- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.041
doğru sölemiş kuzum...bizde akşam annemlerden dönerken arabada eşime dedim..annen çorap almış sana diye..güldü..bende dedim evliliğimize yaptığı bu katkıdan dolayı o çorapları bir eser olarak saklıcam diye..kahkahayı patlattı benim koca..dedi bana sen artık takma bunları kafana..bal birlikyteyiz ve eevimizde gidiyoruz..bu konular sadece bizi üzer unutmaya çalış..ben sana unutturamıyormuyum dedi..çok üzüldüm öle deyince..bir dahada bişi sölemem...kocamı üzememgünaydın kızlaarrr
dün akşam eşimle hesap yapıyoduk iş yerindeki arkadaşları demiş ki eşin çalışıyo eve 3000 para giriyo siz nasıl ev almadınız ne kadar kolay söylüyolar dedi. bende dedim ki haklılar bizde borçsuz evlensseydik gayette alırdık dedim ama herşeyi biz aldık. geldi sarıldı dedi ki alnımızın akıyla çıktık ama herşey çok güzel oldu mutluyuz huzurumuz yerinde gerisi önemli değil dedi ki haklıda.
ben dedim perde parasını vermem ister ödesin ister ödemesin beni ilgilendirmiyo dedim tamam dedi. akşam kurtlar vadisi vardı ben yine erken yattım bide işe geç kaldım çook iyi dinlendim ama akşam bulaşıkları bilem yıkamadım
ibet çok sessiz benimde başım zonkluyo ya 2 gün üst üste uykusuzluk yaşadım... şimdi zombi gibiyim...
boşverin ya eşinizşesorun olmasınndaaaaaa altınları pulları onlaırn olsunlarrrrrrrrrr bizlere bulaşmasınlarda
isyancımda
sevindim senin adınaaaaaaaa borcunuzu bi nebze daha ödersiniz
sen çok akıllı kıssın vesselamm
okumuyorum artıkmı dedi kıs yoksaa
rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım inşş zamanla bi evinizde olur sıkmayın canınızı kuzum
bu ev işleri beni çok yoruyo yaaa önceden uykum çok hafifti şimdi top atsan uyanmıyorum.
sabah diyoki eşim dün akşam nirvanaya ulaştın sanırım.
yatağın sonuna itmişim yorganı üstüne dolamışım bide adamın yastığını alıp koluma sarmışım gece uyandırdı beni yastığımı ver diyeunutmuşum ben sabah anlattı koptuk gülmekten
doğru sölemiş kuzum...bizde akşam annemlerden dönerken arabada eşime dedim..annen çorap almış sana diye..güldü..bende dedim evliliğimize yaptığı bu katkıdan dolayı o çorapları bir eser olarak saklıcam diye..kahkahayı patlattı benim koca..dedi bana sen artık takma bunları kafana..bal birlikyteyiz ve eevimizde gidiyoruz..bu konular sadece bizi üzer unutmaya çalış..ben sana unutturamıyormuyum dedi..çok üzüldüm öle deyince..bir dahada bişi sölemem...kocamı üzemem
[/B]
ayy yaa sorma bende adamın üstünü hep açıyorumç....koskoca 2 kişilik yorganı alıyorum üstüme..yarısında sarılıyorum...adamda diyorki o yorgana sarılacağına bana sarılsan fena olmaz yani diyor
üzme tabi onların gerçekten bir suçu yok kimseye sorulmuyo aile seçme hakkı vermiyo. bizimde nasibimizde bu varmış napalım.
ama yaşadıklarım benim ne kadar olgunlaştığımı gösterdi bana ben pire için yorgan yakan insan susabiliyorum eşim üzülücek diye sineye çekebiliyorum yine eşim için o insanlarla birlikte olup yüzlerine gülebiliyorum ben gerçekten büyümüşüm
kızım alışık değildim napimmm e bide yoruluyorum Allahtan benim kocanın yorgan alışkanlığı yok tek sıkıntısı onu yatağın sonuna ötelemem (nasıl yapıyorum koca adama bunu bilmiyorum ama) dün akşamda yastığını almışım işte alışıcaz zamanla
bende hep esımın uzerıne uzerıne gıdıyorum
yastık yorgan kendıme cekıyorum
mouseem esım hala yazıyor mufak dolabı tamammı bakıyormusun :S
allahım ezılıyorum
ne yapsam bılemıyorum
o evınkırasını alabılırım yanı kıra derdım yok
yapayımmı kızlar
he dıyımmı :S
üzme tabi onların gerçekten bir suçu yok kimseye sorulmuyo aile seçme hakkı vermiyo. bizimde nasibimizde bu varmış napalım.
ama yaşadıklarım benim ne kadar olgunlaştığımı gösterdi bana ben pire için yorgan yakan insan susabiliyorum eşim üzülücek diye sineye çekebiliyorum yine eşim için o insanlarla birlikte olup yüzlerine gülebiliyorum ben gerçekten büyümüşüm
valla bilemiyorum nasıl itelediğini kuzummm...geçen gün ghece ben bir tane yapıştırmışım...dönüyormuşum herhalde yüzüne şap diye vurmuş..ne oldu ne oldu diye uyandı adam..koptuk gece gecealışıcam herhalde 5-6 ayda
kimse doğru düzgün uyuyamıyor galibaa
allahım ezılıyorum
ne yapsam bılemıyorum
yapayımmı kızlar
bende çokkk seviyorummm burayııııdoğru sölemiş kuzum...bizde akşam annemlerden dönerken arabada eşime dedim..annen çorap almış sana diye..güldü..bende dedim evliliğimize yaptığı bu katkıdan dolayı o çorapları bir eser olarak saklıcam diye..kahkahayı patlattı benim koca..dedi bana sen artık takma bunları kafana..bal birlikyteyiz ve eevimizde gidiyoruz..bu konular sadece bizi üzer unutmaya çalış..ben sana unutturamıyormuyum dedi..çok üzüldüm öle deyince..bir dahada bişi sölemem...kocamı üzemem
yaa bizde geç uyuduk..kombi bozuldu..banyoda kaldım soğuk suda..dondummmonu yaptık ettik derken gece yarısı oldu
evet kuzum yaaa..ama daha eşime sölemicem..azıcık zorlanalım..ödeyemezsek altından kalkamazsak öle isterim ailemden
tabii kızım akıllıyım..buradan okuduklarımdanda öğreniyorum bişiler yaniii
eşimin yanında geçen gün girdim..iş çıkışı sizin yazdıklarınızı okuyodum..eşime gel beraber okuyalım dedim..yok artık sıkıldım..merakım gitti bakmıyorum dedi
seviyorum bu topiği ben yaaa
hoşgeldin canım nasılsıngünaydın herkese
ohhh bugün cuma çok mutluyum
allahım ezılıyorum
ne yapsam bılemıyorum
yapayımmı kızlar
naptınız canım ev işini ne yapmaya karar verdiniz
kararsısız guzelım ya
isyancım ve mmousee cim benzer şeyler yaşamışız ve bende diyorum bu evlilik karşıma çıkan aile beni olgunlaştırdı, haksızlık karşısında isyan çıkaran ben
susmayı öğrendim, olgunlaştım, anlamadığım istenmeyen gelin olsam dicem, sözde çok seviolar gibi görünüyorlar ama içlerinden yaptkları sevdiğin insana yapılacak davranışlar değil.
İlahi adalet diyorum, Allahım sen büyüksün her zaman.
yorgan mevzusu açılmış b bizimki yorganı üstümden alır gecedonarımm bendeeeeeeeeeisyanım çok güldüm yapıştırdınnn heeeeee gecen benmki rüya görüyomuş birine yumruk atıyomuş rüyasında iyik,i sana yapışltırmakdım diyo bidee gecen sabah bi kahkaha atıyıo benmki görmen laızm rüyasında gülüyo bian uykudan uynadım baktım bi fülüyooooooooo kahkaha atıyooo uyandım kalk die noluyo diyo gülüyosun dedimmm
tatlım bizimkilerde aynı ya görsen birde beni çok seviyorlar kızımda kızım onlara el öpmeye gittim sarılıp durdu istenmeyen gelin olsam yine hadi dicem ne enteresan bişi bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?