Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ownercim sen nie eşinel gtmyosun düğünlkere filan adamı yalnız başına ırakıyosun biçok kişi eşiyle beraber gider sen neden yanında olmuyosun bence gtmelisin tatlım adam tek başına diğer evli olan arakadşları akrabanız herneyse beraber giderler ama sen eşini yalnız bırakıyosun sen bidaha tek gitme tatlım

MASATAKVIMI bılır bende teyzem ve cocuklarıyla aram cok bozuktu belkı paylasmısımdır da onurla ılıskımı saklamısım dıye onlardan kı oyle degıldı neredeyse 1.5 yıl yuzyuze gorusmedık teyzemın kızının dugunune kadar onlarda bana geldı gecene teyzem geldı teyzemı cok sevıyorum esımde durumları bılıyo bana onceden cok destek olmuslar onların evınde kalmıstı o neden bızden sakladın gecmıste bız sen uzgunken yanınd aolduk mutlu haberını duymaya hakkımız yokmuydu vs dedıler
bende teyzeme bı ara gıtmek ıstıyorum cunku sevıyorum mantıklı bı kadın esım arıza cıkarmaz herhalde
benım yerıme kın tutmasını ıstemem o kendı aılesıyle ılgılensın
:S

Yenidendoğdum albüme ekledim evimin fotoğraflarını

canımmm evinnn harikaaa

koltuklara örtü almışın valla çok iyi etmişin..kirlendikçe yıka ört tekrar
mutfağına bitiyorum zatennnn ne kadar toplu bir mutfak..benim evim uçuşta şu anda..akşam film falan izledik derken geç oldu toplayamadım pek fazla
yatak odandaki nevresime bittimmmm

giyinme odası mükemmel yaaaa...en büyük rahatlık..yatak odan dağılmaz ne güzell

ütü odası, misafir odasıda çok büyük avantaj..bana misafir gelince yatılı hadi battaniye yorganları aç..koltuğu 2 kişilik hale getir..uğraş oluo resmen

antredeki dolapta süper birde yüklük, kiler gibi bişey var..ohh tüm fazlalıklarını kaldır ne güzell

Beğenmene çoookkk sevindim canımm
benim koltuklarda yatılmıyor
o yüzden o oda hem bütün yayıntımı topluyor hem de gelen olduğu zaman kalıyor
giyinme odam yok orası yatak odam kuzum ayrı değiller
dolabın tam karşısında yatak var
kış gelince malum uyku setini seriyorum yatağa örtü uğraştırıyor
mutfağım benimde en sevdiğim yer

Gidip yemeğimi yapıyım bennn.
İlk defa kuru fasulye yapıcam evlendiğimden beri. Düdüklü kullanmıyorum ben şimdi 2 saate pişer.
O arada evi temizlerim.

Yenidendogdum ben o pirinçli pastayı denedim herkes çok begendi ama ben pirinçli muhallebisini muzlu sütle yaptım. Pirinçli muhallebi bana sütlaç gibi geldi.
Çok hoşuma gitti, baya pratik.

Senin deneme nasıl olduu?

Günaydın kızlarr.. Bende gelebilirmiyim aranıza :)

Hoşgeldin canım.

ama giyinme odaı gibi durmuş kuzum...sen sanırım orada duvar yıktırmıştın değilmi..ikisi biraz ayrı gibi bence çok ferah oldu..bizimkiler tıkış tıkışş
perdelerine bayılıyorumm yaaaa..salondaki perde süper durdu seninnn..kendi evim olursa inş bende böle isterimm oturma odamı..ferah ferahhh

evet yatak odam küçük olduğu için çocuk odası ile kırıp birleştirmiştim geniş genişş
inşallah seninde kendi evin olur en güzellerini yaptırısın kuzum

inci beyazı canım benim evimin rengi

o sayfaya yazmıstım aynen o sekıldemı uyaptın o araya prınclı muhabbebı koyulmadı ama ben dolapta belkı koyulur dedım uzerıne krem santı vıcneler dosedım 1 gun sonra kalıbı actım h epsı yayıldı gıttı çope ttımmmmmmmm sen nasıl yaptın ya o tarıfın yanlıs oldugunu dusunmustum
duduklude yap ya ne 2 saatı 2 saatte bıle pısmez bnelkı

takvım hangı markanın boya bız baya bı arastırdık yengeme onunda koltukları beyaz oda boyadı bı renge krem gıbı oldu
ıncı beyazı bıldıgın beyaz dımı ben oyle ıstıyorum
annemde kırec vur barı dıyor

benım suan yatak odam 7.3 metre kare
yanı bana tıkıs fıkıs demeyın bazayı dolabın kapagını acıp popoyu dolaba sokup kaldırabılıyorsun ama sımdı eve gecınce yatak odam cok buyuk benım oturma odam yok malum ancak bız bır odaya mutfagı tasımayı dusunduk olursa o odaya kucuk kose takım oturma odasıyla mutfak olabılır mutfak ta egenın odası
:S
3 ayı bulacak sanırım

Canım snaırım polisandı kireçten özellikleri farkı su bazlı silinebilir filan tatlım

Ben kafama göre yaptım aslında
Kalıba yaydım bisküvi-yağ karışımını. Yağı hafif yumuşattım tamamen eritmedim. tarifte eritin diyodu galiba.
Meyveli süt, pirinç, vanilya, tariftekinden biraz daha az şeker kullandım sütüm meyveli oldugu için. Muhallebi gibi koyulaşmıyo zaten pirinçler pişince kapattım cıvıktı hala. Ilınınca blenderla ezdim o zaman biraz koyulaştı.
meyvelerini dizdim krem şanti falan bildiğin gibi. Ben hepsini yaptıktan sonra bi gece beklettim ama. servis etmeden önce çikolata rendeledim. muzlu olunca bana süt tadı geldi ekşi yada aroması daha belirgin meyvelerle daha güzel olur bence. Tekrar yapıcam vişneyle.Bende kalıbı açarken korktum yayılıcak diye ama gayet güzel çıktı hatta iki tabak değiştirdim sallanmadı bile. Sevdim bu tarifi. Değiştirip başka şeyler yapıcam bu tarifle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…