kocam çalışıcak çünkü
akşam belki sinemaya gidicez ama umudum yok

bendeki negatif enerji sanamı geçti noldu :S şimdi umarım iyisindir tatlım sal sende başkasına bakem senn geçirdiğin kolay bir süreç değil ve maşallah sapasağlam ve çok dayanıklısın rabbim bahtını açık eder inş.

eflinammm canım sen altınlarını buldunmu dünden aklıma düştün ama girmedimde buraya soramadım ve turkuazla görüştünüz mü :)

canımmm benim,paralarımı bulamadım sorma ama artık bundada bir hikmet var deyip du a eiyorum apacak b,rşey yok
cana gelmesinde şükür bunada

canım eflina nerede oturuyor biliyormusun avrupamı,asya yakasındamı ? bu arada sende güçlü olmaya çalış düşünme aklına gelincede amaaannnnnnnn de allaha havale et nasılsa rabbim yanına bırakmaz

canım benn avrupa yakasındayım küçükçekmecedeyimm
sen nerdesin alicemmm

Kaynanam yuzunden yuvamin yikilmasina az kaldi. Kocam yuzume bile bakmiyo. Dun dusuk tehlikesi gecirdim bugun ortalik cok pis diye bir gayret temizlemeye koyuldum kesinlikle yardim etmedi bana kendini yorma falan hicbirsey demedi. Dun aksam anneme gidecez anne sen beni yanlis anladin deyip gonlunu alacaksin dedi. Ben de gitmem dedim ya icimden gelmiyo kadin surekli annemi kotuluyo benden habersiz altinlarimi da bozdurdu neden ustune bir de onun ayagina gonlunu almaya gidiyorum. Anladim ki esim icin hatali bile olsa annesi benden onemliymis. O kadinin ayagina gitmicem esim de bu yuzden beni ve bebegini silecekse silsin. Yuvamizi yikma derecesine getirdigi icin de mutlu olsun adi kadin allaha havale ediyorum onu...

Kalplerarasi cnm o nedemek kiz. Sen ozel gunundesin diye hassassin sadece. Hormonal yani. Hic alaksi yok bugun daha iyiyim cok sukur. Hatta turbeye gidecegim o kadar iyiyim yani :))))

Eflinam cnm ben anlamadim. Simdi altinlar duruyor mu? Yoksa sadece paralr mi gitti? Bide sen hasilati evden disari cikRdin mi? Cikarmadiysan evde olabilir. Bir yerden cikar. Ama cikmazsa da ne varsa onla gitsin de. Bizde bir sey kayboldugunda ne varsa onla gitsin derdi annem hep. Baska bir kayip yasanmasin diye.Allah senin parana bereket versin ins katbe kat. Uzulme cnm sana hayri olmayacakmis demekki.
Semiks valla kor kocana birsey diyemicem ama cok kizdim. Sakin Ozur dileme. Hakli iken haksiz olursun hemde kv yapacaklarinin Ardi arkasi kesilmez. Oglu yuz verdikce tepene cikar. Kocanda unuttu herhalde karninda tasidigin bir can var ve o canin vebali senin oldugu kadarda onu boynunda bunu unutmasin. Milyonlarca insan var bir evlada sahip olmak icin cabaliyorlar yillarca. Allah in verdigi bu lutfun kiymetini o bilmiyorsa anne olarak senin hatirlatman iyi olur.
Rabbim hepimizi hayirlara sevketsin ins. Amin amin Ya Rabbi

Karnimda tasidigim cani kocam da annesi de dusunmuyo canim maalesef. Gurbetteyim annem de yok kaldim bebisimle bas basa. Benim kaderim boyleymis sabahtan beri acim mide bulantisindan bisey yiyemiyorum mutfaga girince tiksiniyorum ama adam sormuyo ac misin diye. Yaziklar olsun bu kadar da gaddar olacagini hic ummazdim. Ama benden ayrilsa da bebegi umrunda olmasa da o hirsiz kadindan ozur dilemicem. Allah goruyo onun yaptiklarini hakkini da o versin

Canım çok üzüldüm
Eşin senin kıymetini bilmiyor gerçekten...
Başkası olsa çoktan ağzına geleni saymıştı
Ben turkuaza katılıyorum kesinlikle özür dileme canım
Sen özür dilersin bu sefer kendini daha güçlü hisseder oğlu da arkasında bunu kullanır
Kendini ezdirme nolur sen de bi insan evladısın,, kendini yalnız hissetme Allah senin ve diğer haksızlığa uğrayanların hep yanındadır..
Olmazsa olmaz eziyet etmeye kimsenin hakkı yok sana

Son düzenleme:
Semiks Rabbim seni hyirlara sevk etsin ins cnm. Sen bebegin ve kendin icin guclu olacaksin. Suan turbeden cktim. Bak kalpkalbe karsiymis bak yazdigini girunce. Sende icimden gelmistin. Rabbim inaniyorum tez vakitte yolunu aydinlatacak. " sen dogru dur " yeterki.
Prensen annemin bir suru sozu vardir boyle. Annem iste o sozleri ile hep bizi terbiye etmeye ve buyutmeye calisti. Beynime ve kalbime kazinmis. Hep o sozleri aklima getirim ben. Elimden geldikcede uygularim dediklerini.
Oyle gene aklima geldi yazmisim.

kuzu ben üsküdarda oturuyorum

semiksciğim bende turkuaz ve prensese katılıyorum sen bişey yapmadın ki özür dileyesin,sakın ezdirme kendini özür dilemesi gereken varsa kayınvalidendir birde kocan,can taşıyorsun yükün ağır ama ne olursa olsun sakın kendini bırakma yemek yemeğe çalış azda olsa ye birşeyler,kocanada çok kızdım ne adamlar var ya varsa yoksa anaları allah yardımcın olsun canım,annene kimsenin laf söylemeye hakkı yok o kadar !!!

Saol canim su anda derdimi kimseye anlatamiyorum annem bilse cok uzulur sadece burda paylasabiliyorum tamamen icime atsacm deliririm

Allah yardımcın olsun semiks,ne diyeceğimi bilemedim,çok ayrıntı bilmediğimden,ama bir yuva kolay kurulmuyor kolay da yıkılmamalı..
eşinin geçici bir dönemi olarak algıla,içine atıp üzme kendini,ne hissediyorsan doğru kelimelerle aktar,fevri davranma,seni anlamasını ve durumun düzelmesini umuyorum.
Bu arada ilk öğretmenler günün kutlu olsun meslektaşım,nice güzel yıllar görelim hayırlısıyla inşaallah bebikinle beraber üzme bebiki

a ben bunu yeni gördüm,Allah kabul etsin canım,tarifini özel msj atar mısın,şahane görünüyor,ben bekarken 1-2 denemem olmuştu ama karartmıştım,kıvamını da tam becermemeiştim,tüm püf noktalarını istiyorum:)

eflinam inşaallah bulursun altınlarını,çok üzüldüm..
semiks,geçmiş sayfaları biraz daha okudum da cidden üzücü şeyler yaşamışsın,kolay değil ama yuvan ve bebeğin için pireye kızıp yorgan yakma e mi,Allah hayırlı geçim versin herkese..

ben herkesi çok seviyorum ama sanırım artık giremeyeceğim,pek muhatap olan,cevap yazan olmadı,kendi kendime konuşur gibi oldu:)
e tabi aylarca uzak kalmanın etkisi:)
masabaşı işim de olmadığı için pc ancak gece geçiyor elime,o zaman da kimse yok..
eskisi gibi miska'm da yok,gerçi onunla başka şekilde görüşüyorum ama sizlerle de görüşmek isterdim..
no problem:)
Kalplerasi hemşom Allah'a emanet ol..
Herkes Allah'a emanet olsun,vakit bulursam bakarım belki arada..:126:

eylül. merhaba aa neden ya vakit buldukça gel bende bu arada fırsat buldukça giriyorum çalışmamama rağmen malum evlilik telaşı falan ama ben burdayken sen burda olmuyorsun seni görmüşlüğüm var forumda ama 2 laf edip muhabbet edemedik sanırım...hafta sonları genelde sönük duruyor topik bir dün akşam kalabalıktı belki akşam yemeğinden sonra kalabalıklaşır topik sen gel arada nereye gidiyosun gelemem falan geleceksin inşallah bu arada ben herkese cevap yazmaya çalışıyorum bir şey sorduğunda benim gözümden kaçmış olabilir belki bu ara çok dalgınım kusura bakma yinede inşallah geldiğinde bir daha ki sefere uzun uzun muhabbet ederiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…