Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

işyerinde ufak çaplı bir toplantı yaptık ancak gelebildim canım

teşekkür ederim canım benim. amin cümlemize böyle olsun inşallah geziyoruz bakalım çocuk olana kadar böyle

Taze hatunlar bugün girmedim hasta gibiydim dün gece bi anda halim gitti kemiklerim sızladı eşime yemeği zor hazırladım
İşyerine aşure götürcekti götüremedi yazık yapamadım gece yattık erkenden saat 10 buçukta mı ne
Sabah kalktım uykumu almışım ama işte yattım durdum zaten halim yok...
Daha şimdi kahvaltı ediyorum düşünün bacılar
Şimdi iyiyim çok şükür Allahıma
prenses nasılsın canım
kimsecikler kalmamış yahuu nerde bu devlet nerde bu millett
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Çok şükür iyiyim ama ateşler basıyo beni resmen yanıyorumm:26:

Eylül , mmouse kızlar siz nasılsınız aşağıda gördüm ikinizi de

Kuranımı okuttum, çok güzel, bereketli oldu. Allah kabul etsin. Hep aklımdaydı iyi ki yapmışım. Zahmeti bile güzeldi.
Hepinize bol bol dua ettim.
Sizi seviyorum.

işyerinde ufak çaplı bir toplantı yaptık ancak gelebildim canım

teşekkür ederim canım benim. amin cümlemize böyle olsun inşallah geziyoruz bakalım çocuk olana kadar böyle
canım çocuk düşünüyor musunuz?

herkese günaydınlar selamlar
dün hastaydım yoktum
beni hiç merak edende yokmuymuş ne:2:
geçmişi tam okumadım ne konuşuldu dün bilmiyorum o yüzden önceki gece eşimden ayrıydım dün akşam biraraya gelebildik ama bir günde bile nası özlemişim kocamı Allah yokluğunu vermesin bana aşkımın
dün bütün gün annemlerdeydim akşam gittim evime güzel bir gündü..
ama bikaç gündür bendeki bu grip yordu beni
bugün eşimin köyünde kına yarında burda nikah varmış çok ısrar etti gidelim diye yok dedim zaten hastayım gidemem bi yere dedim..
bugünde iş çıkışı bacımla dolaşıcaz

Kuranımı okuttum, çok güzel, bereketli oldu. Allah kabul etsin. Hep aklımdaydı iyi ki yapmışım. Zahmeti bile güzeldi.
Hepinize bol bol dua ettim.
Sizi seviyorum.

allah kabul etsin canım
çok teşekkür ederizz

owner canım geçmiş olsun canım bi kurtulamadık şu hastalıklardan
bende grip oluyorum sanırım

Kimsecikler yok bugün topikte

eski sevgililer konuşulmuş
eşimden önce bikaç sevgilim oldu ama aşık olduğum bir kişi oldu
aileler tanıştı falan tam söz takılacak demiştik şerefsiz adam vazgeçti ben seni mutlu edemem diye bense onu 6 ay bekledim askerde..
askerden gelince koptu ipler çook acı çektim sıkıntılar çektim antidepresanlarla ayakta kalıyordum çünkü kendimi kullanılmış gibi hissediyordum ne yani askerdeyken eyvallah sivil hayata kavuşunca olmaz bu iş diye..neyse ayrıldık nihayetinde ama ara görüşmeler oluyodu hep en son bigün dışarda buluştuk görüştük falan o son oldu bi daha da görmedim onu arada ortak arkadaş haber veriyo ondan ama bana bişey söyleme onunla ilgili dedim..hayatımda yok artık falan...
ondan sonra bir ilişkim daha oldu ama sevemedim ben.. çocuk çok yalvardı peşimden çok koştu ama ben ona karşı hissizdim nihayetinde o işede noktayı koydum..bi kaç ay sonrada eşimle tanıştım zaten eşimle 1 ay görüştüm sonra nişanlandık hemen..niye bu kadar acele etmişim onu düşünüyorum bazen belkide eşim ilaç gibi geldi bana onca şeyin üstüne yada unutmaya çalışıyordum ondan..
bu yani eşime aşığım şimdide
Rabbim huzur mutluluk versin geçmiş gitmiş artık benim için şimdi dünyada ki tek erkek biricik kocam

günaydın kızlar
perşembe günü temizlik yaptım halıları camları sildim perdeleri yıkadım
bir sürü iş yaptım akşam 10 gibi anca bitmişti işim
dün tabi çok kötü hasta oldum bütün gün yattım yerimden kalkamadım:26:
çok kötü ağrım vardı akşam eşim geldiğinde beni acile götürdü
tahlil yaptılar film çekitler iğne oldum
doktor çok üşütmüşsün kendini dikkat et dedi annemle babam çok telaşlandılar her aradılar
bugün biraz daha iyiyim ama hala hiç halim yok

geçmiş olsun şekerimmm son borcumuzuda ödedim borçtan kurtulmuş oldummmmmmmmmm çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmdüğün borcu bitti artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sanada geçmiş olsun canım
hep hastayım ben yaaa
herkes bıktı hastayım hastayım dememden
aynen yaa eşime artık söyleyemiyorum ben hastayım dei adam bıkacak benden:26:

ay canım çok geçmiş olsun ee tani cam silerken üşüttün allah acil şifa versin kuzucuğumm
yat dinlen canımm

bu arada dün canım sıkkın diyodumya kızlar
açıklayayım
adetim gecikti 2 gün hafifde baş dönmem vardı
bugün test yaptım çıkmadıı
ama hala olmadım bakalım yarında olmazsam pazartesi kan tahlili veririm artık

teşekkürler canım :26:
dün banada film çekilicem diye gebelik testi yaptılar
gebelik yok dedik ama yinede test yapmadan filme giremedim
tabi negatif çıktı sonucu biliyorduk ama yinede bi heyecan bastı
ayy hamilemisin ki

adetin ne kdar gecikti 1 hafta filanmı hemen belli olmaz ki canım korunuyomuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…