Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

en son dediğine çok güldüm yaa

kendisi ile o malum konuları hiç konuşmadığım için buarada konuşup içimi akıttığımı biliyor tahmin ediyor sanıyor sanıyordum adam resmen okuyormuş ondan rahatmışş onun kafası rahat çünkü dırdır yokk
yok kaldırmam canm ya göster bakalım ne dicek

abooooooooo enişte bizi izliyorr

enişte selam

şimdi selam derse şaşırmam yanii

Ay Allah korusun yaa :S
kendı basıma geldıgını dusunemıyorum
:44:

Ne güzell maşallah ben işime bi ara söledim konuşyoruz felan die bişi demedi ama hiç takip etmez yanii unutmuştur bilee Sadece bana çok fazla girme demişti

Aman gerçektende slm diyomuşş çok gülerim valla

günaydın kızlar. inş çabucak su gibi akıp biten bir hafta olur. hayırlı bir hafta olsun inş hepimize..

kardanmadam sana aferin ya sen erkencisin bayağı çalışmamana rağmen tebrik ediyorum.erken kalkan yol alır..
prenses yavrum sende bugün erken kalkmışsın. duygulandım bak şaşurdummm
isyan şanslısın bence Allah dan KV ciğin okumuyor...
bu arada herkes semiks in kv şaşırmış. niye şaşırıyorsunuz anlamadım. bana bu tip insanlar çok normal geliyor. klonlanmış gibiler. kv %80 ini bence böyle zaten. semiks in kv deside işte o yüzdenin içine girmiş. Allah onu ıslah etsin ne diyim. çok dşyeceğimde kendime saygımdan diyemiyorum.

semıksın kaynanasına bende sasırdım ne curetle altınlaırnı bozar, ve annesınıc ekıstırmeye calısır
kocasınada ayrı bı ayar oldum , ben bıle kadın halımle kocama da sahıp cıkarım yuh ona ya

günaydın bidenemmmm

enişteeee sağolasınnnn nasılsa okuyomus direk ona teşekkür ediyim dedim

ben kayınvalidesinden çok eşine sinir oldum...ana kuzusu ne olacakkk
Ne güzell maşallah ben işime bi ara söledim konuşyoruz felan die bişi demedi ama hiç takip etmez yanii unutmuştur bilee Sadece bana çok fazla girme demişti

Aman gerçektende slm diyomuşş çok gülerim valla

bende eşime söledim daha en baştan kendisi izin verdi
Ay Allah korusun yaa :S
kendı basıma geldıgını dusunemıyorum
:44:
kuzum benim eşim biliyor..izinliyim ben..masatakvimi ile izmirde tanıştı bile..biz eşimin yanında açık açık konuştuk..hatta kk'dan arkadaşlar foto bekliyor dedik..bizim fotomuzu çekti gönderdik size

enişteeee sağolasınnnn nasılsa okuyomus direk ona teşekkür ediyim dedim

hahaha okur herhalde

patriyn kocan olabılırmı ısyan

yok kuzum ya sanmıyorum üye olacağını...büyük ihtimalle benim laptopa oturdu..oradan kk zaten sık kullanılanlarda..üye ismin orada kaldı ise şifremi zate bulması kolaydı..oturdu yazıklarımı porfilimden okudu..başka üyelik açmamıştır

ya kuzum bişey dememesinin sebebi çok ağır şeyler yaşadım ve etrafımda kimse ile dertleşmedim o aralar.buraya bağlandım..burada konuşup rahatlıyordum..eşimde bunu görüyordu..bu yüzden sesini çıkarmıyor artık

Ohh isyanım izinlisin demek eşim bana kızar belki bi ara söyledim bende ama çok fzla girme konuşma ne gerek var demişti:26::26::26::26: Bende daha anlatmadım evde net var pc var ama girmemeye çalışıyorum
Belki ilerde daha net anlatırım ozaman bişi demez inşş

günaydın kızlar
herkese iyi haftalar
yenidendoğdum canım ara kremasını kendim yaptım ben ama hazır kremalarda güzel oluyor
bende pandispanya tarifi var rolu pasta için pandispanyayı denedim ama rolu kat pasta yapmadım
3 eşit parçaya bölüp uzun pasta yapmıştım

kızlar gunaydın hayırlı haftalar
semikse ne desem bılemedım.. kayınvalıdeye bak yahu.. benım altınlarımı alacak bıleziği bozduracak ha..paralarım onu be o yuzden tesellı edecek bırşey dıyemıyorum:18:
isyancım yakalanmışsın ha ay şimdi korktum herşeyımızı yazıyoruz buraya asla yakalanmak ıstemem

eşim face e asla izin vermiyor
kk takıldığımı biliyor ama böyle yorum falan yaptığımı bilmiyor..
sadece okuyorum beğeniyorum sanıyor..
dün akşam evim evim deki resimleri gösterdim bu güzel bir paylaşım dedi
yeni evlenecekler için fikir olur falan dedi..
bdv da bi konu vardı ona yorum yap dedi mesela
yani önceleri acayip kızardı böyle üye falan olmama
nası olduysa şimdi bişey demiyor..
tabi bellide olmaz onun sağı solu

canım kv ve eşine rabbim hidayet versin inşallah
şu mübarek günler hürmetine merhamet nasip etsin
rabbim çok büyük elbet senin ahını yerde koymaz
rabbim kötü kullarla imtihan etmesin
ananem kulun kulla imtihanı çok zordur der hep
gerçektende öyle
çok üzüldüm seni için bol bol dua edecem inşaallah

canım benımkı o kadar guzel oldukıı ama pasta kreması pahalı ya zırt pırt yapmak ısterım ama bı posette bol bol olmuyor hanı
sen neden yamadın ya ama rulonun pandıspanyası mınıcık oluyor
kızlar cumartesı asure yapıcam bu arada maasımı almayı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…