- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.601
EGER AYRI BIR EV alacaksak bılezıklerımı verecektım zaten ama ev 130 satılsa 40 lıra kredı cekerım ıstedıgımı alırım haklısın ama o 40 lırada zaten beraber bı paydan odenecek oda var yanı 2 bolunmesı lalah korusun haksızlık olur ınan Allah fırsat vermesın daglara taslara
buarada kredı bıze cıkmaz dıye dusunuyoruz babalarımıza cektırmeyı dusunuyoruz evde onların uzerıne olmus oluyor dımı
Yenidendoğdum evet cnm kredi kiminse tapuda onda olur
ama ya evlilikde ayrı gayrı bir hissedilirse allah korusun çok kötü olur insan ya. Bu senin içinde onun içinde. Iyi düşün herşeyi. Tabiki beraber çekilip kredi ödenecek illaki.ama tamamen elinden gitmez ya allah korusun kötü bişi olsa
1.30 saat mı oglen arası ya bızım 40 dakıka
ıst buz gıbı suanda bacaklarım buc gıbı ayaklarım buz gıbı
ev ıcınde esımle bu aksam oturup enıne boyuna guzel guzel konusmamız gerekıyor
karar vermemıs gerekıyor
aslında 1 saat kuzum..ama biz 11:45'de yemeğe çıkıyoruz...13:00-13:10 arasında da işe geliyoruz genelde..bugün hava güzel olunca fazlda durmuşuz dışarda
ben geldimmmmyemeğimi, meyvamı yedim...güneşli bir konyda kışın başlangıcında son güneşin tadını çıkardık bahçede..şimdi iş başııı
afiyet olsunn canım sen ne iş yapıyorsun
ne cıkolata gooddd
buarada 57 kıloyum
mentos yıyorum
su bahsedılen evın mutfagı boyle ama L degıl dolaplar kırmızı lake grı kasası var
ancak ben beyaz murdum ısterım Bu sekılde L bıcımı mutfagıda bu goruntuden az kucuktur
hayaller alemındeyım
pekı sımdı tasınma mı dıyorsunuz
1 tasın
2 tasınma sattır
3 sattırma kırasını al dısarıdan ev al
4koy ver gıtsın kırada kal
sağol canım benim
sanada afiyet olsunnn
ben özel bir firmada sorumlu olarak çalışıyorum canım
ve bu arada neskafe içiyorummm ohhh
bende sıcak çikolata içiyorummmmm
ben kışı sevmiyorummm...sabah bir kalktık arabların üstü bembeyaz..gece çığ yağmış..çok soğukmuş..ama şimdi güneşli güzel bir hava varrohhh afiyetler olsun
soğuk ve karanlık bir hava var istanbuda
hiç sevmiyorum bu havalrı nedense kişiliğime çok ayrı yavv
Ballarım meraba
Bugün sabah 6 buçukta kalktım eşimi yolcu ettim sonra geldim tv seyrettim sırf uyumamak için ama battaniyeyle otururken yine uyuyakaldım çok kızgınım kendime
Uyanmak istiyorum uyanamıyorum güya rüyamda uyanıyorum falan çok uğraştım ama kalkamadım yapılacak işlerim vardı
Dışarda birisi halı çırpıyor halım dışarda acaba üst komşu mu diye kalkıp bakacam halim yok gözlerimi açamıyorum nasıl bişey bu çok kötüyüm yaa
Çok sinirliyim yapılacak işlerimi de yapamadım buzdolap silecektim başka zamana kaldı off
Biraz bişeyler atıştırıp sonra gidecem kızkardeşimde kalcam bugün
Gece dön dön deli oldum tuhaf rüyalar Allahım rüya görmekten nefret ediyorum yaaa
Dün eşimle iş bankasının ev kredisine baktık 120 ay yani 10 sene ödemeli 150 bin çekersen geriye 240 bin ödüyosun ya dünyanın parası
Eryaman burda uygun eşime diyorum 90 bine güzel evler var ama orası çok uzak diyor her gün 65 km yol mu yapayım diyor haklı
E bizim bu civar da 140 bin fazla bize yani nasıl alıcaz ki
ballarım meraba
bugün sabah 6 buçukta kalktım eşimi yolcu ettim sonra geldim tv seyrettim sırf uyumamak için ama battaniyeyle otururken yine uyuyakaldım çok kızgınım kendime
uyanmak istiyorum uyanamıyorum güya rüyamda uyanıyorum falan çok uğraştım ama kalkamadım yapılacak işlerim vardı
dışarda birisi halı çırpıyor halım dışarda acaba üst komşu mu diye kalkıp bakacam halim yok gözlerimi açamıyorum nasıl bişey bu çok kötüyüm yaa
çok sinirliyim yapılacak işlerimi de yapamadım buzdolap silecektim başka zamana kaldı off
Biraz bişeyler atıştırıp sonra gidecem kızkardeşimde kalcam bugün
gece dön dön deli oldum tuhaf rüyalar allahım rüya görmekten nefret ediyorum yaaa
Dün eşimle iş bankasının ev kredisine baktık 120 ay yani 10 sene ödemeli 150 bin çekersen geriye 240 bin ödüyosun ya dünyanın parası
Eryaman burda uygun eşime diyorum 90 bine güzel evler var ama orası çok uzak diyor her gün 65 km yol mu yapayım diyor haklı
e bizim bu civar da 140 bin fazla bize yani nasıl alıcaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?