Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Canım tarifi uygun zamanımda mesaj atarım sana merak etme :)
Sen girebildiğin kadar girmeye çalış cnm ya zaten görürsek cvp yazıyoruz muhtemelen gözümüzden kaçmıştır dert etme sen
Genelde gündüz çok yoğun oluyo ama akşamları da giriyoruz bazı arkadaşlar falan..
Ben her gün akşam bakıyorum yani fırsat buldukça
Bu arada miska napıyor yaa onu da çok özledim gelemiyor mu topiğe :26:
Onu çok merak ediyordum ben ne zamandır
Lütfen selamımı söyle olur mu görüşüyorsun madem

GUNAYDIN kızlarrrr
hafta sonu camlar dahıl heryerı temızledım
sadece mutfak dolap ıcı , 2 cam , ve banyo dolabımın ıcını sılersem oldu bu ıs demektır
gercı yakında eva lacagımız ıcın ıcımden pek gelmıyor :S
aılelerımızle konustuk benım aılem hem taksıtlerde hemde pesınata yardım edecek
esımın aılesınden bısey gelmedı ama onlarda ederler
ıkı aılede ara kat almamızı ıstıyor
esım 2 ay ıcınde evı bulduk bulduk yoksa araba alıcam dıyro :S
netten bakmaya devam
kaba olursa ıcını ıstedıgım gıbı yaptırabılırım renk malzeme konusunda ınsallah
sehkerım cok basıtmıss yaaa harıka pekı bısey sorucam araya yaptıgın krema apsta kremasımı yanı hazır aldıgımız gıbı bı pğosetı 2.5 lırada
bende cuma aksam muzlu rulo pasta yaptım yemek sayfasıdnan bakın kekeınıde kendımız yapıyoruz aynı pastanedekıler gıbı oluyor

bız cevaop yazdık ama alıntı yapılarak olmadıgı ıcın gormedınmı acaba :S

canım yaa çok üzüldüm...yuva yıkanın yuvası olmaz merak etme senn eşinin kalbinede sevgi ve insaf duygusu gelsin yani..düşük tehlikesi geçirmişin nasıl umursamaazlar yaa...ahh kuzum yaa sabahs abah içime dert oldun şimdi..Rabbim yolunuzu aydınlatsın inş... :26::26:

günaydın hanımlarrr

hafta sonu boşu boşuna geldik hasta olmamasına rağmen..sabah eşim 08:30 da getirdi..iş arkadaşım ben eşim kahvaltı yaptık..sonra eşim işine gitti...arkadaşımla bizde uyudukk saat 11 de diğer arakadaşlar gelincede biz çıktık..annemle çarşıya gittik..annem bana 2 tane elbise 2 kazak aldıı ardında halamda gün vardı oraya gittim..akşam üzeri eve geldim..akşam misafir geldi..gece 1'de gittiler..sonra orutrduk düğün videosunu izledik ama takılardan hala eser yokkk

güzel bir haftasonu geçirmişsin canım da nası takılardan eser yok yaaa

moonnn sana inanmyorımmm yaaa harikalar bunlarrr...ayy çok duygulandımmmm kuzum yaa çok tşk ederimm..çok güzel bir sürpriz olmuş...

yenidendoğdumm moonun profilindeki albüme bakkk

güzel bir haftasonu geçirmişsin canım da nası takılardan eser yok yaaa
düğünümüze gelen doktorların ne taktığı görülmüyor...daha doğrusu bize takmadılar zaten ama kyınvalideme vermişler fakat o bize vermedi..videoda da görünmüyorkii

günaydın şekerlerimmmm............

yahu uyus hemşom zaten fazlasıylahasret bıraktın kendine alla alla girmyecekmiş hele bi girme sabah görüp cevap veriyoz biz :)

canım ya çok üzüldüm allah ıslah etsin o kadını annedir ama nasıl bir anne anlam veremedim
bir anne için böyle demeyi hiç istemem ama bazı insanlar söyletiyolar kendine
allahım yolunu açık bahtını güzel eylesin inşş kuzumm
inşş eşinle aran iyidir canım
günaydın kızlarrrr

hepinize günaydınlar
bugün uykusuzum gece 12de tost yaptım eşime düşünün yani ne kadar uykusuz olduğumu

günaydın canlarrrr
benimde boynum ağrıyoo:26:
bendemi yastığımı değiştirsem acaba:26:
bu arada hafta sonum harika geçtiiii
sabah kahvaltıdan sonra işi koyuldum bi güzel evi topladım toz aldım süpürdüm sildim
2 mak. çamaşır yıkadım
1 makina ütü yaptım
sonra kuzenim geldi 2 film izledikk biri zombili :18: çok ürktümm:83::83::83::83::83::83:
sonra eşim ben ve kuzenim dışarı çıktık dolaştık çay içtik ablamla ve başka kuzenimle buluştuk
çokkk eğlendimmmm

NE dicemi bilemiyorum

Rabbim içlerine hidayet versin. Bir sınavdasın inş. tertemiz çıakrsın bu sınavdan Allahın izniyle

moonnn sana inanmyorımmm yaaa harikalar bunlarrr...ayy çok duygulandımmmm kuzum yaa çok tşk ederimm..çok güzel bir sürpriz olmuş...

yenidendoğdumm moonun profilindeki albüme bakkk

Cmrt günü yaptım

beğendiğine sevindim cnm

NE dicemi bilemiyorum

Rabbim içlerine hidayet versin. Bir sınavdasın inş. tertemiz çıakrsın bu sınavdan Allahın izniyle

Cmrt günü yaptım

beğendiğine sevindim cnm

beğenmek ne kelime..sakın kaldırma albümden eve geidince laptopuma yüklücemm...çok tşk ederim kuzucumm eşime göstercem akşam moon yapmış diye

bu arada kızlar c.tesi gece konuşurken eşim ağzından kaçırdı...burayı takip ediyormuş benim yazdıklarımı okuyomuş..pis pis güldü..ya sen üyemi oldun dedim..bişi demedi..valla sinir etti beni..üye adımı biliyor..benim arkadaş olduğum rumuzları biliyorç..büyük ihtimalle benim şifremi buldu öle girip benim yazdıklarımı okuyor..birde gülüyor gıcık yaaaa bana diyorki maşallah çekiştir beni diyor bende dedim seni değil anneni çekiştiriyorum dedim..o zaten olağan şey diyor

anammm acık verdik deseneee

anammm acık verdik deseneee
hee yaaa..bari dedim özel mesajlarımıda okusaydın...yok diyor orada arkadaşlarının özelini konuşabilirsin ona bakmam diyor terbiyesiz yawwww bu arada dün akşam facede sizin fotolara baktım..eşim çok beğendi fotolarınız dış çekimi

en son dediğine çok güldüm yaa

beğenmek ne kelime..sakın kaldırma albümden eve geidince laptopuma yüklücemm...çok tşk ederim kuzucumm eşime göstercem akşam moon yapmış diye

yok kaldırmam canm ya göster bakalım ne dicek

abooooooooo enişte bizi izliyorr

enişte selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…