Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende 95 ceksem aylık 1253 lıra 120 aylık 95 84 aylık 1570 lıra hesaplıyorum ıste hemen hemen aynıymıs buarada elıfnam yorumunu sımdı okudum
suanda faız oranları dusuk oldugu ıcın zaman kaybetmeen eve alabılırsek karda oluruz dıye dusunuyorum cunku benım ıdealım krıad aoturup hayatımı yasamak degıl evım olmalı sonra ınsallah kendı ısyerımız olur ınsallah yan bende bu ıstekle oda olu r:) yorumunu sımdı gordum guzelım kusura bkama rahat battı gıbı duruyom dımı buarada evımden oyle sogudumkı anlatamam :S

babamın verdıgı daıre olacaktı S:

bıraz uzun ama

valla bizim eve giren maaşda 2100...bizim birsürü borcumu var...borçlar seneye Eylülde bitecek inş..o zaman hayli hayli kredi çekip eve girebiliriz..ama faizler fenaymış yawwww :44::44::44: 1100 falan ödesek bize 900 tl masraf olarak şimdilik yeter..bebek olunca yetmez ama o zaman zaten ailemden destek gelir..bebek masraflarını ailem karşılar kesinn

yaw 1350 ile ben geçim yapıyorum hayatım hem kira hem kredi kartı +mutfak
afferım sana beee
Faturalarınız biraz fazla geldi bana daha tam kış gelmeden yükselmiş ..
300 TL harçlık sana kalan ise bence o da fazla sonuçta gezmeye falan eşinle gidiyorsun
100 TL ege demişsin o kim ?

yok faturalar elbetet oık adar degıl ama fazla koyuyımkı duserse kar olsun suanda 260 lıra faturalarımız cepler ve ev faturaları yanı bılerek fazla koydum
300 lıra esımle ıkımızın harclıgı
100 lırada ogluma 2,5 yasında

senin kaderin evde kalmak
1350 sana yeter gibi
sigaranız var kocanın yol parası var çocuğun masrafları var kıyafet falan filan
Bunlarıda düşün kendini biraz sıkarsan olur olmayacak birşey yok

en son senın nısana geldıkte gonlumuz eglendı :)

benım aılemden destek gelmez guzelım daha valla
sız arabanızda aldınız ama oyle dusun sekerım

bizde
2000 giriyo cnm eve işte 375kira 780 kredi kartı elektrik 30 su 20 doğalgazda 20 tl gidiyo kışı hesaplasak işte + bide bunlardan hariç benm perde param vardı bitirdimmşuan bu ay 780 kaldı kk onu katcaz öbür ay rahatız inş.

yenidendoğdum ;

aileni bizden daha iyi tanırsın eğer onlarla aynı yerde oturmak istemiyorsan asla oturma büyük konuşmayım ama bende ne kendi anneme nede kayıvalideme yakın olmak istemem ikisi ile de aram iyi ama devamlı dipdibe olmak beni skar
en güzeli işte ikisinin de ortası

ev almayı eşinde istiyor ise lüks , mükemmel ,yeni bina falan diye araştırma. yeri güzel olan bir ev al tabiki içi yaşanacak gibi olsun. krediye girin sonra isterseniz bir kaç seneye yeniden satar değiştirirsiniz. önemli olan kendi eviniz olması

İstanbulda hayat ciddi pahalı, bi yerde yemek yesen iki kişi en az 50 tl,
sen konyada rahat rahat alabilirsin evini canım

hımm bütçeni çıkartmışşın ortaya işte..
peşinatınız ne kadar ?

oğlun olduğunu bilmiyordum

çok sordum kusura bakmayın :)
0 ev mi aldınız birde kaç yıl önce

rica ederim

2008 yapımı evimiz ama ilk oturan biziz
2011 nisan ayında aldık mayıs ayından beri kredisini ödüyoruz kaldı 100 taksit

annem babam degıl apartmandakıler ama babamın ve abımın dukkanları o bınanın altında dukkanları var alta amca uste amca oglu var
buarada yenı ev ıstıyorumkı ıcıne tedaılat gerekmesın az once hesap yaptık bıraz odeyıpte yaptırabılırmısız gıbıme gelmıyor gelen gıder gıbı gelıyor
ıst ve yasadıgım yere gore makul bakıyorum 130 asagısını bulamadım ıkıncı elmıs bakalım gorucez ınsallah ıcıne hasar vermemıslerdır umarım :26:

benimde 3 aydır maaşı çekmiyorduk..700 tl taksit borcumuz var oaraya vericez 3 ay..perde+mobilya borcu var işte mobilyayı babam kapattı..biz ağustos eylül gibi ödeyeceğiz

benım aılemden destek gelmez guzelım daha valla
sız arabanızda aldınız ama oyle dusun sekerım

benim gelir kuzum...çünkü kendime para olarak evlendikten sonra bişi almadım..babam mobilya borcumuzu ödedi ama geri ödemeli olaral temmuz-ağustos gibi ödeyeceğz..onuda biz istemedik..zorla kendisi istedi..çokta iyi oldu bebek olursa babam diyor zaten yatağı, kıyafetleri, bezi maması bana ait diye..yeterki torun gelsin diyor

faturalar cidden çok
300 harçlık 150 sana 150 kocana ikinizde sigarayı 2 günde bir alıyorsunuz kişi başı 97,5 tl yapıyo geriye kalan kişi başı 52,5tl
yok yok acilen bize zam yapmaları lazım

sen evliyken kiradamıydın canım ?

Kuzularim evde battaniye altindayim. Burdan araniza katilmak cok guzelmis kombi bozulmustu servis geldi ondan eve geldim.
Evim sahane deki evi baktim. Evi b..... Gibi yaptilar ama kadin cok begendi. Deli mi ne. Ben aglardim
Gofretto ben evliyken kiradaydim cnm. Galiba benim hayatim kiralarda gecek. Hesap kitap yaptim durum onu gosterdi
Yenidendogum kis sen bana neyden bahsettin telefonda. Yukarsa yazmisim anladim. Telden giriyom tam okuyamadim.

onlarla sıkıntın yok herşeye de maydonoz olmazlar diyorsan sorun olmaz birlikte daha güvenli olabilir.
bi gör bak bakalım biz evimizi internetten bulduk ama haftasonlarımızı devamlı sokaklarda ev aramakla geçirdik şansımıza internetten çıktı

biizm bu ay bitcek inş. yaaaaaaaa borç artık maaşımı kople giidyodu borcaaaaaaaaa

buaarda bızım orada 4-5 senelık bınalar yok 3 sene once ımar ızınlerı acıldı
ondan sonra 11 senede baslıyor evler ve halıyle harap haldeler ıclerı bakımlı olanlarda yenı bınalarla es fıyat o zaman yenı bına almak mantıklı gelıyor

30 bın pesınatımız var
emlakcıya bulasmak ıstemıyorum ama evınıcınde oturan kısılere dun ulasamadım eve gelmedıler veya yasamıyorlar orada 135 bın fıyatı evın 125 alsak ne g uel olur

olası evler

Emlak Ofisinden Satılık Daire 135.000 TL 100 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 87697747

balkonu yok dıye pek ıstemıyorum bırde suan bulamadım veya satıldı emın olamadım buna benzer gene balkonsuz sıfır bır daıre var 138 bın fıyatı

Emlak Ofisinden Satılık Daire 125.000 TL 95 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 101316021
bana kalırsa bu bıle olur ama esım bahce kat ıstemıyor ve ondekı o balkon gıbı sey ayak altı oldugu ıcın ne o oyle dıyor
ERPAY GAYRİMENKULDEN SATILIK YÜKSEK GİRİŞ Satılık Daire Sultangazi Cumhuriyet #593117- Emlak Jet
benım almak ıstedıgım daıre su son ekledıgım
2.elmiş suanda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…