Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hemde nasıl bir aprıdr anlatamam canım çok çok fena oldum nerdeyse bayılacak dercedeydim yanii
canım ben istiyorum istediğim için geciktim ama ben ondan dolayı ağlamadım
çok şiddetli ağrım vardı
rabbim kimsenin balına vermesinn

canım biz zaten öyle çok denemiş değiliz daha tam olarak başlamadık yani
Inşş hayırlsı olurr

günaydın kızllaarrrr
hafta sonum güzel geçti yarım gün kadında buldum aartık temizlik derdimde kalmıcak çok mutluyumm

canım bence bu konuda eşine taviz verme baştan nasıl olursa öyle gider. bayramda dayına 2 kere gitmişsiniz ne olmuş yani takılma böyle şeylere de geç.

günaydın bayanlar

kardanmadam mevlüt okutmuşşun Allah kabul etsin. Amin
isyan kocan çok yalnış davranmış. onun kendisini senin yerine koymasını iste. ayrıca dayın büyük bayramda bence size gelmek zorunda değil. normal bir zamanda da gelir daha yeni evlisiniz. belki adam sen çalışıyorsun vs diye hemen gelmek istememişte olabilir. bizde mesela yeni evliye hemen gidilmez.

kızlar aşure yaptım çok güzel olmuştu tadı.ben bile kendime şaşırdım. ama Allah yardım etti yaparken çok dua ettim güzel olsun diye. görntüsü ile ilgili de siz karar verin resimleri albüme koydum.

eline sağlık canım Allah kabul etsin,
Bende mevlut yaptım geçen hafta ama :)

baya tartıştık kızlar ama götüremedim ne yazıkki..bende dün hep somurtttum üzüldüğümü belirttim ama umursamadı..sonra bende ne yapayım dedim..evde huzursuzlukta kötü..konuşmaya başladım..off ne zor durumlar bunlar..gün gelir devran döner..bende onun ailesine gitmem olur biter

sen onun annesıne gıderken ıyıydı ama dımı onca lafa ragmen :S al sana ıste
ınsan fekadarlık edıyor ama karsılıga bak

valla isyan seni kışkırtmak istemem. ama çok ayıp yapmış çok. ben şu lafı ona derdim. annen bir dünya şey yaptı evlenirken. ama ben senin hatrın için gidiyorum. sen üzülme kırılma mahçup olma diye. dayım ne yapmışki saygısızlık mı yapmış sana ki böyle yapıyorsunu derdim. keşke hemen konuşmasaydın bari. evet huzursuzlukla olmuyor ama bazı konularda da olayı kısa kestimi taviz vermiş olarak hissedebiliyor erkekler bunu. oysaki kadın huzursuzluk çıkmasın diye uzatmaz genelde. ben kocanın inat ettiğini düşünüyorum yoksa bu bu kadar uzatılacak olay değil. dayının yoksa karısı olarak senin hatrın var.

aynen öle kuzum..o kadar üzüldümkü..bugün hastalandımmm

sen onun annesıne gıderken ıyıydı ama dımı onca lafa ragmen :S al sana ıste
ınsan fekadarlık edıyor ama karsılıga bak

birde c.tesi akşam annemlere götürdü beni..yemeğe gittik..c.tesi iş çıkışı kardeşimi aldı bilgisayar falan aldılar..3-4 saat bilgisayar yaptı..ama annesigile giderim fakat teyzesi, anneannesi falan bitti artıkk..asla gitmemm

turkuazcım Allah kabul etsın ınsallah bende yapıacktım ancak o gun kaynanam yaptıgı ıcın annem sen yapma dedı
bı gun cagır sen el atma kaynanan yapsın sende evı fılan temızle dedı
yanı yapıcagım var yapamıyorum
salı gunu yarın kaynanam gelıcek ben ısteyken yemek hazırlıcak kasıyorum evı her yerını tıtız bırakmam lazım

benımde esım kurbanda benım akrabalarıma gelmıyordu ama vakıtsızlıkten sadece 3.gunu evdeydı kurbanın 1 gunu dahı yoktu neyse ıste 3.gunu kaynanama gıttık onlarda koyden geldıler dedı kaynanam komsuya gıdelım bayrama dedım ben gelmem benım amcam teyzem fılan gecıyorum babannem var 5 dk ugrucak ta vakıtmı yok cok ayıp dedım ıster ıstemez o ne yaparsa bende onu yaparım dedım
hemen bızı eve yolladılar esımede bagırdılar
zıyaretlerı yaptık
bende onlara mınnet borcu olarak aksam gıttım 11 kadar oturdum esım gece ıse gıderken gıtıtm

ne güzel...eşinin ailesi cvp vermiş...ben arasam oğluna destek çıkardı herhalde...hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi evlendiğimden beri..çok kötüyüm kızlar yaaa

canım kusura bakmada şişirmek istemem seni ama sen onca şeye rağmen onun annesinin suratına gülüp saygı gösteriyosan oda sana göstermek zorundaydı ilk defa kızdım eşine

öle yapıcaktım ama c.tesi eşimin işi ile alakalı problem çıktı...morali fena bozuldu bende üstüne gitsem daha kötü olacaktı..o yüzden konuşlmaya başladım..yoksa diretirdim...

öle yapıcaktım ama c.tesi eşimin işi ile alakalı problem çıktı...morali fena bozuldu bende üstüne gitsem daha kötü olacaktı..o yüzden konuşlmaya başladım..yoksa diretirdim...

konuş cnm artık konuşmamazlık yapma. ama gün iinde arıyorsan arama. ararsa hım iyi peki grş gbi konuş. anlasın isyan. bu saatten sonra 1 yaptıya 2 yapmaya hiç çekinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…