Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

%100 katılıyorummm

gitmiyorsun amcana falan yaaa ne halt yerse yesin..2. hanımı alacak kadar parası varsa gitsin gececei bakıcıda alsın...ownerr gitmeee sakınnn

olsun kuzucummm..yapmanız gereken 2 çocuğa sahip çıkmak ama o kadını aileye sokmamaktı..çok acı birşey bilirim ama yinede yanlış yapmışınız..yengeniz yerinde olsam sizinle asla görüşmezdim o vakitten sonra

hayır elbette oyle degıl
degıl tabıkı adam sapıksa ne olacak cunku aldatmak bır kısılık yansımasıdır

sadece olay seks degıl yanı oyle dusunuyorsan yanılıyorsun demektır canım

canım ben o anlamada söylemedim farklı yönlere çekiyosun
herşey o değildir önemli olan tatlı dilli olabilmek

eflinam dediği gibi hiçbir kadın aldatılmayı haketmiyoo
çok güzelde açıklamış ama butür olaylar genel olarak çok yaygın

ben bunun üstüne daha fazla konuşmak istemiyorum açıkcası
benim demek istediğim bu tür olaylar var ve biz malesef önüne geçemiyorz

slm kızlar. bayadır takıp edemıyorum forumu. tatsızdım bırtakım sağlık problemlerıyle boğuştuk. herneyse
konuyu bılmıyorum pek ama goodun şu yazdığına asla katılmıyorum asla. bı erkeğin içinde serefsizlik varsa karısı her ne yaparsa yapsın gider o pisliğini yine yapar. yanı bu kadının elınde değil . erkeğinin tamamen adam olup olmadığınla ilgilidir.

canım bu kararım işten çıkmama sebep olsada gitmicem bu akşam kesin kararım
çünkü fark ettimde eşimi çok yalnız bırakıyorum ben birlikte zaman geçiremiyoruz..
o eve gitmemde eşimi kötü yönde etkileyebilir zira eşim amcamın o karısının tavırlarını düşüncelerini çok beğendiğini defalarca söyledi..
yani ne bilim işte kötü örnek olabilir.nasıl olsa bu aile kabul ediyor gibisinden

aynen öle kuzummmm eşin kesinlikle bölede düşünebilir haklıda yaniii ona bir bahane sunulmuş olur..sen tepkili olki o kadına karşı eşinde görsün bunu zayıf olduğunu düşünmesinn

good ben seni anladım canımm ama dediğim gibi kadın isterse şefkatli olsun isterse tatlı dilli..adam şerefsizlik yapacaksa her türlü yapar inan bana

büyük yengemle ve kızlarıyla görüşmüyorum bana küsler gittim diye

bende olsam bende küserim valla doğruya doğru. owner kusra bakma ama sakın kalma şu saatten sonra. hatanın nerseinden dönsen kardır.
kocan sabırlıymış. ben kocan olsam yıkarım orayı yıkar. karımıda alır çıkarım

ne yani eşin seni aldatsa sen suçu kendindemi görüceksin ben adamı elimde tutamadımmı diceksin....
kusura bakmada çok saçma düşünüyosun canım adamın içine şere...zlik girmişse sen ağzınla kuşta tutsan fayda etmez.
Allah kocalarımıza hidayet versin.
nice eşinle sorun yaşayan ilgi göremeyen kaıdnlar var onlarda kocalarını aldatsın o zaman olurmu öyle şey yaaa
aldatacak adam kansızdır namuzssuzdur kusura bakmayın o suçlu bu değil kıyaslama yapılmaz.
iki tarafta cehennemliktirrr

haklılar bence canım benim teyzemin kocası aldattı senelerce 2 tane kızı vardı o kadın çocuklar neler çekti ne kadar üzüldü biliyorum çoook acı bişey bence. ve seninde o kadının yanında olman onların canını yakmıştır. bence sen o kadının yanına gidicene yengenle kızlarıyla gidip konuş gönüllerini al

turkuaz bu konuyu iyiki paylaştım sizinle allak bullaktım çünkü
kesin gitmicem kararımı verdim isterse amcam gelip laf söylesin umrumda değil bende arkamı döner çıkarım işten..
bu arada turkuazcım eğer benim eşimin o zaafı olmasaydı yemin ederim sana benim gözümde onun gibi sabırlı anlayışlı bir insan yok!
ben biraz huysuzum itiraf edeyim ama eşim bana müthiş bir sabır gösteriyor..bütün herkes imrenerek bakıyor resmen
ee tabi ki bizimde sorunlarımız oldu oluyorda ama sonuç olarak eşimden çok razıyım iyi ki onunla evliyim..
çok anlayışlı bir erkek gerçektende..

doğru en başta yaptıkları zaten zinadırrr burada tek suçsuz olan aldatılan kadın ve ne yazıkki olursa suçsuz çocuktur..bunu kabul eden, kucak açan herkezte benim gözümde suçludurr

haklı değillermi kuzum..onların yerine koy kendiniii yanlış yapmışın kusura bakma canımm..düşene bir tekmede siz vurdunuz demek bu
3 senedir ara ara hep gittim haklılar hemde çok ama beni babam zorlamıştı en başta sonrasında amcam hep yüz buldu beni gönderdi büyük evde olduğu zamanlarda o öyle der büyük ev küçük ev...

bende olsam küserdim kesinlikle haklılar...
mouse hangisi için özür dileyeyim canım sen söyle defalarca gittim kadının evine

o zaman her daim yine şükret. kocanın sözünden de bu konuda çıkma. herkesin sabrının ve anlayışının sonu var. başkaları yüzünden huzursuz olma. onun sabrını ve anlayışını tüketme. ayrıca iradeli bir kadınsın. kendi iradenle gitme. amcan da elinden geleini yapsın. sizde ailecek ona elinizden geleni yaparsınız. parasına güvenmesin kimse Allah verir Allah alır parayı unutmasın. sakın gitme bak sakın. kopsun inceldiği yerden amcan da ayağını denk alsın. karısının yanında kalması için çok parası varya yardımcı tutsun.

valla kuzum bu akşam küçük eve gideceğine eşinide al büyük eve has yengene git..amcana kapak olsun..yengenede söle..yenge suçluyum özür dilerim..bu akşam amcam oraya gönderdi ama ben eşimide alıp sana gelmeyi tercih ettim de..yengen anında affedecektir

ayrıca hiçbir kadın aldatılmayı haketmez. erkek adam gibi adamsa nefsine de hakim olur gitmez başkasına. heeee gidecem diyorsa o zaman önce boşayacak sonra istediğine gitsin. kadın elinden geleni yapsa da evliliğinden erkek gidecekse gider.bugün evliliklerinizi iyi Allah daha da iyi etsin inş. Ama sakın ola hergün böyle olur sanmayın. insanlar 60-70 gelince bile değişebiliyor. dua edip evliliğinizde darbe yaratmamaya çalışın ki yarın başınıza gelmesin.
ben aldatan erkeğe onun hayatına giren kadını da Allah sılah etsin ve yuvaları olmasın derim. olmayacağına inanıyorum çünkü Allah haklı dan doğrudan yanadır.

owner amcan senin işindenmi meshul... :44::44::44: omu seni işe aldı işten çıkarabiliyor..:44::44: eeğr çıkarırsa bu yüzden çıkarsın boşverr

yengen ve 2 kuzenin ahı ile o para kimseye fayda etmez zatenn sen yengenin gönlünü al..ahını alma sakınn

gitmicem zaten canım kesin kararım bu annem babamda istemedi gitmemi zaten
bizde bir tuhaflık var bu tarz şeyler yüzünden kolay ayrı kalabiliyoruz eşimle ama yanlış bundan sonra daha dikkat edicem..

o kadar kolay değil
geçen gün bana hesap sordu yengem
ilk günden beridir gittin falan dedi
bende dedim ki mecburdum amcamın yanında çalışıyordum o ve babam ne derse onu yaptım falan kabuş etmediler..
artık aramızda uçurum var canım
evlendim yengeme 2 defa haber yolladım eşimle çaya gelmek istiyoruz diye kabul etmedi bende vazgeçtim
yolu açık olsun canım
keşke gitmeseydim ama babam ne derse onu yaptım ben zamanında arkasıda geldi tabi

amcam baş patron isterse çıkarır işten
babamı biliyorum ses etmez
çıkarırsa çıkarsın o çıkarmasa zaten bikaç ay sonra ben çıkacam

birz ortalık karıştı sanırım eğer erkeğin içinde varsa yapar ben bu durumda olsam asla hakkımı helal etmezdim iki cihanda yakasına yapışırdım

elbette kendimde görmeyeceğim benim demek istediğim yuvayı yapanda dişi kuştur yıkanda yanı kadın kadının düşmanıı

daha konuşmıcam canım yanlış anlaşılıyoo
bizler yaşadık böyle bir acı rabbim kimsenin başına vermesin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…