- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.581
babamın egeyede verdıgı evler ayrı canım yanı bızım paylarımız ayrı durumda sdece bırer daıre kalmıyor yanı
cok sukur dıyım buarada ev satılırsa yenı alınan ev babamın uzerıne olur bızım uzerımıze olmaz[/QUOTE
wallahi gölgemizden korkar olduk neler var neler canım,,,
babanın üzerine olacaksa sorun yokmu o zaman :) ilerde zaten senin sayılır,,
mmousemmm gelmiş...dün seni çok merak ettim yahuuu..herkeze tek tek sordummm...ama sonra yazmışın eğitim varmış..gel artık başlarım eğitiminee
hukuk bürosundamı çalışıyorsun ?
babamın egeyede verdıgı evler ayrı canım yanı bızım paylarımız ayrı durumda sdece bırer daıre kalmıyor yanı
cok sukur dıyım buarada ev satılırsa yenı alınan ev babamın uzerıne olur bızım uzerımıze olmaz
evet cnm yaklaşık on senedır
hımm ev gene babanın uzerıne olacak yanı... o zaman bırşey dıyemem ızın verdım satabılırsın
valla yaaa...babamda 2-3 ev olsa o da beni kiraya bırakmazdı..ama yok adamda ne yapsınnne baba varmış arkadaş
valla yaaa...babamda 2-3 ev olsa o da beni kiraya bırakmazdı..ama yok adamda ne yapsınn
kalplerarası senın dusuncen nedır?
al bendende o kadar kuzummm
Canı saolsun hoş ben kirada değilim ama isterdim açıkası babamda bana bir ev versinn
Yenidendogdum babanıCanımm
maşallahhh diyeyim
tatlım iş yoğunluğundan yeni bakabildim walla senin öyle bir imkanın varsa düşünmen hata sen yeni sayfa açtın sonuçta o kişiyle yaşamış olsan ne olmasa ne sonuçta hayatından silinmiş bir şahıs bana göre önemsiz seni etkileyecek olsa sen zaten şuan yeni br yuva kurabilmiş olmazdın kendi evine git az biraz masrafını et paşalar gibi yaşa bu sırada parada biriktirebilirsiniz ilerde gönlüne göre bahçe katı ters dublex evinide alırsın :)
yok canım buralardaydım ama pek yazamadım:26:yemeğe kızlarrr
good, kalplerasi hoşgeldiniz kuzular..sabah yoğundunuz galibaa
BENIM annem babam dunde dedı aksam bendelerdı bız paradan varlıktan yapmadık sıkılıktan yaptık dedıler annem ben pamuk toplamaya gıdıyodum evden ekmek arası alıyordum arkadaslarım buftek dıyor herhalde hamburger yıyecegız dıyolarmıs annemde ay bız dun aksamyedık mıdeme dokunuyor dıyıp hep yaptık sızde yapın dıyor annem cok ıstemıyor o eve cıkalım ayrı yapın yaparsınız ne var dıyor cok gezmeyın ne olacak dıyor
ama esımın aılesı cok gezen bır aıle o alıskın olmayabılır ondan cekınıyorum ben bunaldım kacıyorum derse bı evınıcınde yapayalnız kalırsam egeyle yanarım
Allah korusun
o eve gecıpte gene bunaldım derse keserım onu
yemek zamanııııııııııııııı
Aşçı abimiz döktürmüştür valla
neler var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?