- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.461
canım genel olarak yazmaya çalışıyorum herkesebende genelde sabahları günaydınımı veriom bi cevap bilem alamayınca kabuğuma çekiliyorum napim yani :S babamın arabasına el koydum canım işimi değiştirdiğimdendir öbür iş yerimde iş yerinin kontrol aracı vardı bende yeni yerde babamın arabasını alıyorum arabayla işim ile evim arası 12 dk otobüsle 45 dkgöze alamıyorum ama soğuklar geldi kar yağarsa mecbur otobüsle gelicem
ben inanmıyorum sadece allah bilirkızlar 21 aralık yaklaşıyo ne düşünüyosunuz bu konuda :18:
Kıyamet gününü peygamber efendimiz bile bilmezken bu takvimi hazırlayanlarmı bilecek.... sadece uydurma saçmalık.....
ben 18 yaşımı doldurmadan ehliyet kursuna başladım 18 olduğum gibi ehliyetim cebimdeydi :) araba sürmek en büyük hobilerimden biri :) hele hız yapmak ve kapışmakevlendimde duruldum şükür hahahaha
ben trafıge cıkabılecemmı bılemıyorum reflekslerım co k kuvvetlı benım :S
bısey sorucam gusul almısken oje sursek sonra
tekrar abdest ıcın ojelerı mutlaka sılmemız gerekmı?
hahah şurda kalmış kaç gün dimi amaakesınse ısı bırakıcam kocamada bıraktıgıracam hayatı yasıcam
Kıyamet gününü peygamber efendimiz bile bilmezken bu takvimi hazırlayanlarmı bilecek.... sadece uydurma saçmalık.....
kıyamet gününü peygamber efendimiz bile bilmezken bu takvimi hazırlayanlarmı bilecek.... Sadece uydurma saçmalık.....
ben trafıge cıkabılecemmı bılemıyorum reflekslerım co k kuvvetlı benım :s
nasılsınız kızlar? :97:
canımm sana katılıyorum efendimiz bile gaipten haber verememiş
ashabı sorunca sadece cuma günü diye bildirmiş
onun için rabbim bilir herşeyi en iyi şekilde bizede inanmak ve tevekkül etmek düşer
evet canım her oje sürdüğünde eğer normal abdest alsan bile silmen gerekir
yoksa abdest kabul olmaz çükü tırnağa su inmemiş olur
canım hg iyiyiz sen nasılsın şkerrr
benim canım sıkkın sadece okumakla yetiniyorum
sohpet edecek keyfim yok
aynennnkıyamet günü ile ilgili olarak tamamen koca bir saçmalık. açıkcası bazen insanları saçmalıkdan kafayı yediklerini düşünüyorum.. şaşırmışlar
onu tesbit edeceklerine oturup bu dünyayı nasıl berbat etmekden kurtarırıza kafa yorsalar ya... ozon tabakasını deldiler buna çözüm bulsunlar o süper zekalar
bende genelde sabahları günaydınımı veriom bi cevap bilem alamayınca kabuğuma çekiliyorum napim yani :S babamın arabasına el koydum canım işimi değiştirdiğimdendir öbür iş yerimde iş yerinin kontrol aracı vardı bende yeni yerde babamın arabasını alıyorum arabayla işim ile evim arası 12 dk otobüsle 45 dkgöze alamıyorum ama soğuklar geldi kar yağarsa mecbur otobüsle gelicem
kızlar 21 aralık yaklaşıyo ne düşünüyosunuz bu konuda :18:
bi akrabama canım sıkıldı isyanbu arada eşimin doğum günü 20 aralık...21 aralıkta kıyamet kopacakmışşş
doğum günü için ise planımı yaptım..o gün işten öğlen izin alıcam...gidicem çok güzel bir yemek yapıcam..şıkır şıkır giyincem..mumlar falanda hazır olacak..eşim gelecek yemeğimizi falan yicez başbaşa.. annesigili ve annemleride çayı çapırcam..biraz geç gelsinler...omlarda yanında olsun istedimmşimilik planım bu
bu arada eşimin doğum günü 20 aralık...21 aralıkta kıyamet kopacakmışşş
doğum günü için ise planımı yaptım..o gün işten öğlen izin alıcam...gidicem çok güzel bir yemek yapıcam..şıkır şıkır giyincem..mumlar falanda hazır olacak..eşim gelecek yemeğimizi falan yicez başbaşa.. annesigili ve annemleride çayı çapırcam..biraz geç gelsinler...omlarda yanında olsun istedimmşimilik planım bu
benimkinin doğum günüde 19 aralık :) hangi güne geliyo sahi daha bi plan yapmadım
bi akrabama canım sıkıldı isyan
sabah çok sinirli ve üzgündüm şimdi geçti biraz..
çok güzel düşünmüşsün canım
ben doğum günlerinde çiftlerin evde başbaşa olmasından yanayım
doğum günümde çıkmıştık gerçi biz ama evde olmak hazırlık yapmak daha güzel bence..
eşimin doğum günü 1 nisan ama ben en çok evlilik yıldönümünü bekliyorum sabırsızlıkla
şimdiden aklıma gelince heyecanlanıyorum..
sözde diyete başladım 1 bazende 2 öğün yemiyorum 3. öğünde acısını çıkarıyorum sanki
midem ağrıyor şimdi.
kahvaltı yapmadım bugün
öğle yemeği yedim biraz öncede patlicam sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?