- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.541
owner ve good yadıklarınıza göz attım ve şok şok şok oldum..
owner hele senin gidip kalmana ayrı bir şok yaşadım değil evliyken bekarken bile kalmana çok çok şaşırdım. bence kocanın elli kere öp başına koy evliyken bile kaldırmış.
ben erkek olsam değil evliyken çıkarken bile veto ederim kaldırmam mümkün değil..
çok şükür ki böyle bişi yaşamadık biz ailecek. Allah da yaşatmasın. ama kendi erkek kardeşim yapsa böyle bişi silerim onu büyük konuşmayımda. değil amcam. kardeşimi silerim. madem seçim yaptı ikinci kadını seçti o zaman tercihini yaptı ve sonuçlaraına katlanacak demektir.
işte kadının en büyük düşmanı kadın. Allah yuva yıkanın eninde sonunda yuvasını yıkar bunu bilir ve inanaırım. Alsında zaten. Allah ım ıslah etsin öylelerini.
Annem tekrar tekrar arıyor bir sürü laf söylüyor amcama yani mesele bugün için gidip gitmemek değil şu anda bunu teklif etmesi bile çileden çıkardı beni..geçen hafta yeni doğum yaptı diye hasta hasta gittim ama artık toparlandı kadın..gündüzleri için bakıcı tuttular temizlikçi falan..gece içinde adam kendi keyfine beni evimden edecek aklınca..
eşim başlarda bişey demedi git sana ihtiyaçları olmuş olmasa çağırmazla diye anlayış gösterdi ama işte şimdi iyileştiğini biliyor kadının gitmemi anlamsız buluyor.bugün gidersen git dedi ama artık göndermem dedi..başkası gitsin kalsın dedi..
annem babamda istemedi gitmemi öylece bekliyorum işte akşam olsunda
eşimde aradı gelecek misin diye evet dedim inşallah bir değişiklik olmaz
eşime kaç gündür yemek yapamadım ben adam akıllı
bu akşam gidip yapacaktım sözde
canım kim isterki böyle birşey yaşamayı bizler istermiydik yada
yengem istermiydi ama oldu bir defa aileden kimse senelerce görüşmedi
ama olacak gibi değildi mecbur kabullendik
arada 2 çocuk vardı bizimkilerde çocukların hatrına kabul ettiler
eğerr çocuk olmasaydııııı arada şimdiye kadar tıpışladılardıı
kuzum katılmıyorum..kadın tamam görevini yerine getirecek...ama adamın içinde varsa o adilik her türlü yapar..bunuda kadına suç olarak yıkamazben buna asla katılmıyorum..bu erkeklerin en zayıf kendilerini savunma yönleri..madem memnun değilsimn karından git boşann..metres ne demek yaa
evet canım yürekler dağlanıyor..ama sanırım biz suçsuz olanın yaında yer aldık..ve şükür yoluna girdi herşeyy
hayır elbette oyle degıl
degıl tabıkı adam sapıksa ne olacak cunku aldatmak bır kısılık yansımasıdır
sadece olay seks degıl yanı oyle dusunuyorsan yanılıyorsun demektır canım
canım sence herşey kadının elinde değilmi
bir erkeği baştan çıkaranda kadındır
elinden bırakanda kadındır
bir kadın eşine sımsıkı sarılacak
asla gözünü dışarıya baktırmıcak
canım bu kararım işten çıkmama sebep olsada gitmicem bu akşam kesin kararımayyy çok sinirlendimmm yaaaaaldatan erkekler en büyük şekilde cezalarını bulsunlar inşşş
ownerr sende o eve falan gitmiyorsun..otur kocanın dibinde..ne işin var evli barklı..küserse küser darılırsa darılır..tınlama
canım bu kararım işten çıkmama sebep olsada gitmicem bu akşam kesin kararım
çünkü fark ettimde eşimi çok yalnız bırakıyorum ben birlikte zaman geçiremiyoruz..
o eve gitmemde eşimi kötü yönde etkileyebilir zira eşim amcamın o karısının tavırlarını düşüncelerini çok beğendiğini defalarca söyledi..
yani ne bilim işte kötü örnek olabilir.nasıl olsa bu aile kabul ediyor gibisinden
owner ve good yadıklarınıza göz attım ve şok şok şok oldum..
owner hele senin gidip kalmana ayrı bir şok yaşadım değil evliyken bekarken bile kalmana çok çok şaşırdım. bence kocanın elli kere öp başına koy evliyken bile kaldırmış.
ben erkek olsam değil evliyken çıkarken bile veto ederim kaldırmam mümkün değil..
çok şükür ki böyle bişi yaşamadık biz ailecek. Allah da yaşatmasın. ama kendi erkek kardeşim yapsa böyle bişi silerim onu büyük konuşmayımda. değil amcam. kardeşimi silerim. madem seçim yaptı ikinci kadını seçti o zaman tercihini yaptı ve sonuçlaraına katlanacak demektir.
işte kadının en büyük düşmanı kadın. Allah yuva yıkanın eninde sonunda yuvasını yıkar bunu bilir ve inanaırım. Alsında zaten. Allah ım ıslah etsin öylelerini.
büyük yengemle ve kızlarıyla görüşmüyorum bana küsler gittim diye%100 katılıyorummm
gitmiyorsun amcana falan yaaane halt yerse yesin..2. hanımı alacak kadar parası varsa gitsin gececei bakıcıda alsın...ownerr gitmeee sakınnn
olsun kuzucummm..yapmanız gereken 2 çocuğa sahip çıkmak ama o kadını aileye sokmamaktı..çok acı birşey bilirim ama yinede yanlış yapmışınız..yengeniz yerinde olsam sizinle asla görüşmezdim o vakitten sonra
büyük yengemle ve kızlarıyla görüşmüyorum bana küsler gittim diye
canım sence herşey kadının elinde değilmi
bir erkeği baştan çıkaranda kadındır
elinden bırakanda kadındır
bir kadın eşine sımsıkı sarılacak
asla gözünü dışarıya baktırmıcak
turkuaz bu konuyu iyiki paylaştım sizinle allak bullaktım çünkübende olsam bende küserim valla doğruya doğru. owner kusra bakma ama sakın kalma şu saatten sonra. hatanın nerseinden dönsen kardır.
kocan sabırlıymış. ben kocan olsam yıkarım orayı yıkar. karımıda alır çıkarım
ne yani eşin seni aldatsa sen suçu kendindemi görüceksin ben adamı elimde tutamadımmı diceksin....
kusura bakmada çok saçma düşünüyosun canım adamın içine şere...zlik girmişse sen ağzınla kuşta tutsan fayda etmez.
Allah kocalarımıza hidayet versin.
nice eşinle sorun yaşayan ilgi göremeyen kaıdnlar var onlarda kocalarını aldatsın o zaman olurmu öyle şey yaaa
aldatacak adam kansızdır namuzssuzdur kusura bakmayın o suçlu bu değil kıyaslama yapılmaz.
iki tarafta cehennemliktirrr
doğru en başta yaptıkları zaten zinadırrrburada tek suçsuz olan aldatılan kadın ve ne yazıkki olursa suçsuz çocuktur..bunu kabul eden, kucak açan herkezte benim gözümde suçludurr
3 senedir ara ara hep gittim haklılar hemde çok ama beni babam zorlamıştı en başta sonrasında amcam hep yüz buldu beni gönderdi büyük evde olduğu zamanlarda o öyle der büyük ev küçük ev...haklı değillermi kuzum..onların yerine koy kendiniiiyanlış yapmışın kusura bakma canımm..düşene bir tekmede siz vurdunuz demek bu
turkuaz bu konuyu iyiki paylaştım sizinle allak bullaktım çünkü
kesin gitmicem kararımı verdim isterse amcam gelip laf söylesin umrumda değil bende arkamı döner çıkarım işten..
bu arada turkuazcım eğer benim eşimin o zaafı olmasaydı yemin ederim sana benim gözümde onun gibi sabırlı anlayışlı bir insan yok!
ben biraz huysuzum itiraf edeyim ama eşim bana müthiş bir sabır gösteriyor..bütün herkes imrenerek bakıyor resmen
ee tabi ki bizimde sorunlarımız oldu oluyorda ama sonuç olarak eşimden çok razıyım iyi ki onunla evliyim..
çok anlayışlı bir erkek gerçektende..
valla kuzum bu akşam küçük eve gideceğine eşinide al büyük eve has yengene git..amcana kapak olsun..yengenede söle..yenge suçluyum özür dilerim..bu akşam amcam oraya gönderdi ama ben eşimide alıp sana gelmeyi tercih ettim de..yengen anında affedecektir3 senedir ara ara hep gittim haklılar hemde çok ama beni babam zorlamıştı en başta sonrasında amcam hep yüz buldu beni gönderdi büyük evde olduğu zamanlarda o öyle der büyük ev küçük ev...
bende olsam küserdim kesinlikle haklılar...
mouse hangisi için özür dileyeyim canım sen söyle defalarca gittim kadının evine
gitmicem zaten canım kesin kararım bu annem babamda istemedi gitmemi zateno zaman her daim yine şükret. kocanın sözünden de bu konuda çıkma. herkesin sabrının ve anlayışının sonu var. başkaları yüzünden huzursuz olma. onun sabrını ve anlayışını tüketme. ayrıca iradeli bir kadınsın. kendi iradenle gitme. amcan da elinden geleini yapsın. sizde ailecek ona elinizden geleni yaparsınız. parasına güvenmesin kimse Allah verir Allah alır parayı unutmasın. sakın gitme bak sakın. kopsun inceldiği yerden amcan da ayağını denk alsın. karısının yanında kalması için çok parası varya yardımcı tutsun.
o kadar kolay değilvalla kuzum bu akşam küçük eve gideceğine eşinide al büyük eve has yengene git..amcana kapak olsun..yengenede söle..yenge suçluyum özür dilerim..bu akşam amcam oraya gönderdi ama ben eşimide alıp sana gelmeyi tercih ettim de..yengen anında affedecektir
amcam baş patron isterse çıkarır iştenowner amcan senin işindenmi meshul... :44::44::44: omu seni işe aldı işten çıkarabiliyor..:44::44: eeğr çıkarırsa bu yüzden çıkarsın boşverr
yengen ve 2 kuzenin ahı ile o para kimseye fayda etmez zatennsen yengenin gönlünü al..ahını alma sakınn
birz ortalık karıştı sanırım eğer erkeğin içinde varsa yapar ben bu durumda olsam asla hakkımı helal etmezdim iki cihanda yakasına yapışırdımaynen öle kuzummmmeşin kesinlikle bölede düşünebilir haklıda yaniii ona bir bahane sunulmuş olur..sen tepkili olki o kadına karşı eşinde görsün bunu zayıf olduğunu düşünmesinn
good ben seni anladım canımm ama dediğim gibi kadın isterse şefkatli olsun isterse tatlı dilli..adam şerefsizlik yapacaksa her türlü yapar inan bana
ne yani eşin seni aldatsa sen suçu kendindemi görüceksin ben adamı elimde tutamadımmı diceksin....
kusura bakmada çok saçma düşünüyosun canım adamın içine şere...zlik girmişse sen ağzınla kuşta tutsan fayda etmez.
Allah kocalarımıza hidayet versin.
nice eşinle sorun yaşayan ilgi göremeyen kaıdnlar var onlarda kocalarını aldatsın o zaman olurmu öyle şey yaaa
aldatacak adam kansızdır namuzssuzdur kusura bakmayın o suçlu bu değil kıyaslama yapılmaz.
iki tarafta cehennemliktirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?