- 7 Haziran 2012
- 5.060
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.621
hepinize hayırlı günler nasılsınız ?
bende sorunlu oluyorum :)sağol canım benim
sanada afiyet olsunnn
ben özel bir firmada sorumlu olarak çalışıyorum canım
ve bu arada neskafe içiyorummm ohhh
ohh ohh ball balllllllbence 5-6 ay süreliğine koyver gitsin kirada kal kuzummmbu kafa karışıklılığı ile en doğrusu bence bu şu anda
bu sırada öğle arasına karışmıyorlar canım..biz hocalarda çalışıyoruz..onlar rapor okudukça işimiz oluyor..işimiz olmadığı sürece serbestiz..kızmazlarr
nannn sımdı cerez yıcem bendeebende sıcak çikolata içiyorummmmm
pes gene kalkamadın haa agıttı halın gıttııııııııBallarım meraba
Bugün sabah 6 buçukta kalktım eşimi yolcu ettim sonra geldim tv seyrettim sırf uyumamak için ama battaniyeyle otururken yine uyuyakaldım çok kızgınım kendime
Uyanmak istiyorum uyanamıyorum güya rüyamda uyanıyorum falan çok uğraştım ama kalkamadım yapılacak işlerim vardı
Dışarda birisi halı çırpıyor halım dışarda acaba üst komşu mu diye kalkıp bakacam halim yok gözlerimi açamıyorum nasıl bişey bu çok kötüyüm yaa
Çok sinirliyim yapılacak işlerimi de yapamadım buzdolap silecektim başka zamana kaldı off
Biraz bişeyler atıştırıp sonra gidecem kızkardeşimde kalcam bugün
Gece dön dön deli oldum tuhaf rüyalar Allahım rüya görmekten nefret ediyorum yaaa
Dün eşimle iş bankasının ev kredisine baktık 120 ay yani 10 sene ödemeli 150 bin çekersen geriye 240 bin ödüyosun ya dünyanın parası
Eryaman burda uygun eşime diyorum 90 bine güzel evler var ama orası çok uzak diyor her gün 65 km yol mu yapayım diyor haklı
E bizim bu civar da 140 bin fazla bize yani nasıl alıcaz ki
Biz bu şekilde ev hayatta alamayız valla o n ya öle 240 bine 150 binlik evde otur
Biriktirmek de zor ya borç var hala
Ayrıva bu oturduğum ev ayda 750 5 yıl ne kadar eder
Bizim de karar vermemiz lazım
Yenidndoğdum bana sorarsan oturduğun evde oturmaya devam et bacım
Kira geliriyle karşılarsın işte kiranı
Önceki evde akraba bilmem ne üstüne halı silkeleyecekler deli olcan eski tecrübelerini bi düşün
Gürültü yapcaklar susun demeye gitcen kavga etcekler yorgun olacan kafan kaldırmayacak
Ne biliym insanın komşusunun anlayışlı olması çok çok önemli yahu:26:
Biz bu şekilde ev hayatta alamayız valla o n ya öle 240 bine 150 binlik evde otur
Biriktirmek de zor ya borç var hala
Ayrıva bu oturduğum ev ayda 750 5 yıl ne kadar eder
Bizim de karar vermemiz lazım
Yenidndoğdum bana sorarsan oturduğun evde oturmaya devam et bacım
Kira geliriyle karşılarsın işte kiranı
Önceki evde akraba bilmem ne üstüne halı silkeleyecekler deli olcan eski tecrübelerini bi düşün
Gürültü yapcaklar susun demeye gitcen kavga etcekler yorgun olacan kafan kaldırmayacak
Ne biliym insanın komşusunun anlayışlı olması çok çok önemli yahu:26:
hoşgeldin bizler şükür iyiyiz sen nasılsın
Öptüm kızlar sizi işlerimi yapıp çıkıcam off bugün de böle boş geçti bari geri kalanı değerlendiriym:26:
kuzum belli senin isteğin yeni bir ev almak...bencede öle rahat ediceksen kafayı yemekten kurtulacaksan lın evinizi..sonra bakın duruma..çok sıkışırsanız babanın evini o zaman sattırır gider kredinizi ödersiniz..eşinlede konuşursun babanın üzerine olur tapu o evi satma durumunuzda...bak en iyi çözüm bu galiba45 mılyar eder guzelım
150 bın lıralık evın hepsını kredımı alacaksın pesınatınız yokmu hıc? ve neden yok
bızım suanda 2550 maas gelırımız var +700 kıraya verıldıgı zaman 3250 700 lira kıra hıc almadım
bu eve verdıgım kırayıda koy ustune 700+500+uzerine 100-150 lıra ekle 10 senede ode evi
neden kırada oturayımkı bılıyrumkı o 700 her ay kenara atsam 8400 para eder benımkıramda 600 edıyor bırbırını goturuyor
elde var sıfır
yanı ben suanda koyvermeyı mantıklı bulamadıkm ay kızlar sızıde yedım ben napcama bı karar versemde toptan bı rahatlasak
slmmm hoşgeldinn nasılsın..uzun zamandır sende yoktun ortalardabende iyiyim çok şükür forum aralarında gezerken size de selam veriyim dedim sohbet muhabbet ettiğim birileri vardır belki diyerekten
canım ev alma planınız var sanırım. umudunu kaybetme bi tek bizim olan o umut var onu da kaybedersen işin daha da zorlaşır.
Bizimde kenarda hiç paramız pulumuz yokken ev sahibi olduk ödemesi zor her öderken ne zaman bitecek falan desekte öyle böyle gidiyor Rabbime şükürler olsun ki
slmmm hoşgeldinn nasılsın..uzun zamandır sende yoktun ortalarda
aslında buralardayım size hiç uğrayamadım.. benim çok eskiden açtığım bir topik canlandı ( söz zamanımda 2010 yılı falan ) genelde oralarda oluyorum.senin nasıl gidiyor.
seninle görüşmeyeli düğünüm oldu..artık evli bir hatunumm
ev temizliği, yemek, iş ve kocacım arasında geçiyor günlerim..
şükür herşey yolunda..sende ne var ne yok..bize hep yol gösterirdin hatırlıyorsun değilmi o günlerii
biz hiç gezmiyoruz ya öle aile falan..anormallik bizdemi acaba :44::44::44: gezersek hafta sonları arakadaşlarla buluşup bişiler yapıyoruz..onun haricinde evdeyiz..:44::44:evet burası çoğunlukta 2012 gelinleri ile dolu :123: herkese tebrikler evlendiniz barklandınız mutlusunuz daha nice mutluluklara
Hatırlıyorum tabiki de canım elimden geldiği kadar fikir ve yorum yapıyordum işte. benimde hala aynı ev iş koca aile gezmek falan filan derken bazen eve giremiyoruz
şahsen bu durumdan henüz şikayetçi de değiliim gezmek iyi geliyor
bız hafta sonu aynı anda eve ızınlı ayda bır kere gelıyoruzbiz hiç gezmiyoruz ya öle aile falan..anormallik bizdemi acaba :44::44::44: gezersek hafta sonları arakadaşlarla buluşup bişiler yapıyoruz..onun haricinde evdeyiz..:44::44:
20 ay 300 lıra kredımız var suanda
1600 ev kıredısı odesek
market pazar faturalar gerı kalan herseye 1350 yetermi :44:
biz hiç gezmiyoruz ya öle aile falan..anormallik bizdemi acaba :44::44::44: gezersek hafta sonları arakadaşlarla buluşup bişiler yapıyoruz..onun haricinde evdeyiz..:44::44:
20 ay 300 lıra kredımız var suanda
1600 ev kıredısı odesek
market pazar faturalar gerı kalan herseye 1350 yetermi :44:
Biz hafta da 1 gün bizdeyiz 1 gün kayınvalidemlerde evlendiğimizden beri bu böyle bazen daha fazla gittiğimizde oluyor tabi
anormallik demeyelim de daha yeni evlisiniz gelen giden çok olur ilk 1 senemiz evde misafir ağırlamakla geçti sonra yeter artık dedim kimseyi çağırmadım 3*4 aydır da resmen kimse gelmiyor misafir olarak
bu yeni aylarınızda evde olmanız dışarı çıkmamanız, evde devamlı yemekler yapmak evi temizlemek evde olmak ve ev ile ilgilenmek çok normal 1 sene sonra geçiyor
evimize giren maaş 2300 TL
1150 TL ev kredimize gidiyor
300 TL kadar normal diğer kredimize
kalıyor 850 TL bununla da fatura ve gezmemizi karşılıyoruz ve en az haftanın mutlaka 4 günü dışarıdayızdır biz
tek ek gelir 3 aydan 3 aya eşim çift maaş alıyor
bişeylere sahip olmak istiyorsanız kemeri 1 delik daha geriye atacaksınız gelecek planlarınızdan biraz feragat edeceksiniz
evimize giren maaş 2300 TL
1150 TL ev kredimize gidiyor
300 TL kadar normal diğer kredimize
kalıyor 850 TL bununla da fatura ve gezmemizi karşılıyoruz ve en az haftanın mutlaka 4 günü dışarıdayızdır biz
tek ek gelir 3 aydan 3 aya eşim çift maaş alıyor
bişeylere sahip olmak istiyorsanız kemeri 1 delik daha geriye atacaksınız gelecek planlarınızdan biraz feragat edeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?