- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.941
a ben bunu yeni gördüm,Allah kabul etsin canım,tarifini özel msj atar mısın,şahane görünüyor,ben bekarken 1-2 denemem olmuştu ama karartmıştım,kıvamını da tam becermemeiştim,tüm püf noktalarını istiyorum:)
eflinam inşaallah bulursun altınlarını,çok üzüldüm..
semiks,geçmiş sayfaları biraz daha okudum da cidden üzücü şeyler yaşamışsın,kolay değil ama yuvan ve bebeğin için pireye kızıp yorgan yakma e mi,Allah hayırlı geçim versin herkese..
ben herkesi çok seviyorum ama sanırım artık giremeyeceğim,pek muhatap olan,cevap yazan olmadı,kendi kendime konuşur gibi oldu:)
e tabi aylarca uzak kalmanın etkisi:)
masabaşı işim de olmadığı için pc ancak gece geçiyor elime,o zaman da kimse yok..
eskisi gibi miska'm da yok,gerçi onunla başka şekilde görüşüyorum ama sizlerle de görüşmek isterdim..
no problem:)
Kalplerasi hemşom Allah'a emanet ol..
Herkes Allah'a emanet olsun,vakit bulursam bakarım belki arada..:126:
almıyayım kilo yaaa
hazır pandispanya aldım onu spriteyle islattım daha kabatık oluyor çünkü kek
yarım lt süt 3 kaşık un 1 çay bar şeker devamlı karıştırarak muhallebi yaptım
biraz pişirdim daha yoğun olsun diye sonra içine 50 gr lık kakao 1 paket vanilya ekledim iyive karıştırdım
soğumaya bıraktım kekleri ıslattım muhallebi soğuyunca arasına yaydım 1 muzu küp küp doğradım
onuda muhallebinin üstüne yaydım
sonra kapattım kremsaydiyle üstünü kapladım sonra kalpli çikolatayı yerleştirdim ortaya
çikolata süsleri serprim rulo katları kenasına dizdim
her adımın resmini çektim atrıntılı eklerim tatlım
şimdi çıkmam gerekiyor
a ben bunu yeni gördüm,Allah kabul etsin canım,tarifini özel msj atar mısın,şahane görünüyor,ben bekarken 1-2 denemem olmuştu ama karartmıştım,kıvamını da tam becermemeiştim,tüm püf noktalarını istiyorum:)
semiks,geçmiş sayfaları biraz daha okudum da cidden üzücü şeyler yaşamışsın,kolay değil ama yuvan ve bebeğin için pireye kızıp yorgan yakma e mi,Allah hayırlı geçim versin herkese..
ben herkesi çok seviyorum ama sanırım artık giremeyeceğim,pek muhatap olan,cevap yazan olmadı,kendi kendime konuşur gibi oldu:)
masabaşı işim de olmadığı için pc ancak gece geçiyor elime,o zaman da kimse yok..
eskisi gibi miska'm da yok,gerçi onunla başka şekilde görüşüyorum ama sizlerle de görüşmek isterdim..
Kaynanam yuzunden yuvamin yikilmasina az kaldi. Kocam yuzume bile bakmiyo. Dun dusuk tehlikesi gecirdim bugun ortalik cok pis diye bir gayret temizlemeye koyuldum kesinlikle yardim etmedi bana kendini yorma falan hicbirsey demedi. Dun aksam anneme gidecez anne sen beni yanlis anladin deyip gonlunu alacaksin dedi. Ben de gitmem dedim ya icimden gelmiyo kadin surekli annemi kotuluyo benden habersiz altinlarimi da bozdurdu neden ustune bir de onun ayagina gonlunu almaya gidiyorum. Anladim ki esim icin hatali bile olsa annesi benden onemliymis. O kadinin ayagina gitmicem esim de bu yuzden beni ve bebegini silecekse silsin. Yuvamizi yikma derecesine getirdigi icin de mutlu olsun adi kadin allaha havale ediyorum onu...
canım yaa çok üzüldüm...yuva yıkanın yuvası olmaz merak etme senneşinin kalbinede sevgi ve insaf duygusu gelsin yani..düşük tehlikesi geçirmişin nasıl umursamaazlar yaa...ahh kuzum yaa sabahs abah içime dert oldun şimdi..Rabbim yolunuzu aydınlatsın inş... :26::26:
günaydın hanımlarrr
hafta sonu boşu boşuna geldik hasta olmamasına rağmen..sabah eşim 08:30 da getirdi..iş arkadaşım ben eşim kahvaltı yaptık..sonra eşim işine gitti...arkadaşımla bizde uyudukksaat 11 de diğer arakadaşlar gelincede biz çıktık..annemle çarşıya gittik..annem bana 2 tane elbise 2 kazak aldıı ardında halamda gün vardı oraya gittim..akşam üzeri eve geldim..akşam misafir geldi..gece 1'de gittiler..sonra orutrduk düğün videosunu izledik ama takılardan hala eser yokkk
düğünümüze gelen doktorların ne taktığı görülmüyor...daha doğrusu bize takmadılar zaten ama kyınvalideme vermişler fakat o bize vermedi..videoda da görünmüyorkiigüzel bir haftasonu geçirmişsin canım da nası takılardan eser yok yaaa
canım ya çok üzüldüm allah ıslah etsin o kadını annedir ama nasıl bir anne anlam veremedimSelam kizlar on gundur kaynanam bizdeydi gic giremedim hamileligim de berbat geciyo iki gune bir serum yiyorum kusmaktan bisey yiyemiyorum serumla beslenmek zorunda kaldim kolumu kaldiramiyorum okula zar zor gidiyorum hayatimda boyle bisey yasamamistim kaynanam da ustune tuz biber oldu bana yapmadigini birakmadi. Bana altinlarini istanbula goturme eve hirsiz girer sen okuldayken dedi bende dursun geldikce takarsin dedi benden habersiz kucuk altinlarla dort tane bilezigimi bozdurmus bakin o kadar sabirliyim ki buna bile sesimi cikarmadim yuttum ama geldi geleli hicbir sucu olmadigi halde annemi kotuleyip duruyo kadin yok annen soyle yok annen boyle anneme en son basit insan bile dedi ben de bu lafi kaldiramadim o gunden beri yuz vermedim ona cunku me zamam konussam anneme vebana laf atiyo kadin. Bugun ogluna gitmis karin beni istemiyo die sikayet etmis.oyle bisey bile demedim sadece anneme laf attigi zamanlar ses cikqrmiyorum bu yuzden ogluna bana cevap vermiyo beni adamdan saymiyo ben gidiyorum dedi bunca seyin ustune de kal diyemedim yani. Ben onu memnun etmek icin elimden geleni yaptim bir gun yemek yaptiysa eline saglik anne cok iyi oldu geldigin falan dedim ama kimse kusura bakmasin onunla oturup annemi cekistirmemi beklemesin benden. E benim de bardak tasti hic kal demedim. Bana saydi durdu. Kustum stresten yqtiyodum bu valizleri hazirlamis ogluna beni gotur diyo kapiya yollamaya ciktim gule gule demeye kalmadan yine qnneme sardi kadin. Boylebir kiz yetistirdigi icin annene tesekkur ettigimi soyle dedi ben de olur soylerim dedim yine beklerim falan demedim girdim iceri.ben zaten cok zor bir hamilelik geciriyorum bi de bu kadin ustume geliyo.bana istedigini soyle ama annemle baslayan bir cumpe daha kurma bana anne dedim. Dayanamiyprum artik gitti cok sukur
günaydın kızlarrrr
hepinize günaydınlar
bugün uykusuzum gece 12de tost yaptım eşime düşünün yani ne kadar uykusuz olduğumu
Karnimda tasidigim cani kocam da annesi de dusunmuyo canim maalesef. Gurbetteyim annem de yok kaldim bebisimle bas basa. Benim kaderim boyleymis sabahtan beri acim mide bulantisindan bisey yiyemiyorum mutfaga girince tiksiniyorum ama adam sormuyo ac misin diye. Yaziklar olsun bu kadar da gaddar olacagini hic ummazdim. Ama benden ayrilsa da bebegi umrunda olmasa da o hirsiz kadindan ozur dilemicem. Allah goruyo onun yaptiklarini hakkini da o versin
moonnn sana inanmyorımmm yaaa harikalar bunlarrr...ayy çok duygulandımmmmkuzum yaa çok tşk ederimm..çok güzel bir sürpriz olmuş...
yenidendoğdumm moonun profilindeki albüme bakkk
NE dicemi bilemiyorum
Rabbim içlerine hidayet versin. Bir sınavdasın inş. tertemiz çıakrsın bu sınavdan Allahın izniyle
Cmrt günü yaptım
beğendiğine sevindim cnm
bu arada kızlar c.tesi gece konuşurken eşim ağzından kaçırdı...burayı takip ediyormuş benim yazdıklarımı okuyomuş..pis pis güldü..ya sen üyemi oldun dedim..bişi demedi..valla sinir etti beni..üye adımı biliyor..benim arkadaş olduğum rumuzları biliyorç..büyük ihtimalle benim şifremi buldu öle girip benim yazdıklarımı okuyor..birde gülüyor gıcık yaaaabana diyorki maşallah çekiştir beni diyor bende dedim seni değil anneni çekiştiriyorum dedim..o zaten olağan şey diyor
hee yaaa..bari dedim özel mesajlarımıda okusaydın...yok diyor orada arkadaşlarının özelini konuşabilirsin ona bakmam diyor terbiyesiz yawwwwanammm acık verdik deseneee
bu arada kızlar c.tesi gece konuşurken eşim ağzından kaçırdı...burayı takip ediyormuş benim yazdıklarımı okuyomuş..pis pis güldü..ya sen üyemi oldun dedim..bişi demedi..valla sinir etti beni..üye adımı biliyor..benim arkadaş olduğum rumuzları biliyorç..büyük ihtimalle benim şifremi buldu öle girip benim yazdıklarımı okuyor..birde gülüyor gıcık yaaaabana diyorki maşallah çekiştir beni diyor bende dedim seni değil anneni çekiştiriyorum dedim..o zaten olağan şey diyor
beğenmek ne kelime..sakın kaldırma albümden eve geidince laptopuma yüklücemm...çok tşk ederim kuzucummeşime göstercem akşam moon yapmış diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?