- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.481
kızlar ben hala regl olmadım :18:
anammmm 7. gün olduuu
kuzum eczaneden test alsanaa :44::44::44::44:
off iş yerindeki kızlarda öyle diyoakşam alıcam olmadı
bencede al kuzum...ben bu kuşku ile gece falan uyuyamam yanii
ama bu kadar üzülme yahuu...Rabbim doğru zamansa vermiştir canım benimmmm
kızlar ben hala regl olmadım :18:
bu arada eşime ps aldım yılbaşı hediyesi hafta sonu söyledim uçtu resmen havalara bu akşam teslim almaya gidicem uçuyo canım yaaa
seninki çarşambaya geliyor şekerimm
boşver kuzum salla yaaa..kimsenin seni üzmesine izin verme
valla bende öle düşündüm başbaşa ama emimin benim kauınvalide izin vermez bunaama ben çnceden sölicem planımı..karıştırmasın sonra ortalığı
salla diyeti kuzum hamile kalırsan zaten kalmıcak diyet falan salla
canım ne maddi ne manevi olarak hazır değilim dahageçen eşimin ağzını aradım ben daha hazır değilim dedi şimdi ya olursa dediğimde yapcak bişey yok kısmet dedi ama seviniceni hiç sanmıyorum
ha gelir ha gelir diye bekledim canım yaa bende pko var hemde doğum kontrol hapı kullanıyodum ihtimal vermiyodum ama korkmaya başladım :18: bu akşam test alıcam çıkarmı bilmiyorum ama 10 gündekıs sen hamilemisin yoksa ağrın filan yokmu adet belirtisii test alsanaaaaa ben bilene merak ettimmmmmmmmm :18::18::18::18:
ne kadara aldın kuzum yaa..benim eşimde istiyor..doğum gününe alırsam ona çok büyük sürpriz olur
bu arada eşimin doğum günü 20 aralık...21 aralıkta kıyamet kopacakmışşş
doğum günü için ise planımı yaptım..o gün işten öğlen izin alıcam...gidicem çok güzel bir yemek yapıcam..şıkır şıkır giyincem..mumlar falanda hazır olacak..eşim gelecek yemeğimizi falan yicez başbaşa.. annesigili ve annemleride çayı çapırcam..biraz geç gelsinler...omlarda yanında olsun istedimmşimilik planım bu
kuzum öle deme..bir kere bu topikte en çok çocuğa karşı olan eş benim eşimdir..ama geçen gün işte hapı unutmuşum, o gecede rüyamda bebek görüp uyandığımda anlattığımda eşimde gülümseme gördüm..elimi karnıma koydu..nasibimizde hoşgelmiş dedi..sevindi yaniimerak etme ilk zamanlar öle düşünebilir ama seviniyorlar..beni tek korkutan borçlar olur şu durumda..gerisi zaten olur gider
ha gelir ha gelir diye bekledim canım yaa bende pko var hemde doğum kontrol hapı kullanıyodum ihtimal vermiyodum ama korkmaya başladım :18: bu akşam test alıcam çıkarmı bilmiyorum ama 10 günde
canım ben taksit evinden aldım 900 e aldım evkur tarzı bi yerden aldığım için biraz pahalı ama ödemeleri çok düşük beni asla zorlamaz yoksa alamazdım zaten
BENIMDE esımım anam dogum gununu unuttum ya 12 subatmıydı 6 subatmı ne
:S
ay soklardayım ben yaa
ege 18 subat kova
o balık 21 subatta olabılır
neysee cok guzel bı plan
buarada ben mum ıstıyorum ama mum omlayan pılle calısan mum gorunumu veren
:S
yenı evım ıcın
aynen öyle canım borçlar zaten en çk düşündürüyo bebek demek başlı başına masraf zaten ayy rabbim şu anda isteyenlere versin inş bizde istediğimiz zaman versin
mouse belkı pkodan oturu gecıkme yasıyorsundur guzelım
ısyancım nerede satılıyor onlar ?
aynen öyle canım borçlar zaten en çk düşündürüyo bebek demek başlı başına masraf zaten ayy rabbim şu anda isteyenlere versin inş bizde istediğimiz zaman versin
Çok canım sıkılıyo benim ya. :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?