Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

hahaa yaşandı görüldü bizzat canım
biz samimi olduğumuz için problem olmuyor canımı sıkarlarsa bende görüşmem canım ne zaman isterse o zaman giderim ama şimdilik bir sıkıntımız yok zaten oda işe başladı artık ancak haftasonları falan görüşürüz hhralde

İstanbuldamı yaşıyorsunuz ?

Evet istanbulda yaşıyoruz

nasıl yapıyorsunuz kalan parayla
yanı market pazar , faturalar bunlarıda hep kısıyormusunuz ben 400 fatur akoydum(bıraz cok bılıyorum elektrık su dogalgaz cepler)300 market pazar dıyım 85 esımın kucuk bı kredısı 100 oglumun harclıgı olsa 450 lıra kalıyor :S
suna kadarda borc harc ceyrek altın fılan ne harcıyoruz fılan bılmıyoruz yanı 300 mutfak ıcın azmı cok mu bılemuıyorum bıle

bızde hıc bı yere cıkmıyoruz ya
en son nereye gıttık hatırlamıyorum bursaya gıttıks onrakı hafta ark nısanına gıttık bu hafta sonu evdeydım bu onumuzdekı hafat sonuda evdeyız hep evdeyız

he onu söylemeyi unutmuşum aylık 200 TL de mutfak masrafımız oluyor bakliyat deterjan gibi şeyler pazardan aldıklarım ayrı tabiki de 300 TL bana kalırsa çok değil gelen gidende oluyor ilk zamanlar
devamlı eksik yada alınacak bişeyler çıkıyor.

bunun yanı sıra aylık 100 TL özel emeklilik ödüyoruz ve bozuk paralarımızla dolar biriktiriyoruz olmamış çocuğumuz için kumbara yaptık her gün atıyoruz ayda 1 kez açıp direk dolar alıp kenara atıyoruz Rabbim yardım ediyor

ne gezmemizden kıstık nede yememizden gezmekten fazla fatura gelmiyor sanırım şimdi kış tabiki faturalar yükselecek biz evliyken kış ayı da geçirdik 200 TL doğalgaz geldiği de oldu ama o çok soğuklarda

Son düzenleme:
çift maşmış 3 aydan 3a yaaaaaaaaa wuwwwwwwwww bizde evdeyizyaaaaaaa biyere gidemiyoruz enson kayıvaldeye bayramda gttik

bizde hafta sonları arkadaşlarla buluşuyoruz..çoğu zaman bize geliyorlar zaten..2 hafta önce sineme ve yemek yedik dışarda..arada bir yapmak lazım diye..onun haricinde birtek annelere gidiyoruz..senin annene ne kadar sürede gidiyorsunuz :44::44:

kuzum bilmiyorum ama sizin masraflar fazla gibi geliyor bana..tabii çocuk var ondanda olabilir..benim evde buzdolabım öle gür gür dolmuyor yanii..2 kişiye yetecek kadar oluyor..200 tl mutfak masrafı yaptık bu ay..öle çok sebzede almıyoruz..genelde annem pazara gidince banada yarım kilo falan alıveriyor.. bakaolım faturalar gelsin sölicem sana ne kadar masraf var tam atlık diye

ben annemle aynı şirkette çalışıyorum . ( biliyorum çok şanslıyım )
ona da hafta da 1 kez mutlaka gideriz ama bazen teyzeme gidiyoruz yada ananeme orada da görüyorum bazen iki tarafı da bize çağırıyorum falan

iyimiş dolar biriktirmekkkkkkk bizde kumbirik yaptıkkkk bakalım tam dolmadıııııııı

Allah bereketınımı verıyor acaba dersın ya masallahh
elekrık 63 su 65 dogalgaz 40 grldı cepler 100 tabı bı ay bı ayı tutmuyor bızımde tasınma zamanımız kısın gobegı olacakkac senelık cektınız kredıyı toplam kac lıra cektınız bıraz bahsedermısın bı 15 sayfa gerıde bıseyler yazdım gormusmuydun :S

maşallah size Allah daha çok bereket versin, İstanbulda bu şartlarda geçinmek şaşırdım doğrusu,
misafirlerimiz eksik olmasında, yemeğe fln misafir aldığımda ortalama 100 tl gidiyor tabi kişi sayısına göre artış da oluyor
bende 1 yıllık evliyim ilk zamanlar kadar olmasada gelenim gidenim devam ediyor

bızde hıc bı yere cıkmıyoruz ya
en son nereye gıttık hatırlamıyorum bursaya gıttıks onrakı hafta ark nısanına gıttık bu hafta sonu evdeydım bu onumuzdekı hafat sonuda evdeyız hep evdeyız

senin kaderin evde kalmak
1350 sana yeter gibi
sigaranız var kocanın yol parası var çocuğun masrafları var kıyafet falan filan
Bunlarıda düşün kendini biraz sıkarsan olur olmayacak birşey yok

mutfak ıcınmı ya onurda oyle dıyor cok harcıyoruz ıdyor duyanda obur yad aobezıte sancak bızı anlamadımc ekı duzen vermek gerek haftada esım cıkıyor pazara 20-25 lır aharcıyormus
egeye bu ay hıc bısey almadık yanı
ama bu ay bot alıcaz ona
gıysı dersen hep nankor al al bı turlu va rolmuyor bıde anenmde alıyor bende ben bı gıdıyorum anam gıysı yok evde
sınır basıyor benı
annem dısarı gıderken guzel gıydırmek ıcın alıyor bı donem her aksam gerı alıyodum sımdı saldım oda vermıyor
aklıma geldı bu aksam alayım ben gıysılerı

veriyor canım Rabbim öyle güzel rızk veriyorki şüküler olsun

Faturalarımızı çk iyi bilmiyorum o işler eşimde Ev kredisini 120 ay çektik 0,83 failz ile 1150 TL ödüyoruz 138 bin geri ödeyeceğiz evimizi de 100 bine aldık 3+1
mutlaka olumsuz tarafları oluyor geleceğin için kredi olduğu için fazla plan yapamıyorsun.. ama öyle böyle kendi evine ödüyorsun kredi borcumuzu ödeyecek kadar kazanalım diğer borçlar biter zaten

onu görmedim alıntı yaparsa sevinirim sayfalar çok dolmş bulamayabilirim

bıda400 fatura(cok koyuyorum az koyup cok gıtmesınden ıyıdır)
85 kredi
100 egenin
300 market pazar
300 harclık
+-----------------------
150 lıra kalıyor 1350 'den
harclık derken sıgara ve asbah kahvaltısı ekmek cola fılana lınıyor oradan :26:
cokmu acıgızkı acaba

amin canım cümlemize inşallah.
bizimde öyle evlendim 6*7 ay her haftasonum yemekli misafirle haftaiçi de çaya misafir ile geçti sonra yavaş yavaş akşam oturmalarına kaldı..
şimdi sadece yakınlarımız geliyr

senin kaderin evde kalmak
1350 sana yeter gibi
sigaranız var kocanın yol parası var çocuğun masrafları var kıyafet falan filan
Bunlarıda düşün kendini biraz sıkarsan olur olmayacak birşey yok

yaw 1350 ile ben geçim yapıyorum hayatım hem kira hem kredi kartı +mutfak

Faturalarınız biraz fazla geldi bana daha tam kış gelmeden yükselmiş ..
300 TL harçlık sana kalan ise bence o da fazla sonuçta gezmeye falan eşinle gidiyorsun
100 TL ege demişsin o kim ?

Son düzenleme:

3+1 e göre çok uyguna almışsınız güle güle oturun,
semt olarak ne tarafta ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…