- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.001
yapamıyorum işte ben yüzsüz olamıyorum kızlar onlar gibi suratlarına gülemiyorum. isyan haklısın aslında belki zamanla bende alışırım onların bu hallerine ama şu anda bunca yaşanmış şeyden sonra hala şu hallerine inanamıyorum.
dedimki eşime annemler ne kadar borca girdi bizim için ödeyip ödeyemediklerini biliyomusun dedim bilmiyorum dedi bende bilmiyorum dedim çünkü ödeyemeseler bile söylemezler bize çok ayıp çok dedim ayy aklıma geldikçe sinir oluyorum
şaşırma canım düğün öncesinden beri zaten buna benzer biçok olay oldu pek anlatma huyum yoktur işte çok dolduğumda yazarım ben buraya oda çok sorun yokmuş gibi gözüktü sende ama öyle değil. içimi bir ben bide Allah bilir. sen gerçekten ailenin eşinin ailesinin kıymetini bil..
kuzum seninnle, mouse-ben hakkındaki durumumuz farklı..senin ailenin eşi size az buz yardım ettiler..ama ben ve mouseninkiler 5 kuruş yardım etmediler..mouse tepki vermekte çok haklı..senin altınların alındı birazı ama borç olarak..hemde aileler düğün zamanı destek oldular..düğünde sana bilezik taktılar..biz onuda görmedik..o yüzden hiçbirşey istemeye hakları yokbenım esım cart dıye verdı bılıyorsun hemde bana sormadan
yok dıyemedım dedı
2 ay oldu herhalde verelı
bakalım sımdı ev mevzusu apacık ortada bu ay 10 lıra maas alacak babası mesaısı cok pahalıa damın belkı verır bızım altınları
günaydınnn kk nın gülleriiiiii
canım bende yapamıyordum....ama alıştım zamanla aartık..sende alışırsın merak etme
kuzum seninnle, mouse-ben hakkındaki durumumuz farklı..senin ailenin eşi size az buz yardım ettiler..ama ben ve mouseninkiler 5 kuruş yardım etmediler..mouse tepki vermekte çok haklı..senin altınların alındı birazı ama borç olarak..hemde aileler düğün zamanı destek oldular..düğünde sana bilezik taktılar..biz onuda görmedik..o yüzden hiçbirşey istemeye hakları yok
tabıkı haklı guzelım ben sadce hıc bısey yapmamalarına ragmen sızlerden bısey beklemerıne sasırdım
canım bende yapamıyordum....ama alıştım zamanla aartık..sende alışırsın merak etme
kuzum seninnle, mouse-ben hakkındaki durumumuz farklı..senin ailenin eşi size az buz yardım ettiler..ama ben ve mouseninkiler 5 kuruş yardım etmediler..mouse tepki vermekte çok haklı..senin altınların alındı birazı ama borç olarak..hemde aileler düğün zamanı destek oldular..düğünde sana bilezik taktılar..biz onuda görmedik..o yüzden hiçbirşey istemeye hakları yok
ama bunu eşime sölemedim kuzum....iyice sıkışalım o zaman sölerim..erkeğin eline herşeyi hazırdan vermek yanlışgünaydınn güzel dostlarrr
isyanım annenler yardım edeceklermiş çok sevindim canım
allah başımızdan eksik etmesin inşş
günaydınnn canlarrrr
dün akşam annemdeydimmm..ohhh çok güzeldi...21:30'a kadar oturduk..sonra evimize geldikk
eşim gelmeden annem yine sordu nasılsınız madd,-maneviz yönden diye..babam olmadığı için biraz daha az utamarak söledim..biraz sıkıntıdayız dedim...annemde yakıt başlasın size 200-250 yardım edelim dedi..çok mutlu oldum..en azından yakıt paramız ödenecejk inşşş
Allah anne babalarımızdan bin kere razı olsun...:26::26::26:
günaydın kızlar,,
İsyancım düğünde eşinin ailesi sana hediye takmadımı hiç ?
kuzum bir tane takı seti taktılar...ama ben görmeden alındı düşünsene..bir tanede incecik bir bilezik o kadar
ahah canım ahh
ya insan hak etmediği için üzülüyor, bizim ailelerimiz yoktan var etmeye çalışıyorlar çocuklarımız mahçup olmasın diye,
birde bizler emekçi çalışan bayanlarız, evde oturanlara asla sözüm yok elbette herşey onlarında hakkı ama bizler
kocalarımızda geçim derdine ortak oluyorsak azcıkda gönlümüz hoş tutulmalıydı.
tutulmazdığı gibi sanki o borcun altına ben girmedim..sanki düğün zamanı maaşımı harcamayıp biriktirip eşyaları almadık..kimse bundan söz etmez..oğlum yaptı aldı ett, borç ödüyor derler...sabah sabah gerildimmm
öle kuzum ama artık takmamak gerek...sallamak gerek
offf yaaa çok uylum varrrr :84::84::84::84::84::84:
ahah canım ahh
ya insan hak etmediği için üzülüyor, bizim ailelerimiz yoktan var etmeye çalışıyorlar çocuklarımız mahçup olmasın diye,
birde bizler emekçi çalışan bayanlarız, evde oturanlara asla sözüm yok elbette herşey onlarında hakkı ama bizler
kocalarımızda geçim derdine ortak oluyorsak azcıkda gönlümüz hoş tutulmalıydı.
günaydınn canımm..bugün kimse yokk :44::44::44:
isyannn uyku deme bana yaaa dün gece 12 gibi yattım
sabah babacım kaldırdı normalde hiç kaldırmaz kendim kalkarım ama valla ellemese 5 saat uyurdum sanırım
canım sana katılıyorum ama maaelesef erkeğin ve ailesinin değer vermesi ne senin çalışmana,ne güzelliğine,ne okuluna hiç birşeyine bağlı değil tamamen erkeğe ve şansa bağlı.
ben neler biliyorum kadın bütün gün eşinin parasını yiyor,düşünmüyor,harcıyor eşi gözünün içine bakıyor.
yani o tamamen erkeğin kadına bakış açısı
bende mesela nişanda hiçbişi istemedim nişanlımdan ne yaparsanız kendinize dedim
bende görmedim alınırken almışlar taktılar sesimi çıkarmadım mesela
haa mutluluk para ile lan bişi değil ama cebimizde 10 tl var ikende insan bişi yapamayıncada üzülmüyor değil hani
ben bu topiğin en çok şu özelliğini beğeniyorum 5 aydır bu topikteyim herkes çook kanaatkar
herkes elinden geldiği kadar eşine yardımcı oluyor,maddi anlamda çok bişi beklemiyorlar
mutluluk,huzur diyorlar başka vbişi demiyorlar
ben bir topikte takıldım baktım bana göre değil
hep aynı muhabbet şu markadan şunu aldım bu markdan bunu aldım
buraya gittim şu kadar harcadım dedm eflinam sana gelmes burası girmedim bir daha
Evet eflinamcım çok güzel özetledin durumu, şansa bağlı erkeğin bakış açısına bağlı ailesinin görgüsüne verdiği değere bağlı.
Bana set bile almadılar bile, gülüp geçiyorum artık, benim değerim altınlarla malla mülkle hesaplanmayacak kadar fazla,
Asla lafını yapmadım takiii görümcemin eşinin ailesine bana yapmadıklarını yaptırdıklarında aklım başıma geldi.
Ki eşimin ailesinin durumuda müsait, insan düşünüyor varken yapmıyorlar, yapılması gerekenleride biliyorlar demekki ben değersizim onlar için
Sayfalar yetmez neyse kısa keseyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?