Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kararın ne kuzum pekiiiii

valla bana kalırsa c.tesileri ayrı takılalım diyorum ama eşimin görnlü olmuyor..işten çıkıyoruz hopp yine birlikteyiz..arkadaşlarımızda genelde ortak zaten..birlikte görüşüyoruz..akşam bir erkek arkadaşları ile grüşeceği zamanda benidfe götürüyor eve yalnız kalamazmışım..bu böle devam edermi bilemiyorum tabii

laptop kırıldıya gıremıyor o yuzden cok suık gecenlerde su ev ıcın konusmustuk

dımı ya o kadar yedım sızı sımdı kararı nıye soylemıyorsun dıyeceksınız
o eve gecıcez kuzum
anasını aglatarakınsallah

sımdı da 3 ay once yerlestım eve bır daha baslıcak hazırlık
sonrada esyalarımız az gelecek yemek odamız yok meela ama orası salon salomac seklınde halılarımız kucuk gelecek yazık onlara yandım valla yepyenı kalacaklar

mutfak dolabı bakayım bıraz

hayırlısı olsun canım,
eşyalar için çok dert etme yettiği kadarını kullanırsın, yeni alacaklarını şuankilere uygun kombin edersin olur biter..

enine boyuna düşünmek lazım canım. bide ev aldktan sonra çocuk fikri de zamanla uzaklaşıyor. biz hala düşünmüyoruz mesela öyle planınız var ise ev için bekleyin derim

bız ayrı cıkmıyoruz ben bır kere sınemaya gıttım bır kerede esım arkadaslrıyla azıcık gorustu
buarada yarın asure yapıcam
gelın mevludumu yenı evımde yaparım ınsallah

inşallah

zamanla ayrı ayrı vakit geçirmekte keyif veriyor eşim evde ps3 oynuyor ben arkadaşlarla geziyorum hafta da 2 kez maçı var mesela o günlerde ben kız arkadaşlarımla geziyrum

ev almıyoruz speedy babamın evıne gecıcez

sımdıde eve lamınat seramık dolap vs begeneyım

konuştum kızçelerrrr
kurttan çıkmış arkadaşında çay içiyolarr
banka işi olmamış daha doğrusu çok uzak yerdeymiş o yüzden istememiş
çok öptü sizlerrr

ohhh be ne guzel

hayırlı olsun uzaksa hıc bulasmasın valla 1 saat yol gelıyorum sehırler arası yolculuk gıbı

bende aradım cvp vermedi..uygun değil galiba kuzum...
alla alla neden duygusalsın sen bakımmm yerim seniii
ben konuştum canım arkadaşında
bilmiyorum ağrılarım başladı reng olacam sanırım:26:
Yenidendogdum eve karar verdin mi canim?

Gooddd niye canin sikkin bisey mi oldu tatlim???

rengl olacam canım duygusala bağladım bugün kendimi
dün bayaaaa ağrasiftimm

kızlarrrrrrrr buyrun sohbeteeeeeee
eşlerimizden veya nişanlımızdan önce görüştüğümüz ama olmayan veya evlilik eşinden döndüğümüz olaylar oldu mu?

Mesela ilk ben sordum ilk ben anlatayım öyle ise
devamıda sizden gelsin.

Bundan 4-5 sene evveli biri ile tanıştım bir vesile ile.
çocuğun ailesi memlekette kendisi burada şantiyenin verdiği dairede kalıyordu.
Neyse biz bunla 4-5 sefer görüştük ama bu süre 3 aylık falandı çünkü iş gereği bir pazar şantiyede bir pzar izinli idi.
Bu bana niyetini söyledi evlenmek istediğini ve aileinin getirmek istediğini bende ailem ile paylaştım neyse tamam dendi.annesi memleketten gelince ilk defa benimle ayrı görüşömek istemiş bizde bir yerde annesi,teyzesi ve o şahıs
görüştük.tabiki bendeki heyecan son gaz.neyse bu teyzesi olacak kadın zengin,görgüsüz,kibirli,ukala daha sayamadığım birçok şey.işte biz m..... çok severiz,o bizim değerlimiz,onu üzecek kızı bizde üzeriz gibi laflar etmeye başladı.sürekli paralarından,evinden(yok şu kadara mutfak yaptırdık,yok ortaköyde oturuyorlamış orası zengin yeri imiş diğer yerler gariban yeri gibi)saçma sapan şeyler konuştu.ben tabiki şok oldum.neyse ayrıldık biz ben çok bozulduğumu şahısa söledim.oda güya teyzesine sölemiş o terbiyesiz kadında işte benden özür dilemek istemiş vs vs.ama tabiki yalan.onda utanacak yüz olsa onları sölemedn önce düşünürdü.neyse bu arada çocukta aşkından ölüyor,senin gözündeki yaşa kıyamam,değerlim vs vs .işe mesajla uyandırmalar,şiirler,yazılar bendeim tabiki aykalrım yerden kesik.
Neyse bize gelecekleri gün geldi çattı biz annesi ve teyzesini beklerken teyzesnin eltiside geldi.
Bu kadın teyzesindende görgüsüz,kibirli bir kadın.
Kızlar orada konuşulanlar hala gün gibi aklımda.ve aklıma geldikçe içim içimi yiyor nasıl ağıazlarının payını veremedik diye.resmen bize hava atmaya gelmişelr bu kadınlar.
Konu aynen şunlar;hep maddiyat hep maddiyat,zenginlik,okudukları okullar,yedikleri yemekler,giydikleri markalar,oturdukları yerler,arabaları yemin ediyorum hep bunları anlattılar .iki çiftle ilgili hiçbişi konuşulmadı bizimle ilgili yani.neyse bunlar gittiler biz tabiki şok.çocuk bana akşamına mesaj atıyor ben düşündüm taşındım bu iş olmayacak diye.birgün öncesinden ölen biten çocuk pat diye mesajla bitirdi.o zaman allah biliyor çok ah ettim hem ona hem ailesine.resmen bizi paraları ile ezmeye çalıştılar.annem ağzını açıp bişi demedi.ben zaten bişi demedm.bizi hiçbişi bilmeyen insan yerine koydular.2 sene ah ettim onlara.geçen sene umreye gittiğimdede dedim hakkımı helal ediyorum.allahım bende hakları kalmasın diye.mesela ben bunu nişanlıma anlatmadım hiç gerek duymadım.
Ne insanalr var sen kızın ailesine evine gidiyorsun umutları ile oynuyorsun rabbim zaten sen ah etmesen bile çıkartır bir taraflarından.

Sizdede var mı böyle olaylar

evet canı mbabamın evıne gecıcem
baska turlu dıllendırmıcem yoksa etkılenırım babamın evı orası bızze hedıye ettı

İyi dusunmussun tatlim icini de zevkine gore yaptirirsin esyalari da dert etme ev kredisi odemedikten sonra yavas yavas halledersin. Evinde mutlu huzurlu bir omur gecirirsiniz insallah canim. Evet dedigin gibi hicbirseyi dillendirme mutlu mesut onune bak

bende yok guzelım da ne olsun ama benım boyle bı akrabam olmustu bılıyormusun o kadar gorucu usulu tanıstırdılar gorustuler ısteme oldu nısan takılacak vaz gecmıs cocuk kızın evındeydı nısan
kapıya gelıp cocugun enıstesı(eskı kp) vazgectık deyı vermısler cok uzulmuslerdı
annemın teyzesının kızı oluyor kızın annesı 2 ay sonra vefat ettı kanser oldugu ortaya cıktı ve oldu
bunu yapan cocukta benım eskı eısmın teyze oglu

eskı esımın dayısıda esını hamıleyken terk etmıs kadın hamıleyken evlenmıs o cocugu 18 yasında aradılar ben o donem duyuyordum adam kendı hayatıma daldım cocugu unuttum dıyodu
o cocuku annemler tanıyor ama hıc acık acık osrmamıslardı ne hıssettın duyunca buyuyunce uzuldunmu eksık buyudunmu duye
oda nalatmıstı egenın 2 dogum gunu gectı hep egeye hedıyeler gonderdı o adam dıyım cunku 45 yasında kendısı suanda babasını hıc gormedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…