- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.961
en son dediğine çok güldüm yaa
yok kaldırmam canm ya göster bakalım ne dicek
abooooooooo enişte bizi izliyorr
enişte selam
bu arada kızlar c.tesi gece konuşurken eşim ağzından kaçırdı...burayı takip ediyormuş benim yazdıklarımı okuyomuş..pis pis güldü..ya sen üyemi oldun dedim..bişi demedi..valla sinir etti beni..üye adımı biliyor..benim arkadaş olduğum rumuzları biliyorç..büyük ihtimalle benim şifremi buldu öle girip benim yazdıklarımı okuyor..birde gülüyor gıcık yaaaabana diyorki maşallah çekiştir beni diyor bende dedim seni değil anneni çekiştiriyorum dedim..o zaten olağan şey diyor
kendisi ile o malum konuları hiç konuşmadığım için buarada konuşup içimi akıttığımı biliyor tahmin ediyor sanıyor sanıyordum adam resmen okuyormuş ondan rahatmışşOnun kafası rahat çünkü dırdır yokk
şimdi selam derse şaşırmam yanii
günaydın kızlar. inş çabucak su gibi akıp biten bir hafta olur. hayırlı bir hafta olsun inş hepimize..
kardanmadam sana aferin ya sen erkencisin bayağı çalışmamana rağmen tebrik ediyorum.erken kalkan yol alır..
prenses yavrum sende bugün erken kalkmışsın. duygulandım bakşaşurdummm
isyan şanslısın bence Allah dan KV ciğin okumuyor...
bu arada herkes semiks in kv şaşırmış. niye şaşırıyorsunuz anlamadım. bana bu tip insanlar çok normal geliyor. klonlanmış gibiler. kv %80 ini bence böyle zaten. semiks in kv deside işte o yüzdenin içine girmiş. Allah onu ıslah etsin ne diyim. çok dşyeceğimde kendime saygımdan diyemiyorum.
hee yaaa..bari dedim özel mesajlarımıda okusaydın...yok diyor orada arkadaşlarının özelini konuşabilirsin ona bakmam diyor terbiyesiz yawwwwbu arada dün akşam facede sizin fotolara baktım..eşim çok beğendi fotolarınız dış çekimi
semıksın kaynanasına bende sasırdım ne curetle altınlaırnı bozar, ve annesınıc ekıstırmeye calısır
kocasınada ayrı bı ayar oldum , ben bıle kadın halımle kocama da sahıp cıkarım yuh ona ya
Ne güzell maşallah ben işime bi ara söledim konuşyoruz felan die bişi demedi ama hiç takip etmez yanii unutmuştur bilee Sadece bana çok fazla girme demişti
Aman gerçektende slm diyomuşş çok gülerim valla
kuzum benim eşim biliyor..izinliyim ben..masatakvimi ile izmirde tanıştı bile..biz eşimin yanında açık açık konuştuk..hatta kk'dan arkadaşlar foto bekliyor dedik..bizim fotomuzu çekti gönderdik sizeAy Allah korusun yaa :S
kendı basıma geldıgını dusunemıyorum
:44:
enişteeee sağolasınnnnnasılsa okuyomus direk ona teşekkür ediyim dedim
patriyn kocan olabılırmı ısyan
günaydın kızlar. inş çabucak su gibi akıp biten bir hafta olur. hayırlı bir hafta olsun inş hepimize..
kardanmadam sana aferin ya sen erkencisin bayağı çalışmamana rağmen tebrik ediyorum.erken kalkan yol alır..
prenses yavrum sende bugün erken kalkmışsın. duygulandım bakşaşurdummm
isyan şanslısın bence Allah dan KV ciğin okumuyor...
bu arada herkes semiks in kv şaşırmış. niye şaşırıyorsunuz anlamadım. bana bu tip insanlar çok normal geliyor. klonlanmış gibiler. kv %80 ini bence böyle zaten. semiks in kv deside işte o yüzdenin içine girmiş. Allah onu ıslah etsin ne diyim. çok dşyeceğimde kendime saygımdan diyemiyorum.
benım kocam k harfını bıle bılmıyor :S
Kaynanam yuzunden yuvamin yikilmasina az kaldi. Kocam yuzume bile bakmiyo. Dun dusuk tehlikesi gecirdim bugun ortalik cok pis diye bir gayret temizlemeye koyuldum kesinlikle yardim etmedi bana kendini yorma falan hicbirsey demedi. Dun aksam anneme gidecez anne sen beni yanlis anladin deyip gonlunu alacaksin dedi. Ben de gitmem dedim ya icimden gelmiyo kadin surekli annemi kotuluyo benden habersiz altinlarimi da bozdurdu neden ustune bir de onun ayagina gonlunu almaya gidiyorum. Anladim ki esim icin hatali bile olsa annesi benden onemliymis. O kadinin ayagina gitmicem esim de bu yuzden beni ve bebegini silecekse silsin. Yuvamizi yikma derecesine getirdigi icin de mutlu olsun adi kadin allaha havale ediyorum onu...
Karnimda tasidigim cani kocam da annesi de dusunmuyo canim maalesef. Gurbetteyim annem de yok kaldim bebisimle bas basa. Benim kaderim boyleymis sabahtan beri acim mide bulantisindan bisey yiyemiyorum mutfaga girince tiksiniyorum ama adam sormuyo ac misin diye. Yaziklar olsun bu kadar da gaddar olacagini hic ummazdim. Ama benden ayrilsa da bebegi umrunda olmasa da o hirsiz kadindan ozur dilemicem. Allah goruyo onun yaptiklarini hakkini da o versin
günaydın kızlar
herkese iyi haftalar
yenidendoğdum canım ara kremasını kendim yaptım ben ama hazır kremalarda güzel oluyor
bende pandispanya tarifi var rolu pasta için pandispanyayı denedim ama rolu kat pasta yapmadım
3 eşit parçaya bölüp uzun pasta yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?