Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
biz eşimle liseden beri birlikte olunca tek evlilik meselesinizi birbirimizde düşündükk...hatta lisede iken ben dalgasına çıkmaya başlamıştım yanii

üniv zamanında 3 sene çıktığım çocuk oldu onunla hayaller kuruyoduk ama bütün hayalleri benim memlekete dönmemle yok oldu gitti. bursada okudum okul bitmiş ama ben orda yaşamaya devam ediyodum çalışyodum. annemin kanser olduğunu öğrendiğim günden 2 gün sonra bütün eşyalarımı toplayıp memlekete geldim. annem ameliyat oldu kısa süre sonra babam üzüntüden şeker komasına girdi 15 gün hastanede yattı felç olucaktı nerdeyse bu arada bu hayalleri kurduğum adam beni terketti çok asabiymişim onu anlamamışım vs vs 1 sene acısını yaşadım onca üzüntünün üstüne hemde. ayrıldıktan sonra eşimle tanıştım 40 gün falan çıktık sonra bu eski erkek ark askere gitmişti beni aradı biz tekrar konuşmaya başlayınca ben eşimi terkettim aynı gün. tabi tek amacı benimle oynamakmış şrfzin.... biz yine ayrıldık yine acı çektim tabiki. bu arrada eşim beni hiç boş bırakmadı ya msj attı ya aradı ama hep beni sevdiğini dile getirdi. 1 sene sonra birgün çarşıda gezerken canım sıkıldı bütün ark işi vardı dedim eşimi arasam gelir kesin ve geldi o günden sonra da beni hiç bırakmadı zaten çok şükür

spid tkipte gordum yazdıgını ve sana masallah demek icin geldim buralara kadar ... o kadar geziosunuz borcunuzda odeniyor bişeyden geri kalmıyorsunuz masallah yüz bin kere

yuvanızın bereketine hayranım darısı basıma...

sizlere de mutluluklar diliyorum 2012 gelinlerii

ben hiç önceden konustuğum olmadı evlendik eşimle ilk aşkım başkada olmadı aynı isyan gibi 5 yılda evlendikkkkkkkkkkkk elfilam bi kzıdım o kazmayaaaa bulmuştur belasını

ben hiç önceden konustuğum olmadı evlendik eşimle ilk aşkım başkada olmadı aynı isyan gibi 5 yılda evlendikkkkkkkkkkkk elfilam bi kzıdım o kazmayaaaa bulmuştur belasını

vayyy bendensin kuzuuu ama ben eşimden önde başka biri ile görüştüm hatta eşimin gözü önünde onunla birlikteydim..o ara eşimle dosttuk...o şahıs beni üzerdi bende eşime anlatı omuzunda ağlardım (bu arada eşim bana aşıkmış dost ayağına yanımda ) sonda o şahısla ayrıldık ama ben deli gibi aşığımmm öle böle değil..sırf onu unutabilmek için eşimle 1 gün öçıktık ben ertesi gün vicdan azabından ayrıldım..rekor kırdım ilişki bitirmede sadece 1 günn
sonra eşim peşimi bırakmadı..1 ay daha çıktı..yok ben o şahısı unutamadımm öle seviyodumkii..eşimden tekrar ayrıldım..5 ay ayrı kaldık..eşim hep peşimde oldu..mektuplar falan yollardı..lisede aynı sınıftaydık derken okul pikniğine gittik eşim bende konuşmak istediğini söledi..yürüyüşe çıktık..tam 4 saat yürümüşüz..hocalar falan bizi kayboldu sanıp aramışlar..o gün tekrar çıkmaya başladık ve bir dahada ayrılmadık... ben çok çektirdim eşime..beni unutsun diye yapmadık kötülük bırakmamıştım o 5 ayda..başka bir adam olsa gelir bir tane yapıştırır çeker giderdi

uhuuuuuuuuuuuuu napmışsın sen herifeeeeeee ben gibisin bende eşimi 1,5 yıl koşturdum ama yılmadııııııı kocişşşşşşşşşşşşş sonra dedim bende seviyorum ulen dedimmmmmmmmmmmdevam ettik işteeeeeeeee bittim ya yazdıklarınaa isyanım

isyancım alemsin vallahi tebessümle okudum :)

yok ulenn yaa ben hemen sebi seviyorum diyemedim...o adamı unutmam 1 yılımı aldı..eşim çok sabırlı çıktı..hep beni telkin etti..çok çektirdim ben eşime..valla intikam alınacak kızdım..ama eşim sabretti ve muradına erdi..ilk eşimi sevdiğimi beni dersane çıkışı eve bırakıyordu..baya üşümüştüm montunu aldı sırtıma koydu..eli o anda omuzuma deydi..bende bişeyler oldu..o an ne oldu ise oldu iştee..o gündür bu gündür aşığım eşimee

isyancım alemsin vallahi tebessümle okudum :)
bende hafiten duygulandım sankii

isyan alemsin kızzz
adama kök söktürmüşsün valla seven adam gelir anacım ben bunu bilirim yani

benim diğer öküzde bilmiyorum ne yaptı hiç haberim yok.
Haberde almadım alacak kimsede yok.
Ama allah biliyor 5-6 kere ağladım nedeni de ailme karşı mahçup oldum.
Ve annesnden önce kendisi geldi çiçekler vs elinde
babam,eniştem,abim,ablam,annem hepimiz evdeyiz saymışız gelmişler
sonra ennesi ve teyzesi ile dışarıda tanıştık
sonrada eve geldiler annesi,teyzesi,teyzesinin eltisi(ne alaka ise terbiyesiz kadın)
kızlar teyzesinin eltisi ne yaptı biliyor musunuz?
Pasta yiyordu pasta düştü.kadın böyle hareketlendi.annemde dediki öenmli değil rahatsız olmayın sileriz
kadın ne dedi ya:''halı önemli değil zaten üstüme bişi olmasın''anneminde halıları bembeyaz el halısı
biz şok olduk.ahlaksız kadınnnn
Birde devamlı şu konu görgüsüz ayılar:kızı amerikada okumuş,kızı atlas jetin oğlu ile evli imiş,kızı çok güzelmiş,akmerkezde dairesi varmış.inanmıcaksınız ama yemin ediyorum nbunu anlattı teyzesinin eltisi.
çook komik şimdi düşünüyorumda ne kadar adi bir olay.
Parayı verende allah alanda allah rabbim çok büyük
he birde şunu diyor eşi doğum gününde orkide yollamış sekreteri halletmiş.
Salak diyo çiçeklerin üstüne boncuklar ,pullar koydurtmuş iğrenççç aynen böyle dedi
kızın adıda ne tesadüf zeynepmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kuzum Allahın sevdiği kulmuşun valla..en baştan kurtarmış Allah seniii...halı önemli değilmişmiş...uyuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…