Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kardanmadammm bende sıkılıyorumm yaaaa

off yine tadilat var burada..şunu kış gelmeden yapsalar tyaaa..içerisi buz gibi oldu..birde matkap sesi...kafam delinecek şimdiiii :84::84::84::100::100::100::100::111::111::111:

hayırdır canım neden canın sıkılıyor
birde ovnerin canı sıkkındı sanırım
ne oluyor kızlar yahuuuu:26::26:

kardanmadammm bende sıkılıyorumm yaaaa

off yine tadilat var burada..şunu kış gelmeden yapsalar tyaaa..içerisi buz gibi oldu..birde matkap sesi...kafam delinecek şimdiiii :84::84::84::100::100::100::100::111::111::111:

Hiç bilmiyorum kızlar ama bunaldım. Hava yagmurlu çok sıkıcııı. :26:

ayyy sonunda mutlu sevinçli biri çıktı yuppiii :81::81::81::81::80::80::80::124::124::124:

sevincinin nedeninide öğrenebilirmiyiz fıstıkkk

tabisiiiii cancazımmmmmm almanyadan arkadaşımla konuştumm bayadır konuşamıyoduk çok özlemiştimm
bebeği olduğu için vakit bulamıyorum diyoo
çok severiz birbirimizi arkadaştan öde kardeştirrr

kıss benimde iş yerimde 2 tane muhabbet kuşum varrr sabahtan akşama kadar muhabbetleri bitmiyoo
cır cır cır ötüyolarr:86::86::86::86:

ps ne demek :26:
playstation canım
evet kullanıyorum 7 kutu bitirdim hiç 5. günü geçtiği olmamıştı rabbim hayırlısını versin ne dyiim
mouse belkı pkodan oturu gecıkme yasıyorsundur guzelım

ısyancım nerede satılıyor onlar ?
inş o yüzdendir canım yaa çok moralim bozuk
hemilesinnnn

herkesin canı sıkılıyo yaa ne oluyoo kızlarrr:26:

bendeee çoooookkk sevinçliyimmm
kızzz ağzından yel alsınnnnn :18:

mumları demıstım ısyan ben da ps ne oldugunu bılmıyorum

haaa ben ters anlamışımm..playstation oyun konsolu kuzummm :13::13:

dur kuzum yaaa belki gerçekten pko'dandır

kızlar aslında benim dünden beridir keyfim çok yerindeydi dün akşam eşimle ufak bir tartışmamız oldu yemek hazırlamadım onun yüzünden
yani neden bilmiyorum bazen bana ağırlık çöküyor hiç bişey yapamıyorum yerimden kalkamıyorum işte tam o anda da eşim ya kahve ya meyve yada ne bilim işte bişeyler ister dünde buna benzer bir sebeple küstü bana gönlünü aldım sonrada özel bir sebepten dolayı ben küstüm ona neyse ki bizim bir huyumuz var kavga etsek bile yatağımıza girdiğimiz anda eriyo buzlar..sıkıntı yok yani allaha şükür..herşey yolunda..

sabahta mutlu mesut işime geldim tam kahvaltıya inecektim ki amcam geldi yanıma

(amcam yani patronum 2 evli kızlar 2 evi var büyük eve gidince beni küçük evine gönderirdi hep eşim yanlız kalmasın diye bekarken giderdim nişanlıykende eşim istememesine rağmen ama şimdi artık evli bir kadınım eşi doğum yaptı işte 2 hafta önce)

dedi ki: ben bugün büyük eve gidecem işte git karımın yanında kal falan bişey diyemedim ama moralim çok bozuldu ağladım..
yani bu kadarıda abartı geçen hafta 1 gece gittim kaldım zaten
eşimi aradım bu gecede git ama dedi amcan abartıyo artık dedi..
dün akşam eşime yemeği geç hazırladım diye tavır yaptı şimdi de evimden oluyorum nası bir mantık yaa yani oda haklı niye evlendi adam karısı haftada 2 gece amcasında kalsın diye mi?
annem aradım söyledim annemde küplere bindi babamı aradı sonra babamda kızım sen gitme dedi..
senin eşin sonuçta el oğlu sorun yapabilir bu durumu dedi..
abin seyahatte yengeni gönderirim dedi
ama onada sinir oldum yengemin zaten 2 tane bebeği var..
rahat edemeyecek kadın yine geçen hafta paso gitti zaten..
insanlar çok bencil yaa

büyük ev küçük evv
allahh muhafazaa kıs yengen nasıl kabul ediyo:100::100::100:

ohaaaa yaaa...2 hanımmıııı birde utanmadan o eve bekçimi dikiyorrr çok saçmaaa yaa acayip sinirlendimm şu andaaa
siz nasıl kabul ettiniz yengen nasıl kabul etti kuzum bu durumu
hem ayriyeten senin evli bir bayan olduğunu bilmiyormu..madem 2 ev egçindirecek parası var gitsin bir bakıcı bulsun kendine gece yatılı..herkezi düzeninden etmeye ne hakkı var bencil adam yaaa valla beni eşim olsa hayatta göndermezz

benimde büyük dayım bir halt yedi..metres tuttu..yengemden boşanmaya kalkltı...ama anneannem, dedm, kardeşleri, biz yeğenleri hepimiz sırtımızı döndük dayıma..şükür şimdi yengeme döndü..yengem asla kabul etmesi kumayıki o kabul etse biz etmezdikkk

2 ev ne demek ben anlamadım canım yaa
büyük ev küçük ev deyince valla anlamadım ki:26::26:

kabullendiler amcamı ama kadını vede kadının yapmış olduğu 2 çocuğu kabul etmiyorlar hala 3 sene oldu

hoş bizim ailedede var ama tutupda amcam bana diyemez git orda kal die
bizim sülale asla kabul etmiyordu ama kadın öyle tatlıki herkes çok sevdi
2de çocuğu var yengem çocukları kabul etti ama asla kadını etmiyoo
çünkü çocukların hiçbir günahı yok
onlarıda allaha havale etti
yüzünü bile görmüyoo kesinliklee
12 sene oldu
bizler çok seviyoruz
bu tür olaylar genel olarak kadından kaynaklı olur
erkeği ne kadar sıkarsan yada boş bırakırsan o kadar dışarıda gözü olurr
yani herşey kadının elinde

Son düzenleme:

vay beee bildiğin bihter behlül adnan 3 lemesi :18:

kimse istemez böyle bişey yaşama ama bu erkekler ellerindekiyle yetinmeyi bilmiyolar anacımm
illaa gözü dışarıda olurrr bizler amcamla senelerce konuşmadık
ben çok severim o amcamı ama istemedik yüzüne bile bakmadık
sonra mecbur kabullendik
çünkü ne o kadının nede doğmuş çocuğun günahı vardı
biz bu yüzden kabul ettik ailemizin içine aldık
ama kesinlikle yengemin yanında lafını bile açmayız
çünkü çok üzülüyoo
bir kadın erkeğini elinde tutmasını bilecek kardeşimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…