- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.201
Kuranımı okuttum, çok güzel, bereketli oldu. Allah kabul etsin. Hep aklımdaydı iyi ki yapmışım. Zahmeti bile güzeldi.
Hepinize bol bol dua ettim.
Sizi seviyorum.
hoşgeldin canım bugün aklımdan geçtin yaaselam kızlar,geçmişi okudum da bayadır okumamıştım aramızda hamileler mi var yoksaaa abovvyaşasın teyze oluyoruzzz.
sermiks hamilemsn kuzum
goodcum ownerim sizindemi var yoksa bebiş
isyanım ailevi problemlerınız olmuş kuzum skma canını düzelir elbet.
hoşgeldin canım bugün aklımdan geçtin yaa
hamile değilim ama istiyoruz canım dua et bana inşallah bu ay hamiş kalabilirim..
selam kızlar,geçmişi okudum da bayadır okumamıştım aramızda hamileler mi var yoksaaa abovvyaşasın teyze oluyoruzzz.
sermiks hamilemsn kuzum
goodcum ownerim sizindemi var yoksa bebiş
isyanım ailevi problemlerınız olmuş kuzum skma canını düzelir elbet.
günaydın hanımlar
dün sabah rengl oldum
herkese günaydınlarrrrr
cumartesi 1,30 da çıktım kız kardeşimle avm ye gittik alışveriş falan yaptık kendime güzel güzel ciciler aldım ama hala eksiklerim var..
şal alıcam bide çizme haa param olursa kabanda düşünüyorum ama acil değil bu hafta alabilirim onlarıda bakıcam artık..
bacımla beraber alışveriş sonrası yemek yedik eşimde geldi sonra
akşamda benim eve geçtik film falan izledik geç uyuduk bayaa..sabahta güzel bir kahvaltı yaptık hep beraber
kız kardeşimle beraber temizlik yaptık ütü falan her yer pırıl pırıl oldu.
öğleden sonra bacım evine gitti
eşimin akrabasınında nikahı vardı çok ısrar etti ama ben gitmedim o gelene kadar yemek hazırladım..
haa ayrıca kızlar bebek çalışmalarına başlamış bulunmaktayız önerilerin varsa bekliyorum..bana dua edin inşallah bu ay hayırlısıyla gebe kalırım
bu kadar üzme kendini bebek istediğim ilk aylarda her ay test yapıyodum negatifi görünce ağlayıp üzülüyordum sonra ara verdim kendimi dinlendirdim tedavimi oldum..şimdi bende deli gibi istiyorum ama herşeyde de bir hayır vardır Allahın dilemesi lazım ki biz anne olabilelim..bunlardagecerim gelmiş canımm hoşgeldin hep akşamları giriyosun hiç konuşamıyoruz kuzum:26:
bu arada kızlar 3 gün gecikmeli olarak rengl oldum
demkki olmama nedenim pisikolojikmen sanırım
bünye bebek istediği için her belirtiler vardı ama rengl oldum işte
dün o kadar çok kötü oldumki anlatmam kızlar bütün gün yattım
kustum çok çok kötü oldum
oturdum ağladım eşimde çok üzüldü ağlamama
elimden bişi gelmiyoki die oda nerdeyse benimle ağlıyodu
ağrı kesici felan aldım geçmedi bayaaa bi süre sonra uyumuşum bi baktım
saat 19:30 :26: yaklaşık 2 saat uymuşum
düşünün yanii sabah saat 10:00 oldum :26:
bu arada bugün çok yoğun olacam işe başlamadan size yazayım dedim
yine gelirim ben canlar
canım çocuk düşünüyor musunuz?
herkese günaydınlar selamlar
dün hastaydım yoktum
beni hiç merak edende yokmuymuş ne:2:
geçmişi tam okumadım ne konuşuldu dün bilmiyorum o yüzden önceki gece eşimden ayrıydım dün akşam biraraya gelebildik ama bir günde bile nası özlemişim kocamı Allah yokluğunu vermesin bana aşkımın
dün bütün gün annemlerdeydim akşam gittim evime güzel bir gündü..
ama bikaç gündür bendeki bu grip yordu beni
bugün eşimin köyünde kına yarında burda nikah varmış çok ısrar etti gidelim diye yok dedim zaten hastayım gidemem bi yere dedim..
bugünde iş çıkışı bacımla dolaşıcaz
yok canım düşünmüyoruz daha yeni evli sayılırız 2013 sonuna doğru planlarımız arasına sokabilirizhayırlısı olsun bakalım.
adet gecikmesi yaşayan tüm arkadaşlar bunlar çok normal bilginiz olsunfarklı yöntemlerler korunarak ilişkiye giriyorsunuz buda hormonlarda bir takım değişiklik yaşatıyor
GÜNAYDIN HEPNİZE
kız sen misin yeni evli 1 seneyi geçmiş evlenelin ne yeni evlisi yürü ordann
hakkında hayırlısı olsun biz evleneli 6 ay bitti herkesin gözü üzerimde ne zaman hamile kalıcam diye
çoğuna göre geç kaldım bile
ama etraftan dolayı değil ben kendim istiyorum bebek..
evliliğimin 2. ayından beridir hemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?