Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım sen neden eşinle doğru düzgün konuşmuyosun tedirginliklerini söylemiyosun belki başka bir yol bulursunuz yada onun sana yaklaşımı seni daha da rahatlatır. şimdi biz sana ne dersek diyelim fayda etmicek. eşinle otur ve aklında ne tedirginliğin varsa sor danış eminim daha faydalı olucak

acıktımmmmm güzel görünüyorrrr

selam bayanlar.
Cumanız mübarek olsun. Allah ım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş.

geçmişe göz attım gene altın gen kv mevzuları. kızlar bu kadar konuştukça zamanla unutacağınız varsada unutmazsınız ve siz bile farketmeden evdeki huzurunuzu etkiler. yaptılar yapmadılar onların şerefleridir.bence açıkcası kötü şeyler yazamışsınız ama şükredin ya huzurunuz ya olmasaydı. ayrıca değer verildiği kadar değer verirsiniz olur biter.(ben 1 ay içinde herşeyimi verdim ama huzurumda yoktu mesela. ama inanın sizin burda konuştuğunuzun yarsısı bile kadar konuşmadım. huzurum olsaydı hiç aklıma gelmezdi.)
yenidendoğdum canım çok iyi düşün. eşinin sana bu konuda ısrarlı olması seni baskı altına sokuyor sanırım. ama unutma sen kendine geçmişden bağımsız bir hayat kurdun. geçmişin asla ne şekilde olursa olsun önüne gelmesine izin verme. unutma o evde mutsuz olursa kocanıda mutlu edemezsin. bence kirasını al evinin kirasını öde. bu mevzuda kapansın.yazık yaşadığın strese.

good kız dün defneli ye etmediğini bırakmadın bugünde canım demişsin. neyse eskiye döndün dün sen de bir haller vardı

[sıze=3]citllllllll snein resmini görmedim hiççç
sen kaldın bir görmediğim kızlardan sanırım
bir foto koyda görelim yaaaaaaaa[/sıze]

kızlar bireysel emeklilik yaptırın 10 yıl sonra emekli olun
emeklilikte çok para almasanız bile birikmiş paranız olur bu şirkete girdiğimde patrın söyledi sallamadım
şimdi çok pişmanım keşke yaptırsaydım diyorum

evlendikten sonra yaptırdık ayda 100 TL ..

ve 5 gün sonra tam 1,5 yıllık evli oluyoruz :123: :123:

[sıze=3]citllllllll snein resmini görmedim hiççç
sen kaldın bir görmediğim kızlardan sanırım
bir foto koyda görelim yaaaaaaaa[/sıze]

kıs nasıl görmedin beni kalpler asiyle buluştukya koyduyaaaa

benm telim kötü kuzu kalpleraside gördü koysam bile kötüüü çıkıyoootel ihyacım var ama kendimi düzeltmem lazım anacım koyamıyorum bu yüzden

inş nice nice 1,5 yıllar deviririsiniz ömrünüzün sonuna kadar

yarın ben çalışıcammmm

bu akşam menümmm

kuru fasülye+pilav+mercimek çorbası...sağolsun annem kur fasülye yapmış bana..

yarında hamsi balık+salata+kola

oh oh annen hepsini yapıyo yılluyo bende yarım gün burdayımmm akşamdan yoğurcm hamurunu gelince hemen atarım fırına kociş gelene kadar pişerrrrrrr

evet canım, en önemlisi huzur, dediğin çok doğru değer verildiği kadar değerverilir. Bende düğünün ertesi günü eşime verdim hepsini bankaya yatırdı, ama kendi hesabına,
tabiki eşime güveniyorum güvenimi sarsan bi durum olmadı çok şükür ama en azından ortak yapalım demesini beklerdim, hoş o deseydide ben yine onun adına olsun derdim evimin erkeği :) ama erkekler biz bayanlar kadar düşünceli ince olamıyorlar istisnalar hariç tabi..

evliliği ayakta tutan bana göre güven ve saygıdır. bunların olmadığı yerde sevgi olduğuna inanmıyorum ben. sen şükret olmamaış olmasında bundan sonra inş. ama olurda bir fırsat olursa ortak ol hesaba sen. sonuçta para ikinizin parası

kıs dünü karıştırma
bugün iyi hissediyorum kendimi aslında birazcık ağrım varr:26:
kimseyle uğramam sanırım
amin inşallah canım evlendikten sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyorum neyseki tek gelinim eskimek gibi ihtimalim yok. gördükleri görecekleri benim işte

ayy bende tek gelinimmmm
bu arada nice nice senelere inşşşş

haklısın canım, olmadı ama şöle bişey oldu, düğünde benim çevremden gelen takı miktarı eşiminkinden fazlaydı, sonuçta önemsemedim ikizimin dedim, bizden bir süre önce görümcem evlenmişti, onun takısı eşinin çevresinin taktığı ile aynı olmuş altınlara bankaya ortak hesaba yatırmışlar, bunu ben evlendikten çok sonra öğrendim, bana söylemekle dalga mı geçti salaksın senmi demek istedi onu anlayamadım doğrusu:) ama eşimin ailesi kendi çıkarları konusunda inanılmaz bencil ve hesapcı insanlar, ben 3 5 hesabı yapmadım da bu aile niye karşıma çıktı diye zaman zaman çok üzülüyorum.

canım kimse hakettiğini yaşayacak diye kayde kural yok.yaşamıyorda örnekleri çok. ben neler yaptım ne buldum diye düşününce bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. hani insanda cinnet hali olur ya aynen öyle oluyorum. ama artık boşverdim Allah sorsun diyorum. inanıyorumki soracak ama vakti var ben o vakti sabırla bekliyorum.
seninki para mı yoksa altın olarak kasa mı kiraladınız?

düşününce kafayı yememek elde değil zaten, hep diyorum Allah sağılığımızdan işimizden etmesin, yok canım kasa diil altın hesabı şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…