- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.641
senin her dediğin çıkıyor inandım bunada o yüzdenn
bizde 10 günde bir benim aileme ve eşimin ailesine gidiyoruz..hatta 2 haftadır eşimin ailesine gitmedik bilebilmiyorum artık doğru olanmı bu yoksa daha samimi olmak gerekir ama ben ve kayınvalidem soğuk olduğumuz için çok görüşmemiz mantıklı gelmiyor bana..sanırım eşimede öle geliyorki çok gidelim demiyor
İstanbuldamı yaşıyorsunuz ?
çift maşmış 3 aydan 3a yaaaaaaaaa wuwwwwwwwww bizde evdeyizyaaaaaaa biyere gidemiyoruz enson kayıvaldeye bayramda gttik
evimize giren maaş 2300 TL
1150 TL ev kredimize gidiyor
300 TL kadar normal diğer kredimize
kalıyor 850 TL bununla da fatura ve gezmemizi karşılıyoruz ve en az haftanın mutlaka 4 günü dışarıdayızdır biz
tek ek gelir 3 aydan 3 aya eşim çift maaş alıyor
bişeylere sahip olmak istiyorsanız kemeri 1 delik daha geriye atacaksınız gelecek planlarınızdan biraz feragat edeceksiniz
nasıl yapıyorsunuz kalan parayla
yanı market pazar , faturalar bunlarıda hep kısıyormusunuz ben 400 fatur akoydum(bıraz cok bılıyorum elektrık su dogalgaz cepler)300 market pazar dıyım 85 esımın kucuk bı kredısı 100 oglumun harclıgı olsa 450 lıra kalıyor :S
suna kadarda borc harc ceyrek altın fılan ne harcıyoruz fılan bılmıyoruz yanı 300 mutfak ıcın azmı cok mu bılemuıyorum bıle
çift maşmış 3 aydan 3a yaaaaaaaaa wuwwwwwwwww bizde evdeyizyaaaaaaa biyere gidemiyoruz enson kayıvaldeye bayramda gttik
nasıl yapıyorsunuz kalan parayla
yanı market pazar , faturalar bunlarıda hep kısıyormusunuz ben 400 fatur akoydum(bıraz cok bılıyorum elektrık su dogalgaz cepler)300 market pazar dıyım 85 esımın kucuk bı kredısı 100 oglumun harclıgı olsa 450 lıra kalıyor :S
suna kadarda borc harc ceyrek altın fılan ne harcıyoruz fılan bılmıyoruz yanı 300 mutfak ıcın azmı cok mu bılemuıyorum bıle
bizde hafta sonları arkadaşlarla buluşuyoruz..çoğu zaman bize geliyorlar zaten..2 hafta önce sineme ve yemek yedik dışarda..arada bir yapmak lazım diye..onun haricinde birtek annelere gidiyoruz..senin annene ne kadar sürede gidiyorsunuz :44::44:
he onu söylemeyi unutmuşum aylık 200 TL de mutfak masrafımız oluyor bakliyat deterjan gibi şeyler pazardan aldıklarım ayrı tabiki de300 TL bana kalırsa çok değil gelen gidende oluyor ilk zamanlar
devamlı eksik yada alınacak bişeyler çıkıyor.
bunun yanı sıra aylık 100 TL özel emeklilik ödüyoruz ve bozuk paralarımızla dolar biriktiriyoruz olmamış çocuğumuz için kumbara yaptık her gün atıyoruz ayda 1 kez açıp direk dolar alıp kenara atıyoruz Rabbim yardım ediyor
ne gezmemizden kıstık nede yememizden gezmekten fazla fatura gelmiyor sanırım şimdi kış tabiki faturalar yükselecek biz evliyken kış ayı da geçirdik 200 TL doğalgaz geldiği de oldu ama o çok soğuklarda
iyimiş dolar biriktirmekkkkkkk bizde kumbirik yaptıkkkk bakalım tam dolmadıııııııı
he onu söylemeyi unutmuşum aylık 200 TL de mutfak masrafımız oluyor bakliyat deterjan gibi şeyler pazardan aldıklarım ayrı tabiki de300 TL bana kalırsa çok değil gelen gidende oluyor ilk zamanlar
bunun yanı sıra aylık 100 TL özel emeklilik ödüyoruz ve bozuk paralarımızla dolar biriktiriyoruz olmamış çocuğumuz için kumbara yaptık her gün atıyoruz ayda 1 kez açıp direk dolar alıp kenara atıyoruz Rabbim yardım ediyor
ne gezmemizden kıstık nede yememizden gezmekten fazla fatura gelmiyor sanırım şimdi kış tabiki faturalar yükselecek biz evliyken kış ayı da geçirdik 200 TL doğalgaz geldiği de oldu ama o çok soğuklarda
bızde hıc bı yere cıkmıyoruz ya
en son nereye gıttık hatırlamıyorum bursaya gıttıks onrakı hafta ark nısanına gıttık bu hafta sonu evdeydım bu onumuzdekı hafat sonuda evdeyız hep evdeyız
bizde hafta sonları arkadaşlarla buluşuyoruz..çoğu zaman bize geliyorlar zaten..2 hafta önce sineme ve yemek yedik dışarda..arada bir yapmak lazım diye..onun haricinde birtek annelere gidiyoruz..senin annene ne kadar sürede gidiyorsunuz :44::44:
kuzum bilmiyorum ama sizin masraflar fazla gibi geliyor bana..tabii çocuk var ondanda olabilir..benim evde buzdolabım öle gür gür dolmuyor yanii..2 kişiye yetecek kadar oluyor..200 tl mutfak masrafı yaptık bu ay..öle çok sebzede almıyoruz..genelde annem pazara gidince banada yarım kilo falan alıveriyor..bakaolım faturalar gelsin sölicem sana ne kadar masraf var tam atlık diye
Allah bereketınımı verıyor acaba dersın ya masallahh
elekrık 63 su 65 dogalgaz 40 grldı cepler 100 tabı bı ay bı ayı tutmuyor bızımde tasınma zamanımız kısın gobegı olacakkac senelık cektınız kredıyı toplam kac lıra cektınız bıraz bahsedermısın bı 15 sayfa gerıde bıseyler yazdım gormusmuydun :S
annem bana çok yakın 5 dk lık mesafe var haftada iki kere filan giderimmm yada bir kere filan akşam yoruluyoruz zaten eşimde evde eşofmanla yatmak gezmek istyo zatenyemegimide alşam yaparımm
maşallah size Allah daha çok bereket versin, İstanbulda bu şartlarda geçinmek şaşırdım doğrusu,
misafirlerimiz eksik olmasında, yemeğe fln misafir aldığımda ortalama 100 tl gidiyor tabi kişi sayısına göre artış da oluyor
bende 1 yıllık evliyim ilk zamanlar kadar olmasada gelenim gidenim devam ediyor
senin kaderin evde kalmak
1350 sana yeter gibi
sigaranız var kocanın yol parası var çocuğun masrafları var kıyafet falan filan
Bunlarıda düşün kendini biraz sıkarsan olur olmayacak birşey yok
bıda400 fatura(cok koyuyorum az koyup cok gıtmesınden ıyıdır)
85 kredi
100 egenin
300 market pazar
300 harclık
+-----------------------
150 lıra kalıyor 1350 'den
harclık derken sıgara ve asbah kahvaltısı ekmek cola fılana lınıyor oradan :26:
cokmu acıgızkı acaba
veriyor canım Rabbim öyle güzel rızk veriyorki şüküler olsun
Faturalarımızı çk iyi bilmiyorum o işler eşimdeEv kredisini 120 ay çektik 0,83 failz ile 1150 TL ödüyoruz 138 bin geri ödeyeceğiz evimizi de 100 bine aldık 3+1
mutlaka olumsuz tarafları oluyor geleceğin için kredi olduğu için fazla plan yapamıyorsun.. ama öyle böyle kendi evine ödüyorsun kredi borcumuzu ödeyecek kadar kazanalım diğer borçlar biter zaten
onu görmedim alıntı yaparsa sevinirim sayfalar çok dolmş bulamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?