Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ne güzel...eşinin ailesi cvp vermiş...ben arasam oğluna destek çıkardı herhalde...hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi evlendiğimden beri..çok kötüyüm kızlar yaaa

buarada ben anlamadım esın zaten evlendıgınzıden berı 2 kere gorustunuz dıyemı ıstemedı nedır yanı

Günaydın kızlarrr

c.tesi bende aşure yaptımmm
çokda güzel oldu ellerime sağlık

pazar günü evim sensine gittik
ağla ağla helak oldum bütün gün başım ağrıdı ağlamaktan
ayy gitmeyenlere tavsiye kalkmaan vizyondan kaçırmayın

selam guzelım
ellerıne saglık
senın ev resımnı ıstıyorum ben bır daha :)
ve duvar rengını
mumkunse ıozel mesaj veyahut telefondan mesajd aolur
banyonu detay ve kılerını detay ısterım
kıler degıl ama camasır odası yapılıyor bana senınde vardı sanırım :2:

mesaj attım eşime..dün akşama kadar kararını değiştirmeni bekledim..beni kırdın geçtin..beni küçük düşürdün..dayım kırılmış..ben üzgünüm şimdi sen mutlumusun yazdımm
hala diyo bana bayramda ben gittim evde olmadığı için 2.kez annenler falan arayıp ayağına çağırdı..2.kez gittim..evi 5 bina ötede..herkeze gitti bana 5 dk gelemedi..şimdi gitmemekte haklıyım yazmış

bende yazdım..ne olursa olsun o büyüktü..hem kızları geldi bana..babalrını temsilen eşleri ile geldiler..sen beni küçük düşürdün..şunu bil ben çok kırgının ve üzgünüm yazdım... şu anda cvp yok

Canım kilerim var benim evet ama orda çekmeceli bir dolap var çekerim şimdi yüklerim tatlım

daha neler ya
allah askına bu erkekler nerelerıyle dusunuyolar boyle kusura bakmada
kızları gelmıs yengen gelmıs ne yanı
ayrıca gelseler suc gelmeseler suc bu boyle..
kadınların reglı donemı meshurdur erkeklerın ney???
bende mesaj atma ısyancım ayrıca suanda arıtk gıtmek ısterse bı sure gıtme kı utansın

gitmekmiii asla gitmez..inada bindirdi işi..eşimin en sevmediğim huyu bu üzgünüm diyorum umursamadı bile..çok kırıldımmm

sen gitmyosan bende snein ailenden birine gtmiyorummm dersin olur biter sende onun ailelerine gitme ozmn yengen gelmiş klızı gelmiş daha ne istyo inat bence msj atma hatasını anlasınn

sen gitmyosan bende snein ailenden birine gtmiyorummm dersin olur biter sende onun ailelerine gitme ozmn yengen gelmiş klızı gelmiş daha ne istyo inat bence msj atma hatasını anlasınn

yengem gelmedi..kızları geldi eşleri ile birlikte

son mesajımı attım..bir dahada atmam..akşamda önüne yemek koyarım yerse yer yemezse kendi bilir..sonrada gider yatarımm..

Günaydın kızlarr. Bayadır burdayım ama yenidendogdumun link verdiği konuyu okuyodum. :26:
nasılsınız?
Hastalık mevzusu konuşulmuş. Ben 22 yıl boyunca hasta olmamış insan evlendim her hafta hasta hasta. Ben bile bıktım.

Ay ben bunu yerimmmmmm.

Allah kabul etsin
Bende geçen hafta okuttum.

Allah kabul etsin.

Hoşgeldin canımm.

Allah gönlünüze göre versin canım, hayırlısıyla..
Bişey dikkatimi çekti yanlış anlamazsan ama sanki eşini hep yalnız bırakıyorsun.. Geçen haftada gitmemiştin. Üzülmüyor mu eşin?:26:

Amin canım, sağol.
Ellerine saglık kuzum çok güzel görünüyo.

son mesajımı attım..bir dahada atmam..akşamda önüne yemek koyarım yerse yer yemezse kendi bilir..sonrada gider yatarımm..

YENGENLERı ne dıye reddettınız annen bısey demedımı sana
of arada kalmıssın

isyancımherkesin evliliğinde sorunlar olabilir bunu anlarım üstelik hiç biriniz benim kadar büyük sorunlar yaşamamışsınızdır eşlerinizle en azından öle tahmin ediyorum sonuç mu sonuç biraz sabır ve fedakarlıkla çok samimi söylüyorum dünya ya bir daha gelsem EŞİMLE EVLENİRDİM..
kimsenin kocası dört dörtlük değil bi yerde o senin eşin canım ona uymak zorundasın değil dayın için annen için bile olsa eşinle aranı bozma derim ben öyle yapıyorum çünkü..
dinimizde de böyle koca izin vermez rıza göstermezse öz annene bile gidemezsin bu kadar net
olayı dini boyutu dışında da değerlenditiyorum ben
kızlara tamamen katılıyorum gitmesi gerek eşinin sonuçta o büyük vede sizi sevmiş davet etmiş bu kadar net
ama üzerine çokta gitme daha da inat yapar kendi haline bırak o anlayacaktır zaten..
kaldı ki eşin sana değer veriyor seni seviyor bi yerde anlayacaktır seni ne kadar üzdüğünü..

evet canım seninde dikkatini çekmiş eşim bu konularda çok anlayışlı müdahale etmez bana o sebeple yüz buluyorum sanırım..

zaten ısrar etmedim kuzum..şimdi sadece üzüldüğümü ve kırıldığımı dile getirdim ama umursamadı..konuyu başka yerlere getirdi..Allah biliyor gönlümü...eşiminde kalbine beni üzmemeyei versin inşş:26::26::26:

bende kızdım ama olan oldu..çok moralim bozuk mmousemmm

canım üzülmekte haklısın eşinin yaptığı ayıp olmuş. bizde bayramda dayımlara gittik ama onların bize gelmesini beklemedik bayramda büyüklere gidilir yani hem eşi çocuklarıda gelmiş yani. neyse artık olan oldu ama şunu eşine söyle bence bu yaptığını unutmucanı sende bundan sonra insanların tutumlarına göre hareket edeceğini onun hatrını saymayacağını söyle söyle ki yaptığı hareketin nelere malolduğunu anlasın. ondan sonra da çok uzatma derim ben sinirleriniz yatışınca konuşursanız birbirinizi daha iyi anlarsınız. akşam barış kocanla küs kalma

merhaba herkesciklere yoğun bi sabah yaşadım bi teknik rapor yazdım oh rahatladım ...çokkkk yorgunum dün yemeğe misafirim vardı sanırım kendime biraz fazla yüklenmişim hala kolum bacağım ağrıyor :)

kendini fazla üzülüyorsun be kuzum boşver herşey olacağına varır
bikaç hafta sonra aklına gelmeyecek belki bu sorun
bak hasta olmuşsun üzüntüden yapma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…