- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.981
kızlar gunaydın hayırlı haftalar
semikse ne desem bılemedım.. kayınvalıdeye bak yahu.. benım altınlarımı alacak bıleziği bozduracak ha..paralarım onu beo yuzden tesellı edecek bırşey dıyemıyorum:18:
isyancım yakalanmışsın haay şimdi korktum herşeyımızı yazıyoruz buraya asla yakalanmak ıstemem
canım benımkı o kadar guzel oldukıı ama pasta kreması pahalı ya zırt pırt yapmak ısterım ama bı posette bol bol olmuyor hanı
sen neden yamadın ya ama rulonun pandıspanyası mınıcık oluyor
kızlar cumartesı asure yapıcam bu arada maasımı almayı beklıyorum
hayır hangı akla hızmet altınalrda orada kalıyor ben onada sasırdım dogrusu herkez malına sahıp cıkabılmelı sonucta :S ben asla bırakmam
hoşgeldin canımm nasılsın cumartesi resim ekledin mi:26:günaydın kızlar
herkese iyi haftalar
Yenidendoğdum canım ara kremasını kendim yaptım ben ama hazır kremalarda güzel oluyor
bende pandispanya tarifi var rolu pasta için pandispanyayı denedim ama rolu kat pasta yapmadım
3 eşit parçaya bölüp uzun pasta yapmıştım
ya kuzum bişey dememesinin sebebi çok ağır şeyler yaşadım ve etrafımda kimse ile dertleşmedim o aralar.buraya bağlandım..burada konuşup rahatlıyordum..eşimde bunu görüyordu..bu yüzden sesini çıkarmıyor artık
hayır hangı akla hızmet altınalrda orada kalıyor ben onada sasırdım dogrusu herkez malına sahıp cıkabılmelı sonucta :S ben asla bırakmam
isyan kocan sevinsin bence burda rahatlıyorsun. eğer izin vermeyeceksede onun kafasını ütüleme ihtimalini göze almalı... inş senin şu halıda yatma olayını okumamamıştır. ordaki yorumları
yenidendoğdum sana katılıyorum. kızlar herkesin parası kendinde kalmalı bence.ne gerek var başkasına. iş para oldumu herkesin yüzü değişiyor. ben kimseye gübenmem valla para konusunda. benim param bende başkasının parası başkasında kalsın
Eki Görüntüle 560967
Cumartesi yaptığım pizza pizaa
sevmeyen hatta ağzına sürmeyen eşim 3 koca dilim yedi
tadı dışardakilerden çook daha güzel olmuştu kızlar inanın..
sonra şöbiyet bide sütlü irmik helvası yaptım
ben tam bir ev hanımı olmuşumda haberim yok
isyan kocan sevinsin bence burda rahatlıyorsun. eğer izin vermeyeceksede onun kafasını ütüleme ihtimalini göze almalı... inş senin şu halıda yatma olayını okumamamıştır. ordaki yorumları
yenidendoğdum sana katılıyorum. kızlar herkesin parası kendinde kalmalı bence.ne gerek var başkasına. iş para oldumu herkesin yüzü değişiyor. ben kimseye gübenmem valla para konusunda. benim param bende başkasının parası başkasında kalsın
aynen turkuaz baskasınınkıde bende kalmasın
dugun gecesı bızımde kaynanamda kaldı ama sonra bıze verın balayına gıderken dedıler bzı evımıze koyduk Allaha emanet cıktık gıttık balayına halada evde duruyor bızım herseyımız kımse nerede durdugunub ılmıyor sormadılar bır daha da
ben ev bakıyorum gene
bı alsakta hepımız rahatlasak S:
Eki Görüntüle 560967
cumartesi yaptığım pizza pizaa
sevmeyen hatta ağzına sürmeyen eşim 3 koca dilim yedi
tadı dışardakilerden çook daha güzel olmuştu kızlar inanın..
Sonra şöbiyet bide sütlü irmik helvası yaptım
ben tam bir ev hanımı olmuşumda haberim yok
haaaaa size akıl veren ben evlendiğimde parayı kimseye bırakmadım.ama ne oldu sonra bileziklerim ve paralar takılan herşey 1-2 ay içinde o borç bu borç diye gitti. ne zekiyim dime gık demedim. oysa akrabadan dolayı değil ama sadece iş çevremden 3 sene kadar evvel 4000 TL para takılmıştı.
bunları kaptırdığım yetmedi bide boşandım kalanları verdim. süper zekama hastayım çok açıkgözlüymüşüm.hayatımdaki en büyük kazığı yedmişim halbuki geç uyandım
haaaaa size akıl veren ben evlendiğimde parayı kimseye bırakmadım.ama ne oldu sonra bileziklerim ve paralar takılan herşey 1-2 ay içinde o borç bu borç diye gitti. ne zekiyim dime gık demedim. oysa akrabadan dolayı değil ama sadece iş çevremden 3 sene kadar evvel 4000 TL para takılmıştı.
bunları kaptırdığım yetmedi bide boşandım kalanları verdim. süper zekama hastayım çok açıkgözlüymüşüm.hayatımdaki en büyük kazığı yedmişim halbuki geç uyandım
teşekkürler canımama benim karnım çok acıktıı26:
çok lezzetli görünüyor
hoşgeldin canımm nasılsın cumartesi resim ekledin mi:26:
Kızlarr çizelgeme bakınnnn
canım anlamadığım şey normalde çiftler boşanınca kadın nafaka bişey alır
erkeği soyar
neden sen onca borç ödemene rağmen hala da o adamın borçlarını ödüyosun
aklım ermiyo:84:
boşver kuzum onları...sen huzuru onların elinden aldın..emin ol sana yapılanlardan sonra onların iç huzularuı kalmamıştır..sen onların en büyük hazinelerini kaptın haberin yokkk
teşekkürler canım nasılsın
eklemedim tatlım üşengeçlikten örtüleri sermedim hala
ütülenmeyi bekliyorlar
wowww maşallahh kuzum...1 yılı yarıladınnn heee
üşengeç senii
bazen bende çok çok üşengeç olurumm
ayyneennn öyleeee nerdeyse yarıladımm ben hala inanamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?