Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

İyi sabahlar kızlarr.
Nasılsınız?
Sabah güneşi görünce camları sileyim dedim ama dondum. Yalancı güneş.
Kuran için kendime yeni ciciler aldım, dün eşim ilk defa alışverişte bu kadar dayandı bana. Maşallah diyeyim.

Kızlar geçen gün atıştırmalık bişeyler yapayım dedim tavuk gögsüm vardı. Kfc tavugundan yaptımm. Aynısı gibi oldu. Sevdim ben bu işi.

Yenidendogdum Ev konusunda bencede satılmamalı. Evlilikten sonra alınan her mülk ikiye bölünüyo. Evin kenarda dursun, siz yapın kendi yuvanızı. Kirayı al yine oraya ver ama evi satmamalısın.

kalplerarası senın dusuncen nedır?

tatlım iş yoğunluğundan yeni bakabildim walla senin öyle bir imkanın varsa düşünmen hata sen yeni sayfa açtın sonuçta o kişiyle yaşamış olsan ne olmasa ne sonuçta hayatından silinmiş bir şahıs bana göre önemsiz seni etkileyecek olsa sen zaten şuan yeni br yuva kurabilmiş olmazdın kendi evine git az biraz masrafını et paşalar gibi yaşa bu sırada parada biriktirebilirsiniz ilerde gönlüne göre bahçe katı ters dublex evinide alırsın :)

al bendende o kadar kuzummm
Canı saolsun hoş ben kirada değilim ama isterdim açıkası babamda bana bir ev versinn
Yenidendogdum babanı Canımm
maşallahhh diyeyim

BENIM annem babam dunde dedı aksam bendelerdı bız paradan varlıktan yapmadık sıkılıktan yaptık dedıler annem ben pamuk toplamaya gıdıyodum evden ekmek arası alıyordum arkadaslarım buftek dıyor herhalde hamburger yıyecegız dıyolarmıs annemde ay bız dun aksamyedık mıdeme dokunuyor dıyıp hep yaptık sızde yapın dıyor annem cok ıstemıyor o eve cıkalım ayrı yapın yaparsınız ne var dıyor cok gezmeyın ne olacak dıyor
ama esımın aılesı cok gezen bır aıle o alıskın olmayabılır ondan cekınıyorum ben bunaldım kacıyorum derse bı evınıcınde yapayalnız kalırsam egeyle yanarım
Allah korusun
o eve gecıpte gene bunaldım derse keserım onu

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy su son 5 kelıme benı benden aldı

yemeğe kızlarrr

good, kalplerasi hoşgeldiniz kuzular..sabah yoğundunuz galibaa
yok canım buralardaydım ama pek yazamadım:26:
yemeğe gidiyorum

doğrudur canımm valla biizmkilerde elde ne varsa 0 a düşürmüşlerr

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri - YouTube

buda bende sizlere gelsin

antıka benımı takıp edıyorsun ayıp degılmıı
sende fıkırlerını soyle kuzum

yenidendoğdum bak sibelin söylediği şey mantıklı. sibelin dediği inan aklıma geldi ama ben tamam kendimizi garantiye alırken eve ayrı gayrı sokulur diye korkarım.yani hayatta herşey olur ama, düşünsene kocanın bir malı var ailesinden kalan, ama o böyle düşünüyor. çok kırılırsın sonuçta. (şahsen ben kırılırım)
açıkcası evi satıp ev alman konusundaki fikrimin altı şöyleydi.
örnek: evi 100.000 TL sattın alacağın ev bundan daha fazla ederde ve daha iyi olsun. mesela 80.000 TL eklersiniz. ilerde ev Allah korusun bin kere korusun, olaki kötü veya ters bir durum olursa ev satılsa bile 2 ye bölünür. dolayısıyla sen eve koyduğun parayı geri alabilirsin.
zaten aldığın evde zamanla değerleneceği için para açısından bi zararın olmaz kanaatindeyim. hele hele ege nin payı ayrıysa sanki bu bana olur gibi geliyor. bylece hem kiradan kurtulu hem iyi bir ev alır, hem o arkabalarının içine girmez, hemde kocanla ortak bişi yapmış olur, hemde kocacın azıcık sıkıntı çekerek birşey sahibi olursa iyi olur.
he ama evi satıp ekletirken şunu muhakkak talep et. bileziklerini bozdurtma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…