Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ben herşeyi sineye çektim ama dediğin gibi teş şey beniüzer şu noktadan sonra eşimin bi kız bi erkek kardeşi var bana yapılmayan onlara yapılsa işte o zaman öyle zoruma giderki kelimelerle dile bile getiremem eşimede dedim dua et dedim onlarada bişey yapılmasın.....

o kadar üzülüyorsun ki kelimelerle bile ifade edemeyecek duruma geliyorsun canım, inan çok zor Allah yaşatmasın.
Birde durumları olmasa anlarım sonuçta çalışan biriyim zengin bi ailemde yok varlığı yokluğu bilirim,
İşin uyanıklığına kaçtıklarını hissettirdiler ya orda film koptu işte..

onlara yaparlar yaptırırlar cnm görürsün öle oluyorrbende diyorum inş. bana yaptıklarını kendi diğerlerinde onada yapmaısnlar diyoummm bopşver salla ya sabah sabah nerden girdik bunaaaaaaa

onlara yaparlar yaptırırlar cnm görürsün öle oluyorrbende diyorum inş. bana yaptıklarını kendi diğerlerinde onada yapmaısnlar diyoummm bopşver salla ya sabah sabah nerden girdik bunaaaaaaa

bilmiyorum canım ben yaptı yapmadılarda değilimki zaten altınmış neymiş bilen bilir benim en büyük kırgınlığım yalan söylemeleri yaapmayacaz deseydiler başım gözüm üstüne benim zaten herşeyim var ben istedikten sonra ailem herşeyi bana yapardıda ama yapacaz deyip düğünümde sürprizle karşılaşmak ağırdı herkes sözünün eri olacak ben öyledim dediğimi yapmak için canımı dişime takarım karşımdaki insana verdiğim saygı duyguğum sevgide onun szünün eri olmasından geçer bu benim karalkterim sarstılar beni yoksa allah biliyor altınında parasında desteğinde zaten gözüm olmadı olmaz benim ailem yanımda desteğim eşim elinden geleni yaptı rızkı verende allah rızkım bol olacaksa rabbim kat be kat fazlasını verir zaten ...ama benim kendimi kandırılmış hissetmeme neden olmayacaklardı o kadar... dürüst olup yapmayacaz yapamayacaz deselerdi kafiydi...

boşverrrrrrrr ya insnaın canı sıkkılıyo konustukçaaaaaaa allah bilsin onlar bilmyo allah görüyo yukarda yaniiiiiiiiiiii

ütünüz varsa bana yollayın yarın ütü yapıcmmmmmmmmmmmmmturkuazzzzz nerdesinnnnnnnnnnnn

canım merak etme canını sıkmak istemem ama onlara yaparlar birde diğer gelin hanım senin gibi olmaz
ben bu durumu birçok ailede gördüm çünkü
genelde bu yaşanır birisi dişlidir yaptırır diğeride yaptırmaz

benim var benim varrrr ben istyorummmmmmmmmm ütüm hemde çok var haftasonu çok yoğunum cumartesi davetliyim pazar misafirim var vaktimdeyok

ama bunu eşime sölemedim kuzum....iyice sıkışalım o zaman sölerim..erkeğin eline herşeyi hazırdan vermek yanlış

bu arada eşim artık okumuyor burayı..
sen çok akıllı kıssın vesselamm
okumuyorum artıkmı dedi kıs yoksaa

rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım inşş zamanla bi evinizde olur sıkmayın canınızı kuzum

benim var benim varrrr ben istyorummmmmmmmmm ütüm hemde çok var haftasonu çok yoğunum cumartesi davetliyim pazar misafirim var vaktimdeyok

akşam bende bi postada daha attım makineye biriktmil hiç elim deymedi yaa bugünde beyazları atıcam çamaşır filan kalmışycak inş. akşam yada yarın yapıcm ütümü

kızlar bısey sorucam mısal dıyelım tasındıgımız eve perdelerımız(ınsallah boydan degıl enden olmaz olmucaksa ) kenarlara perdecı aynı perdeden dıkse uzerıne su ısyanın kenar ınce tullerınden yapılsa o perdeye ek yapıldıgı bellı olurmu

canım eğer kenarlarda çok olmıcaksa sadece fon yaptırabilirsin perdene dokunmadan

canım bencede kenarlara japon fon yaptırabilirisn aradaki mesafe koybolmuş olur
hemde şık durur mesela koltukların renginde açık gri jakarlı japonlar çok güzel durur

kızlar nette bir şaka izledim resmen koptum
karnıma ağrılar girdi ben olsam kesin bayılırdım vallahi
sabah sabah çook iyi geldi yaaaaa

kalplerarası konu actım
demıslerkı eger ouyle olursa esın senın hayatına dahıl olacak sen onunla bı hayat kurmamıs olacaksın
:S
cok etkıledı benı
dıger yandan esım ıc mımar tanıdıklarımız var otelden ne ersın fıyat aldıralımmı dıye sorular soruyor :S cevap veremıyorum

kızlar japon ıstemıyorum ısyanın perdelerını begendım ınce tul kenar perdemıymıs neymıs yanı altında perde olmadıgı bellı olur hehrlade

bu ev işleri beni çok yoruyo yaaa önceden uykum çok hafifti şimdi top atsan uyanmıyorum.
sabah diyoki eşim dün akşam nirvanaya ulaştın sanırım.
yatağın sonuna itmişim yorganı üstüne dolamışım bide adamın yastığını alıp koluma sarmışım gece uyandırdı beni yastığımı ver diye unutmuşum ben sabah anlattı koptuk gülmekten

Günaydın ;

dün gelemedim evde hastaydım yattım uyudum dinlendim bugün turp gibiyim .. geçmişe biraz göz attım.
ara ara yine bakarım

görümcesi olan varmı kızlar ?
var olanların ilişkileri nasıl

2 tane var Allahtan 2 kız kardeş isterdim. geç oldu ama oldu 1 tanesi benden büyük 1 tanesi küçük aramız da şükür ki iyi

canım o niyetle girersn eve evet öyle olur. ama senin artık yeni bir hayatın var kim neder diye düşünme hayat senin hayatın o laf söyleyecek dediğin insanlar her ay senin kiranı ödemiyolar sende ona göre hareket etmek zorundasın. hazır ev varken neden kendini kasasın hem evin hem araban olur ne güzel işte. hem ev büyük diyosun ferah ferah oturursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…