- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.021
Evet eflinamcım çok güzel özetledin durumu, şansa bağlı erkeğin bakış açısına bağlı ailesinin görgüsüne verdiği değere bağlı.
Bana set bile almadılar bile, gülüp geçiyorum artık, benim değerim altınlarla malla mülkle hesaplanmayacak kadar fazla,
Asla lafını yapmadım takiii görümcemin eşinin ailesine bana yapmadıklarını yaptırdıklarında aklım başıma geldi.
Ki eşimin ailesinin durumuda müsait, insan düşünüyor varken yapmıyorlar, yapılması gerekenleride biliyorlar demekki ben değersizim onlar için
Sayfalar yetmez neyse kısa keseyim :)
ben herşeyi sineye çektim ama dediğin gibi teş şey beniüzer şu noktadan sonra eşimin bi kız bi erkek kardeşi var bana yapılmayan onlara yapılsa işte o zaman öyle zoruma giderki kelimelerle dile bile getiremem eşimede dedim dua et dedim onlarada bişey yapılmasın.....
ben herşeyi sineye çektim ama dediğin gibi teş şey beniüzer şu noktadan sonra eşimin bi kız bi erkek kardeşi var bana yapılmayan onlara yapılsa işte o zaman öyle zoruma giderki kelimelerle dile bile getiremem eşimede dedim dua et dedim onlarada bişey yapılmasın.....
onlara yaparlar yaptırırlar cnm görürsün öle oluyorrbende diyorum inş. bana yaptıklarını kendi diğerlerinde onada yapmaısnlar diyoummm bopşver salla ya sabah sabah nerden girdik bunaaaaaaa
bilmiyorum canım ben yaptı yapmadılarda değilimki zaten altınmış neymiş bilen bilir benim en büyük kırgınlığım yalan söylemeleri yaapmayacaz deseydiler başım gözüm üstüne benim zaten herşeyim var ben istedikten sonra ailem herşeyi bana yapardıda ama yapacaz deyip düğünümde sürprizle karşılaşmak ağırdı herkes sözünün eri olacak ben öyledim dediğimi yapmak için canımı dişime takarım karşımdaki insana verdiğim saygı duyguğum sevgide onun szünün eri olmasından geçer bu benim karalkterim sarstılar beni yoksa allah biliyor altınında parasında desteğinde zaten gözüm olmadı olmaz benim ailem yanımda desteğim eşim elinden geleni yaptı rızkı verende allah rızkım bol olacaksa rabbim kat be kat fazlasını verir zaten ...ama benim kendimi kandırılmış hissetmeme neden olmayacaklardı o kadar... dürüst olup yapmayacaz yapamayacaz deselerdi kafiydi...
canım merak etme canını sıkmak istemem ama onlara yaparlar birde diğer gelin hanım senin gibi olmaz
ben bu durumu birçok ailede gördüm çünkü
genelde bu yaşanır birisi dişlidir yaptırır diğeride yaptırmaz
boşverrrrrrrr ya insnaın canı sıkkılıyo konustukçaaaaaaa allah bilsin onlar bilmyo allah görüyo yukarda yaniiiiiiiiiiii
ütünüz varsa bana yollayın yarın ütü yapıcmmmmmmmmmmmmmturkuazzzzz nerdesinnnnnnnnnnnn
sen çok akıllı kıssın vesselammama bunu eşime sölemedim kuzum....iyice sıkışalım o zaman sölerim..erkeğin eline herşeyi hazırdan vermek yanlış
bu arada eşim artık okumuyor burayı..
günaydın kızlaarrr
dün akşam eşimle hesap yapıyoduk iş yerindeki arkadaşları demiş ki eşin çalışıyo eve 3000 para giriyo siz nasıl ev almadınız ne kadar kolay söylüyolar dedi. bende dedim ki haklılar bizde borçsuz evlensseydik gayette alırdık dedim ama herşeyi biz aldık. geldi sarıldı dedi ki alnımızın akıyla çıktık ama herşey çok güzel oldu mutluyuz huzurumuz yerinde gerisi önemli değil dedi ki haklıda.
ben dedim perde parasını vermem ister ödesin ister ödemesin beni ilgilendirmiyo dedim tamam dedi. akşam kurtlar vadisi vardı ben yine erken yattım bide işe geç kaldım çook iyi dinlendim ama akşam bulaşıkları bilem yıkamadım
benim var benim varrrr ben istyorummmmmmmmmm ütüm hemde çok var haftasonu çok yoğunum cumartesi davetliyim pazar misafirim var vaktimdeyok
sen çok akıllı kıssın vesselamm
okumuyorum artıkmı dedi kıs yoksaa
hatta o parayaı biriktrebilrisende sıkıştığında çıkarabilirsinde
kızlar bısey sorucam mısal dıyelım tasındıgımız eve perdelerımız(ınsallah boydan degıl enden olmaz olmucaksa ) kenarlara perdecı aynı perdeden dıkse uzerıne su ısyanın kenar ınce tullerınden yapılsa o perdeye ek yapıldıgı bellı olurmu
kızlar bısey sorucam mısal dıyelım tasındıgımız eve perdelerımız(ınsallah boydan degıl enden olmaz olmucaksa ) kenarlara perdecı aynı perdeden dıkse uzerıne su ısyanın kenar ınce tullerınden yapılsa o perdeye ek yapıldıgı bellı olurmu
görümcesi olan varmı kızlar ?
var olanların ilişkileri nasıl
kalplerarası konu actım
demıslerkı eger ouyle olursa esın senın hayatına dahıl olacak sen onunla bı hayat kurmamıs olacaksın
:S
cok etkıledı benı
dıger yandan esım ıc mımar tanıdıklarımız var otelden ne ersın fıyat aldıralımmı dıye sorular soruyor :S cevap veremıyorum
kızlar japon ıstemıyorum ısyanın perdelerını begendım ınce tul kenar perdemıymıs neymıs yanı altında perde olmadıgı bellı olur hehrlade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?