Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
doğru sölemiş kuzum...bizde akşam annemlerden dönerken arabada eşime dedim..annen çorap almış sana diye..güldü..bende dedim evliliğimize yaptığı bu katkıdan dolayı o çorapları bir eser olarak saklıcam diye..kahkahayı patlattı benim koca..dedi bana sen artık takma bunları kafana..bal birlikyteyiz ve eevimizde gidiyoruz..bu konular sadece bizi üzer unutmaya çalış..ben sana unutturamıyormuyum dedi..çok üzüldüm öle deyince..bir dahada bişi sölemem...kocamı üzemem

ibet çok sessiz benimde başım zonkluyo ya 2 gün üst üste uykusuzluk yaşadım... şimdi zombi gibiyim...

yaa bizde geç uyuduk..kombi bozuldu..banyoda kaldım soğuk suda..dondummm onu yaptık ettik derken gece yarısı oldu
boşverin ya eşinizşesorun olmasınndaaaaaa altınları pulları onlaırn olsunlarrrrrrrrrr bizlere bulaşmasınlarda

isyancımda
sevindim senin adınaaaaaaaa borcunuzu bi nebze daha ödersiniz

evet kuzum yaaa..ama daha eşime sölemicem..azıcık zorlanalım..ödeyemezsek altından kalkamazsak öle isterim ailemden
sen çok akıllı kıssın vesselamm
okumuyorum artıkmı dedi kıs yoksaa

rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım inşş zamanla bi evinizde olur sıkmayın canınızı kuzum

tabii kızım akıllıyım..buradan okuduklarımdanda öğreniyorum bişiler yaniii
eşimin yanında geçen gün girdim..iş çıkışı sizin yazdıklarınızı okuyodum..eşime gel beraber okuyalım dedim..yok artık sıkıldım..merakım gitti bakmıyorum dedi

seviyorum bu topiği ben yaaa

Son düzenleme:

ayy yaa sorma bende adamın üstünü hep açıyorumç....koskoca 2 kişilik yorganı alıyorum üstüme..yarısında sarılıyorum...adamda diyorki o yorgana sarılacağına bana sarılsan fena olmaz yani diyor

üzme tabi onların gerçekten bir suçu yok kimseye sorulmuyo aile seçme hakkı vermiyo. bizimde nasibimizde bu varmış napalım.
ama yaşadıklarım benim ne kadar olgunlaştığımı gösterdi bana ben pire için yorgan yakan insan susabiliyorum eşim üzülücek diye sineye çekebiliyorum yine eşim için o insanlarla birlikte olup yüzlerine gülebiliyorum ben gerçekten büyümüşüm

kızım alışık değildim napimmm e bide yoruluyorum Allahtan benim kocanın yorgan alışkanlığı yok tek sıkıntısı onu yatağın sonuna ötelemem (nasıl yapıyorum koca adama bunu bilmiyorum ama ) dün akşamda yastığını almışım işte alışıcaz zamanla

bende hep esımın uzerıne uzerıne gıdıyorum
yastık yorgan kendıme cekıyorum

aynen kuzum yaaa...ben sabrı öğrenmişim en büyük aşama bu..ben gibi çabuk sinirlenen insan kuzu oldu ya başka bişi demem yani..helal oldun onlara valla tebrik etmek lazım...aslanı kediye çevirdiler...onları alkışlamak tebrik etmek lazım bu konuda

mouseem esım hala yazıyor mufak dolabı tamammı bakıyormusun :S
allahım ezılıyorum
ne yapsam bılemıyorum
o evınkırasını alabılırım yanı kıra derdım yok
yapayımmı kızlar
he dıyımmı :S

valla bilemiyorum nasıl itelediğini kuzummm...geçen gün ghece ben bir tane yapıştırmışım...dönüyormuşum herhalde yüzüne şap diye vurmuş..ne oldu ne oldu diye uyandı adam..koptuk gece gece alışıcam herhalde 5-6 ayda

bende hep esımın uzerıne uzerıne gıdıyorum
yastık yorgan kendıme cekıyorum

kimse doğru düzgün uyuyamıyor galibaa

bence he de kuzummm..en azından şu kafandaki dertten kurtulursun yani..eşin istiyorsa biliyorsa herşeyi sorun olmaz..bence sende yepyeni bir hayat olarak bakarsan o eve sorun olmaz gibi..ama işte akrabalrla çık sıkı fıkı olmak beni düşündürüyor :44::44::44:

isyancım ve mmousee cim benzer şeyler yaşamışız ve bende diyorum bu evlilik karşıma çıkan aile beni olgunlaştırdı, haksızlık karşısında isyan çıkaran ben
susmayı öğrendim, olgunlaştım, anlamadığım istenmeyen gelin olsam dicem, sözde çok seviolar gibi görünüyorlar ama içlerinden yaptkları sevdiğin insana yapılacak davranışlar değil.
İlahi adalet diyorum, Allahım sen büyüksün her zaman.

:) nazlanıyoruz :) hahaha

bende çokkk seviyorummm burayıııı
enişte bizden sıkıldıı
hepimzi burdan bişiler öğreniyoruz hanımlarr

günaydın herkese

ohhh bugün cuma çok mutluyum
hoşgeldin canım nasılsın
ee tabi bugün sizin için son günn
ama ben yarında çalışıyorum

canım orayı kiraya ver onun parasınıda bankada biriktirin
en mantıklısı bu bende artık
iyise beynin karıştı seninde:86::86::86::111::111::111::111::111:

kararsısız guzelım ya

geçmşite yazdıklarına göz gezdirdim ama bişey anlamadım.. karar vermekte cidden zorluk çekiyorsun. en güzeli hayırlısı ne ise o olsun de canım..
ve anladığım kadarı ile baktığın beğendiğin evlerde öyle ucuz değil benim fikir biriktir paranı istediğin evi al otur.

yorgan mevzusu açılmış b bizimki yorganı üstümden alır gecedonarımm bendeeeeeeeee isyanım çok güldüm yapıştırdınnn heeeeeegecen benmki rüya görüyomuş birine yumruk atıyomuş rüyasında iyik,i sana yapışltırmakdım diyo bidee gecen sabah bi kahkaha atıyıo benmki görmen laızm rüyasında gülüyo bian uykudan uynadım baktım bi fülüyooooooooo kahkaha atıyooo uyandım kalk die noluyo diyo gülüyosun dedimmm

tatlım bizimkilerde aynı ya görsen birde beni çok seviyorlar kızımda kızım onlara el öpmeye gittim sarılıp durdu istenmeyen gelin olsam yine hadi dicem ne enteresan bişi bu :)

komedi dolu geceler yanii

tatlım bizimkilerde aynı ya görsen birde beni çok seviyorlar kızımda kızım onlara el öpmeye gittim sarılıp durdu istenmeyen gelin olsam yine hadi dicem ne enteresan bişi bu :)

işte dışarıdan aynen öleee bizimkiler daha adı konulamamış vaka kuzum...henüz araştırılıyor..türlerinin ilk örnekleri olunca araştırılmada...yeni vaka

Yeşil Mercimekli Poğaça

İnanın tadabileceğiniz en leziz şeylerden biridir bu poğaça. Yumuşacık hamuru ile uyum içinde ağzınızda eriyen yeşil mercimek, size harika bir deneyim yaşatacağından eminim. Haftaya Salı günü bu poğaçalardan nazik ricası üzerine, Pilates hocam İpek için yapmayı düşünüyorum, bakalım o da benim yukarıda tarif ettiğim keyifi alabilecek mi? Yorumlarını sizinle paylaşacağım (Tabi güzel yorum olursa, yoksa yorum morum unutun :)) Bu tarifi ilk, Arzu Aygen ve Ülfet Aygen'in "Beyaz Unsuz Hamur İşleri" kitabında görmüştüm. Zamanla tarifi biraz kendime göre değiştirdim. Bu arada bu kitabı mutlaka öneriyorum, çok güzel anlatılmış, tarifler çok pratik ve leziz (denedim, biliyorum) anlayacağınız dolu dolu bir kitap. Ayrıca yazar, soframıza farkında olmadan koyduğumuz sağlıksız ve işlenmiş yiyeceklerle ilgili de çok güzel bilgiler veriyor.

Malzeme ( Yaklaşık 25 adet poğaça)

İç Malzemesi;

1 su bardağı yeşil mercimek
2 adet orta boy soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber
2 tatlı kaşığı kimyon (Fazla kimyon sevmiyorsanız bir kaşık kullanabilirsiniz, ancak unutmayın ki bu poğaçanın özelliği kimyonlu olmasıdır)
1 çay kaşığı tuz
Hamuru;

2 su bardağı tam buğday unu
2 su bardağı organik beyaz un (Ben Pınar Hanım'ın Kars buğdayından yapılmış ununu kullanıyorum)
1 su bardağı yoğurt
1 tam yumurta, 1 yumurtanın beyazı (sarısını ayrı kaba ayırın)
125 gr oda ısısında yumuşamış tereyağı
1 çay kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı doğal kaya tuzu
üzeri için çörek otu
Yapılışı;

Mercimeği kısık ateşte iyice yumuşayana kadar haşlayın, süzün
Tabanı kalın bir tencerede zeytinyağını ısıtın
Küp küp doğradığınız soğanları orta ateşte hafifçe kavurun, mercimeği ilave edin
Tuz, karabiber ve kimyonu ekleyin ve 5 dakika daha pişirin. Soğuması için bekletin
Fırınınızı 200 (turbo ise 180) derecede ısıtın. Fırın tepsisini yağlayın
Unu geniş bir kaba alıp ortasını havuz şeklinde açın
Una, bir tane yumurtayı, bir yumurtanın beyazını, tereyağını, yoğurdu, karbonatı, tuzu ilave edin ve kabın kenarlarından kolayca ayrılabilecek kıvama gelene kadar yoğurun ( hamur yapışkan ise biraz daha un ilave edin)
Hamur yumuşak ama ele yapışmayan bir kıvamda olmalı
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayın
Kahve tabağı büyüklüğünde açın ve bir yarısına bir yemek kaşığı dolusu harç koyup diğer yarısını üzerine kapatın
Kenarlarını parmaklarınızla bastırın, sonrada o kenarı yukarı doğru yuvarlayın ve tepsiye yerleştirin
Poğaçaların üzerine ayırdığınız yumurta sarısını sürün ve çörek otu serpin
Isınmış fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 25 dakika pişirin
Ve Mutlu Son...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…