- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.561
oha karnım acıktı ya benım
aynen herkesin derdi farklı cnm
kuru fasülye yapıcaktım..sün akşamdan pilavv kalmıştı..beyfendi arka arkaya 2 gün pilav yemezmişşimdi bulsun kendi o zaman
yemez yaa akşam yemem dedi ya tamam yemez şimdi o offff...başka yemek bul banayer yerrr mecbur yiycekk çok severim kuru fasulyeyii yanınada turşu koyarsın olmazsa salata yaparsın ohh mis gibii
yemez yaa akşam yemem dedi ya tamam yemez şimdi o offff...başka yemek bul bana
mantar yap varsa hazırda pilavda var iştee yesin boşverr
şaka şakaaa anlaşıldı pilavsız menü bulucaz sana
evde ne var ki hazırda?
buldummm mercimek çorbası+patates yemeği yapayım yesin bunları
daha ne olsun iştee ohh ne güzel yesin tabiiii
Düşüncelerimiz çok benziyor turkuazcım, katılıyorum sana. Bence baba evi satmamalı dökülen yerini doldurmazmış derler.
Ama bir taraftan da yenidoğdumun bir evladı var, kızmayın ama o ev Egenin geleceği diye düşünülmeli, garanti olsun köşede dursun.
anaaa evde dolmam var dün akşamda yenmedi..durumuna bakarım iyi ise patates yemeğini yapmam bileşükür buzdolabom çok iyi çıktı..herşey baya iyi taze duruyor
Düşüncelerimiz çok benziyor turkuazcım, katılıyorum sana. Bence baba evi satmamalı dökülen yerini doldurmazmış derler.
Ama bir taraftan da yenidoğdumun bir evladı var, kızmayın ama o ev Egenin geleceği diye düşünülmeli, garanti olsun köşede dursun.
kesınlıkle katılıyorum asla o evı satmamalısın. oğlunun geleceği o ev
ınan ben bu ofıste neler duydum neler gördum. yapma canım satma o evı..şu anda o evı satarsan yenı aldığın ev senın adınada olsa eşin adınada olsa yarı yarıya senın olacak. ama şimdiki evın oyle mı ... tamamen sana aıt... nıye satasın..dunyanın bınbır turlu halı var..tamam çok şukur sevıyoruz sevılıyoruz guvenıyoruz ki evlenmişiz ama hayat bu... yaşadıklarımızdan ders almamız gerek
asla asla satma o evı
ınan ben bu ofıste neler duydum neler gördum. yapma canım satma o evı..şu anda o evı satarsan yenı aldığın ev senın adınada olsa eşin adınada olsa yarı yarıya senın olacak. ama şimdiki evın oyle mı ... tamamen sana aıt... nıye satasın..dunyanın bınbır turlu halı var..tamam çok şukur sevıyoruz sevılıyoruz guvenıyoruz ki evlenmişiz ama hayat bu... yaşadıklarımızdan ders almamız gerek
asla asla satma o evı
asla asla satma o evı
asla asla satma o evı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?