Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
mmousemmm gelmiş...dün seni çok merak ettim yahuuu..herkeze tek tek sordummm...ama sonra yazmışın eğitim varmış..gel artık başlarım eğitiminee

kesınlıkle katılıyorum asla o evı satmamalısın. oğlunun geleceği o ev
ınan ben bu ofıste neler duydum neler gördum. yapma canım satma o evı..şu anda o evı satarsan yenı aldığın ev senın adınada olsa eşin adınada olsa yarı yarıya senın olacak. ama şimdiki evın oyle mı ... tamamen sana aıt... nıye satasın..dunyanın bınbır turlu halı var..tamam çok şukur sevıyoruz sevılıyoruz guvenıyoruz ki evlenmişiz ama hayat bu... yaşadıklarımızdan ders almamız gerek
asla asla satma o evı

kesınlıkle katılıyorum asla o evı satmamalısın. oğlunun geleceği o ev
ınan ben bu ofıste neler duydum neler gördum. yapma canım satma o evı..şu anda o evı satarsan yenı aldığın ev senın adınada olsa eşin adınada olsa yarı yarıya senın olacak. ama şimdiki evın oyle mı ... tamamen sana aıt... nıye satasın..dunyanın bınbır turlu halı var..tamam çok şukur sevıyoruz sevılıyoruz guvenıyoruz ki evlenmişiz ama hayat bu... yaşadıklarımızdan ders almamız gerek
asla asla satma o evı

bak ben bunu düşünmemiştim hiçç :44::44::44:

hepimiz insanız fikirlerimiz düşüncelerimiz değişiyor çiğ süt emmişiz bi kere :)
Sibelim çok doğru söylüyorsun, hatta imkanlar yeterli olsada evin kirası ayrıca bi kenarda toplansa ilerde çocukların eğitimi için v.s.
evlendikten sonra herşey ortak oluyor o zaman 2 kişinin kazancıyla yapılsın ki adaletli olsun dimi.
Bugün iyiyiz Allah bugünlerimizi aratmasın ama yarın ne olacağımızın asla garantisi yok

aaa hakkaten satma bence de düşünemedikkkkkkkkk

hukuk bürosundamı çalışıyorsun ?

babamın egeyede verdıgı evler ayrı canım yanı bızım paylarımız ayrı durumda sdece bırer daıre kalmıyor yanı
cok sukur dıyım buarada ev satılırsa yenı alınan ev babamın uzerıne olur bızım uzerımıze olmaz

aman ya sıstım ev ev dıye hayır kafamdada atamıyorum ıster ıstemez dusunuyorum
babamı bı arayımoglen bakalım ne satması vs derse susayım oturayım noldu ders eanlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…