Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

hayır hangı akla hızmet altınalrda orada kalıyor ben onada sasırdım dogrusu herkez malına sahıp cıkabılmelı sonucta :S ben asla bırakmam

ara kremayı kendin yapabilirsin canım
istediğini eklersin güzel olur
o poşettekiler pratik oluyor bayaa ben kakaolusunu bulamadım diye kendim yaptım
rolo yapmadım hiç ama çok pasta deneyimim var

hayır hangı akla hızmet altınalrda orada kalıyor ben onada sasırdım dogrusu herkez malına sahıp cıkabılmelı sonucta :S ben asla bırakmam

sence ben bırakır mıyım düğün gecesi nasıl kaptım kaynanamın elınden halbukı onun kotu bır nıyetı yoktu benım yaptığımda ayıptı ama ne yapayım neler duyuyoruz:26:
daha yenı okudum yazdıklarını semıksın... hamıle halınle.. ne desem bılemedım... karısını duşunmeyen o kocasına hele.. ne denir ki...

hoşgeldin canımm nasılsın cumartesi resim ekledin mi:26:

isyan kocan sevinsin bence burda rahatlıyorsun. eğer izin vermeyeceksede onun kafasını ütüleme ihtimalini göze almalı... inş senin şu halıda yatma olayını okumamamıştır. ordaki yorumları

yenidendoğdum sana katılıyorum. kızlar herkesin parası kendinde kalmalı bence.ne gerek var başkasına. iş para oldumu herkesin yüzü değişiyor. ben kimseye gübenmem valla para konusunda. benim param bende başkasının parası başkasında kalsın

Cumartesi yaptığım pizza pizaa
sevmeyen hatta ağzına sürmeyen eşim 3 koca dilim yedi
tadı dışardakilerden çook daha güzel olmuştu kızlar inanın..
sonra şöbiyet bide sütlü irmik helvası yaptım
ben tam bir ev hanımı olmuşumda haberim yok

aynen turkuaz baskasınınkıde bende kalmasın
dugun gecesı bızımde kaynanamda kaldı ama sonra bıze verın balayına gıderken dedıler bzı evımıze koyduk Allaha emanet cıktık gıttık balayına halada evde duruyor bızım herseyımız kımse nerede durdugunub ılmıyor sormadılar bır daha da

ben ev bakıyorum gene
bı alsakta hepımız rahatlasak S:

woww güzel görünüyor..hamarat hatunnn seniii

eğer okumadı ise bile sen şimdi bunu yazdın meraktan okur hepsinii
aman okusun napayım..gidip yakınımdaki insanlarla dertleşeyim sonra aramızda bir sorun olunca anlattıklarımın hepsi ortayamı dökülsün..etrafımdaki kimseye güvenmiyorumm eşimde öle...zaten çoğu yazdığımı eşime anlatıyorum biliyorn yanee

haaaaa size akıl veren ben evlendiğimde parayı kimseye bırakmadım. ama ne oldu sonra bileziklerim ve paralar takılan herşey 1-2 ay içinde o borç bu borç diye gitti. ne zekiyim dime gık demedim. oysa akrabadan dolayı değil ama sadece iş çevremden 3 sene kadar evvel 4000 TL para takılmıştı.
bunları kaptırdığım yetmedi bide boşandım kalanları verdim. süper zekama hastayım çok açıkgözlüymüşüm. hayatımdaki en büyük kazığı yedmişim halbuki geç uyandım

ama benim karnım çok acıktıı26:
çok lezzetli görünüyor

boşver kuzum onları...sen huzuru onların elinden aldın..emin ol sana yapılanlardan sonra onların iç huzularuı kalmamıştır..sen onların en büyük hazinelerini kaptın haberin yokkk

canım anlamadığım şey normalde çiftler boşanınca kadın nafaka bişey alır
erkeği soyar
neden sen onca borç ödemene rağmen hala da o adamın borçlarını ödüyosun
aklım ermiyo:84:

canım anlamadığım şey normalde çiftler boşanınca kadın nafaka bişey alır
erkeği soyar
neden sen onca borç ödemene rağmen hala da o adamın borçlarını ödüyosun
aklım ermiyo:84:

boşver kuzum onları...sen huzuru onların elinden aldın..emin ol sana yapılanlardan sonra onların iç huzularuı kalmamıştır..sen onların en büyük hazinelerini kaptın haberin yokkk

isyan aslında ben sadece beni rahat bıraksın diye verdim. yani huzuru almak şartıyla parayı ona verdim. haa gönülden mi verdim asla onlar benim hakkımdı. ama ben helal etmiyorum dedim ona zaten hakkımı. hiç bir hakkım bir damla suyyum bile geçtiyse boğazından sana haram olsun dedim.senin yatacak yerin yok. insanlığını yitirmişsin ssen onu düşün dedim. (buda insan olana yeter ama o insan değil neyse)

owner canım yapı itibariyle gözü gönlü tokumdur gerçekten.ben salakmıyım en baştan beri paraların nereye aktığını biliyordum ama baki olan huzur o anlayacak dedim hatasını. hatta ona kurduğum cümle hesap kitap yaparken " 4-5 sene sonra dönüp arkana baktığında kenarda tek kuruşun olmadığını görüp, yaptığın hatalarına çok pişman olacaksın" bunuda yani sen parayı çalıyorsun ben bunu biliyorum, sesisimi çıkarmıyorum ama sen kendin çok pişman olacaksın dedim üstü kapalı. başka bir konuşmadan benim gönül rızamı almadan bu evden tek kuruş çıkıyorsa ben bunu helal etmem bilesin dedim. gelen belli giden belli, bana habire gideni şiririp şiririp getiryor, ben 13 senedir hesap kitap içindeyim. safmıyım yıllardır ev geçindirmiş insanım. aklınca beni kekliyor.
neyse boşanmaya zaten razı ettim. nafaka istesem zaten boşanmak istemiyor hiç boşanmazdı. o beni sürekli paragözsün diye suçladı. oysaki ben sadece evin nasibini hırsız gibi çalıp harcamasına kızıyordum. boşanırken dedimki ben paragöz olsaydın donun kadar alırdım senin. alacağımıda iyi bilirsin dedim. bana yaptıkların elimde kağıtlar var bunu biliyor. ama sana hayatımdan git, beni ölüm döşeğinde bile olsan helallik için dahil arama dedim. senin paran senin annenin ailenin olsun dedim. senin annen senin yuvanı para için yıktı. ben senide paranıda ona bıraktım dedim ve bu olay böyle bitti. boşandık tabii bu belkiyor turkuaz arayıp eve gel diyecek. aramadığım için bu sferde sürekli mail atıyor onumu ver bunumu ver. aradım bunu sinir tepemde dedimki sana o an hatırladıklarım tabii şu kadar para verdim şu şu şu ödemeler için. hepsinini yarın hesabıma yatır gel ne istiyorsan al git dedim.ama paramı hesabıma yatırmadan beni rahatsız ettiğinde, ben o işyerine gelip senin yerin dibine sokmazsam (yapacağımı bilir) bende turkuaz değilim. sen dedim beni imandan çıkardın. dinsizin hakkından imansız geliyorsa ben imansız olcam dedim. o günden sonra ne para istedi ne de aradı. çünkü ben şöyleyimdir sakin dururum, ses çıkarmam ama rahatsız olduğum bişi varsa gereli sözü söylerim, ama gözüm döndümü beni bir Allah ın kulu tutamaz, dünyayı başına yıkarım. bunu bildii için sabrımın taşdığı noktalarda da yaptıklarımı çok iyi kestirir.

üşengeç senii
bazen bende çok çok üşengeç olurumm

ayyneennn öyleeee nerdeyse yarıladımm ben hala inanamıyorummm

üşengeçlik demeyin yaaa..ütümü yapamadımmm
c.tesi annemden geldik..misafir gelecek olunca eşimle hoopp temizliği girdik baya iyi temizledik evii çamaşırlar vardı amma çokmuş..topladım dürdüm...ama ütülenecekler kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…