- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.121
biz eşimle liseden beri birlikte olunca tek evlilik meselesinizi birbirimizde düşündükk...hatta lisede iken ben dalgasına çıkmaya başlamıştım yaniikızlarrrrrrrr buyrun sohbeteeeeeee
eşlerimizden veya nişanlımızdan önce görüştüğümüz ama olmayan veya evlilik eşinden döndüğümüz olaylar oldu mu?
Mesela ilk ben sordum ilk ben anlatayım öyle ise
devamıda sizden gelsin.
Bundan 4-5 sene evveli biri ile tanıştım bir vesile ile.
çocuğun ailesi memlekette kendisi burada şantiyenin verdiği dairede kalıyordu.
Neyse biz bunla 4-5 sefer görüştük ama bu süre 3 aylık falandı çünkü iş gereği bir pazar şantiyede bir pzar izinli idi.
Bu bana niyetini söyledi evlenmek istediğini ve aileinin getirmek istediğini bende ailem ile paylaştım neyse tamam dendi.annesi memleketten gelince ilk defa benimle ayrı görüşömek istemiş bizde bir yerde annesi,teyzesi ve o şahıs
görüştük.tabiki bendeki heyecan son gaz.neyse bu teyzesi olacak kadın zengin,görgüsüz,kibirli,ukala daha sayamadığım birçok şey.işte biz m..... çok severiz,o bizim değerlimiz,onu üzecek kızı bizde üzeriz gibi laflar etmeye başladı.sürekli paralarından,evinden(yok şu kadara mutfak yaptırdık,yok ortaköyde oturuyorlamış orası zengin yeri imiş diğer yerler gariban yeri gibi)saçma sapan şeyler konuştu.ben tabiki şok oldum.neyse ayrıldık biz ben çok bozulduğumu şahısa söledim.oda güya teyzesine sölemiş o terbiyesiz kadında işte benden özür dilemek istemiş vs vs.ama tabiki yalan.onda utanacak yüz olsa onları sölemedn önce düşünürdü.neyse bu arada çocukta aşkından ölüyor,senin gözündeki yaşa kıyamam,değerlim vs vs .işe mesajla uyandırmalar,şiirler,yazılar bendeim tabiki aykalrım yerden kesik.
Neyse bize gelecekleri gün geldi çattı biz annesi ve teyzesini beklerken teyzesnin eltiside geldi.
Bu kadın teyzesindende görgüsüz,kibirli bir kadın.
Kızlar orada konuşulanlar hala gün gibi aklımda.ve aklıma geldikçe içim içimi yiyor nasıl ağıazlarının payını veremedik diye.resmen bize hava atmaya gelmişelr bu kadınlar.
Konu aynen şunlar;hep maddiyat hep maddiyat,zenginlik,okudukları okullar,yedikleri yemekler,giydikleri markalar,oturdukları yerler,arabaları yemin ediyorum hep bunları anlattılar .iki çiftle ilgili hiçbişi konuşulmadı bizimle ilgili yani.neyse bunlar gittiler biz tabiki şok.çocuk bana akşamına mesaj atıyor ben düşündüm taşındım bu iş olmayacak diye.birgün öncesinden ölen biten çocuk pat diye mesajla bitirdi.o zaman allah biliyor çok ah ettim hem ona hem ailesine.resmen bizi paraları ile ezmeye çalıştılar.annem ağzını açıp bişi demedi.ben zaten bişi demedm.bizi hiçbişi bilmeyen insan yerine koydular.2 sene ah ettim onlara.geçen sene umreye gittiğimdede dedim hakkımı helal ediyorum.allahım bende hakları kalmasın diye.mesela ben bunu nişanlıma anlatmadım hiç gerek duymadım.
Ne insanalr var sen kızın ailesine evine gidiyorsun umutları ile oynuyorsun rabbim zaten sen ah etmesen bile çıkartır bir taraflarından.
Sizdede var mı böyle olaylar
biz eşimle liseden beri birlikte olunca tek evlilik meselesinizi birbirimizde düşündükk...hatta lisede iken ben dalgasına çıkmaya başlamıştım yanii
biz eşimle liseden beri birlikte olunca tek evlilik meselesinizi birbirimizde düşündükk...hatta lisede iken ben dalgasına çıkmaya başlamıştım yanii
kızlarrrrrrrr buyrun sohbeteeeeeee
eşlerimizden veya nişanlımızdan önce görüştüğümüz ama olmayan veya evlilik eşinden döndüğümüz olaylar oldu mu?
Mesela ilk ben sordum ilk ben anlatayım öyle ise
devamıda sizden gelsin.
Bundan 4-5 sene evveli biri ile tanıştım bir vesile ile.
çocuğun ailesi memlekette kendisi burada şantiyenin verdiği dairede kalıyordu.
Neyse biz bunla 4-5 sefer görüştük ama bu süre 3 aylık falandı çünkü iş gereği bir pazar şantiyede bir pzar izinli idi.
Bu bana niyetini söyledi evlenmek istediğini ve aileinin getirmek istediğini bende ailem ile paylaştım neyse tamam dendi.annesi memleketten gelince ilk defa benimle ayrı görüşömek istemiş bizde bir yerde annesi,teyzesi ve o şahıs
görüştük.tabiki bendeki heyecan son gaz.neyse bu teyzesi olacak kadın zengin,görgüsüz,kibirli,ukala daha sayamadığım birçok şey.işte biz m..... çok severiz,o bizim değerlimiz,onu üzecek kızı bizde üzeriz gibi laflar etmeye başladı.sürekli paralarından,evinden(yok şu kadara mutfak yaptırdık,yok ortaköyde oturuyorlamış orası zengin yeri imiş diğer yerler gariban yeri gibi)saçma sapan şeyler konuştu.ben tabiki şok oldum.neyse ayrıldık biz ben çok bozulduğumu şahısa söledim.oda güya teyzesine sölemiş o terbiyesiz kadında işte benden özür dilemek istemiş vs vs.ama tabiki yalan.onda utanacak yüz olsa onları sölemedn önce düşünürdü.neyse bu arada çocukta aşkından ölüyor,senin gözündeki yaşa kıyamam,değerlim vs vs .işe mesajla uyandırmalar,şiirler,yazılar bendeim tabiki aykalrım yerden kesik.
Neyse bize gelecekleri gün geldi çattı biz annesi ve teyzesini beklerken teyzesnin eltiside geldi.
Bu kadın teyzesindende görgüsüz,kibirli bir kadın.
Kızlar orada konuşulanlar hala gün gibi aklımda.ve aklıma geldikçe içim içimi yiyor nasıl ağıazlarının payını veremedik diye.resmen bize hava atmaya gelmişelr bu kadınlar.
Konu aynen şunlar;hep maddiyat hep maddiyat,zenginlik,okudukları okullar,yedikleri yemekler,giydikleri markalar,oturdukları yerler,arabaları yemin ediyorum hep bunları anlattılar .iki çiftle ilgili hiçbişi konuşulmadı bizimle ilgili yani.neyse bunlar gittiler biz tabiki şok.çocuk bana akşamına mesaj atıyor ben düşündüm taşındım bu iş olmayacak diye.birgün öncesinden ölen biten çocuk pat diye mesajla bitirdi.o zaman allah biliyor çok ah ettim hem ona hem ailesine.resmen bizi paraları ile ezmeye çalıştılar.annem ağzını açıp bişi demedi.ben zaten bişi demedm.bizi hiçbişi bilmeyen insan yerine koydular.2 sene ah ettim onlara.geçen sene umreye gittiğimdede dedim hakkımı helal ediyorum.allahım bende hakları kalmasın diye.mesela ben bunu nişanlıma anlatmadım hiç gerek duymadım.
Ne insanalr var sen kızın ailesine evine gidiyorsun umutları ile oynuyorsun rabbim zaten sen ah etmesen bile çıkartır bir taraflarından.
Sizdede var mı böyle olaylar
maşallah canımi uzun süreli bi ilişkiyi evliliğe taşıyabilmişsiniz tebrikler..
oy oy oy isyancım maşallah diyelim size,, bunca yılın sonunda mutlu son olmuş tebrikler.
ısyan
asure yapan bacılar oldumu acaba prensesten baska
bende yok guzelım da ne olsunama benım boyle bı akrabam olmustu bılıyormusun o kadar gorucu usulu tanıstırdılar gorustuler ısteme oldu nısan takılacak vaz gecmıs cocuk kızın evındeydı nısan
kapıya gelıp cocugun enıstesı(eskı kp) vazgectık deyı vermısler cok uzulmuslerdı
annemın teyzesının kızı oluyor kızın annesı 2 ay sonra vefat ettı kanser oldugu ortaya cıktı ve oldu
bunu yapan cocukta benım eskı eısmın teyze oglu
eskı esımın dayısıda esını hamıleyken terk etmıs kadın hamıleyken evlenmıs o cocugu 18 yasında aradılar ben o donem duyuyordum adam kendı hayatıma daldım cocugu unuttum dıyodu
o cocuku annemler tanıyor ama hıc acık acık osrmamıslardı ne hıssettın duyunca buyuyunce uzuldunmu eksık buyudunmu duye
oda nalatmıstı egenın 2 dogum gunu gectı hep egeye hedıyeler gonderdı o adam dıyım cunku 45 yasında kendısı suanda babasını hıc gormedı
ben hiç önceden konustuğum olmadı evlendik eşimle ilk aşkım başkada olmadı aynı isyan gibi 5 yılda evlendikkkkkkkkkkkk elfilam bi kzıdım o kazmayaaaa bulmuştur belasını
ben hiç önceden konustuğum olmadı evlendik eşimle ilk aşkım başkada olmadı aynı isyan gibi 5 yılda evlendikkkkkkkkkkkk elfilam bi kzıdım o kazmayaaaa bulmuştur belasını
vayyy bendensin kuzuuu ama ben eşimden önde başka biri ile görüştüm hatta eşimin gözü önünde onunla birlikteydim..o ara eşimle dosttuk...o şahıs beni üzerdi bende eşime anlatı omuzunda ağlardım (bu arada eşim bana aşıkmış dost ayağına yanımda) sonda o şahısla ayrıldık ama ben deli gibi aşığımmm öle böle değil..sırf onu unutabilmek için eşimle 1 gün öçıktık ben ertesi gün vicdan azabından ayrıldım..rekor kırdım ilişki bitirmede sadece 1 günn
sonra eşim peşimi bırakmadı..1 ay daha çıktı..yok ben o şahısı unutamadımm öle seviyodumkii..eşimden tekrar ayrıldım..5 ay ayrı kaldık..eşim hep peşimde oldu..mektuplar falan yollardı..lisede aynı sınıftaydık derken okul pikniğine gittik eşim bende konuşmak istediğini söledi..yürüyüşe çıktık..tam 4 saat yürümüşüz..hocalar falan bizi kayboldu sanıp aramışlar..o gün tekrar çıkmaya başladık ve bir dahada ayrılmadık...ben çok çektirdim eşime..beni unutsun diye yapmadık kötülük bırakmamıştım o 5 ayda..başka bir adam olsa gelir bir tane yapıştırır çeker giderdi
vayyy bendensin kuzuuu ama ben eşimden önde başka biri ile görüştüm hatta eşimin gözü önünde onunla birlikteydim..o ara eşimle dosttuk...o şahıs beni üzerdi bende eşime anlatı omuzunda ağlardım (bu arada eşim bana aşıkmış dost ayağına yanımda) sonda o şahısla ayrıldık ama ben deli gibi aşığımmm öle böle değil..sırf onu unutabilmek için eşimle 1 gün öçıktık ben ertesi gün vicdan azabından ayrıldım..rekor kırdım ilişki bitirmede sadece 1 günn
sonra eşim peşimi bırakmadı..1 ay daha çıktı..yok ben o şahısı unutamadımm öle seviyodumkii..eşimden tekrar ayrıldım..5 ay ayrı kaldık..eşim hep peşimde oldu..mektuplar falan yollardı..lisede aynı sınıftaydık derken okul pikniğine gittik eşim bende konuşmak istediğini söledi..yürüyüşe çıktık..tam 4 saat yürümüşüz..hocalar falan bizi kayboldu sanıp aramışlar..o gün tekrar çıkmaya başladık ve bir dahada ayrılmadık...ben çok çektirdim eşime..beni unutsun diye yapmadık kötülük bırakmamıştım o 5 ayda..başka bir adam olsa gelir bir tane yapıştırır çeker giderdi
uhuuuuuuuuuuuuu napmışsın sen herifeeeeeee ben gibisin bende eşimi 1,5 yıl koşturdum ama yılmadııııııı kocişşşşşşşşşşşşşsonra dedim bende seviyorum ulen dedimmmmmmmmmmm devam ettik işteeeeeeeee bittim ya yazdıklarınaa isyanım
bende hafiten duygulandım sankiiisyancım alemsin vallahi tebessümle okudum :)
isyan alemsin kızzz
adama kök söktürmüşsün valla seven adam gelir anacım ben bunu bilirim yani
benim diğer öküzde bilmiyorum ne yaptı hiç haberim yok.
Haberde almadım alacak kimsede yok.
Ama allah biliyor 5-6 kere ağladım nedeni de ailme karşı mahçup oldum.
Ve annesnden önce kendisi geldi çiçekler vs elinde
babam,eniştem,abim,ablam,annem hepimiz evdeyiz saymışız gelmişler
sonra ennesi ve teyzesi ile dışarıda tanıştık
sonrada eve geldiler annesi,teyzesi,teyzesinin eltisi(ne alaka ise terbiyesiz kadın)
kızlar teyzesinin eltisi ne yaptı biliyor musunuz?
Pasta yiyordu pasta düştü.kadın böyle hareketlendi.annemde dediki öenmli değil rahatsız olmayın sileriz
kadın ne dedi ya:''halı önemli değil zaten üstüme bişi olmasın''anneminde halıları bembeyaz el halısı
biz şok olduk.ahlaksız kadınnnn
Birde devamlı şu konu görgüsüz ayılar:kızı amerikada okumuş,kızı atlas jetin oğlu ile evli imiş,kızı çok güzelmiş,akmerkezde dairesi varmış.inanmıcaksınız ama yemin ediyorum nbunu anlattı teyzesinin eltisi.
çook komik şimdi düşünüyorumda ne kadar adi bir olay.
Parayı verende allah alanda allah rabbim çok büyük
he birde şunu diyor eşi doğum gününde orkide yollamış sekreteri halletmiş.
Salak diyo çiçeklerin üstüne boncuklar ,pullar koydurtmuş iğrenççç aynen böyle dedi
kızın adıda ne tesadüf zeynepmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
topik sinek avlıyo kimse yokyaaaaa:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?