- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.261
aslında birazda ailesiyle karşılaşmamak için sanırımBen bi kez gitmem dedim ok üzülmüştü, o da bana ben gelmem dese üzülürdüm. O günden sonra bi sebep olmadıkça gitmemezlik yapmıyorum.
Yenidendoğdum albüme ekledim evimin fotoğraflarını
Yenidendoğdum albüme ekledim evimin fotoğraflarını
evının rengını merak edıyorum malum benımde mobılyalarım beyaz grı
sarımtrak duvar boyası olmasın bakıyorum sımdı cnaım
canımmm evinnn harikaaa
koltuklara örtü almışın valla çok iyi etmişin..kirlendikçe yıka ört tekrar
mutfağına bitiyorum zatennnnne kadar toplu bir mutfak..benim evim uçuşta şu anda..akşam film falan izledik derken geç oldu toplayamadım pek fazla
yatak odandaki nevresime bittimmmm
giyinme odası mükemmel yaaaa...en büyük rahatlık..yatak odan dağılmaz ne güzell
ütü odası, misafir odasıda çok büyük avantaj..bana misafir gelince yatılı hadi battaniye yorganları aç..koltuğu 2 kişilik hale getir..uğraş oluo resmen
antredeki dolapta süperbirde yüklük, kiler gibi bişey var..ohh tüm fazlalıklarını kaldır ne güzell
Günaydın kızlarr.. Bende gelebilirmiyim aranıza :)
ama giyinme odaı gibi durmuş kuzum...sen sanırım orada duvar yıktırmıştın değilmi..ikisi biraz ayrı gibi bence çok ferah oldu..bizimkiler tıkış tıkışşBeğenmene çoookkk sevindim canımm
benim koltuklarda yatılmıyor
o yüzden o oda hem bütün yayıntımı topluyor hem de gelen olduğu zaman kalıyor
giyinme odam yok orası yatak odam kuzum ayrı değiller
dolabın tam karşısında yatak var
kış gelince malum uyku setini seriyorum yatağa örtü uğraştırıyor
mutfağım benimde en sevdiğim yer
ama giyinme odaı gibi durmuş kuzum...sen sanırım orada duvar yıktırmıştın değilmi..ikisi biraz ayrı gibi bence çok ferah oldu..bizimkiler tıkış tıkışş
perdelerine bayılıyorumm yaaaa..salondaki perde süper durdu seninnn..kendi evim olursa inş bende böle isterimm oturma odamı..ferah ferahhh
inci beyazı canım benim evimin rengi
Gidip yemeğimi yapıyım bennn.
İlk defa kuru fasulye yapıcam evlendiğimden beri. Düdüklü kullanmıyorum ben şimdi 2 saate pişer.
O arada evi temizlerim.
Yenidendogdum ben o pirinçli pastayı denedim herkes çok begendi ama ben pirinçli muhallebisini muzlu sütle yaptım. Pirinçli muhallebi bana sütlaç gibi geldi.
Çok hoşuma gitti, baya pratik.
Senin deneme nasıl olduu?
Hoşgeldin canım.
ama giyinme odaı gibi durmuş kuzum...sen sanırım orada duvar yıktırmıştın değilmi..ikisi biraz ayrı gibi bence çok ferah oldu..bizimkiler tıkış tıkışş
perdelerine bayılıyorumm yaaaa..salondaki perde süper durdu seninnn..kendi evim olursa inş bende böle isterimm oturma odamı..ferah ferahhh
Canım snaırım polisandı kireçten özellikleri farkı su bazlı silinebilir filan tatlımo sayfaya yazmıstım aynen o sekıldemı uyaptın o araya prınclı muhabbebı koyulmadı ama ben dolapta belkı koyulur dedım uzerıne krem santı vıcneler dosedım 1 gun sonra kalıbı actım h epsı yayıldı gıttı çope ttımmmmmmmm sen nasıl yaptın ya o tarıfın yanlıs oldugunu dusunmustum
duduklude yap ya ne 2 saatı 2 saatte bıle pısmez bnelkı
takvım hangı markanın boya bız baya bı arastırdık yengeme onunda koltukları beyaz oda boyadı bı renge krem gıbı oldu
ıncı beyazı bıldıgın beyaz dımı ben oyle ıstıyorum
annemde kırec vur barı dıyor
galıba bızım cok partaya ıhtıyacımız var
o sayfaya yazmıstım aynen o sekıldemı uyaptın o araya prınclı muhabbebı koyulmadı ama ben dolapta belkı koyulur dedım uzerıne krem santı vıcneler dosedım 1 gun sonra kalıbı actım h epsı yayıldı gıttı çope ttımmmmmmmm sen nasıl yaptın ya o tarıfın yanlıs oldugunu dusunmustum
duduklude yap ya ne 2 saatı 2 saatte bıle pısmez bnelkı
takvım hangı markanın boya bız baya bı arastırdık yengeme onunda koltukları beyaz oda boyadı bı renge krem gıbı oldu
ıncı beyazı bıldıgın beyaz dımı ben oyle ıstıyorum
annemde kırec vur barı dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?