Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
valla onu o 2 kadınla evlenırken dusunecektı
baskaları ıcın evlılıgını feda etme owner! gıtme
gercekten gıtme zaten yalnız dısarı cıkıyorsun kocanı yalnız dugune gonderıyosund unaksam oylesıne gecmıs
sana ne ya kım kalırsa kalsın
kılıfıda cok ıyı buyuk ev kucuk ev hıc boyle seylere canak tutmam ben :..

good yazdıklarını şaşkınla okudummm

nasıl o kadının şuçu yok yaaa...o kadın baştan çıkarannn..evli adamı baştan çıkaran nasıl günahsız olur yaa..bir yuvayı yıkan nasıl iyi, şeker insan olabilirrr asla kabul etmedik biz.. aslada olamaz yaniii herşey o kadın ve o adamın suçu..burada suçsuz olan çocuk ve aldatılan kadınn
ne olursa olsun kadın kötüde olsa erkeğin onu aldatmaya hakkı yok olamazdaaa bunu affı, kabulüde yoktur bizim gözümüzde..karını sevmiyorsan adam gibi boşanır gereğini yapar, sonra kimle olacaksan onla olursunnn :113::113::113::113::113::113:

bunun talıhsız bı yorumoldugunu dusunuyorum hıc beklemezdım
ben gecmısımden oturu bunu demıyorum yemın ederım
ama su son cumlen tamamen ne desem kırmak ıstemıyorum sen anla

vay anasını yaa benim eşim hayatta göndermezdi valla owner bence sende gitme artık minaretyi çalan kılıfını hazırlarmış oda hazırlasaymış senin suçun ne

gercekten benı cok sasırttın good
ben senı hıc boyle dusunmemıstım

canım şöyle anlatayım kadın bilmiyomuş o zamanlarda amcam söylememiş sonra öğrendiğindede iş işten geçtii
bizler asla kabul etmedik ve babam hala kabul etmiyo bulunduğu eve gitmez kesinlikle dedemlere gelsin o kadın babam asla uğramaz
ama çocukalrı sever onların suçu yok
bundan dolayı dedim kadının suçu yok die
bile bile olsaaaaa bizlerr aslaaaaa kabul etmezdimmm
zaten senelerce görüşmedim amcamla sonradan artık kabul ettik yanii
ama amcam şuanda çok pişmannn olan oldu bir defa
bu erkek milletine şaşıyorumm
allahım sen doğru insanlarla karşılaştır cümlemiziii

kusura bakma ama acıklama yapmanı ıstedıgımız bu degıldı olayın akısı bızı hıcmı hıc ılgılendırmez
bu kesın
ama otekık adının bunu hakettıgını ıma etmen cok acı bır kadın bır dıger kadına bunu soyleyebılıyor ne kadar acı

bunun talıhsız bı yorumoldugunu dusunuyorum hıc beklemezdım
ben gecmısımden oturu bunu demıyorum yemın ederım
ama su son cumlen tamamen ne desem kırmak ıstemıyorum sen anla

gercekten benı cok sasırttın good
ben senı hıc boyle dusunmemıstım

canım sence herşey kadının elinde değilmi
bir erkeği baştan çıkaranda kadındır
elinden bırakanda kadındır
bir kadın eşine sımsıkı sarılacak
asla gözünü dışarıya baktırmıcak

ha buarada reddedılmesı gereken kısı o kadın kadar o beyfendı kılıklı adamda ayrıca
bızım aılemızde boyle seyler olmadıgı ıcın bız cok katı yetıstık
bızım bır komsumuz karısını cocugunu bırakıp kuran kursunda hoca bı adam bayan kursundakı talebe ıle kactı ! anlayın yanı bızım aılemı tam karsımızdalar
onlara asla selam vermemeızı tembıhledıler oyle buyuduk ben adamın yuzune 5 kere bakmıs bırı deıglım kac yasımdan berı karsılıklı oturduk. buda ısın ayrı boyutu
ınsan elbette akrabalarını secemez ama ısın ıcıne gırınce herhalde gozlere perde ınıyor yurekler daglanıyor

benım esım asla gondermez ben zaten asla gıtmezdım

aynenn..dayımın olayı ortaya çıktığında o ....benim eve giremez..annemlere giremez dedim dayıma..annemde dedi abi silerim seni..asal kabul etmem..çocuklarının rızkını o kadınla yersen bizide yok say dedi
bu dayım geçen bizi davet eden dayım..eşim bunları biliyor o yüzdende biraz tepkili işte..ama şükür doğru yolu buldu

kuzum ne olursa olsun...öğrendiği anda o 2.yengennn bırakacaktı amcanı..çocuklara bişi diyemem ama o kadını babaannen, denen eve sokuyorsa suç onlarda..bizimkiler kabul etmediler..ret ettiler..kimse arkasında durmadıı...afedersin ama eşşek gibi geri döndü

kuzum katılmıyorum..kadın tamam görevini yerine getirecek...ama adamın içinde varsa o adilik her türlü yapar..bunuda kadına suç olarak yıkamaz ben buna asla katılmıyorum..bu erkeklerin en zayıf kendilerini savunma yönleri..madem memnun değilsimn karından git boşann..metres ne demek yaa

evet canım yürekler dağlanıyor..ama sanırım biz suçsuz olanın yaında yer aldık..ve şükür yoluna girdi herşeyy

ayyy çok sinirlendimmm yaaaa aldatan erkekler en büyük şekilde cezalarını bulsunlar inşşş

ownerr sende o eve falan gitmiyorsun..otur kocanın dibinde..ne işin var evli barklı..küserse küser darılırsa darılır..tınlama

mesela hıcmı esınızın sıze haketmedıgı bır davranısı olmadı
burada neredeyse bu tarz tumkonuları hatılıyorum
evet oldu dımı pekalada oldu

aynı boyle good
yanı kadın elbette cok buyuk seyler yapmıs olabılır ama mesela ben kendımden ornek verıcem baskasından ornek vermem dogru olmaz esımı yanlıs anladım dıye soyledıgını esım benle 3 gun konusmamıstı
ben bunu haketmedım

kımse zaten 2.plana atılmayıda haketmez sız sadece sındırmıssınız o kadar sızınde yuregınızede perde ınmıs
senden hıc beklemezdım ınan okuyunca oyle morelım bozuldu anlatamam..

canım kim isterki böyle birşey yaşamayı bizler istermiydik yada
yengem istermiydi ama oldu bir defa aileden kimse senelerce görüşmedi
ama olacak gibi değildi mecbur kabullendik

arada 2 çocuk vardı bizimkilerde çocukların hatrına kabul ettiler
eğerr çocuk olmasaydııııı arada şimdiye kadar tıpışladılardıı

2 ev ne demek ben anlamadım canım yaa
büyük ev küçük ev deyince valla anlamadım ki:26::26:

vay anasını yaa benim eşim hayatta göndermezdi valla owner bence sende gitme artık minaretyi çalan kılıfını hazırlarmış oda hazırlasaymış senin suçun ne

benım esım asla gondermez ben zaten asla gıtmezdım
Annem tekrar tekrar arıyor bir sürü laf söylüyor amcama yani mesele bugün için gidip gitmemek değil şu anda bunu teklif etmesi bile çileden çıkardı beni..geçen hafta yeni doğum yaptı diye hasta hasta gittim ama artık toparlandı kadın..gündüzleri için bakıcı tuttular temizlikçi falan..gece içinde adam kendi keyfine beni evimden edecek aklınca..
eşim başlarda bişey demedi git sana ihtiyaçları olmuş olmasa çağırmazla diye anlayış gösterdi ama işte şimdi iyileştiğini biliyor kadının gitmemi anlamsız buluyor.bugün gidersen git dedi ama artık göndermem dedi..başkası gitsin kalsın dedi..
annem babamda istemedi gitmemi öylece bekliyorum işte akşam olsunda
eşimde aradı gelecek misin diye evet dedim inşallah bir değişiklik olmaz
eşime kaç gündür yemek yapamadım ben adam akıllı
bu akşam gidip yapacaktım sözde

hayır elbette oyle degıl
degıl tabıkı adam sapıksa ne olacak cunku aldatmak bır kısılık yansımasıdır

sadece olay seks degıl yanı oyle dusunuyorsan yanılıyorsun demektır canım

şimdi konular baya derinleşmiş
öncelikle hiçbir bayan aldatmayı haketmiyor
anlaşamıyor musun gidersin boşanırsın nafakasını verirsin sonra kimle olacaksan olursun.

ama maalesef bizim toplumumuzda erkeklerimiz doymadıkları için hemen hopp başka kadına
hoş boşuna dememişler bir bayanın en büyük düşmanı yine bayandır diye.

erkekler hemen azcık ilgi azalsın işte eşim şöle böle hemen işte boşlukta idim kafam karışıktı vs vs kılıfta hazır
biz bayanalr elimizden geleni tabiki yapacağız,ama erkek nankör olursa ona dicek bişi yok
ben ne bayanlar biliyorummm eşleri için yapmadıkları fedakalrlık yok ama sonuç çok üzücü

onun için burda tamamen allah korkusu,ahlak ve vicdan devreye giriyor.
rabbim hepimizi şeytanlaşmış insanların şerrinden ve nefsimizden korusun...

owner ve good yadıklarınıza göz attım ve şok şok şok oldum..
owner hele senin gidip kalmana ayrı bir şok yaşadım değil evliyken bekarken bile kalmana çok çok şaşırdım. bence kocanın elli kere öp başına koy evliyken bile kaldırmış.
ben erkek olsam değil evliyken çıkarken bile veto ederim kaldırmam mümkün değil..

çok şükür ki böyle bişi yaşamadık biz ailecek. Allah da yaşatmasın. ama kendi erkek kardeşim yapsa böyle bişi silerim onu büyük konuşmayımda. değil amcam. kardeşimi silerim. madem seçim yaptı ikinci kadını seçti o zaman tercihini yaptı ve sonuçlaraına katlanacak demektir.
işte kadının en büyük düşmanı kadın. Allah yuva yıkanın eninde sonunda yuvasını yıkar bunu bilir ve inanaırım. Alsında zaten. Allah ım ıslah etsin öylelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…