Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bu arada eşime ps aldım yılbaşı hediyesi hafta sonu söyledim uçtu resmen havalara bu akşam teslim almaya gidicem uçuyo canım yaaa

bencede al kuzum... ben bu kuşku ile gece falan uyuyamam yanii
ama bu kadar üzülme yahuu...Rabbim doğru zamansa vermiştir canım benimmmm

canım ne maddi ne manevi olarak hazır değilim daha geçen eşimin ağzını aradım ben daha hazır değilim dedi şimdi ya olursa dediğimde yapcak bişey yok kısmet dedi ama seviniceni hiç sanmıyorum

eşceyizim zaten hafta içi çarşamba tek geliyo birde cumastesi akşamı:) şanslıymış

canım ne maddi ne manevi olarak hazır değilim daha geçen eşimin ağzını aradım ben daha hazır değilim dedi şimdi ya olursa dediğimde yapcak bişey yok kısmet dedi ama seviniceni hiç sanmıyorum

kuzum öle deme..bir kere bu topikte en çok çocuğa karşı olan eş benim eşimdir..ama geçen gün işte hapı unutmuşum, o gecede rüyamda bebek görüp uyandığımda anlattığımda eşimde gülümseme gördüm..elimi karnıma koydu..nasibimizde hoşgelmiş dedi..sevindi yanii merak etme ilk zamanlar öle düşünebilir ama seviniyorlar..beni tek korkutan borçlar olur şu durumda..gerisi zaten olur gider

kıs sen hamilemisin yoksa ağrın filan yokmu adet belirtisii test alsanaaaaa ben bilene merak ettimmmmmmmmm :18::18::18::18:
ha gelir ha gelir diye bekledim canım yaa bende pko var hemde doğum kontrol hapı kullanıyodum ihtimal vermiyodum ama korkmaya başladım :18: bu akşam test alıcam çıkarmı bilmiyorum ama 10 günde
ne kadara aldın kuzum yaa..benim eşimde istiyor..doğum gününe alırsam ona çok büyük sürpriz olur

canım ben taksit evinden aldım 900 e aldım evkur tarzı bi yerden aldığım için biraz pahalı ama ödemeleri çok düşük beni asla zorlamaz yoksa alamazdım zaten

BENIMDE esımım anam dogum gununu unuttum ya 12 subatmıydı 6 subatmı ne
:S
ay soklardayım ben yaa
ege 18 subat kova
o balık 21 subatta olabılır
neysee cok guzel bı plan
buarada ben mum ıstıyorum ama mum omlayan pılle calısan mum gorunumu veren
:S
yenı evım ıcın

aynen öyle canım borçlar zaten en çk düşündürüyo bebek demek başlı başına masraf zaten ayy rabbim şu anda isteyenlere versin inş bizde istediğimiz zaman versin

ooowww çok pahalı yaa...bu doğum gününde kalsın seneye inşş

bende alıcam o pilli mumlardannn

aynen öyle canım borçlar zaten en çk düşündürüyo bebek demek başlı başına masraf zaten ayy rabbim şu anda isteyenlere versin inş bizde istediğimiz zaman versin

cnm hap kullanıyomussun belki hormonlarından olabilir mesela yılda Bİ KEz benmki gec olur belki seninde öledir HEMEN ÜMİRSİLİĞE KAPILMA BAZEN BENM EŞİMDE İSTER BAZEN YOK DİYO KENDİMİZİ TOPARLAYALIM DİYO

mouse belkı pkodan oturu gecıkme yasıyorsundur guzelım

ısyancım nerede satılıyor onlar ?

mouse belkı pkodan oturu gecıkme yasıyorsundur guzelım

ısyancım nerede satılıyor onlar ?

canım bilgisayar-bilişim ürünleri satılan yerlerde satılıyordur.. ben 250-300 falan diye düşünmüştümm...900'e hayatta alamammm

kuzum belki pko'dan olabilir bu durum
seni çok iyi anlıyorum kuzummm..Rabbim doğru zamanda bizede versin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…