Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
oh oh annen hepsini yapıyo yılluyo bende yarım gün burdayımmm akşamdan yoğurcm hamurunu gelince hemen atarım fırına kociş gelene kadar pişerrrrrrr

sağolsun annem hep yapıyor.. elleri dert görmesin inşşş
ohh kocana yarın ziyefet var desene

bende tekimmmmmmmmmmmmmmdün milleti pataklıyodukj bugün iyiyizzzzzzz
aslında ben değilim yaa
çok üzgünüm hemdeee
sende bendensin.. mecbur benimle iyi geçinmek zorundalar
eşim anne tarafında tek erkek baba tarafında da erkek var ama 2 yaşında yani damat bol ama gelin göremeyecekler

benim tarafımdada kız bol erkek 3 5 tane varr
ama eşim tarafında eşit sanırım tanımıyorum çünkü bi çoğunu

sızın basınızı yedım sımdı baska kızların yıyorum :44::44::44::44::44::44:

yarın ben çalışıcammmm

bu akşam menümmm

kuru fasülye+pilav+mercimek çorbası...sağolsun annem kur fasülye yapmış bana..

yarında hamsi balık+salata+kola

Selam kizlarrr
mausecim sana katiliyorum ben de oyleydim esim icin yuvam icin bebegim icin cok sey yutuyorum hem de cokkk... Ben de cok cadiydim hatta annem de diyo sen herkese cat cat sayardin laflari simdi cok durgunlastin diyo. Yapiyoruz iste eslerimizle mutlu olalim yeter ben de senle ayni durumdayim ne yapalim biraz bekler evimizi istedigimiz sekilde aliriz insallah...

İsyancim bu aksam benim menu de kuru fasulye pilav mercimek corbasi ne tesaduf:)) ama benim annecim yanimda yok o yuzden kendim yapicam... Buarada ben de burayi ve sizleri cokkk seviyorummm)

benim tarafımdada kız bol erkek 3 5 tane varr
ama eşim tarafında eşit sanırım tanımıyorum çünkü bi çoğunu

zamanla tanışırsınız..

bu hafta hiç eeve girmedik he şaka gibi kendimden çok gezeni tanımıyorum artık heeeeeeee

bu akşam arkadaşlarla dışardayız eğlencez
yarın misafirim var
pazar doğum günü var deli dana gibi geziyoruz.

yenidendoğdum düşün bunca gezmeye rağmen kredimizde ödeniyor

Benimde çok uykum varrrrrrrrrrr
akşam iş çıkışı inşaallah mağazalaı dolaşıcam
bişiler bakıcam kendime
yarında liseden arkadaşlarla günümüz varrr
pazar günüdü üniversiteden arkadaşla kahvaltıya gidicez inşaallah
akşam biraz keyif yapmak istiyorum ıvır zıvır alıp elimde kumanda zaping yapmak istiyorum oley oleyyyy:118::119::131::83::124::124:

canım maaşallahınız var başka bir yerden destekiniz var mı?peki
yani biz haftanın her günü dışarda olsak evin yolunu zor buluruz vallahi
ama eğer niyette ödemek varsa bir şekilde ödeniyor zaten
birde aldığın maaşı ayırıyorsan borcuna tamamdır
zaten siz evde mutfak,elektirk su masrafnızda çok olmaz
dşünürsen

Bugun kendimi biraz daha iyi hissediyorum az sonra kalkip ortaligi duzlicem mutfagi temizlicem evi supurecem kocis gelince de silsin hamile hamile bu kadar yapabiliyorum bir de camasirlari makineye atip kuruyanlari katlicam

ohhh kuzum gez gez..evlenince öle kendin gezemiyorsun...eşim le yapışık ikiz gibi olduk yaneee...şimdi keyfini çıkarrr

hay maşallah size kuzum..1 haftadır nerelerdesiniz ölee :44::44::44: yaa biz gezmeyi çok sevmiyoruz..yotgun oluyoruz zaten..akşam evimizde olmak bana daha güzel geliyor..hafta sonu gezmek iyi oluyor...hafta içi birtek ailelere gidiyoruz.

kızçeler neredesinizz

masatakvimim naptı yaaa acaba banka görüşmesini :44::44::44: girmiyor artık doğru düzgünn

yok canım extra ne benim ailem ne de eşimin ailesi yardım etmiyor.istesek ikisi de eder ama çok şükür bir şekilde gidiyoruz.
Borç yiğidin kamçısı derler ya borçsuz hiç bir iş olmuyor. borca girdin mi başladın mı bir şekilde ödeniyor.
haftaiçi ful dışardaydık ama annelere faland a gittik 2 günü öyle geçti zaten 1 gün bizimkilere bir gün kv gittik diğer günler dışardaydık..
bizim sık sık gittiğimiz tophanemiz var nargile içmeye gideriz ödediğimz hesapta 20 yada 25 tir.
faturalarımız çok düşük gelmiyor. idare eder yani...
mutfak masrafımız devamlı oluyor şim her gün işe yemek götürüyor hafta da 1 mutlaka misafir oluyr aylık 250 buluyor işteee

ptesi bebek görmee gittik sonra anneme geçtik
salı arkadaşlarlaydık
çarşamba kv gittik
perşembe hastaydım evdeydim
cuma arkadaşlarlayız

bu aksam ıs yerınden ıkı arkadasım bana gelıyor

kararımıda verdım
spedeyy bız gezemıcez canım epey evırdık cevırdık kalan parayı artıramadık suanda mesela ege kekelemeye basladı dr goturucez 180 lıra doktor konteolu pedagog kac zaman gıderız bılmıyorum

bu sefer basaramadımmı ne ıstedıgım olmadı

eşinizle ayrı ayrı takıldığınız oluyor mu ? benden söylemesi çok sıkmayın bzen siz arkadaşlarınızla takılın onlar ayrı takılsın bunu ilk zamanlar yapamayabilirsiniz ama zamanla ayrı ayrı da takılıyprsuuz
ilk zamanlar hep beraber bişeler yapalım diyorduk ama baktık öyle olmuyor

bız ayrı cıkmıyoruz ben bır kere sınemaya gıttım bır kerede esım arkadaslrıyla azıcık gorustu
buarada yarın asure yapıcam
gelın mevludumu yenı evımde yaparım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…