Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aynen öle saygı göstermek zorunda akşam o kadar konuştum ettim ama tık yok..off napayım şimdi benn

evet haksızlığın dik alasını yapıyor..susuyorum abur diyorum ama artık dayanamıyorum yani...

Baştan taviz vermemlisin sonuçta evlenmiş olabiliriz
bizde bir aile kurmuş olabiliriz ama teyze hala dayı amca hepsi lazım insanın akrabası sülalesi gibi var mı
ben evlenince anladım değerleri
ne olursa olsun eşin ailene senin hatrın için saygı ve tahammül göstermeli
orda 1-2 sa senin için katlanmalı
seni alınca aileni unutmak olmaz ki

evet haksızlığın dik alasını yapıyor..susuyorum abur diyorum ama artık dayanamıyorum yani...
bencede eşin gitmeli ne güzel düşünüp davet etmişler işte bide senin ailen ki o kadar size düşkün maddi manevi hep size destekler eşini ikna etmeye bak sert davranma ama sakince kabul ettirmeye bak..

bende eşime gitmicem dedim ailesi aramış bu sabah gidemeyeceğimizi söylemiş..
owner hasta demiş onlarda gelseydiniz iyi olurdu demiş
ama bi arayıp geçmiş olsun demeyi akıl edemiyorlar anlaşılan
ölsem umurlarında olmaz
nası böyle insanlarla akraba oldum anlamıyorum..
neyseki eşim beni dinler sağolsun..

gitmyorsa zorlamam dersin misafir geliyo di,e çaya gelceklermiş kusura bakmayın bigün geliriz de annenede söleme şimdi huzursuzların eşimin arakdaşı geliyo deee

akşam o sinirle annemi aradım bile söledim yengeme haber ver gelmiyoruz ...gelmiyor diye...eşim birde ona kızdı bana annenemi şikayt ettin beni diye duymuş..sonrada gitti yattı zaten annemde şimdi taviz verirsen ömür boyu öle gider diyor kızıyor bana

ewt bende izledim onu akşamı gittim eve aşkım benbebek istyorumdedim insan onu izleyince çocuk istyoı yaaaaa nasıl bişey dmeiii goodcum inş. hamilesindirrrrrrr
inşş kuzum dualarınız eksik etmeyin olurmu
valla bende aynı ama dün ağrım vardı adet sancısı gibi olmadım bugün daha iyim ama şimdide hafif baş dönmesi var
benim belkide psikolojiktir :26::26:
canım nane limon iç iyi gelir veya ıhlamur

ahh canım ya böyle şeyler için üzmeyin birbirinizi
benim eşimde çocuk gibidir hemencik küser

isyanım bizde amcamlara hiç gidemek el öpme haricinde
eşim istemiyo bende üstüne gitmiyorum tek 1 amcama gidiyoruz
diğerlerinin eşlerini yani yengemleri ve halamı sevmiyoo
bu sebepten istemiyo
daha evime 1 kez bile çağıramadım ben büyüklerimden kimseyi
hoş bende pek fazla hevesli dğilim ama ne olursa olsun gidilmeli ve gelinmeli
zamana bıraktım inşş düzelirler kuzummm

aynen öle saygı göstermek zorunda akşam o kadar konuştum ettim ama tık yok..off napayım şimdi benn

ya bir seferlik başka bi bahane bulursun da eninde sonunda dayınların daveti geçerli olcak gitceksin
Dayınlar düşünmüş incelik etmişler ne güzel
ama eşine bugün tamam gitmeyelim dersen yarında davetlerine gitmeyecek
bilemiyorum karar senin
ben eşimle böyle durumları hiç yaşamadım
sevmediği kişiler var tabi akrabalarımda ama hatırlarını sayar saygı gösterir benim için katlanır

ailemle arası iyi..haftada gidiyoruz..perşembe günü annemdeydik..kendisi dün kagva etmeden yarın iş çıkışı annene git..bizde kardeşinle buluşalım bilg. alalım bende oraya gelirim dedi..annemlerle alakalı problem yok..halama gitti, anneanneme gittik diğer dayımlar bize geldi...sadece bu dayıma taktı kafayıı

off ownerımm yaa çok fena durumdayımmm

annende haklı sürekli taviz vermek de olmaz erkeklere verirsen aynı yoldan devam eder 1 saat oturalum çıkalım deeee eşine illa bayılmanagerek yok herkes herkesi sevmyo sunuçta sen onun ailesine gidiyosun sonuçtaaaa

good belki geç döllenme falan olabilir öyleyse de testte çıkmaz
adet olmadığın sürece şüphelenebilirsin gebelik olabilir diye:)
bizde çalışmalara başlayamadık inşallah bu ay hayırlısıyla gelir meleğim...

ne güzel eşinin kıymetini bil..benim eşim sevmediği insanla görüşmez...off yaa bilemiyorum şimdi yaniii bahanede bulamadım..hiç böle yapmamıştı ilk defa bu kadar diretti

owner bana gelmelerine bişi demez..sorunda o zaten..bayramda biz ona 2 kez gittik..5 apartman ötemizde..bütün akrabalarını gezdi bir tek bizemi gelemedi diyor

çok yıpratma kendini kuzum ama hem annen hemde masatakvimim doğru söylüyor bu defa bi bahane bulup gitmesin ama yaa sonrası
hiç mi gitmeyeceksiniz dayınlara ne güzel düşünmüşler çağırmışlar sizi
benim akrabalarımından kimse davet etmiyor bizi
biz ne yapalım çağırsalar eşim seve seve gitmek ister

peki ne yapayım ben şimdi akıl verme sırası sende ownerımmm

valla bizide davet eden yok kendi akrabalaırm soğuk eşiminkiler sıcak kanlıdır çokseverim hepsini çok çabuk kaynaştıö onlarda beni çok sevyolar aileleriii eşinin taradı kendi tarafoımı ne amcamı ne halamı ne dayımı nede teyzemi severimmm soğuk nevaledir kendi akrabalaırmmmm evime bile gelmediler düşünün evimiz çok yakınnn çokta umrumda değiller gerçiiieşin gitmeli isyan az da olsa gtsin adam düşünmüş çağırmış ayıp olur bu seferde

Evt kuzum adet olmana yakin dollenme olmus olabilir oyleyse idrar tedtlerinde 15 gun sonra cikar ancak. Benimki adet bitmis temizlenmisim hemen hamile kalmisim adetim gecikince hemen cikti o yuzden. Ayrica adet olacakmissin gibi sanci ve kasiklara giren kramp da gebelik belirtisi yani adet sancin oluyo diye adet olacaginin garantisi yok. Geceleri bile tuvalete cikman oluyo mu ya da kucuk tubalete eskisine oranla fazla gitmeye basladin mi??? Bnlar en erken olan belirtiler mesela. Kasik kramplari ve sik tuvalet ihtiyaci. Allah gonlundekini versin canim

hadi hayırlıs kuzum

canım bizde nişanladığımızda gittik sonra demişler bize hiç gelmiyolar ben aradım amcamları yengemleri tek tek size gelecez die
o zaman nişanlıydık tamam amcan müsait değil biz size haber verecez dediler
bu hafta amcan çalışacak şu zaman çalışacak dediler hep salladılar eşimde kızdı
zorlamı gidecem dedi demekki istemiyolar ki bizimkiler çok fenadır ağızları hiç durmak 1 5 yaparlar
ben eşime tatlı dille söyledim amcamlar çalışacaklar die ee dedi hiçmi boş zamanları yokmuş dedi
benim çeyiz sermemdede bir sürü olay çıktı kayınvalideme çok saygısızlık yaptı küçük yengem ben bile utandım yanii o tavırlarından ve söylediklerinden yengemin ayıp etti
onada gitmiyoo
benim sebeplerim bunlar işte
halamıda sevmiyo nişanımızdan çıkardığı olay için
ama diğer amcamlar ve ablamlar gider

Son düzenleme:

sık çıkıyorum canım bi ara ağrım oluyo sanki rngl olcam gibi ama şimdi yokk bi ağrı
ama baş dönmem hafiften var aslında ya kan tahlilimi versem ama içim çok acıyoo
çıkmayıncada nerdeyse ağlayacaktımm
o kadar çok istiyorumki allahım nasip eyleeee
hayırlıysaa versin mevlammm bebeğimiiiii

goodcumm hayırlısı olsun inş..çok istiosun bebek rabbim sana sağlıklı güzel bir bebek versin inşşş :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…