Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
KArışık olarak geçmişi okudum
Çok biikmiş yaa bayadır giremedim

Kızlar dün eşimle küstük ilk defa bende hayret ettim
bekliyorum gönlümü almasını yok
bi baktım yatmış uyumuş bana seslenmemiş bile
bende gittim neden beni çağırmadın dedim
çünkü beraber yatarız yatağa
bende öyle yaptı diye sinirlendim aldım yastığımı diğer odaya gittim
gelsin alsın gönlümü diye gelmediiiiiiiiiii
bende orda uyumuş kalmışım bi uyandım sabah 5
dayanamadım gittim kocamın yanına
hiç orda olduğumu bile farketmemiş yaaa
daha da sinir oldum ama yinede girdim koynuna

bilmiyorum canım normalde benim tahmilerime göreki herzaman tutmuştur 28 29 olmam lazımdı
ama rengl hesaplaman yaptım 30 die çıkyo oda 28 günde bir olanlar için ama ben 26 günde oluyorum
bugün sabahta test yaptım heyecandan negatif çıktı
bakalım eğer olmazsan kan tahlili verecem pazartesi
inşşş
adetin ne kdar gecikti 1 hafta filanmı hemen belli olmaz ki canım korunuyomuydunuz

canım kısmen yanii
istiyoruz ya çok önemsemiyoduk yani özelliklede ben

canım ne oldu hayırdır neden küstünüz :26:
nazaramı geldiniz naptınız
bu arada hoşgeldin canım

kıslar dün akşamdan bu yana bunu izliyorum

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...x4G4Cw&usg=AFQjCNEsJoYtL36PQLXyUwZrXkZgRGofgA

kıs bellimi olur niş. hamöilesindir teyze oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :124::124::124::124::124::124::124::124 zmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn takvimxim olur öle şeyler erkekler gamsız bizler öle değiliz gidip yatarız kadınlar gibi değillerrrr

bizde kavgalıyız küsüzz

gooodddcummmm teyze oluyoruzdur inşallahhhh

inşşş canlar ben çok istiyorum belkide bu yüzden psikolojikmen olamıyorumdur diyorum şimdide kendi kendime:26::26:
bunu izlerken resmen ağlayacaktım
benimde bi bebeğim olacakmı acaba:26:

akşam dayımlar pazar gününe yemeğe davet ettiler..eşim gitmem diyor..ama dayımgil gelin daveti yapıyorlr..bir sürü kavga ettik gitmiyor..ne yapıcam ben yaa..ne dicem dayımlara

Gunaydin guzel gelincikleerrr
sahker gcmis olsun canim oyle ust uste agir isler yapma kaldiramazsin kendine iyi bak
goooddd ay hamile misin sen insallahhh:)) ben de 26 gunde bir olurdum 28 gun olmustu hala olmamistim bas donmem vardi ve cok sik tuvalete cikiyodum sonra hamilelik ciki ortaya belli olmaz yanii
kizlar ben grip oldum ilac almam da mumkun degil ne yapicam benn( ilac yerine beni ayaga kaldiracak baska onerileriniz var mi???

Benim çok sevdiğim kullanmaya bile kıyamadım
daha 1 kez bile kullanmadığım peynir servis setim var
onu dolaptan başka bi şey alırken düşürdü ve kırıldı
o kadar üzüldüm ki ona bişi olmadığı için sevindim
ama neden dikkat etmedin filan diye kızdım
bekledim yenisini alırız hayatım üzülme der diye beklerken küstü bana

bizde kavgalıyız küsüzz

siz neden küstünüz

akşam dayımlar pazar gününe yemeğe davet ettiler..eşim gitmem diyor..ama dayımgil gelin daveti yapıyorlr..bir sürü kavga ettik gitmiyor..ne yapıcam ben yaa..ne dicem dayımlara

neden gitmiyor ki anlamadım
eşin pek ailenle görüşmek istemiyor gibi ama yanlış anlama beni de haklarını yiyor onlar size o kadar destek oldular

canm günaydın öncelikle geçmiş olsun
hamilelikte bitki çayı bile yasak oluyor inana yardım edemeyeceğim sana

gitmmeme sebebi ne neden gtmyoooo

sevmiyor bu dayımı...birde bayramda gittik evde yoktu..sonra telle açıp haber verdik dayı geldik ama evde yoktun diye..ben bunu kabul etmem yine gelceksiniz dedi..annemler ayıp olur gidin falan dedi gittik 2.kez..ama o bayramda bize gelmedi..şimdi eşimde 2.kez beni zorla götürdün ama o bana gelmedi bile diyor..bende gitmem diyor...dayımda bu arada 5 apartman ötede oturuyor...off yaa çok kötüyüm ben..annemde gelceksiniz diye zorluyor..arada kaldım...gitmiyor gitmiyor işte

evet haksızlığın dik alasını yapıyor..susuyorum abur diyorum ama artık dayanamıyorum yani...

Canım siz gittiniz diye onlarında gelmesi şart değil ki onlar sizi yabancı görmediğinden gelmemiştir
Davet edilmiş gitmek zorunda tabi değil eşin ama artık evlisiniz saygı için anlayış göstermeli diye düşünüyorum

gitmyorsa zorlamam dersin misafir geliyo di,e çaya gelceklermiş kusura bakmayın bigün geliriz de annenede söleme şimdi huzursuzların eşimin arakdaşı geliyo deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…